skliroi goneis - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24

Thread: skliroi goneis

Junior Member
    pragmatika me boithisan osa mou lete kai diakrinw oti i apantisi kleinei perissotero pros to na fugw. akoma den exw apofasisei. pros to paron den milaw me ton patera mou giati ekana kati tromero! anebika 4 meres athina na dw t agori mou...xixi gia gelia einai pleon pragmatika. pleon kritirio gia to an anebw den einai toso oi goneis mou (blepw oti den anagnwrizoun tipota ap osa kanw) alla to mellon mou to epaggelmatiko, to opoio eimai sigouri oti tha einai kalutero athina.
    Veronica les na ksanamilisw me tous goneis mou me tin koilia tourla???xaxa na sou zisei to koritsaki glukeia mou.
    Elpizw na pane ola kala

Junior Member
    Originally posted by Empneustns
    σκεψη νο1:οταν εισαι ευχαριστημενη και ευτυχισμενη με εναν ανθρωπο δεν τον αφηνεις γιατι δεν ξερεις ποτε και εαν θα το ξαναβρεις στη ζωη σου.βεβαια το χρονικο διαστημα που εχεις περασει με αυτο το ατομο δεν ειναι και πολυ μεγαλο αλλα σχετικα με τις παρεθοντικες σου σχεσεις πως θα παρουσιαζες τη τωρινη,μια απο τα ιδια η κατι διαφορετικο;
    σκεψη νο2:για ρωτα τη μαμακα σου,αν ο μπαμπακας σου δεν ειχε λεφτα θα τον παρατουσε;(αν τον αγαπαει βεβαια).γιατι ειναι ωραιο να λεμε στους αλλους τι θα κανουν.το θεμα ειναι πως εσυ θα μεινεις μετα μονη,αυτη τον αντρουλη της θα τον εχει.
    οσο για τα λεφτα και το κοινωνικο επιπεδο,εχω βαρεθει να κρινουν αυτα τις ζωες μας,για αυτο ολοι ειναι δυστηχισμενοι και μονοι.
    το θεμα ειναι ομως πως εισαι 25 χρονων,μεγαλη κοπελα,καπου μεσα σου ξερεις την αληθεια και το τι θελεις.ευκολη λυση για αλλη μια φορα δεν υπαρχει,ζυγισε τα,παντως κανεις δεν θα πεθανει οτι και να αποφασισεις.(απορω πως καποιοι γονεις λενε τετοιες χαζομαρες,λιγο ο εγωισμος τους θα πληγωθει και βεβαια το οτι θα χασουν το παιδι τους απο κοντα τους-αυτο το κατανοω,και το δικο σου παιδι να ηταν δεν θα ηθελες να ειναι μακρια σου).αλλα αναρωτιεμαι,αν ηταν πολιτικος μηχανικος θα υπηρχε προβλημα;(με πολυ υπονοουμενο η ερωτηση).

fusika kai den tha eixan problima an itan politikos mixanikos. i mama mou leei oti to problima tis einai oti einai a-m-o-r-f-w-t-o-s... to tonizei ki olas. upospsin oti oi goneis mou einai tou lukeiou. basika pisteuw oti i mama mou den pantreutike ton patera mou apo erwta opote den katalabainei kai polla.

Senior Member
    Με την ευκαιρία να υπενθυμίσω πως σε αυτό το φόρουμ αποφεύγουμε τα γκρήκλις.

Senior Member
    Originally posted by xamomilaki1983
    ......basika pisteuw oti i mama mou den pantreutike ton patera mou apo erwta opote den katalabainei kai polla.
    Τι θα πει δεν πιστεύεις ότι..... Δηλαδή στην ηλικία σου και με τη θέση που έχεις ήδη κατακτήσει στη ζωή (είπες είσαι δικηγόρος) οι γονείς σου δεν σε θεωρούν άξια και ικανή να σου πουν πώς παντρεύτηκαν? Έλεος. Εγώ ξέρω πως η πεθεροί της κολλητής μου παντρεύτηκαν με προξενιό και δεν το κατακρίνω άλλωστε. άλλες εποχές. Οι γονείς σου σου φέρονται σαν να είσαι μωρό. Και υποθέτω πως δεν έχουν άλλα παιδιά και έχουν αγκιστρωθεί πάνω σου. Σου πουλάνε το γνωστό παραμύθυ ότι θυσιάστηκαν για σένα για να σε φορτώνουν ενοχές. Σε αυτά που γράφεις βλέπω συνέχεια το ΄γχος σου πως θα είστε τελικά καλά με τους γονείς σου και πώς θα υπάρχει \"χάππυ έντ\" στην ιστορία. Δεν σε ενδιαφέρει ο εαυτός σου, τα όνειρά σου, η ζωή που ξεδιπλώνεται μπροστά σου όλο υποσχέσεις αλλά μην στεναχωρηθούν αυτοί.
    Σκέψου εσένα

Senior Member
    δηλαδη δεν σου αξιζει το παλικαρι.οι αμορφωτοι γονεις σου του λυκειου σου αξιζουν;η να ψαξεις για αλλους γιατι στο κατω κατω πως θα τους εμφανισεις σε εναν γαμπρο πανεπιστημονα ;) (το τι θα γινει με το παλικαρι σου,αν αξιζει την εμπιστοσυνη σου και τον αγωνα σου δεν το ξερω,μονο ο χρονος θα το δειξει,αλλα μην αφηνεις κανεναν να αποφασισει για σενα,ομως ουτε και να κλεισεις τα αυτια σου σε αυτα που σου λενε,κρινε απλα οσο πιο αντικειμενικα μπορεις.....για μενα δεν χρειαζεται να κοψεις επαφες με τους δικους σου,απλα να τους δωσεις να καταλαβουν πως πρεπει να σεβονται τις αποφασεις σου,και αν εχουν την ιδια γνωμη με σενα και θελουν να βοηθησουν καλως,αν οχι να σου το αναφερουν και να σε αφησουν να αποφασισεις.απο εσενα εξαρταται αν θα τους πεισεις πως μπορεις να αποφασισεις για τον εαυτο σου.απο το ποση πυγμη εχεις....

Member
    Η ανθρώπινη ζωή είναι αυταξία και δεν κρίνεται με βάση το επάγγελμα.

Και ,τελικά, εγώ τις μεγαλύτερες πονηριές (για να μην πω τίποτ\' άλλο ) τις έχω δει απο τους λεγόμενους μορφωμένους...

Member
    Originally posted by Clown
    Η ανθρώπινη ζωή είναι αυταξία και δεν κρίνεται με βάση το επάγγελμα.

Και ,τελικά, εγώ τις μεγαλύτερες πονηριές (για να μην πω τίποτ\' άλλο ) τις έχω δει απο τους λεγόμενους μορφωμένους...
    Συμφωνώ και επαυξάνω....

Επίσης κάποιος πρέπει να εξηγήσει τη διαφορά ανάμεσα στο μορφώνομαι και το σπουδάζω.

Senior Member
    Χαμομηλάκι, όλοι εδώ στεκόμαστε κυρίως στα κολλήματα των γονιών σου περί σπουδών, αλλά και συ η ίδια κάπου ( δεν θυμάμαι πού ) είπες ότι συγκρούεται η λογική με το συναίσθημά σου, άρα κάπου μέσα σου αμφιταλαντεύεσαι ακόμα ( άλλωστε με το παιδί είσαι 5 μήνες, οπότε για μένα είναι φυσιόλογικό να το πραγματεύεσαι στο μυαλό σου). ίσως τους γονείς σου να τους ανησυχεί και το ότι και συ η ίδια δυσκολεύεσαι να βρεις τι θες...κι αν εδώ εκφράζεις μια τέτοια αμφιθυμία, θα φαίνεται και σε κείνους, χωρίς να θέλω λοιπόν να τους δικαιολογήσω, θα σου πω ότι ίσως να τους ξαφνιάζει και η σύντομη σχετικά γνωριμία σου για τέτοιες αποφάσεις και απλά πατάνε πάνω στο ότι δεν έχει σπουδάσει ( παρεμπιπτόντως μιλάς για οικογένεια.,πολύ μεγάλη ευθύνη να κάνεις οικογένεια με κάποιον όμως ). το ότι οι δικοί σου είναι του λυκείου, εξηγεί την αντίδρασή τους κατ΄ εμέ, γιατί συνήθως οι άνθρωποι που στέκονται στους τίτλους είναι αυτοί που τους στερούνται, και μερικές φορές ταυτίζουν τον τίτλο με την καλλιέργεια ( όπως σου είπε η Βερόνικα ), που αυτό όμως είναι προσόν που όντως απαιτείται για μια πετυχημένη σχέση. μεγάλη κοπέλα είσαι, οπότε εσύ θα βρεις τι θα κάνεις. Εγώ πάντως, αν ήμουν στην θέση σου και δεδομένου ότι δεν έχει δοκιμαστεί η σχέση σας, θα ερχόμουν Αθήνα σκεπτόμενη κυρίως ότι, όπως είπες, έτσι κάνω το βήμα για ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον, αυτό θα ηταν η σταθερά μου, από κει και πέρα τα άλλα όλα θα τα βλεπα εν καιρώ...

Senior Member
    Δεν έχει σημασία αν ένας άνθρωπος είναι αμόρφωτος η μορφωμένος το θέμα είναι να είναι άνθρωπος

Page 2 of 2 FirstFirst 12