Έκτακτες ξανά στο προσκήνιο - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 30 of 30
    Banned
    Ρε τι τραβάμε γαμω την κοινωνία μου ... Κάποιες φορές λέω στον εαυτό μου μακάρι να είχα κάποιο παθολογικό αίτιο κ να το ήξερα παρά τα ζόρια αυτά που περνάμε ....

Εστάλη από Redmi 5 στο E-Psychology.gr Mobile App

Όλοι έτσι είμαστε με αυτό το πρόβλημα..... Και γω πριν αρχίσω να αγχώνομαι για καρδιά όταν έφυγε ένας γνωστός από εφραγμα (είχε βουλωμενες αρτυριες) δεν είχα Τπτ ούτε πόνους ούτε παλμους... Μόλις άρχισα να αγχώνομαι.... Πήγα 4 φορές σε γιατρούς δεν μου βρήκαν Τπτ... Έκοψα καφέδες τα πάντα.... Και φοβόμουν ειδικά στην αρχή να βγω από το σπίτι.... Μην πάθω Τπτ όλο κρεβάτι.... Τουλάχιστον αφού έκοψα τους καφέδες έχω ρίξει τελείως τους παλμους μου... Σε ηρεμία δεν φτάνω πάνω από 75 μόνο κάνα 80ρι άμα κουραστω πάρα πολύ.... Απλά έχω κάθε μέρα τους πόνους.... Από το άγχος.... Το καλό είναι ότι δεν με αγχώνει πλέον στον ίδιο βαθμό με πριν και σιγά σιγά το ξεπερναω.... Έτσι πιστεύω τουλάχιστον

Banned
    Quote Originally Posted by Tomtim98 View Post
    Όλοι έτσι είμαστε με αυτό το πρόβλημα..... Και γω πριν αρχίσω να αγχώνομαι για καρδιά όταν έφυγε ένας γνωστός από εφραγμα (είχε βουλωμενες αρτυριες) δεν είχα Τπτ ούτε πόνους ούτε παλμους... Μόλις άρχισα να αγχώνομαι.... Πήγα 4 φορές σε γιατρούς δεν μου βρήκαν Τπτ... Έκοψα καφέδες τα πάντα.... Και φοβόμουν ειδικά στην αρχή να βγω από το σπίτι.... Μην πάθω Τπτ όλο κρεβάτι.... Τουλάχιστον αφού έκοψα τους καφέδες έχω ρίξει τελείως τους παλμους μου... Σε ηρεμία δεν φτάνω πάνω από 75 μόνο κάνα 80ρι άμα κουραστω πάρα πολύ.... Απλά έχω κάθε μέρα τους πόνους.... Από το άγχος.... Το καλό είναι ότι δεν με αγχώνει πλέον στον ίδιο βαθμό με πριν και σιγά σιγά το ξεπερναω.... Έτσι πιστεύω τουλάχιστον
    Tom το ίδιο ακριβώς βίωσα κ εγώ σαν να ακούω τον εαυτό μου ..κ εγώ όπως λες καθόμουν στο κρεβάτι με φόβους νομίζοντας ότι θα πάθω εφραγμα έκοψα τους καφέδες όπως κ εσύ.. τώρα δεν λέω ότι είμαι απόλυτα κλ προσπαθώ όμως το πρώτο βήμα το έκανα βγήκα επιτέλους από το σπίτι...

Banned
    Quote Originally Posted by VarethikaNaVariemai View Post
    Tom το ίδιο ακριβώς βίωσα κ εγώ σαν να ακούω τον εαυτό μου ..κ εγώ όπως λες καθόμουν στο κρεβάτι με φόβους νομίζοντας ότι θα πάθω εφραγμα έκοψα τους καφέδες όπως κ εσύ.. τώρα δεν λέω ότι είμαι απόλυτα κλ προσπαθώ όμως το πρώτο βήμα το έκανα βγήκα επιτέλους από το σπίτι...

Καλό κουράγιο...

Senior Member
    Για τριτη μερα εχω εκτακτες..μετραω καπου στις 10-15 την ημερα περιπου. Εχω μονιμως το φοβο ζωγραφισμενο στο προσωπου μου...το μυαλο κολλημενο μην εχει κατι η καρδια...

Senior Member
    Αδελφε χωρις να θελω να σε αγχοσο παραπανω αλλα μηπως να πας σε κανεναν ειιδκο? Γιατη εχο ακουση πολλους ανθροπους με πολυ αγχος αλλα συνηθως εχουν ταχυπαλμιες αλλα εκτακτες πρωτη φορα εχω ακουση και να ειναι τοσο συχνα

Banned
    Quote Originally Posted by gl08 View Post
    Για τριτη μερα εχω εκτακτες..μετραω καπου στις 10-15 την ημερα περιπου. Εχω μονιμως το φοβο ζωγραφισμενο στο προσωπου μου...το μυαλο κολλημενο μην εχει κατι η καρδια...
    Φίλε πόσω είσαι??
    Υπάρχει ιστορικό στην οικογένεια σου με την στεφανειεα νόσο??

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vaper View Post
    Αδελφε χωρις να θελω να σε αγχοσο παραπανω αλλα μηπως να πας σε κανεναν ειιδκο? Γιατη εχο ακουση πολλους ανθροπους με πολυ αγχος αλλα συνηθως εχουν ταχυπαλμιες αλλα εκτακτες πρωτη φορα εχω ακουση και να ειναι τοσο συχνα
    Το φορουμ ειναι γεματο με εκτακτες..πως γινεται πρωτη φορα?

Senior Member
    24 χρονων ειμαι..τον παππου εχουμε χασει πριν μια εφτσρτια απο εφραγμα αλλα δεβ προσεχε

Banned
    Quote Originally Posted by gl08 View Post
    24 χρονων ειμαι..τον παππου εχουμε χασει πριν μια εφτσρτια απο εφραγμα αλλα δεβ προσεχε
    Δεν χρειάζεται να ανησυχείς ιδιετερα..θα ήταν προτιμότερο να συμβουλευτείς έναν οδικό εφόσον επιμένει... έχεις κάνει εξετάσεις??

Banned
    Ειδικό***

Senior Member
    Quote Originally Posted by VarethikaNaVariemai View Post
    Δεν χρειάζεται να ανησυχείς ιδιετερα..θα ήταν προτιμότερο να συμβουλευτείς έναν οδικό εφόσον επιμένει... έχεις κάνει εξετάσεις??

Απο Μάρτιο έως Ιουνιο εχω παει σε 5 καρδιολογους..ολα κομπλε και φυσιολικα. Και πριν απο κρισεις πανικου ειχα περιοδους με εκτακτες αλλα δεν φοβομουν..τωρα φοβαμαι αρκετα σχετικα

Senior Member
    Ενοω τοσο συχνους

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vaper View Post
    Ενοω τοσο συχνους
    Και θα ξαναπω το φορουμ το εχεις δει? :P Εγω ανεφερα 10-15 και υπαρχουν ατομα πολλα που εχουν απο 50 και πανω σχεδον απειρες....

Τι να πω... Βγαίνεις από το σπίτι κάνεις ότι κάνεις το ξεχνάς και μετά ξαναεπανερχεται με μια ταχυκαρδια λίγους πόνους και σου ξαναμπαινει στο μυαλό πάλι

Page 2 of 2 FirstFirst 12