Bespar - Page 20
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 20 of 22 FirstFirst ... 101819202122 LastLast
Results 286 to 300 of 319

Thread: Bespar

Senior Member
    Εγω σε ενημερωσα απο εκει κ περα δικη σ δουλεια εγω απλα ενημερωνω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Εγω σε ενημερωσα απο εκει κ περα δικη σ δουλεια εγω απλα ενημερωνω
    Δεν διαφωνώ, ευχαριστώ για την ενημέρωση.

Senior Member
    Τιποτα αυτο κανω εκτοσ απο το να λεω χαζομαρεσ

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΧΡΥΣΑ View Post
    Εννοείται ότι πριν ξεκινήσω οποιαδήποτε αγωγή θα μιλήσω με τον γιατρό, αλλά δεν πρόκειται να πάρω αντιψυχωσικά (πχ invega) και χάπια για σχιζοφρένεια (πχ sycrest) ενώ δεν έχω ψύχωση ή σχιζοφρένεια. Γενικευμένη αγχώδη διαταραχή και κατάθλιψη έχω και αυτό που χρειάζομαι είναι μια αγωγή (είτε φυτικού σκευάσματος είτε χημικού) για την περίπτωσή μου.
    εννοείτε χρυσά μου πως δεν θα δεχτείς να πάρεις κανένα αντιψυχωσικό ακόμα και αν στο πει γιατρός οτι ειναι ένα ασφαλές φάρμακο.... επειδή ακριβώς έχουμε ακριβώς το ίδια και ποτε στην ζωή μου δεν πήρα αντιψυχωσικό φάρμακο ακόμα και στις δύσκολες περίπτωσης...

επιμένω να μην πάρεις...! καλύτερα ένα αντικαταθλιπτικό παρα αλλα φάρμακα.. αλλα αν είσαι δυνατή δεν χρειάζεσαι ούτε αντικαταθλιπτικά.. γιατί να λέμε την πραγματική αλήθεια και αυτά δεν είναι καθόλου καλά.. μπορεί να κάνουνε καλο αλλα θα προκαλέσουνε αλλα προβλήματα ίσος αυξημένη όρεξη.. έλλειψη σεξουαλικής διάθεσης.. και μια θολούρα στο μυαλό με λίγα λόγια σε κάνουνε να είσαι λίγο πιο αδιάφορη και αναίσθητη για όλα.. εγώ πριν πάρω αντικαταθλιπτικά ήμουνα full αγχωμένος τώρα που περνώ μπορεί να μην είμαι αγχωμένος αλλα είμαι συνεχώς σε μια βαρεμάρα και αδιάφορο για όλα.. δεν είναι και ότι καλύτερο αλλα ούτε αυτό που ζούσα πριν δεν ήτανε καλο... οποτε ανέχομαι να είμαι λίγο στον κόσμο μου παρα να έχω άγχος...

αυτό που με βοηθάει όμως τρομερά είναι περισσότερο η κάνναβη... μαζί με τα φάρμακα το χρησιμοποιώ... όπως μου είπε γιατρός δεν ύπαρxει πρόβλημα.. γιατι έχω μειώσει πολύ την δοσολογία του ladose περνώ μονο 10mg.. που είναι αναποτελεσματική δόση αυτή... με τα ηρεμιστικα γενικα πρεπει να μην περνεις λενε cbd η να υπαρχει διαφορα 3 ωρες πριν η μετα...

Senior Member
    Χρυσα αμα πας σε κανεναν ψυχιατρο μπορει να σου προτινει μαζι με τ αντικαταθλιπτικο και αντιψυχωσικο οπως το ablilify kai το serogeul..το οποια βοηθανε λενε στο ανχος και τν καταθλιψη..

Εστάλη από SM-G900F στο E-Psychology.gr Mobile App

Banned
    Quote Originally Posted by akis1 View Post
    εννοείτε χρυσά μου πως δεν θα δεχτείς να πάρεις κανένα αντιψυχωσικό ακόμα και αν στο πει γιατρός οτι ειναι ένα ασφαλές φάρμακο.... επειδή ακριβώς έχουμε ακριβώς το ίδια και ποτε στην ζωή μου δεν πήρα αντιψυχωσικό φάρμακο ακόμα και στις δύσκολες περίπτωσης...

επιμένω να μην πάρεις...! καλύτερα ένα αντικαταθλιπτικό παρα αλλα φάρμακα.. αλλα αν είσαι δυνατή δεν χρειάζεσαι ούτε αντικαταθλιπτικά.. γιατί να λέμε την πραγματική αλήθεια και αυτά δεν είναι καθόλου καλά.. μπορεί να κάνουνε καλο αλλα θα προκαλέσουνε αλλα προβλήματα ίσος αυξημένη όρεξη.. έλλειψη σεξουαλικής διάθεσης.. και μια θολούρα στο μυαλό με λίγα λόγια σε κάνουνε να είσαι λίγο πιο αδιάφορη και αναίσθητη για όλα.. εγώ πριν πάρω αντικαταθλιπτικά ήμουνα full αγχωμένος τώρα που περνώ μπορεί να μην είμαι αγχωμένος αλλα είμαι συνεχώς σε μια βαρεμάρα και αδιάφορο για όλα.. δεν είναι και ότι καλύτερο αλλα ούτε αυτό που ζούσα πριν δεν ήτανε καλο... οποτε ανέχομαι να είμαι λίγο στον κόσμο μου παρα να έχω άγχος...

αυτό που με βοηθάει όμως τρομερά είναι περισσότερο η κάνναβη... μαζί με τα φάρμακα το χρησιμοποιώ... όπως μου είπε γιατρός δεν ύπαρxει πρόβλημα.. γιατι έχω μειώσει πολύ την δοσολογία του ladose περνώ μονο 10mg.. που είναι αναποτελεσματική δόση αυτή... με τα ηρεμιστικα γενικα πρεπει να μην περνεις λενε cbd η να υπαρχει διαφορα 3 ωρες πριν η μετα...
    Θα την δοκιμάσω τη φαρμακευτική κάνναβη, όπως προείπα τη χρησιμοποιεί και η μητέρα μου. Απλώς λόγω της έντασης των συμπτωμάτων μου δεν πολυεμπιστεύομαι τα φυτικά σκευάσματα. Αν δεν δοκιμάσεις όμως δε θα μάθεις οπότε πρίν το απορρίψω θα το χρησιμοποιήσω για λίγο.

Banned
    Quote Originally Posted by xristoforos28 View Post
    Χρυσα αμα πας σε κανεναν ψυχιατρο μπορει να σου προτινει μαζι με τ αντικαταθλιπτικο και αντιψυχωσικο οπως το ablilify kai το serogeul..το οποια βοηθανε λενε στο ανχος και τν καταθλιψη..

Ό,τι και να μου προτείνει ο γιατρός, εγώ θα σκεφτώ καλά αν θα το πάρω. Επίσης ακόμα και αν μου συνταγογραφήσει χάπια για διπολική διαταραχή, δεν πρόκειται να τα πάρω γιατί απλούστατα δεν έχω ούτε σχιζοφρένεια ούτε ψύχωση!

Senior Member
    Το ξ.ερω ουτε εγω εχω τπτ απο αυτα ανχωδη διαταραχη και καταθλιψη εχω...αλλα λενε σε μικρες δοσεις βοηθανε...απλως σε λεω τι μπορει να σε πουν..και μενα ετσι μ ειπαν και τα πηρα αλλα δν ειδα κ πολλα και τωρα με τν βοηθεια.της ψυχολογο μου..με λεει να τα κοψω ολα και να μν παιρνω τπτ...

Senior Member
    Η χρυσα προσπαθει να μασ τρελανει υπαρχει λυση με τα φαρμακα για τον πονο κι αυτη καθεται κ παιρνει παυσιπονα ισχυρα παρε τα φαρμακακια κ με λιγο γυμναστικη κ διατροφη σπιτιου μια χαρα θα εισαι οσοι δε παιρνετε τα φαρμακα ειστε ερωτευμενοι με τον εαυτο σασ και δε θελετε να χαλασετε την εικονα σασ θα εκπλειχτειτε αν καταλαβετε οτι ο ανθρωποσ ειναι ενα τιποτα ειστε ωραια γκομενακια με σωματαρεσ κλπ χανεται αυτο λεφτα χανονται αυτο που μενει ειναι οι σχεσεισ φιλικεσ κλπ τιποτα αλλο δε μενει κι η δουλεια επισησ οταν παιρνεισ φαρμακα η ζωη σ αλλαζει μονο δε σημαινει οτι καταστρεφεται απλα αλλαζει εγω επειδη επαιρνα συμπληρωματα ωσ αθλητησ ηταν πολυ ευκολο να παρω μετα χαπια δατσ ολ

Senior Member
    Θα την δοκιμάσω τη φαρμακευτική κάνναβη, όπως προείπα τη χρησιμοποιεί και η μητέρα μου. Απλώς λόγω της έντασης των συμπτωμάτων μου δεν πολυεμπιστεύομαι τα φυτικά σκευάσματα. Αν δεν δοκιμάσεις όμως δε θα μάθεις οπότε πρίν το απορρίψω θα το χρησιμοποιήσω για λίγο.
    δεν ύπαρxει το θα το δοκιμάσω για λίγο και αν δω αποτέλεσμα... καταρχάς πρέπει να έχεις ένα ασφαλές σκεύασμα που περιέχει CBD... όχι λάδι από σπόρους κάνναβης.... αυτό δεν κάνει τίποτα.... μπορείς να με ενημέρωσης πιο σκεύασμα χρησιμοποιεί η μητέρα σου?

Senior Member
    Ό,τι και να μου προτείνει ο γιατρός, εγώ θα σκεφτώ καλά αν θα το πάρω. Επίσης ακόμα και αν μου συνταγογραφήσει χάπια για διπολική διαταραχή, δεν πρόκειται να τα πάρω γιατί απλούστατα δεν έχω ούτε σχιζοφρένεια ούτε ψύχωση!
    να σε ενημερώσω ότι δεν είναι μονο τα φάρμακα για την διπολική διαταραχή υπάρχουνε πολλά και διαφορα αντιψυχωσικά που ο γιατρός θα γράψει... και επιμένω εγώ αν δεις ότι είναι αντιψυχωσικό να μην το πάρεις...! είσαι δυνατή και θα τα καταφέρεις...!!!! αυτό μπορείς να το πιστέψεις?

αυτό που θα σε βοηθήσει είναι η δύναμη του μυαλού...! όσο για την CBD θέλει 5-6 μήνες για να σε βοηθήσει... και επειδή υπάρχουνε διαφορα λαδάκια η 2 καλές εταιρίες που έχουνε CBD είναι η enecta και η endoca

https://hempoilshop.gr

Senior Member
    Χρυσα ειλικρινα αν παιρνεισ παυσιπονα θα σου κανω διαφημιση τα παντα απο φαρμακα κ συμπληρωματα ξεκολα κι ενημερωσου τι παιζει

Senior Member
    Φαρμακα sycrest και συμπληρωματα mag2 μαγνησιο lecalcif βιταμινη ντε η eviol βιταμινεσ ειδικεσ και ζεολιθο θρακησ για ενδυναμωση γυρη ανθεων απο παραγωγο και τυρι κ λαδι απο χωριο κι αν δεν γινεισ καλα τρυπα μου τη μυτη

Senior Member
    Ολα αυτα ειναι φθηνα δηλαδη αν δεν παρεισ τα φαρμακα και τα παρεισ ολα αυτα ενα πενηνταρικακι και θα πετασ σε ενα μηνα δατσ ολ εγγυηση ελα κ βρισε με αλλα αποκλειεται γτ τα εκανα εγω χωρισ να ξερω κ πιασανε αυτα

Senior Member
    Με την προυποθεση οτι συνεχιζεισ τη ζωη σου κανονικα και απλα παιρνεισ αυτα θα φυγουν ολα το εκανα εγω

Page 20 of 22 FirstFirst ... 101819202122 LastLast