Results 16 to 30 of 62
-
22-11-2008, 22:59 #16
τι συμπτωματα εχει αυτη η ασθενεια απο την ελαφρια εως την βαρια μορφη της?δεν εχω ιδεα περι τινος προκειται.νομισα οτι ειναι μια δερματοπαθεια.
παρατηρησα οτι η θεοφανια ενω επασχε δεν το θεωρουσε κατι ιδιαιτερα ενοχλητικο, ενω η αντζικ ταλαιπωρειται αφανταστα σε σημειο να μην μπορει να εργαστει...
- 23-11-2008, 17:30 #17
giasou remedy giati endiaferese na ma8is ,iparxi katios logos ,8es na nosisis kai esei, pios o logos na tin psaksis . opos kai na eine 8a sou kamo mia perilipsi eine san : na exeis kani to kolimpisou mina augousto .kai afou exeis ksaplosi mproumita sto botsalo gia to maurisma to dikeou , na sou katsi mia alogomiga sto deksisou kolomeri . ti 8a kanis 8a tin afisis na periferete aneleita h 8a kanis prospa8ia mipos ti sfaliarosis ?. i apantisi opia apo tis dio afto eine i psoriasi .elpizo na se fotisa .
23-11-2008, 18:02 #18
Originally posted by Adzik
Originally posted by holbold
gaia stin adzik kai se olous tous alous:P .8a ei8ela na rotiso, to psixosomatiko kai stres apo kapou den preri na proerxete , giati i perisoteres pa8isis na proerxonte apo to psixologiko kai giati oxi oi pa8isis na dimiourgou psixol (pa8on kai ego) sim: stis maldibes mia fora eixa ka8arisi entelos apo ti 2h mera(tis dio meres trefomou mono me karides freskes ) exei kaios kapia analogi empiria ? euxaristo poli se olous
Απιστευτο και Παρα πολυ ενδιαφερον ..εγω οταν ημουν χαλια χαλια σκεφτομουν την σταφυλοθεραπεια..νυστια σταφιλιου..κατι μοναχων..
23-11-2008, 18:25 #19
Originally posted by Adzik
Ισωσ απλα καποιοι ανθρωποι και μεσα σε αυτουσ και οι ψωριασικοι \"εμεισ\"...εχουμε πιο ευαισθητουσ οργανισμουσ και δεν ανεχομαστε καλα τα ψευτικα φαγητα.... κατι ξερει το σωμα μου και απο παντα μου φωναζει \"πηγενε επαρχια...επαρχιιιιιιιιιαα� �ααα\"....
χεχχε...σοβαρα..:P
και τα συντιριτικα..
πειτε μου ομωσ εχετε υψιλη ουρια?γιατι παρατιρω πωσ παρ ολο που ειμαι χορτοφαγοσ οταν νοσω αυξανετε παρα πολυ...
αλλα ισωσ ειναι συγκιρια..
23-11-2008, 19:29 #20
Θεοφανία εγώ μετά κάποιους μήνες που έχασα το μπαμπά μου εμφάνισα...όχι ευτυχώς σε υπερβολικό βαθμό, από την άποψη ότι εμφανίστηκε μόνο στις πατούσες. Και μένα ο δερματολόγος που είπε \"ψυχολογικό\" χωρίς να του πω τίποτα για μένα. Ήταν η 3η φορά που εμφάνισα κάτι δερματικό μετά από έντονη θλίψη-άγχος. Το 2ο ήταν πολύ χειρότερο...Ως παιδί εμφάνιζα διάφορα δερματικά εξανθήματα αλλά έφυγαν με την εφηβεία...Τώρα η ψωρίαση έρχεται και φεύγει μόνη της, σταμάτησα εντελώς τις κρέμες γιατί με κούρασαν, βάζω μόνο αν φτάσει σε ακραίο βαθμό να με πονάει η πατούσα όταν περπατώ...
Μου αρέσει η προσπάθειά σας...Γιατί γνωρίζω άτομο με αυτό το προβλημα και την ένιωσα μόνο όταν έπαθα και εγώ. Σ\'εκεινη δυστυχώς είναι πιο εμφανές. Μπράβο παιδιά.-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
23-11-2008, 23:30 #21
giasou remedy giati endiaferese na ma8is ,iparxi katios logos ,8es na nosisis kai esei, pios o logos na tin psaksis . opos kai na eine 8a sou kamo mia perilipsi eine san : na exeis kani to kolimpisou mina augousto .kai afou exeis ksaplosi mproumita sto botsalo gia to maurisma to dikeou , na sou katsi mia alogomiga sto deksisou kolomeri . ti 8a kanis 8a tin afisis na periferete aneleita h 8a kanis prospa8ia mipos ti sfaliarosis ?. i apantisi opia apo tis dio afto eine i psoriasi .elpizo na se fotisa .
και βεβαια δεν θελω να νοσησω..δεν φανταζομαι να υπαρχει καποιος που θα θελε να παθει μια ασθενεια.
απ οτι καταλαβα αυτο ειναι ενα ποστ ευαισθητοποιησης για την ασθενεια και τους ασθενεις της ψωριασης.
συνηθιζεται στις κινησεις ευαισθητοποιησης για καποιο προβλημα, να οριζουμε για τι πραμα μιλαμεκατ αρχας. ισως θεωρειτε καποιοι οτι ειναι κατι γνωστο,αλλα εγω δεν ξερω ακριβως για τι πραγμα μιλαμε και φανταζομαι και αρκετοι αλλοι...
δεν μπορω να πω οτι με διαφωτισες ιδιαιτερα με την αλογομυγα :)
σε καθε περιπτωση, καλη εξελιξη να εχετε οσοι πολεματε μ αυτο..
24-11-2008, 00:11 #22
filemoy remedy sou egrapsa to noima tis psoriasis opos to blepo egw , ayto den afora kanenan apo tous ypolipous psoriasikous. an 8es mia pio genikaumeni apantisi 8a prepi na mas rotisis enan pros enan , an afto den se kalipsi mporis na psaktis se pio eksidikeumena sites . an 8es mporis na mou pis giati endiaferese toso ,xoris na krinis alous
24-11-2008, 01:26 #23
holbold, αστο.....
ας ξεχασουμε την συζητηση μας...
24-11-2008, 09:28 #24
i maldibes eitan to kalitero narkotiko. egw piga me mia akri poy eixa sindiasmeno me kapies akirosis . piga kai se alous proorismous ala to sigkekrimeno mou ekatse...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
24-11-2008, 09:37 #25
Η Καλητερη αντιμετωπιση τησ νοσου ειναι η πληροφοριση, μην μπερδευεισ τουσ ανθρωπουσ.
Ναι ρεμεντυ ειναι δερματοπαθεια αλλα υπαρχει σε πολλεσ μορφεσ
ειναι πολυ ασχημα αλλα θα σου δωσω μια ιδεα.
http://i148.photobucket.com/albums/s28/screamingxprettyxnothings/Psoriasis%20Awareness/guttate.jpg
http://i106.photobucket.com/albums/m262/dummerkopf/lefthand.jpg...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
24-11-2008, 15:57 #26
to ksero oti eine sobaro opos kai ola ta ala se afto to foroum (sori gia to 0,01%den eitan sxetiko). eksigisa sti remedy me xioumor ,an mou apantouse stin erotisi giati endia ferete ? (px: gia enan filo) i apantisi mu 8a eitan diaforetiki. . . . . . .sori adzik ala aftes i foto eine barias morfi kai den 3ero apo pio simadaki tis gis eine, edw eine i ΕΛΛΑΔΑ exoyme hlio den exw dei kati tetio, kai an eiparxi den xaraktirizi tous hpolipous ( dimioyrgis paniko ) .bale mia pio elafria foto , kati pou na xariktirizi esena
26-11-2008, 17:45 #27
pios 3erei kapio analosimo pou boi8ah sti psoriasi na arxiso egw gia paradiga i krema 3irismatos me aloe vera tis kappus i moni pou brisko xoris alcol sto basilopoulo me sindiasmo to malako pinelaki apo magazi me kalindika kani gia podia xeria kefali kai kolous . euxaristo gia tin anoxisas .
29-11-2008, 18:23 #28
Holdboy
κανενασ πανικοσ , εγω εχω τετοιασ σοβαροτητασ ψωριαση, και ναι ζω εδω ελλαδα και ναι γνωριζω και αλλα ατομα που ειναι ετσι. Εννοειτε πωσ το καλοκαιρι φευγει αλλα ο χειμωνασ παντα ειναι δυσκολοσ.
Πραγματικα το τελευταιο μηνημα σου δεν το καταλαβαινω, γενικα την ειρωνια σου (αν ειναι ειρωνια )δεν την καταλαβαινω....Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
29-11-2008, 22:46 #29
αντζικ φοβερη η διαθεση σου :) δυσκολη η παθηση σου αλλα δυνατη και εσυ :) μπραβο σου
29-11-2008, 22:51 #30
παντως πιστευω πως αν υπαρχει ενηρωση πως δεν ειναι μεταδοτικο,πολλοι ισως να αλλαξουν γενικα σταση.και ναι πρεπει να τους το λες,σε οποιοδηποτε συναντας για να μπορει να ανοιχτει.αλλιως παντα υπαρχει φοβος.εγω παντως σιγουρα θα σου εδινα το χερι για χειραψια :)
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια