Results 46 to 60 of 62
-
20-12-2008, 11:45 #46
Αρση μου μονο μην πανικοβαλεσαι σε παρακαλω...
το ξερεισ αλλωστε πωσ ειναι απροβληπτη ...μαλλωσ θα εχεισ δικιο και εσυ και οι γιατροι σου..προφανοσ και ελπιζω να ειναι πολυ λιγεσ οι επιδεινωσεισ..
αναμφισβητητα να ξερεισ πωσ το πωσ νιωθεισ σχετικα με αυτο σηγουρα βελτιωνει την κατασταση...
εγω εδω και 3 μηνεσ εχω ενα μονο σημαδακι και αλλαζει χρωμα αναλογα με το στρεσ μου..οποτε μην ανυσυχεισ ολα καλα..
κι εγω πιστευω πωσ εφοσων σε αποροφαει τοσο πολυ το μωρακι..και το σωμα βοηθαει να μην εχεισ επιπλεων θεματα......Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
- 20-12-2008, 12:07 #47
Αdzik τι να πω!προσπαθουν να εξηγησουν την ασθενεια απο βιολογικη αποψη αλλα εμεις που τη ζουμε βλεπουμε ποσο ψυχολογικη ασθενεια ειναι!!!!!!!!Λενε π.χ. οτι ο ηλιος ειναι η καλυτερη θεραπεια κ πολλες φορες φευγει σχεδον το καλοκαιρι αλλα εγω φετος που δεν ημουν χαλαρη το καλοκαιρι εγινα καταμαυρη απο τον ηλιο αλλα αυτη ηταν ιδια κ απαραλαχτη σα να ειναι χειμωνας!!Ετσι ερχομαι να πιστεψω σε ποιο ψυχολογικες θεωριες κ υποθετω πως η χαρα που περνει μια μητερα κρατωντας το παιδακι της στην αγκαλια της ειναι ανυπολογιστη γι\'αυτο κ μπορει να της περασει.Οσο για τις περιπτωσεις που μπορει να υπαρχει επιδυνωση μπορει να ειναι οταν για καποια γυναικα δεν ειναι συνηδητη επιλογη κ γενικως περναει κριση αλλαγης καταστασης...τι να πω!ολα αυτα δικες μου σκεψεις.Δε σου το εχει πει κανενας γιατρος οτι μετα τη γεννα ενδεχεται να εξαφανιστει για παντα??Χαιρομαι που δεν εχεις σχεδον καθολου κ σου ευχομαι οτι καλυτερο!!Με το καλο να ερθει το παιδακι σου στον κοσμο κ να εισαι κ συ στο ποσοστο που θεραπευεται μετα την εγκυμοσυνη!!!!
20-12-2008, 12:09 #48
Η αληθεια ειναι πωσ κανενασ γιατροσ δεν μου εχει πει πωσ ισωσ να εξαφανιστει τελειωσ..μου δινεισ πολυ ελπιδα..
ευχαριστω πολυ..και στο δικο σου:):):):...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
20-12-2008, 12:20 #49
Τι να πω,συμπτωση ηταν σε μενα η σε σενα αυτα που μας ειπαν...?Εμενα παντως ριζωσε μεσα μου η ιδεα αυτη γιατι την πιστευω πολλα χρονια.Πιστευω σ\'αυτα που εγραψε η Θεοφανεια για το ισχυρο σοκ καπου στην αρχη του θεματος.Ειλικρινα σου ευχομαι τα καλυτερα!!!!Μεσα απ\'την καρδια μου,φιλακια πολλα!!!!!(αλλα αυτο με τη γεννα...πεφτω απ\'τα συννεφα σημερα..!!!)
06-01-2009, 00:19 #50
χρονια πολλα και καλη χρονια .εχω ακουση πολλες φορες οτι η εγκυμοσινη βοηθα . προσοχη η καταχριση βλαπτη και ειναι ακαταλληλο κατω των 18
12-09-2009, 10:00 #51
παιδια επανερχομαι σε αυτο το θεμα..εχω πολυ λιγο εγω στον αγκωνα και απο την εναρξη της ομοιοπαθτικης με επιασε φαγουρα στα χερια και εβγαλα κοκινιλες..πεστε μου αυτο εξαπλωνεται γρηγορα αν ειναι?γιατι φοβαμαι πολυ μη γεμισω..κανενας αποτελεσματικος τροπος να περναει χωρις κορτιζονουχες?απαντηστε μου οσοι ξερεται..ειμαι πολυ πολυ χαλια
12-09-2009, 11:29 #52
ζωζα δεν γνωριζω για την παθηση αλλα βρε κοπελα μου,κανε λιγο υπομονη να περασει,θελει το χρονο της και αυτη.κανε οτι σου λενε οι γιατροι και αν σε ευλογο χρονικο διαστημα δεν περασει (που δεν το πιστευω) βλεπεις τι κανεις...λιγο θαρρος :)
12-09-2009, 12:42 #53
Originally posted by ζωζα
κανενας αποτελεσματικος τροπος να περναει χωρις κορτιζονουχες?απαντηστε μου οσοι ξερεται..ειμαι πολυ πολυ χαλια
16-07-2010, 15:33 #54
Γεια χαρά κι από εμένα.Έχω ψωρίαση εδώ και 11 χρόνια.Όπως οι περισσότεροι έχω δοκιμάσει τα πάντα..χάπια, ενέσεις, ομοιοπαθητική, αλοιφές και λοιπά..Προσωρινή ανακούφιση με μερικά από αυτά υπήρχε αλλά για λίγες μέρες και με πολλές παρενέργειες.
Εδώ και 1 περίπου μήνα ανακάλυψα ένα πρακτικό στις Σέρρες ο οποίος κάνει πολύ καλή δουλειά στο θέμα ψωρίαση.Τώρα πια έχουμε μαζευτεί πολλά άτομα και αντί να πάμε εμείς στις Σέρρες, κάνει τον κόπο κι έρχεται αυτός από Αθήνα και μας βάζει το υγρό.Στους πιο παλιους τα σημάδια έχουν εξαφανιστεί για 1μιση χρόνο τώρα.
Υπάρχει group στο facebook με όνομα ΨΩΡΙΑΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣΟΦΙΑ.
Εκεί υπάρχουν και φωτογραφίες των παιδιών που τα σημάδια εξαφανίστηκαν.
Όποιος είναι νέος στο..club ψωριαση και θέλει να με ρωτήσει σχετικά με θεραπείες ή ακόμα και για τον πρακτικό ας μου στείλει p.m. ή email.
Καλή τύχη σε όλους και κουράγιο, ξέρω πόσο δύσκολο είναι.
17-07-2010, 00:28 #55
Originally posted by ζωζα
παιδια επανερχομαι σε αυτο το θεμα..εχω πολυ λιγο εγω στον αγκωνα και απο την εναρξη της ομοιοπαθτικης με επιασε φαγουρα στα χερια και εβγαλα κοκινιλες..πεστε μου αυτο εξαπλωνεται γρηγορα αν ειναι?γιατι φοβαμαι πολυ μη γεμισω..κανενας αποτελεσματικος τροπος να περναει χωρις κορτιζονουχες?απαντηστε μου οσοι ξερεται..ειμαι πολυ πολυ χαλια
οσο για τα αλλα που λεσ..οσο περισσοτερο αγχωνεσαι τοσο περισσοτερο θα βγαινουν.. ακομη να ξερεισ πωσ με την ομοιοπαθητικη ..πριν δεισ αποτελεσματα θα δεισ πρωτα ελαφρια χειροτερευση τον πρωτο μηνα..ετσι γινεται..ειναι φυσικο..υπομονη..
ελλατωσε το αλκοολ τα κρεατα και τα γαλακτοκομικα για να δεισ αν υπαρξει καλητερευση.. καλη τυχη..
υ.γ.. πολλα μπανια και ηλιο......Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
17-07-2010, 00:30 #56
Originally posted by blue_sheep
Γεια χαρά κι από εμένα.Έχω ψωρίαση εδώ και 11 χρόνια.Όπως οι περισσότεροι έχω δοκιμάσει τα πάντα..χάπια, ενέσεις, ομοιοπαθητική, αλοιφές και λοιπά..Προσωρινή ανακούφιση με μερικά από αυτά υπήρχε αλλά για λίγες μέρες και με πολλές παρενέργειες.
Εδώ και 1 περίπου μήνα ανακάλυψα ένα πρακτικό στις Σέρρες ο οποίος κάνει πολύ καλή δουλειά στο θέμα ψωρίαση.Τώρα πια έχουμε μαζευτεί πολλά άτομα και αντί να πάμε εμείς στις Σέρρες, κάνει τον κόπο κι έρχεται αυτός από Αθήνα και μας βάζει το υγρό.Στους πιο παλιους τα σημάδια έχουν εξαφανιστεί για 1μιση χρόνο τώρα.
Υπάρχει group στο facebook με όνομα ΨΩΡΙΑΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣΟΦΙΑ.
Εκεί υπάρχουν και φωτογραφίες των παιδιών που τα σημάδια εξαφανίστηκαν.
Όποιος είναι νέος στο..club ψωριαση και θέλει να με ρωτήσει σχετικά με θεραπείες ή ακόμα και για τον πρακτικό ας μου στείλει p.m. ή email.
Καλή τύχη σε όλους και κουράγιο, ξέρω πόσο δύσκολο είναι.
αλλα εχω 2 ερωτησεισ.. τι εφαρμοζει?.. ειναι μιστικο και το κραταει μονο για εκεινον?
ποιο ειναι το κοστοσ?...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
17-07-2010, 00:44 #57
Αυτό το μαμημένο το αλκοόλ πια!... ούτε μανιτάρι νά \'τανε, παντού φυτρώνει ωρέ!... :D ... θα έλεγα κιόλας να το αποφεύγει κανείς τελείως - ακόμη κι αν είναι κοινωνικός πότης - αν έχει τέτοια θέματα. Εμένα τη σμιγματοροϊκή δερματίτιδα μου την... απογείωνε στο φουλ. Ζβινγκκκκκκκκκκκ...
;)
17-09-2014, 17:45 #58
Καινούρια ιστοσελίδα
Επισκεφτείτε την νέα εναλλακτική ιστοσελίδα για την ψωρίαση http://www.iasi24.gr/
17-09-2014, 18:44 #59
α ναι τιποτα πιο ακυρο δεν βρηκες? η ψωριαση τι σχεση εχει με τη ψυχολογια??
17-09-2014, 19:23 #60
Η δικη μου εμπειρια απο την ψωριαση , το 06 , κατην διαρκεια ισχυροτατου πολυμηνου στρεςς , και οταν λεω ισχυροτατου , το εννοω , ειχα γεμισει ψωριαση , πατοκορφα , πλην προσωπου . Ειχα μετρησει 400 εξανθηματα , αλλα αισθανομουν αδιαφορια , γιατι ηξερα , η ειχα την παποιθηση , σε αντιθεση με τον γιατρο , οτι μολις φυγει το στρεςς , θα φυγει κ η ψωριαση . Ο μ@λακας ο γιατρος μου ελεγε να συμβιβαστω με την ιδεα , κλπ κλπ , αλλα οντας κουλ και θετικος ανθρωπος , πιστευα τα δικα μου . Μετα που περασε το στρεςς , σε 15 μερες , δεν ειχε μεινει τιποτα .
Σε αυτους που χρονιζει η ψωριαση , ειναι ανθρωποι αγχωδεις , μονιμως , κ εγω δεν ειμαι ετσι .
Δεν κανω τον καμποσο , απλως δινω θαρρος σε αυτους που πασχουν απο ψωριαση , μην δινετε σημασια , θα περασει μονη της , αν ομως τρωγεστε , εχω 2 παραδειγματα , εκει θα μεινει , να σας βασανιζει .
Δεν βλέπω το νόημα ούτε για τα βασικά.
08-06-2025, 19:18 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία