Σχεδον ενα ετος απογοητευσης απο το αλλο φυλο
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 38
    Member

Σχεδον ενα ετος απογοητευσης απο το αλλο φυλο

Λοιπον θα αναπτυξω τις αποψεις μου εδω γιατι απλα θελω καπου να τα πω να φυγουν απο μεσα μου και ελπιζω να μην ξαναχρειαστει να γραψω πάλι κάτι. Ελπιζω μεχρι την επομενη φορα να εχει γινει ενα θαυμα.

Ειμαι σχεσακιας, θεωρω την αγαπη ιερο πραγμα και τον ερωτα υγεια. Ειμαι 27 ετων και μπορω να πω πως στα 2 one night stand που εκανα κατάλαβα οτι δεν μου προσφερουν κατι, ουτε το να φλερταρω λαμπερες κοπελες με απιθανες καμπυλες μου λεει κατι γιατι δεν ειμαι του ευκολου. Γιατι εχουν γινει τοσο ευκολα ολα; Γιατι ειναι ολα τοσο ανουσια; Γιατι εγιναν τοσο απογοητευτηκες οι γυναικες (δεν θα μιλησω για τους αντρες γιατι θεωρω τον εαυτο μου πως ξερει τι θελει και το ξεκαθαριζει παντα).
    Γνωριζω γυναικες ακομα και μεσα απο τα μεσα κοινωνικης δικτυωσης και αμεσως βλεπω μια προσπφορα του πιο ομορφου πραγματος που εχουν πανω τους, της αξιοπρεπειας. Δεν ειναι δυνατον; Πρωην μου μεσα σε 1 χρονο εχει αλλαξει 3 γκομενους, παει στα ιδια μερη και λενε τα ιδια πραγματα, ταχα μου ειναι ερωτευμενη και ποσο πολυ ταιριαζουν και και και... μεχρι να χωρισει και σε 2 βδομαδες να βρει αλλον. Το ιδιο και φιλες φιλων μου, το ιδιο και δικες μου φιλες. Συγγνωμη ρε παιδια αλλα ψαχνω την ποιοτητα και οχι. Δεν ειναι γυναικα μια που μολις χωρισει θα βρει αμεσως αντικαταστάτη, οχι δεν ειναι γυναικα αυτη που ερωτευεται 3 φορες σε εναν χρονο ή που σκοπιμα κοιταζει γκομενο με φραγκα, οχι δεν ειναι γυναικα αυτη που δεχ εχει ήθος. Τα τελευταια χρονια αν δεν μου κανει αυτο το κλικ δεν θα κατσω καν να ασχολειθω με γυναικα, δεν θα πω λογια αλλα που να βρω γυναικα ποιοτητας οταν βλεπω να αλλαζουν γκομενο καθε 3 μηνες; Δεν λεω να παρω παρθενα, αλλα οχι οπως κι εγω εμαθα απο τα περιστασιακα οτι δεν μου λενε τπτ και ψαχνω κατι διαφορετικο ετσι θελω να βρω κατι αντιστοιχο, να εχει κανει τις μαλκιες τις, να προσπαθει να βρει κατι που να αγαπησει και να αγαπηθει, οχι να καλυψει τα κενα ουτε καθε 3 μηνες αλλον γκομενο.

Μαλλον γεννηθηκα σε λαθος εποχη, αν ειχα επιλογη μαλλον θα προτιμουσα να μην ειχα γεννηθει καν.

Senior Member
    Αδερφε ολα ειστε καλικατζαρακια δεν ειστε ανθρωποι γι αυτο φωναζουμε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Αδερφε ολα ειστε καλικατζαρακια δεν ειστε ανθρωποι γι αυτο φωναζουμε
    μην μου κανεις το θεμα ανδρας vs γυναικες σε παρακαλω. σεβασου λιγο την επιθυμια μου αυτη.
    Δεν λεω οτι ειμαι τελειος, λεω οτι ειμαι ηθικος και ψαχνω κατι αναλογο σε ενας ανηθικο κοσμο.

Senior Member
    Καλα δε μιλαω

Senior Member
    Εγώ είμαι γυναίκα, δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσει η απάντηση μου αλλά σε νιώθω γιατί κι εμένα μ' αρέσει να παίρνω σταθερότητα, ασφάλεια κι αγάπη... Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα πέσω στο κρεβάτι με κάποιον που μόλις γνώρισα π.χ.
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Από τη μία λες πως η γυναίκα δεν είναι γυναίκα πραγματική αν αμέσως μετά το χωρισμό έχει βρει αντικαταστάτη και από την άλλη αποκαλείς τον εαυτό σου σχεσάκια. Δηλαδή δεν μπορείς να μείνεις μόνος σου χωρίς σχέση και έχεις ανάγκη μια γυναικεία παρουσία. Πιστεύω πως πρέπει να χαλαρώσεις λίγο και να κάνεις κάποιο διάλειμμα πάνω στην αναζήτηση συντρόφου. Φυσικά και είναι λάθος να μπαίνεις από έναν χωρισμό αμέσως σε μια άλλη σχέση. Συμφωνώ απόλυτα γιατί και γω έτσι λειτουργώ μετά από χωρισμό που βιώνω ήδη κάποιους μήνες. Χρειάζεται να γιατρευτούν πρώτα οι πληγές, να καταλαγιάσουν όλα τα αισθήματα από το πένθος του χωρισμού και μετά να υπάρξει η αναζήτηση ξανά, αν και κάποια πράματα όπως αυτό δεν έρχεται με παραγγελία. Οι πιο πολλοί νομίζουν πως ο έρωτας περνά με έρωτα και δεν καταλαβαίνουν πως πρώτα κοροϊδεύουν τον εαυτό τους και πληγώνουν και τον καινούργιο σύντροφο με τη συμπεριφορά τους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Bagit View Post
    Μαλλον γεννηθηκα σε λαθος εποχη, .
    Tο βρηκες , σε αυτην την γενια οι σχεσεις περνανε κριση , το λεω ως πολυ μεγαλυτερος ..........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Εγώ είμαι γυναίκα, δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσει η απάντηση μου αλλά σε νιώθω γιατί κι εμένα μ' αρέσει να παίρνω σταθερότητα, ασφάλεια κι αγάπη... Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα πέσω στο κρεβάτι με κάποιον που μόλις γνώρισα π.χ.
    Εσυ Κυκνε , δεν ανηκεις στους millenials , δλδ τους 20αρηδες .....ουτε κι εγω , και γι αυτο εχουμε αυτες τις αποψεις .....βλεπω μια παρακμη στις σχεσεις , που δεν υπηρχε επι εποχης μου , εσυ εισαι στο μεταιχμιο, το ηλικιακο , ουτε μεγαλη , ουτε μικρη ....εχεις μια ωριμοτητα παντως ...

Senior Member
    Θα στα πω εγω μια που δε στα λεει κανεισ καταρχασ δεν ειμαστε αντρεσ ειμαστε καλικαντζαρακια και δευτερον οι γυναικεσ δεν ψαχνουν αγαπη δεν το πιστευουν το εργακι αυτο τωρα γτ μεγαλη συζητηση παντωσ εχει βαση θελουνε γουστα δινεισ γουστα ολα οκ δε δινεισ δεν πα να εισαι κι ο μπραντ πιτ πριν προλαβεισ να παρεξηγηθεισ εχω μια κορακλα μοντελο που προσπαθω να την δωσω λιγο μυαλο και καταλαβα ποσο μπετοβλακεσ ειμαστε και την αφησα ελευθερη ουτε ξερω τι κανει μονο να ειναι καλα αυτα

Senior Member
    Αγαπητέ Bagit,

Κι γώ κάτι σταθερό σαν εσένα ψάχνω. Κι εγώ είμαι απογοητευμένη από το αντρικό φύλο και δεν είναι μόνο ένα έτος. Κι γω όταν ερωτευτώ κάποιον δεν μου κρατάει μία μέρα ή 12 εβδομάδες αλλά καιρό- χρόνο συνήθως-.
    Έτυχε πρόσφατα να γνωρίσω κάποιο που παρά την αρχική όμορφη εικόνα που μου έδειξε και το γεγονός ότι δεν είχα προαίσθημα ότι είναι τόσο βλ@κας, τελικά κάποια στιγμή το χάσαμε κ μ αυτον. Κρίμα γιατί είχα καιρό να νιώσω τον εθνουσιασμό (πάνω από 2 χρόνια θα έλεγα). Τί κατάλαβα λοιπόν από αυτή την ιστορία? Ότι και 8-9 μήνες που είμαι μόνη τίποτα δεν έκανα και τώρα που είδα κάποιον που μου φάνηκε σοβαρός και ενδιαφέρον πάλι τίποτα καλό δεν βλέπω. Με δυο λόγια μετά τη τελευταία γνωριμία που έκανα και μου φαινόταν σοβαρή, το πήρα απόφαση ότι δεν θα κάτσω να χάσω το χρόνο μου. Ναι ο τύπος μου άρεσε και μου αρέσει αλλά υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές. Δεν σε καλύπτει κάποιος-α. Μην το λιβανίζεις. Μην κάθεσαι να δεις τι φταίει στον άλλον ή σε εσένα. Αν κάτι δεν σου αρέσει, προχώρα στο επόμενο άτομο. Κοίτα εσύ να είσαι καλά με τον εαυτό σου και τη συνείδησή σου. Αν δεν είσαι τύπος που λέει μεγάλα λόγια, μην λες. Αν λέει η άλλη όμως ένα μήνα που σε ξέρει, εε τότε μάλλον δεν είστε και τόσο συμβατοί. Αν κάτι σε μπερδεύει, σου βρωμάει, μην κάθεσαι να το ξεψυρίσεις. Προχώρα και γνώρισε ένα νέο άτομο. Μην αναλώνεσαι με το να ερμηνεύσεις συμπεριφορές άλλων ανθρώπων οι οποίοι ναι μεν σου έχουν γεννήσει συναισθήματα σε απογοητεύουν όμως με αυτές τις συμπεριφορές. Και το σημαντικό, μη βαλτώνεις και αναλώνεις πολύ χρόνο σε μια γνωριμία όταν κάτι αρχίζει να μην σου αρέσει. Ο έρωτας με έρωτα περνάει που λέει το άσμα. Αν εσύ ξέρεις τι θέλεις, μην χάνεις χρόνο και ενέργεια με άτομα που δεν μπορούν να προσφέρουν αυτό που ψάχνεις. Διοχέτευσαι το χρόνο και την ενέργεια για να γνωρίσεις νέα άτομα και σίγουρα ένα από αυτά θα είναι αυτό που ψάχνεις.
    Οκ ξέρω εύκολο δεν είναι. Θέλει και να έχεις εσωτερική βενζίνη και αυτοπεποίθηση για να γνωρίζεις άτομα. Αλλά και να μένεις να ψάχνεις τί και γιατί κάνουν άτομα που δεν σε καλύπτουν είναι τραγικό χάσιμο χρόνου. Δηλαδή εσύ ψάχνεις τι κάνει η πρώην σου..Γιατί???
    Last edited by little_eliza; 27-08-2018 at 14:24.

Senior Member
    Τι ηθικοσ λεφτα εχεισ απλα τι νομιζεισ οτι εισαι καλικαντζαρακι εισαι κι εσυ με λεφτα δατσ ολ

Και έλεγα πως είμαι η μόνη που θεωρώ αυτήν την κατάσταση με τις σχέσεις απαίσια και αφύσικη. Έχω σκεφτεί και εγώ πολλές φορές πως Μάλλον γεννήθηκα σε λάθος εποχή, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχουν γίνει έτσι οι σημερινοί άνθρωποι.

Εστάλη από SM-J530F στο E-Psychology.gr Mobile App

Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Τι ηθικοσ λεφτα εχεισ απλα τι νομιζεισ οτι εισαι καλικαντζαρακι εισαι κι εσυ με λεφτα δατσ ολ
    Απο την στιγμη που δεν με ξερεις καλα θα κανεις να μην μιλας. Δεν εχω φραγκο, οι δικοι μου εχουν. Και μαντεψε δεν εχω ζητησει ποτε ουτε για διακοπες ουτε για να το παιξω καποιος. Οτι καταναλωνω το δουλευω. Λυπαμαι την κορη σου που μεγαλωνει με εναν πατερα σαν κι εσενα με τετοιες αντιληψεις, που βαζει ταμπελες σε εναν που δεν τον ξερει καν. Πραγματικά ειναι ακριβως το πααδειγμα της σαπιας κοινωνιας που αναφερω. Κριμα φιλε μου. Και κριμα και στην κορη σου. Και κριμα σε οποιον θα σε κανει πεθερο.

Senior Member
    Τι δουλεια κανεισ νεαρε

Member
    Quote Originally Posted by broken heart 1985 View Post
    Από τη μία λες πως η γυναίκα δεν είναι γυναίκα πραγματική αν αμέσως μετά το χωρισμό έχει βρει αντικαταστάτη και από την άλλη αποκαλείς τον εαυτό σου σχεσάκια. Δηλαδή δεν μπορείς να μείνεις μόνος σου χωρίς σχέση και έχεις ανάγκη μια γυναικεία παρουσία. Πιστεύω πως πρέπει να χαλαρώσεις λίγο και να κάνεις κάποιο διάλειμμα πάνω στην αναζήτηση συντρόφου. Φυσικά και είναι λάθος να μπαίνεις από έναν χωρισμό αμέσως σε μια άλλη σχέση. Συμφωνώ απόλυτα γιατί και γω έτσι λειτουργώ μετά από χωρισμό που βιώνω ήδη κάποιους μήνες. Χρειάζεται να γιατρευτούν πρώτα οι πληγές, να καταλαγιάσουν όλα τα αισθήματα από το πένθος του χωρισμού και μετά να υπάρξει η αναζήτηση ξανά, αν και κάποια πράματα όπως αυτό δεν έρχεται με παραγγελία. Οι πιο πολλοί νομίζουν πως ο έρωτας περνά με έρωτα και δεν καταλαβαίνουν πως πρώτα κοροϊδεύουν τον εαυτό τους και πληγώνουν και τον καινούργιο σύντροφο με τη συμπεριφορά τους.
    Εν μερη εχεις δικαιο. Οταν ειμαι ερωτευμενος πεταω, οταν απογοητευομαι γιατι εχω διπλα μου αυτα που μου τυχαινουν αισθανομαι αχρηστος. αλλα με την εννοια σχεσακιας εννοω πως δεν ψαχνω να πηδηξω.

Page 1 of 3 123 LastLast