Bespar - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 22 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 319

Thread: Bespar

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Ρε κουκλα το ξαναπαμε απο την αρχη μιλασ πολυ επισημα για εδω μεσα ξεχνα οτι ξερεισ εδω μπορει να μιλησεισ με χρηστη ουσιων με αγροτη δηλαδη τσομπανο τα αλλα τα παιδια ειναι φοιτητεσ δηλαδη να στο πω απλα σαν να πασ σε ενα καφενειο και να τουσ αρχισεισ τουσ πλυθηντικουσ ε θα σε παρουν με τισ πετρεσ τοσο απλο ειναι χαλαρωσε κ μιλα σαν ανθρωποσ ετσι ειναι σαν να λεσ εγω μεγαλωσα σε σπιτι κι εσεισ σε σταβλο που δε σεβεστε εκτοσ κι αν προσεχεισ τοσο την εικονα που δινεισ που κι αυτο δε χρειαζεται κοινωσ κατι κανεισ λαθοσ αυτα
    Οκ, γνώμη σας. Πάντως δεν ήθελα να υποτιμήσω κανέναν ούτε να δείξω ανωτερότητα, αλλά όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται. Και επειδή δε συνεννοούμαστε καλύτερα να λήξει εδώ η συζήτηση, γιατί δεν ήρθα να μαλώσω με κανέναν πόσο μάλλον για ψύλλου πήδημα. Και έχουμε χάσει και την ουσία της συζήτησης που είναι οι συμβουλές για την αντιμετώπιση των ψυχολογικών μου προβλημάτων.

Ευχαριστώ που αφιερώσατε χρόνο σε μια 《καθωσπρέπει》κοπέλα που κάνει λάθη (κατά τα λεγόμενά σας) αλλά μέχρι εδώ.

Senior Member
    Κουκλα εγω ηθελα να συνενοηθουμε καπωσ συνενοηθηκαμε εγω οτι ηξερα στο ειπα καλη περιηγηση και καλη συνεχεια
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Κουκλα εγω ηθελα να συνενοηθουμε καπωσ συνενοηθηκαμε εγω οτι ηξερα στο ειπα καλη περιηγηση και καλη συνεχεια
    Επίσης, τα καλύτερα εύχομαι.

Senior Member
    Γεια σου χρυσα με τα ωραια σου συνενοηθηκαμε επιτελουσ μπραβο κ παλι μπραβο

Banned
    elis άσε την κοπέλα σε παρακαλώ τι λογοκρισία είναι αυτή ?! Η κοπέλα είναι μόλις 18 κ εσύ 40 έλεος διλαδη τι τρόπος είναι αυτός...

Εστάλη από Redmi 5 στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Εσυ εισαι αλλη περιπτωση καληνυχτα παιδακια πεφτω για υπνο αυριο παλι

Banned
    Εσυ εισαι αλλη περιπτωση καληνυχτα παιδακια πεφτω για υπνο αυριο παλι
    Μαγνήσιο μην ξεχάσεις να πάρεις με βιταμίνη D για σωστή αναρωφιση

Banned
    Quote Originally Posted by VarethikaNaVariemai View Post
    elis άσε την κοπέλα σε παρακαλώ τι λογοκρισία είναι αυτή ?! Η κοπέλα είναι μόλις 18 κ εσύ 40 έλεος διλαδη τι τρόπος είναι αυτός...

Ευχαριστώ που με υπερασπιστήκατε γιατί δεν βγάζω άκρη με τον κύριο...

Banned
    Quote Originally Posted by ΧΡΥΣΑ View Post
    Ευχαριστώ που με υπερασπιστήκατε γιατί δεν βγάζω άκρη με τον κύριο...
    Δεν είσαι η μόνη ..
    Εγώ δεν είμαι κερο στο forum ούτε 2 μήνες και μου μηλαγε λες κ ήμασταν φιλαράκια , απο την πρώτη μέρα κ ήξερε της απόψεις μου απέξω .δεν με ενοχλεί όμως αυτό απλά μου την δίνει ότι δεν καταλάβαινει κ νομίζει ότι το δικό του είναι πάντα το σωστό..
    Έχω δει τέτοιους τιπαδες από άλλα forum που είμαι χρόνια γραμμένος κ απλά τους αποφεύγω...

Senior Member
    Χρύσα κορίτσι μου έτυχες τώρα σε περίπτωση. Τι να πω για αυτα που σου λενε απλα μη δινεις σημασια. Εγω σου ειπα τη γνωμη μου, πηγαινε σε εναν ψυχολόγο να μιλησεις γιατί εισαι μικρή και είναι κρίμα να μπλέξεις απο τώρα με φάρμακα. Επίσης η γυμναστική που σου πρότειναν είναι και αυτό καλή λύση συμπληρωματικά με τον ψυχολόγο. Εμένα με εχουν βοηθήσει και απο το ίντερνετ να ακούω ομιλίες ψυχολόγων για το πως να κάνεις διαλογισμό ή χαλάρωση. Ψάξε να βρεις του Νικήτα Καυκιου βιντεος εμένα με είχαν βοηθησει απίστευτα.

Banned
    Quote Originally Posted by VarethikaNaVariemai View Post
    Δεν είσαι η μόνη ..
    Εγώ δεν είμαι κερο στο forum ούτε 2 μήνες και μου μηλαγε λες κ ήμασταν φιλαράκια , απο την πρώτη μέρα κ ήξερε της απόψεις μου απέξω .δεν με ενοχλεί όμως αυτό απλά μου την δίνει ότι δεν καταλάβαινει κ νομίζει ότι το δικό του είναι πάντα το σωστό..
    Έχω δει τέτοιους τιπαδες από άλλα forum που είμαι χρόνια γραμμένος κ απλά τους αποφεύγω...

Δεν έχω θέμα να μου μιλάει κάποιος χαλάρα, αλλά μου τη δίνουν οι υποδείξεις για τη συμπεριφορά μου από κάποιον που δεν με ξέρει. Και στην τελική μια συζήτηση κάνουμε εδώ η οποία αφορά στην ψυχολογία μου και μόνο. Όποιος θεωρεί ότι είμαι ξινή, σνομπ, αντιπαθητική, ψυχασθενής, ότι δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου , ότι στην τελική δεν γουστάρει να βοηθήσει αλλά μόνο να βγάλει κακία ας πάρει τα μπογαλάκια του και ας ασχοληθεί με άλλο θέμα στο φόρουμ γιατί εγώ δεν τρώγομαι για καυγά.

Banned
    Quote Originally Posted by ΧΡΥΣΑ View Post
    Δεν έχω θέμα να μου μιλάει κάποιος χαλάρα, αλλά μου τη δίνουν οι υποδείξεις για τη συμπεριφορά μου από κάποιον που δεν με ξέρει. Και στην τελική μια συζήτηση κάνουμε εδώ η οποία αφορά στην ψυχολογία μου και μόνο. Όποιος θεωρεί ότι είμαι ξινή, σνομπ, αντιπαθητική, ψυχασθενής, ότι δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου , ότι στην τελική δεν γουστάρει να βοηθήσει αλλά μόνο να βγάλει κακία ας πάρει τα μπογαλάκια του και ας ασχοληθεί με άλλο θέμα στο φόρουμ γιατί εγώ δεν τρώγομαι για καυγά.
    Αυτό ακριβώς!

Banned
    Quote Originally Posted by Sofaki View Post
    Χρύσα κορίτσι μου έτυχες τώρα σε περίπτωση. Τι να πω για αυτα που σου λενε απλα μη δινεις σημασια. Εγω σου ειπα τη γνωμη μου, πηγαινε σε εναν ψυχολόγο να μιλησεις γιατί εισαι μικρή και είναι κρίμα να μπλέξεις απο τώρα με φάρμακα. Επίσης η γυμναστική που σου πρότειναν είναι και αυτό καλή λύση συμπληρωματικά με τον ψυχολόγο. Εμένα με εχουν βοηθήσει και απο το ίντερνετ να ακούω ομιλίες ψυχολόγων για το πως να κάνεις διαλογισμό ή χαλάρωση. Ψάξε να βρεις του Νικήτα Καυκιου βιντεος εμένα με είχαν βοηθησει απίστευτα.
    Τι να σας πω κι εγώ σοκ έχω πάθει... Ευχαριστώ για τις συμβουλές και θα κοιτάξω και για βίντεο με ομιλίες ψυχολόγων.

Senior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 20-08-2018 at 11:49.

Banned
    Quote Originally Posted by akis1 View Post
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    .
    Τι έγινε; Πάθατε κι εσείς σοκ με την κυρία Αλίκη και τις συμβουλές της;
    Last edited by Aeon; 20-08-2018 at 11:50.

Page 6 of 22 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast