Γεροντες-ιερεις με διοικητικό χαρισμα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
    Banned

Γεροντες-ιερεις με διορατικό χαρισμα

Ξέρετε κανένα. Εγώ άκουσα για τον πατέρα ονουφριο στη Πεντέλη αλλά πήγα και από τι μου είπαν δεν είναι διορατικος. Βέβαια είχα ακούσει από γνωστό ότι είναι δεν μπόρεσα να τον δω δεν δέχεται πολύ κόσμο. Ήταν κάποιος άλλος αλλά έχει πεθάνει που ήταν σίγουρο. Γνωρίζετε εσείς κάποιον; σας παρακαλώ θα το εκτιμούσα πολύ. Αντιμετωπίζω μεγάλο πρόβλημα κ μόνο κάποιος σαν αυτόν ίσως με βοηθήσει..
    Last edited by joanna22; 12-08-2018 at 13:21.

Senior Member
    Πεσ μασ εγω ισωσ να μπορω να σε βοηθησω αλλα δημοσια για να προκυψει think tank και ισωσ βρουμε ακρη αμα γραψουν ολοι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Δεν γίνεται πάω και σε γιατρό αλλά αυτό που έχω είναι πολύ δύσκολη περίπτωση. Και δεν ξέρω από που προέρχεται ιψδ με τα πάντα αα!!!!! Πλέον δεν βγαίνω έξω "σταματάω " να σκέφτομαι πράγματα που θα με κάνουν χαρούμενη και να τα κάνω επειδή μου λένε οι ιδεοληψιες μου οτι δεν πρέπει μέχρι να περιμένω κάποιο χρόνο. Είναι ολόκληρο θέμα. Ξέρω και για έναν Μιχαήλ στην ελάτη Τρικάλων αλλά μακρυά και έναν στην αγ. Μαρίνα στην Άνδρο πάτερ ποιμενα επίσης μακρυά. Κάποιος που να ξέρει κάποιον άλλο;

Senior Member
    Το μυαλο οταν μιλαει δεν σημαινει οτι εχει δικιο πχ εγω οταν λεω αυτεσ τισ μαλακιεσ που λεω σκεφτομαι δυο τρια πραγματα το ενα ειναι τι γαματα που τα λεω το αλλο ειναι που πασ ρε κακομοιρη παιδι τησ αλανασ εισαι και που σου μιλανε πολυ ειναι και το τριτο ειναι εγω τελικα το εβγαλα το τει η δεν το βγαλα το πτυχιο το εχω σπιτι και το βλεπω ολα αυτα την ωρα που γραφω κατι οτιδηποτε

Senior Member
    Πολυ δυσκολη η περιπτωση σου οντωσ οι γιατροι δε θεραπευουν γτ δεν τουσ νοιαζει οχι γτ δε μπορουν