ωρες ωρες δεν τη παλευω καθολου - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 76 to 90 of 109
    Senior Member
    Quote Originally Posted by pavlosla View Post
    αστα βρε lupo η κατασταση ειναι χαλια, γενικος ειχα βεβαρημενη ψυχικα ζωη, ειμαι δυσλεκτικος, πριν ξεκινησουν τα προφορικα στα σχολεια, και ειχα κακη σχολικη ηλικια, και προβληματα με τους γονεις μου, στα 25 εκανα 3 χρονια θεραπεια για καταθλιψη. με τα αντικαταθλιπτικα εβγαλα το πανεπηστημειο, αλλα τη ψυχωση, την επαθα χωρις οικογενειακο ιστορικο, ειμαι ο πρωτος στη φαμιλια με αναλογα προβληματα, και χωρις ναρκωτικα αλκοολ μανιταρια και οτι μπωρεις να σκεφτεις, ειχα αγχος γιατι δεν εβρισκα δουλεια, ξυπνησα ενα πρωι με φοβερο πονοκεφαλο και μετα εβλεπα διαφορα και ακουγα φονες, γυριζα χαμενος στους δρομους. μεχρι που με βαλανε στο αμαξι και με πηγαν νοσοκομειο, και εκει με φαρμακα εστρωσα..... ο κοσμος κατηγορει τα φαρμακα αλλα δεν ξερει ποσο σωτηρια ειναι, τα φαρμακα σου δινουν μια δευτερη ευκαιρια στη ζωη.
    γιατι ολοι μας λιγο ή πολυ εχουμε οικογενειακα προβληματα

Senior Member
    η δυσλεκτικη πριν γινουν τα προφορικα και η αναγνωριση της δυσλεξιας (πιστοποιηση), ειχαν πολυ ασχημη αντιμετοποιση απο το σχολειο και την οικογενεια, γενικος μας κακοποιουσαν δεν αναγνωριζαν τη διαφορετικοτητα μας, και μας κοροειδευαν ειρωνευοντουσας κλπ. η ολοι ιστορια με την αναγνωριση της δυσλεξιας εγινε για να μην καταληγουμε σε αλκοολ ναρκωτικα φυλακες ψυχιατρια, επειδη μεγαλωναμε χωρις αποδοχη της διαφορετικοτητας μας στην οικογενεια και το σχολειο. εγω εχω παρα πολα περιστατικα που βριζομουν με καθηγητες γιατι με κοροειδευαν που δεν μπωρουσα να γραφω.

Senior Member
    η δυσλεκτικη πριν γινουν τα προφορικα και η αναγνωριση της δυσλεξιας (πιστοποιηση), ειχαν πολυ ασχημη αντιμετοποιση απο το σχολειο και την οικογενεια, γενικος μας κακοποιουσαν δεν αναγνωριζαν τη διαφορετικοτητα μας, και μας κοροειδευαν ειρωνευοντουσας κλπ. η ολοι ιστορια με την αναγνωριση της δυσλεξιας εγινε για να μην καταληγουμε σε αλκοολ ναρκωτικα φυλακες ψυχιατρια, επειδη μεγαλωναμε χωρις αποδοχη της διαφορετικοτητας μας στην οικογενεια και το σχολειο. εγω εχω παρα πολα περιστατικα που βριζομουν με καθηγητες γιατι με κοροειδευαν που δεν μπωρουσα να γραφω.
    Καταλαβα... απλα δεν ειχες την καταλληλη στηριξη που ηθελες απο τους γονεις σου πανω σε αυτο το θεμα ή ειχες κι αλλα?

Banned
    Ποσο! μα ποσο με αγγιζουν τα λεγωμενα σου!!θυμαμαι τα πρωτα σχολικα μου χρονια!!το ποσο ντρεπομουνα για τον εαυτο μου!!παρα το οτι γεννιθηκα στα χρονια του "σοσιαλησμου" την δεκαετια του 80! οπου κι καλα μπεναμε σε ενα πιο προοδευτικο κοσμο!! Οπου ομως ξεχασαν να αλλαξουν κι καποιους δασκαλους, κι καθηγητες!!οπου με το ζορι μας μηλαγαν στη δημοτικη!!
    Θυμαμαι το κομπλεξ οπου ενιωθα! τα παραπονα στην μανα μου "μαμα γτ. ειμαι τοσο πισω στο σχολειο?? μαμα γιατι δεν μπορω να γραψω με το δεξι χερι οπως ολα τα πεδακια?" ολα αυτα κι σε συνδιασμο με το ητοπαθες βλεμα των παπουδων μου που τους ειχε μινει απο την ητα μας στον εμφυλιο!! ολα αυτα με εκαναν απο πεδακι να εχω μια αποξενωση απο την κοινωνια των υλικων πρωτυπων!! να ακουω αλλη μουσικη, να δυαλεγω αθληματα βαρβαρα , να γεμιζω αιματα σε καθε προπωνηση αφου ακομα και ρινοραγια αιματος ειχα!!! ολα αυτα ολααα αυτα !!
    Γιατι ΘΕΕΜΟΥ?? μετα απο πολλα χρονια ισως καταλληξα στο γιατι δυαλεξα κι τον μοναχικο κοσμο του καταραμενου "ΠΑΥΣΙΠΟΝΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ! ΤΗΝ ΗΡΩΙΝΗ! και την απαγοητευση οταν με συνεφφεραν στο ασθενοφορα με ενεση ναλαξωνης λιγο πριν περασουν τα 6 λεπτα χωρις παλμους , να τραβαγα για το μεγαλο ταξιδι στον θανατο!! ακομα κι αυτο μου στερησαν

Banned
    και τωρα, σχεδον γερος πλεον!! δεν εχω ουτε τα κοτσια να αυτοκτωνησω!! εχωντας βαλει στο μυαλο μου μια ομορφη δικαιολογια!! οτι ειναι το υψιστο αμαρτημα της χριστιανοσινης!! αντι να πω οτι "χεζομαι" να καμω την πραξη της απολυτου αυτοδιαθεσης !!
    φοβαμαι ακομα κι να σκεφτω κατις που ειναι εναντι στο συστημα!! τοσο μα τοσο ητοπαθεις πλεον!! τουλαχιστον οι παπουδες μου πολεμησαν!! κι εχασαν!!! εμεις??? ουτε τα "οπλα" δεν τιμησαμε!! κι τωρα, ειμαι αλλως ενας κακομιρος, που ξαχνω για "δουλητσα" , να βρω κι ενα αλλο "δυαμερισματακι", να παρω και μια νεα "τηλεωρασιτσα" για να καμω αυτα που θα με διαταζουν!! ,
    Ετσι λοιπον , σημερα , κατεληξαμε να ειμαστε αυτο που καπωτες συχενομασταν!!! και που πωτες δε φανταζομασταν να γινουμε!! αληθεια!! αν μας κοψουν κι τα φαρμακα?? τι θα κανουμε?? μπορει να συλογιστει ο νους μας το ποσο πολυ εξαρτημενοι απο την εξουσια εχουμε γινει???

Senior Member
    στη παρεα μου γελουσαν, που θελω να κανωνισω να δουλευω μια ωρα λιγοτερο στο κοινωφελες,
    εχω καταθεσει οταν καναμε χαρτια την αποφαση ΚΕΠΑ το θεμα ειναι οτι δεν με εχουν ενημερωση απο το γραφειο πρωσοπικου για το δικαιωμα να σχολαω μια ωρα γρηγοροτερα, και σκεφτομαι
    στις επομενες μερες να ξαναπαω με την αποφαση κεπα στη δουλεια και να το συζητησω με την διευθυνση. Βασικα αν δεν εχεις περασει ενα προβλημα υγειας σοβαρο, δεν μπωρεις να καταλαβεις πως νοιωθει ο αλλος...
    δεν εχω καμια ωρεξει να σχολαω στις 3.30 βαριεμαι αφανταστα θελω να κανωνισω να σχολαω 2.30, ουτος η αλλως δικαιωμα μας ειναι. τη λετε?

Senior Member
    στη παρεα μου γελουσαν, που θελω να κανωνισω να δουλευω μια ωρα λιγοτερο στο κοινωφελες,
    εχω καταθεσει οταν καναμε χαρτια την αποφαση ΚΕΠΑ το θεμα ειναι οτι δεν με εχουν ενημερωση απο το γραφειο πρωσοπικου για το δικαιωμα να σχολαω μια ωρα γρηγοροτερα, και σκεφτομαι
    στις επομενες μερες να ξαναπαω με την αποφαση κεπα στη δουλεια και να το συζητησω με την διευθυνση. Βασικα αν δεν εχεις περασει ενα προβλημα υγειας σοβαρο, δεν μπωρεις να καταλαβεις πως νοιωθει ο αλλος...
    δεν εχω καμια ωρεξει να σχολαω στις 3.30 βαριεμαι αφανταστα θελω να κανωνισω να σχολαω 2.30, ουτος η αλλως δικαιωμα μας ειναι. τη λετε?
    Από την στιγμή που είναι δικαίωμα σου να το διεκδικήσεις φυσικά αν αυτό έχει επιρροή στην υγεία σου.
    Να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις και όσους πιθανόν το θεωρήσουν ως διάκριση και δεν γνωρίζουν το πρόβλημα σου κ ίσως ξεκινήσουν τις ερωτήσεις.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Με χαλάει το τρεισήμισι στο πλάνο της ημέρας δεν προλαβαίνω να πάω θάλασσα για προπόνηση, γενικώς δυόμιση αν σχολαω είναι πολύ καλύτερα προλαβαίνω να πάω θάλασσα ή ποδηλασία η τρέξιμο, αφού το έχω το δικαίωμα γιατί να μην το διεκδίκησω,

Εστάλη από Redmi 4A στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Θάρος και τόλμη..... Πήγα σήμερα και μίλησα με την υποδευθυντρια της έδειξα την απόφαση κεπα, με ρώτησε αν παίρνω αγωγή φυσικά της απάντησα καταφατικά μου είπε θα κοιτάξη να δει στο τμήμα προσωπικού τη ακριβώς δικαιούμαι σε δύο τρεις μέρες θα μου πει, ώσ τότε θα σχολαω τρεισήμισι με τους άλλους, δεν θέλω να προκαλώ...

Εστάλη από Redmi 4A στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Τι δουλεια κανεις εκει? Μπορεις και δουλευεις με ψυχωση? Εγω με ανχωδη διαταταχη και καταθλιψη και ζοριζομαι πολυ στο θεμα δουλεια...

Εστάλη από SM-G900F στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    χριστο ειμαι στη κοινωφελη της πυροπροστασιας στα δασαρχεια

Senior Member
    Πληρωνεσαι? Εγω που εχω ανχωδη διαταραχη και καταθλιψη μπορω να γραφτω σε κανεναν τετοιο να απασχολουμαι? Γτ δεν αντεχω αλλο να καθομαι ολη μερα σπιτι

Εστάλη από SM-G900F στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    φυσικα και μπωρεις να κοιτας τα προγραμματα ΟΑΕΔ

Senior Member
    παιδια την πειρα τη μια ωρα νωριτερα, μια χαρουλα, τωρα θα προλαβαινω ανετα να κανω προπονηση τριαθλο

Senior Member
    Tέλεια!!
    Κοίτα μη το παρακάνεις με την κούραση!!
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast