ωρες ωρες δεν τη παλευω καθολου - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 109
    Senior Member
    Quote Originally Posted by pavlosla View Post
    μερικες φορες, καθομαι και κοιταω τα φαρμακα με της ωρες, δεν εχω καμια ορεξει να τα παρω, απο πρωι παει απογευμα και τελικα βραδυ για να τα παρω, απλα τα εχω μπρωστα μου και δεν μου κανει καθολου ορεξει να τα παρω, νοιωθω σαν να ειμαι σε ομηρια..... θελω να ξαναγινει η ζωη μου οπως ηταν πριν, θελω να αραξω σε ροκαδικο και να γινω κουρουμπελο στις μπυρες, ακουγοντας τρυπες ξυλινα σπαθια .........

δεν τη παλευω, πριν 4.5 χρονια αυτο το ρημαδιασμενο πρωινο....... επεσα στο εδαφος απο ενα πολυ ισχυρο πονοκεφαλο πονουσα φριχτα, κρατησε καπου 5 λεπτα και μετα σηκωθηκα και αρχισαν οι φωνες και η ψευδευσθησης...... μετα απο μια βδομαδα με βαλανε νοσοκομειο, και απο τοτε παιρνω φαρμακα...... θελω την ελευθερια μου, να πινω να ξενυχταω να κανω της τρελες μου, εχω πολυ βαρετη ζωη..... θελω να κανω τρελες.....

https://www.youtube.com/watch?v=8okED1SIvBQ
    Φιλε περαστικα για οτι περνας και ευχομαι να ιασεις συντομα. Τι εννοεις ετσι απλα εγινε οτι εγινε? Ξυπνησες και αρχισε να ποναει το κεφαλι σου τοσο πολυ που αρχισες να ακους φωνες?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lupo View Post
    Φιλε περαστικα για οτι περνας και ευχομαι να ιασεις συντομα. Τι εννοεις ετσι απλα εγινε οτι εγινε? Ξυπνησες και αρχισε να ποναει το κεφαλι σου τοσο πολυ που αρχισες να ακους φωνες?
    Έτσι απλά χωρίς αλκοόλ ναρκωτικά κλπ, ξύπνησα έπαθα ένα πεντάλεπτο πονοκέφαλο πολύ έντονο και μετά άρχισα να βλέπω και να ακούω διαφορά και μετά από μια βδομάδα νοσοκομείο και από τότε είμαι με φάρμακα.. Τόσο απλά, κανείς δεν είναι ασφαλής αν έχεις το γονίδιο μπορεί να πάθεις σχιζοφρένεια οποιαδήποτε στιγμη

Εστάλη από Redmi 4A στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Έτσι απλά χωρίς αλκοόλ ναρκωτικά κλπ, ξύπνησα έπαθα ένα πεντάλεπτο πονοκέφαλο πολύ έντονο και μετά άρχισα να βλέπω και να ακούω διαφορά και μετά από μια βδομάδα νοσοκομείο και από τότε είμαι με φάρμακα.. Τόσο απλά, κανείς δεν είναι ασφαλής αν έχεις το γονίδιο μπορεί να πάθεις σχιζοφρένεια οποιαδήποτε στιγμη

Μεσα σε αυτην την εβδομαδα τι σου συνεβαινε πριν πας νοσοκομειο? Πηγες απο μονος σου η σε πηγαν οι δικοι σου? Σου φαινοντουσαν ολα φυσιολογικα διχως να σκεφτεις οτι κατι παει λαθος? Ειχε καποιος στην οικογενεια σου? Ποσο χρονων ησουν? Πριν σου συμβει αυτο δεν ειχες καποια συμπτωματα? Προδρομα σημαδια που ισως να μην ειχες καταλαβει. Συγχωρεσε με για τις τοσες πολλες ερωτησεις!!

Senior Member
    Όταν παθαίνεις το πρώτο ψυχωτικο επεισόδιο δεν κατάλαβαινεις τη γίνεται τα νομίζεις ολλα φυσιολογικά, οι γονείς μου με πήγαν νοσοκομείο, Ειμουν στα 34 τώρα είμαι 39 και συνήλθα μετά τη πρώτη δόση σολιαν, ακόμα τώρα δεν έχω κατανόηση πλήρως τη πέρασα.

Senior Member
    Όταν παθαίνεις το πρώτο ψυχωτικο επεισόδιο δεν κατάλαβαινεις τη γίνεται τα νομίζεις ολλα φυσιολογικά, οι γονείς μου με πήγαν νοσοκομείο, Ειμουν στα 34 τώρα είμαι 39 και συνήλθα μετά τη πρώτη δόση σολιαν, ακόμα τώρα δεν έχω κατανόηση πλήρως τη πέρασα.

Εχεις οικεγενειακο ιστορικο σχιζο? Δεν γινεται ρε φλε ετσι απλα δεν ΓΙΝΕΤΑΙ. Πριν το παθεις δεν ειχες καποια προδρομα συμπτωματα?

Senior Member
    Δεν κατάλαβα τίποτα από πρόδρομα συμπτώματα , είμαι ο πρώτος στην οικογένεια με τέτοια προβλήματα... Έτσι απλά έγινε σε μένα, μόνο άγχος έιχα που δεν έβρισκα δουλειά

Senior Member
    Δεν κατάλαβα τίποτα από πρόδρομα συμπτώματα , είμαι ο πρώτος στην οικογένεια με τέτοια προβλήματα... Έτσι απλά έγινε σε μένα, μόνο άγχος έιχα που δεν έβρισκα δουλειά

Τι λες ρε φιλε τωρα εχω φρικαρει... Που***να ζωη τι να πω. Τωρα πως εισαι? Εγω εχω ΙΨΔ και φοβαμαι μην γινω σχιζο. Και 34 χρονων ρε φιλε, πολυ σπανιο δεν ειναι?

Senior Member
    εζησες μια φυσιολογικη ζωη μεχρι τα 34 σου και ξαφνικα ολα χαθηκαν δεν παιζει. Το γονιδιο εσυ απο που το ειχες δηλαδη? Ξες καποιον απο την οικογενεια σου να ειχε τετοιο προβλημα? Ειτε κοντινος ειτε μακρινος..

Senior Member
    Καταρχασ δε χανονται ολα δεν ειναι οπωσ το φανταζεσε καμια σχεση με αυτα που βλεπεισ στισ ταινιεσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member

Senior Member
    Δεσ το βιντεο να δεισ

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Καταρχασ δε χανονται ολα δεν ειναι οπωσ το φανταζεσε καμια σχεση με αυτα που βλεπεισ στισ ταινιεσ
    καλα ναι δεν διαφωνω... Αρα αυτο που λενε προδιαθεση και τετοια ισχυουν ή δεν ισχυουν? Το παληκαρι που το επαθε δηλαδη στα 34 του τι παει να πει?

Senior Member
    Ειμαστε ολοι σαν τα παιδια στο βιντεο σχεδον νορμαλ αντε να θεωρησεισ οτι ηπιαμε τσιγαρο αυτοι που ειναι στα νοσοκομεια χαλια ειναι απο μικρα ετσι

Senior Member
    αστα βρε lupo η κατασταση ειναι χαλια, γενικος ειχα βεβαρημενη ψυχικα ζωη, ειμαι δυσλεκτικος, πριν ξεκινησουν τα προφορικα στα σχολεια, και ειχα κακη σχολικη ηλικια, και προβληματα με τους γονεις μου, στα 25 εκανα 3 χρονια θεραπεια για καταθλιψη. με τα αντικαταθλιπτικα εβγαλα το πανεπηστημειο, αλλα τη ψυχωση, την επαθα χωρις οικογενειακο ιστορικο, ειμαι ο πρωτος στη φαμιλια με αναλογα προβληματα, και χωρις ναρκωτικα αλκοολ μανιταρια και οτι μπωρεις να σκεφτεις, ειχα αγχος γιατι δεν εβρισκα δουλεια, ξυπνησα ενα πρωι με φοβερο πονοκεφαλο και μετα εβλεπα διαφορα και ακουγα φονες, γυριζα χαμενος στους δρομους. μεχρι που με βαλανε στο αμαξι και με πηγαν νοσοκομειο, και εκει με φαρμακα εστρωσα..... ο κοσμος κατηγορει τα φαρμακα αλλα δεν ξερει ποσο σωτηρια ειναι, τα φαρμακα σου δινουν μια δευτερη ευκαιρια στη ζωη.

Senior Member
    αστα βρε lupo η κατασταση ειναι χαλια, γενικος ειχα βεβαρημενη ψυχικα ζωη, ειμαι δυσλεκτικος, πριν ξεκινησουν τα προφορικα στα σχολεια, και ειχα κακη σχολικη ηλικια, και προβληματα με τους γονεις μου, στα 25 εκανα 3 χρονια θεραπεια για καταθλιψη. με τα αντικαταθλιπτικα εβγαλα το πανεπηστημειο, αλλα τη ψυχωση, την επαθα χωρις οικογενειακο ιστορικο, ειμαι ο πρωτος στη φαμιλια με αναλογα προβληματα, και χωρις ναρκωτικα αλκοολ μανιταρια και οτι μπωρεις να σκεφτεις, ειχα αγχος γιατι δεν εβρισκα δουλεια, ξυπνησα ενα πρωι με φοβερο πονοκεφαλο και μετα εβλεπα διαφορα και ακουγα φονες, γυριζα χαμενος στους δρομους. μεχρι που με βαλανε στο αμαξι και με πηγαν νοσοκομειο, και εκει με φαρμακα εστρωσα..... ο κοσμος κατηγορει τα φαρμακα αλλα δεν ξερει ποσο σωτηρια ειναι, τα φαρμακα σου δινουν μια δευτερη ευκαιρια στη ζωη.
    τι εννοεις οτι ειχες κακη σχολικη ηλικια και προβληματα με τους γονεις σου? (αν θες απαντα) :) και βεβαρημενη ψυχικα ζωη απο τι?

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast