Sxesh apo apostash - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 40
    Στην απόφασή σου θα πρέπει να λάβεις υπόψιν σου και το πού θα σου άρεσε να ζήσεις μόνιμα, στην Ελλάδα ή στην Αμερική. Είναι σοβαρές αποφάσεις αυτές.
    Επίσης, θα σου έλεγα, αφού δεν εργάζεσαι αυτήν την περίοδο, να προσπαθήσεις να πάρεις το πτυχίο σου έστω και αν δεν σου αρέσει το αντικείμενο.
    Αυτό θα σε "ανεβάσει" ψυχολογικά και (πού ξέρεις;) είναι πιθανόν να σου χρησιμεύσει σε κάτι παρεμφερές. Πάντως, όπως και να χει είναι ένα προσόν.
    (Συμβουλή, δεν θέλω να σε αγχώσω).

Senior Member
    40 χρονων ειμαι αυτη την απορια δεν την εχω λυσει ακομη. Καθονται οντως αντρες και συζητουν τα γκομενικα τους με τη μανα τους;
    Κοιτα σε πρωτη φαση εφυγες ηδη, τωρα που θα καταληξει η σχεση αυτη θα δειξει, ουτως η αλλως και εδω να μεινεις παλι μπορει να ληξει. Πες απτην αρχη οτι εχει τη μανα του στενο κορσε, να μην γραφουμε κατεβατα

Senior Member
    Πρεπει πρωτα να παει να μεινει καιρο εκει, να ζησει, να δουλεψει, για να καταληξει.

Πάντως, αντικειμενικά, πιο εύκολο είναι να μείνεις εσύ εδώ, παρά να πάει εκείνος μαζί σου στην Αμερική. Δηλαδή, πώς θα γίνει αυτό; Θα παρατήσει την στρωμμένη δουλειά που έχει και την περιουσία του για να πάει "στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα";
    Κι εσύ, εντάξει, ξέρεις την γλώσσα...εκείνος όμως; Πού θα δουλέψει εκεί; Και τα χωράφια πού θα τα αφήσει; Ποιός θα τα καλλιεργεί; Δεν είναι και τόσο απλό...
    Εσύ είναι πιο εύκολο να μείνεις εδώ. Εξάλλου, δεν παρατάς και κάποια καριέρα ή κάποια δουλειά αξιόλογη. Βασικά, δεν παρατάς τίποτα.
    Και σκέφτομαι και κάτι άλλο: Αφού ξέρεις καλά την γλώσσα, αυτό είναι ένα προσόν. Θα μπορούσες να ψάξεις για μια δουλειά που χρειάζεται άνθρωπο να ξέρει τέλεια Αγγλικά.

Senior Member
    Παρατα τον κ φυγε αμερικη
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Η πάρε μαγνήσιο [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Εστάλη από Redmi 5 στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Καλα εγω ετσι εγινα καλα αλλα το δικο μου ειναι οργανικο για σενα και τουσ αλλουσ που μεγαλωσατε με παραμυθια απο τουσ γονεισ κ βγαλατε προβλημα εκεινο ειναι ψυχολογικο το δικο μου ειναι οργανικο δηλαδη μεγαλωσα κανονικα και στο στρατο επειδη εφαγα ξυλο κ μπινελικια σαλταρα βεβαια ο γιατροσ τι να σ πει οτι φταινε οι γονεισ σου κι οι γονεισ λενε οτι ηθελε το παιδι αρα βρεσ μονοσ σου την αληθεια εγω πολλα σου ειπα

Banned
    Το είπες Μ μόνο σου ότι ήταν οργανικό πρόβλημα..πως τότε λες σε όλους όσους πάσχουν ψυχικά τραύματα να τους λες να περνούν μαγνήσιο επιδει εσύ εγηνες παθολογικά καλά κ σου έλειπε η βιταμίνη??? Για πιο λόγο το κάνεις?? Δεν είναι καθόλου σωστό πάντως μπορεί σε κάποιον να του δημιουργήσει πρόβληματα υγείας ... σκέψου λίγο μεγάλος άνθρωπος είσαι..

Senior Member
    Εχω το δημητρακη τον φιλο μου τον μπαρμαν γαμω τα παιδια εχει ενα ελατωμα μην του πεισ κατι στραβο χαλιεται του χαλαει ολη η ψυχολογια συγνωμη εγω τι να πω για τη μανα του οτι τον μεγαλωσε καλα τον εχει σε γυαλα εμεισ τοτε παιζαμε ξυλο μεταξυ μασ με αληθινα κλωτσομπουνιδια κ γιναμε ανθρωποι οχι μουροχαβλα μια χαρα ειστε ολοι σαν ανθρωποι κ μπραβο σασ αλλα ειστε μουροχαβλα δηλαδη αυτοι οι γονεισ παντα θα σασ προστατευουν δε θα δουλεψετε ποτε εσεισ γι αυτο βριζω συνεχεια εχετε τισ ιδιεσ δυνατοτητεσ με ολουσ

Senior Member
    Για να το θεσουμε το θεμα αντικειμενικα εσεισ ειστε οι νορμαλ πολιτεσ τα μουροχαβλα κι εμεισ που σασ κανουμε κουμαντο οι ταλιμπαν γι αυτο δεν υπαρχει ψυχικα ασθενησ στην ελλαδα αυτη ειναι ολη η αληθεια για το χωρο ολοκληρο

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Εχω το δημητρακη τον φιλο μου τον μπαρμαν γαμω τα παιδια εχει ενα ελατωμα μην του πεισ κατι στραβο χαλιεται του χαλαει ολη η ψυχολογια συγνωμη εγω τι να πω για τη μανα του οτι τον μεγαλωσε καλα τον εχει σε γυαλα εμεισ τοτε παιζαμε ξυλο μεταξυ μασ με αληθινα κλωτσομπουνιδια κ γιναμε ανθρωποι οχι μουροχαβλα μια χαρα ειστε ολοι σαν ανθρωποι κ μπραβο σασ αλλα ειστε μουροχαβλα δηλαδη αυτοι οι γονεισ παντα θα σασ προστατευουν δε θα δουλεψετε ποτε εσεισ γι αυτο βριζω συνεχεια εχετε τισ ιδιεσ δυνατοτητεσ με ολουσ
    Το πώς μας μεγάλωσαν οι δικοί μας αυτό δεν μπορείς να το ξέρεις κ να το κρίνεις ... δυστυχώς η ευτιχος δεν είναι όλοι ίδιοι...τώρα στο θέμα που σου απάντησα περί μαγνησίου μου το αποφεύγεις..

Επίσης, Ρίτσα, και ένα άλλο παίζει σημαντικπ ρόλο στην απόφασή σου. Αν είστε ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον.
    Διότι, αν π.χ. δεν υπάρχει σφοδρός έρωτας, τζάμπα προβληματίζεσαι... άστο στην τύχη του το θέμα και όπου πάει!

Senior Member
    Πουθενα στον κοσμο η δουλεια δεν ειναι τοσο δυσκολη οσο στην ελλαδα πραγματικα θελουν δουλουσ κ χωρισ μεσα στο εξωτερικο εχουν μεσα κι οι ανθρωποι ειναι σαν κι εσασ εμεισ γιναμε ταλιμπαν γτ δουλευουμε κανονικα χωρισ μεσα οποτε αναπτυσομαστε αυτη ειναι ολη η αληθεια

Senior Member
    Πεστα στη μανα σου αυτα οπωσ στα λεω θα σ πει οτι λεω αληθεια δατσ ολ το δικο μου ειναι οργανικο εσεισ ειστε υγιεστατοι απλα δεν ειστε με τουσ πολλουσ

Banned
    Το πας αλου τώρα το θέμα δεν ξέρω πως έβγαλες τέτοιο συμπέρασμα το πώς σκέφτεται ο καθένας κ το πώς βλέπει τα πράγματα αφτο είναι διαφορετικό για τον καθέναν μας δεν μπορείς τώρα εσύ να γενικευεις κ να μας βάζεις όλους σε ένα σακί είσαι λάθος

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast