Results 1 to 15 of 35
-
15-08-2018, 20:22 #1
Σχέση εξ αποστάσεως με ξένους και αλλες κουλτουρες
Γεια σας, επιστρεφω στο φορουμ μετα απο καιρο.
Ειμαι σιγουρος οτι σε αλλα σημεια εχουνσ χολιαστει οι σχεσεις μεσω ιντερνετ ή και εξ αποστάσεως. Στη συγκεκριμενη περιπτωση θα ηθελα να συζητησουμε το θεμα της σχεσης εξ αποστασεως με αλλη εθνικότητα ή άλλη κουλτουρα.
Τον τελευταιο χρονο έχω γνωρισει στο ιντερνετ μια τουρκαλα, μια σπανια, ξεχωριστη, πανεμορφη, χαρισματικη κοπελα. και ειδικα τον τελευταιο καιρό νιωθω πραγματικα καψουρης μαζι της. Αυτο που νιωθω ειναι κατα πολυ αμοιβαιο και εχουμε συμφωνησει οτι εχουμε κατι σαν σχεση. Λογω τραυματικης της εμπειριας δεν εχει ασχοληθει με σχεσεις, αλλα ειναι πληρης χαρακτηρας και δεν νιωθει καποια ελλειψη. Συμφωνα με τα λεγομενα της ειμαι το πρωτο της σκιρτημα μετα απο πολλα χρονια.
Εχει ενδιαφερον οτι πολιτισμικα, πολιτικα, θρησκευτικα κλπ δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Ισα-ισα αγαπαει την ελλαδα, εχει ερθει καποιες φορες (πριν γνωριστουμε) και ηθελε να μαθει λιγα ελληνικα. Στην αρχη ειχα εκπλαγει αλλα πολλοι τουρκοι σκεφτονται ετσι.
Συνεννοουμαστε στα αγγλικα, με τα οποια εχει καποια θεματακια, κι εγω εχω μαθει λιγα τουρκικα. Το κυριοτερο προβλημα μας εναι μονο και μονο η αποσταση: λογω οικονομικων και οικογενειακων προβληματων δεν μπορω να ταξιδεψω στην Τουρκια, οποτε εχει υποσχεθει οτι θα με επισκεφτει εκεινη πρωτη.
Αυτο το πραγμα με στεναχωρει αρκετα, γιατι η συγκεριμενη ειναι ο τυπος της γυναικας που αξιζει εναν αληθινο Αντρα που θα διενυε καθε αποσταση για να τη διεκδικησει, και ντρεπομαι που δεν μπορω να εκπληρωσω αυτο το αυτονοητο χρεος μου σαν αντρας απεναντι της.
Ενα δευτερο προβλημα ειναι οτι οι Τουρκοι ειναι αρκετα συναισθηματικοι και παθιασμενοι, και οι γυναικες ευαισθητες. Καποιες φορες εχω πει τη λαθος λεξη τη λαθος στιγμη με αποτελεσμα να δημιουργηθει παρεξηγηση, να "ξεκοψουμε" καποιες μερες αλλα μετα να τα ξαναβρουμε, αν και αυτο συμβαινει γενικοτερα οχι μονο με τις τουρκαλες, νομιζω εδω τα πραγματα ειναι λιγο πιο ευαισθητα.
Τελειωνοντας, δεν θα ηθελα να αναφερω καποιο προβλημα, η συγκεκριμενη κοπελα εναι ενας υπεροχος ανθρωπος που εχει φερει φως, χρωμα και ομορφες σκεψεις στις μερες μου. Αν καποιος φιλος εχει παρομοια εμπειρια, ή σκέψεις ή συμβουλές, καλο θα ηταν να γινει μια συζητηση :)Last edited by Firfirikos; 16-08-2018 at 01:14.
- 15-08-2018, 20:54 #2
Έχω ζήσει την ίδια εμπειρία με εσένα, μόνο που θα σου πω κάτι διαφορετικό...στην ουσία, δεν είχα σχέση με αυτήν την κοπέλα αλλά ήταν από Κύπρο και μιλούσαμε όλη μέρα μαζί... Δεν μπορούσε σε κανέναν από τους δύο μας να λεχθεί οτι τα έχουμε, καθώς ήταν ιδεαζουσα περίπτωση... Μιλήσαμε όμως καθημερινά και αφιερωναμε κάθε μέρα πολύ χρόνο ο ένας στον άλλο...Αυτό που έκανε την όλη σχέση ρομαντική ήταν το γεγονός ότι ο καθένας μπορούσε να πλασει με το μυαλο του, ότι ήθελε για τον άλλον, καθώς ποτέ δεν ειχαμε μοιράστει κοινα πράγματα.. Στην ουσία αυτός ήταν και ο λόγος που την ερωτευτηκα. Ενώ στην αρχή, δεν ήταν αυτό που ήθελα στην συνέχεια, την ερωτευτηκα παραφορα.. Την κοπέλα μεχρι στιγμής δεν την γνωρισα από κοντά και όντως θεωρώ ότι έχω καθυστέρηση πάρα πολύ σε αυτό..
Εγώ θα σου έλεγα όμως να μην μένεις σε σχέσεις που δεν σε ικανοποιούν και δεν σε ευχαριστουν.. Μπορεί να σου αρέσει η κοπέλα, να αισθάνεσαι πολύ διαφορετικα για αυτήν, αλλά το γεγονός ότι δεν είναι διετεθημενη να μείνει μαζί σου ή εσύ μαζί της, θα σας κάνει να ναυάγησει η όλη υπόθεση
15-08-2018, 21:19 #3
Φιλε Menis σε ευχαριστω που μοιραστηκες την εμπειρια σου.
περιγραφεις ενα φαινομενο που γενικοτερα ισχυει σε ολες τις εικονικες σχεσεις: οταν διατηρεις πολυμυστηριο, πολλα κενα, το μυαλο μας γεμιζει αυτοματα τα κενα με την ιδανικοτερη για σενα φαντασιωση.
Για αυτο το λογο προσωπικα δε θελω να διατηρω μυστηριο, αλλα να φερω τη φαντασιωση οσο πιο κοντα γινεται στην "πραγματικοτητα".
Σε αυτο το σημειο θα ηθελα να αναφερω οτι εχω ακουσει εντυπωσεις απο ελληνες που ειχαν καποτε σχεση με τουρκαλες, και εχουν να πουν τα καλυτερα λογια για τις σχεσεις τους
15-08-2018, 22:11 #4
Και εγώ ήθελα να γίνει και η δική μου φαντασίωση πραγματικότητα, αλλά μάλλον κάπου δεν ρίσκαρα, ειχα ενδοιασμούς μέσα μου για το αν θα έπρεπε να μπω σε τόσα έξοδα για να την δω... Από την μία φοβόμουν και πως θα το λάμβανε και η ίδια και από την άλλη απλά φοβόμουν μήπως και δεν ήμουν από κοντά αυτό που ήθελα. Ακόμα και τώρα που έχω πάρει την απόφαση να πάω να την δω, αναρωτιέμαι αν θα καθησει μαζί μου να συζητήσει, να δει το άτομο με το οποίο μιλούσε όλο τον καιρό ή αν θα είναι επιπολαια, ή αν θα μου αφιερώσει χρόνο.. Πραγματικά φοβάμαι μην παω εκεί και απλά φύγει τρέχοντας
15-08-2018, 23:38 #5
Καλα ουτε φωτογραφια δεν εχετε ανταλλαξει; :)
15-08-2018, 23:50 #6
εκανα ενα λαθος εκφραστικο συγνωμη.... οχι, ανταλλαξαμε και φωτογραφιες και βιντεοκλησεις και δωρα και αλλα πολλα... αλλα στην ουσια, μια σχεση οταν δεν εχει ολα οσα πρεπει να εχει μια κανονικη σχεση σε αρρωσταινει, επειδη η ιδια η σχεση ειναι αρρωστημενη... δηλαδη τι θελω να πω? αγαπουσα αυτην την κοπελα αλλα επειδη δεν την ειχα διπλα μου για να την βγαλω αυτην την αγαπη απο μεσα μου, ενιωθα να με πνιγει η αγαπη.. . Μα θα μου πεις πως ειναι δυνατον ενα τετοιο καλο συναισθημα να σε καταστρεφει και ομως ειναι αληθεια... οταν το αντικειμενο που αγαπας, το εχεις διπλα σου το πιανεις το αγκαλιαζεις... εγω τι ειχα διπλα μου? αερα κοπανιστο... !!!
κατα τα αλλα δεν ξερω εσυ πως εισαι με αυτην την σχεση σου ή αν εισαι καλα ή αν οχι, αλλα θεωρω οτι απλα ο λογος που την προσεξες ειναι επειδη το μυαλο σου εβαλε φαντασιωση.. δεν την εχεις διπλα σου και οποτε ολα τα φανταζεσαι.. κανεις ονειρα και ζεις σε μια φαντασιωση σε μια ιδεα... αλλα μονο που ειναι ονειρο οπως βλεπεις... δεν ξερω τι αλλες κατευθυντηριες γραμμες να σε δωσω αλλα προς στιγμης εγω δεν θελω να σταθω στην εθνικοτητα της κοπελας... παρα μονο στον τροπο που υπαρχει η μεταξυ σας σχεση
16-08-2018, 00:38 #7
Κοιταξε, οπως εχω πει, το θεμα της εξ αποστασεως σχεσης σιγουρα εχει καλυφθει σε αυτο το φορουμ, γιατι τωρα στην εποχη των social media αποτελει καλως η κακως κοινο τοπο, και θα απασχολει την ανθρωποτητα και τους ειδικους για πολλα χρονια. Οποτε ας μη αναμασαμε το θεμα για το αν ειναι κατι καλο η κακο κλπ. (για την ιστορια, και στο παρελθον ειχα μια σχεση εξ αποστασεως με ελληνιδα, και αφου ξεπερασαμε το προβλημα εγινε κανονικη σχεση).
Ας παμε λιγο παραπερα λοιπον και ας συζητησουμε και το θεμα της εθνικοτητας, της κουλτουρας ή της θρησκειας.Last edited by Firfirikos; 16-08-2018 at 00:59.
16-08-2018, 00:42 #8
Εγω πιστευω οτι ειναι πολυ καλο να ερχομαστε σε επαφη με ατομα με διαφορετικες πεποιθησεις, εθνικοτητα , συνηθειες και προβληματα.μας βγαζει απο τη σφαιρα του τυποποιημενου τροπου ζωης μας και μας κανει να συνειδητοποιησουμε οτι ισως υπαρχει και κατι αλλο εκει εξω ..
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
16-08-2018, 02:55 #9
16-08-2018, 02:58 #10
16-08-2018, 13:28 #11
Μενη αδερφε οι γυναικεσ σκοτωνουν πλεον δεν ξερω αν σε ενδιαφερει
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
16-08-2018, 13:32 #12
16-08-2018, 13:46 #13
Λοιπον update ο τσιπρασ μολισ βγηκε τουσ ειπε οτι εχω ενα εκατομυριο πρωτον εγινε χαμοσ το ειδε η σια απο το δορυφορο κ μαθαν τα παντα εγω καλεσα τη σασ τη βρετανικη ο κωδικοσ ειναι πριγκιπασ ουιλιαμ οπου κι αν εισαι στον πλανητη ειδαν κι αυτοι τα χαλια στα αρχιδια μου αυτοι που μασ κυβερνανε ειναι ολοι αδερφεσ κ παπαρολογοι θελετε να τουσ ακουτε ακουστε τουσ ολο το κρατοσ παραγει αχρηστουσ πολιτεσ πλεον στα σχολεια δε μαθαινουν τιποτα σε βαθοσ τα ειπα σε ολουσ οι γυναικεσ ειναι διαολοι λογω των μεσων ενημερωσησ κι οι αντρεσ ειναι αχρηστοι ολα τα νεα παιδια εξατιασ των μεσων και των μαναδων τουσ αυτα ηθελα να πω μπορειτε να μαζευτειτε ολοι κ να πατε να γαμηθειτε τοσο απλα
16-08-2018, 13:51 #14
Ειμαι απο σκωτια εχω τριαντα χρονια ελλαδα σασ μεγαλωνουν ωσ πολιτεσ β κατηγοριασ και θα συνεχισουν να το κανουν αυτα
16-08-2018, 14:00 #15
Καταρχήν είμαι κοπέλα και θα σου πω την άποψή μου μιας που η σχέση που είχα ήταν από απόσταση στην Ελλάδα φυσικά, ήμασταν μαζί χρόνια και τελικά χωρίσαμε. Δεν θα επιδίωκα προσωπικά σχέση με κάποιον από άλλη χώρα. Την έχεις εξιδανικεύσει τη Τουρκάλα στο μυαλό σου. Έχεις απλά ενθουσιαστεί και έχεις πλάσει στο μυαλό σου μία εικόνα που δεν ξέρεις αν είναι όντως έτσι στη πραγματικότητα. Δεν έχετε αληθινή σχέση από τη στιγμή που δεν έχετε ιδωθεί από κοντά, δεν έχετε μοιραστεί από κοντά τα συναισθήματά σας, επικοινωνείτε μέσω ίντερνετ, δεν έχετε περάσει μαζί, δεν έχετε κάνει έρωτα μαζί, δεν έχετε περάσει δυσκολιες μαζί. Με ανώγεια και κατώγια μπορώ να παρουσιάσω και γω μια εικόνα εντυπωσιακή, θα είμαι όμως έτσι; Και από την άλλη συγγνώμη κιόλας, χάθηκαν οι Ελληνίδες;