ελατε ολλοι ... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 39 of 39
    Senior Member
    Καλα ότι υπάρχει σκουπιδι υπάρχει.. Δεν βλέπω τιβι αλλά σε τέτοιες φάσεις βαζω κάτι τέτοια για κάποιον παράξενο λόγο και τα χαζευω YouTube .. Αλλα δικαιολογειται γτ έχουμε ψυχολογικά Χαχαχα ας γελάμε καλύτερα για να μην κλαίμε..

Senior Member
    δεν ξερετε ποσο ζηλευω αυτους που μπορουσαν να εχουν μια πιο νοιρμαλ ζωη... με τις παρεες τους, τις σχεσεις τους, του;ς φιλους τους, κ ολλη η νεανικη τους ζωη να ειναι ενα συνολο διαφορετικων ιστοριων που θα θυμουνται κ θα λενε... εγω εζησα...

Senior Member
    παντος εγω ξερω πως η δικη μου ζωη ηταν πολυ ηδιετερη... το καλο ειναι πως κ γω εγινα ιδιετερος ανθρωπος... μπορει να μην ειχα την σχεδον κοινη πορεια στην ζωη μου οπως εχουν οι περισωτεροι κοινες πορειες στην ζωη τους... αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειχα κτ... ειχα απλα κτ διαφορετικο... κ εχω μαμθεοι πραγματα μεσα απο αυτο που οι περισωτεροι δεν θα τα μαθουν ουτε σε ολλη τους την ζωη... δεν μαρεσει να την ψωμιζω αλλ πιστευω οτι εχω γινει κτ ισως λιγο καλυτερο απο τους αλλους

Senior Member
    το κακο ειναι πως ειχαμε μια ιδιετερη ζωη... το καλο ειναι πως γιναμε ιδιετεροι ανθρωποι

Senior Member
    Πάντως εγω δεν ζηλεύω τίποτα... Ναι μεν περασα δύσκολα.. Αλλα ποσα έμαθα, ποσο εκτιμω απλα και όμορφα πράγματα... Καποιος προσφατα μου λεει''ποσο μ αρεσει που βρίσκεις ευτυχία σε πολυ απλα πράγματα '' βλεποντας πχ τον γατο μου να κοιμαται, να με αγαπαει, να βλέπω τα λουλούδια μου να ανθιζουν, να έρχεται ο ανιψιός σου να σε αγκαλιάσει στα καλα καθούμενα, να ζωγραφισεις κατι και για σενα να ναι τοσο όμορφο, ενα τραγογδι ενα ποιημα να ακουσεις, ποσο ομορφο.. Ε ναι μπορεί να κουραστηκα αλλα μετα απο όλο αυτό τον πόνο τι όμορφα που σου φαίνονται καποια πραγματα κ ποσο τα εκτιμας.. Απομακρυνουμε πρωτα απ ολα τοξικους ανθρώπους... Τέλος... Μεγαλη δουλειά κάνουν... Σημερα γιορταζα.. Ολοι μεχρι και η κουτσι Μαρία μου ειπε χρόνια πολλα.. Αυτος που έπρεπε να ηταν πρωτος δεν μου ειπε ποτε.. Λες γιατί αλλα αυτοι είναι.. Αυτοι που δεν έχουν καταλαβει τι ανθρώπο εχουν διπλα τους.. Στεναχωριομαστε και σκαμε για ποιον; κανενας δεν νοιάζεται και μεις εκει.. Για ολους... Θέλουμε κ τα παθαίνουμε εν τελει.. Μην με παρεξηγείτε εχω στεναχωρηθει πολυ σήμερα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Martal View Post
    Πάντως εγω δεν ζηλεύω τίποτα... Ναι μεν περασα δύσκολα.. Αλλα ποσα έμαθα, ποσο εκτιμω απλα και όμορφα πράγματα... Καποιος προσφατα μου λεει''ποσο μ αρεσει που βρίσκεις ευτυχία σε πολυ απλα πράγματα '' βλεποντας πχ τον γατο μου να κοιμαται, να με αγαπαει, να βλέπω τα λουλούδια μου να ανθιζουν, να έρχεται ο ανιψιός σου να σε αγκαλιάσει στα καλα καθούμενα, να ζωγραφισεις κατι και για σενα να ναι τοσο όμορφο, ενα τραγογδι ενα ποιημα να ακουσεις, ποσο ομορφο.. Ε ναι μπορεί να κουραστηκα αλλα μετα απο όλο αυτό τον πόνο τι όμορφα που σου φαίνονται καποια πραγματα κ ποσο τα εκτιμας.. Απομακρυνουμε πρωτα απ ολα τοξικους ανθρώπους... Τέλος... Μεγαλη δουλειά κάνουν... Σημερα γιορταζα.. Ολοι μεχρι και η κουτσι Μαρία μου ειπε χρόνια πολλα.. Αυτος που έπρεπε να ηταν πρωτος δεν μου ειπε ποτε.. Λες γιατί αλλα αυτοι είναι.. Αυτοι που δεν έχουν καταλαβει τι ανθρώπο εχουν διπλα τους.. Στεναχωριομαστε και σκαμε για ποιον; κανενας δεν νοιάζεται και μεις εκει.. Για ολους... Θέλουμε κ τα παθαίνουμε εν τελει.. Μην με παρεξηγείτε εχω στεναχωρηθει πολυ σήμερα...
    χρονια σου πολλα κ απο μενααα!!! παντος με συγκηνησε το αρθρο σου... ειδικα πιο πολυ στο τελος... που λες οτι σε ευχηθηκαν ολλοι εκτος απο αυτον που επρεπε... χαχα, ξερω, ξερω... αστα να πανε...κλαπς

Εστάλη από Mi A1 στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Ευχαριστώ πολύ.. Ήρθε η ώρα να βγάλουμε τους τοξικους ανθρώπους απο την ζωή μας.. Έκλαψα, υποτίμησα τον εαυτό μου παλι,πέρασε ξύπνησα.. Χαχαχαχα.. Στο καλο τους δεν μας φτάνουν τα βασανα τς ψυχης μας.. :/ :/

Member
    Quote Originally Posted by giannis000 View Post
    οτι γινεται γινεται για καλο μας... απλα το βλεπουμε στο τελος

το πιστεύω!όπως λένε πρέπει να πιάσεις πάτο για να δεις ποιος πράγματικα είσαι,τι θέλεις!

Member
    Quote Originally Posted by giannis000 View Post
    ναι βρε καρδια μουυυ... χερωμαι που το παιρνεις τοσο απλα κ ωραια... κ δειχνεις κ τοσο ευδιαθετη

Συμφωνώ,είμαστε ιδιαίτεροι και δεν συμβιβαζόμαστε!

Page 3 of 3 FirstFirst 123