ωρες ωρες δεν τη παλευω καθολου - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 91 to 105 of 109
    Senior Member
    κι εγω ειναι μερες που ειμαι πολυ χαλια και σκεφτομαι οσα δε κανω και δε νιωθω πλεον λογω αγωγης η της ασθενειας.μια περιοδο σκεφτομουν να αυτοκτονησω κιολας πινοντας ολη τη συνταγη ενιωθα κι οτι δεν εχω οχι που να μιλησω αλλα καποιον να με καταλαβει να μου βρει διεξοδο.παντως δε ξερω για σενα εγω με τα φαρμακα εγινα χοντραδι κ αποφασισα κανα μηνα να η πιω αλκοολ γιατι οτι χανω το ξαναπαιρνω τη μια μερα που πινω τα μπυρακια μου

Senior Member
    Λοκα ψύχωση έχεις;

Εστάλη από Redmi 4A στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Εγω εχω σχιζοφρενεια f20
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    2 ψυχωτικα εχω περασει το 1ο απο μπαφο το 2ο επειδη εκοψα μονη μου τα φαρμακα οποτε τη φαση με τα φαρμακα τη καταλαβαινω

Senior Member
    λοκα τη φαρμακα παιρνεις τωρα, εγω παιρνω 600μγ σολιαν και 2 μγ ακινετον, οι φιλοι μου εδω δεν μπωρουν να καταλαβουν γιατι μια ωρα λιγοτερη δουλεια ειναι τοσο ξεκουραση για μενα. αν δεν εχεις ενα προβλημα δεν καταλαβαινεις των αλλο, πραγματικα τωρα που σχολαω 2.30 νοιωθω πολυ καλυτερα νευρολογικα, ειμαι ποιο ξεκουραστος... δεν ξερω αν θα μπωρουσα να δουλεψω ποτε στον ιδιοτικο τομεα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by pavlosla View Post
    λοκα τη φαρμακα παιρνεις τωρα, εγω παιρνω 600μγ σολιαν και 2 μγ ακινετον, οι φιλοι μου εδω δεν μπωρουν να καταλαβουν γιατι μια ωρα λιγοτερη δουλεια ειναι τοσο ξεκουραση για μενα. αν δεν εχεις ενα προβλημα δεν καταλαβαινεις των αλλο, πραγματικα τωρα που σχολαω 2.30 νοιωθω πολυ καλυτερα νευρολογικα, ειμαι ποιο ξεκουραστος... δεν ξερω αν θα μπωρουσα να δουλεψω ποτε στον ιδιοτικο τομεα.
    απο σημερα περνω 2 mg depolan γεννοσημο του risperdal μου το μειωσε χθες αλλα εχω παρει και περισσοτερο.τα χα με εναν οταν τα ξεκινησα επινα 6 mg και ακιντετον και μου λεγε οτι εχω γινει φυτο.θελω να καταληξω πως αυτα ειναι στον ανθρωπο ειναι μερικοι που δε καταλαβαινουν τιποτα

Senior Member
    εγω δεν τα εχω κοψει 5 χρονια τωρα ποτε τα φαρμακα ουτε μια μερα, καθε μερα τα περνω απλα μερικες μερες μπωρει να τα παρω 12 το βραδυ, αλλα νοιωθω περιεργα νοιωθω μια ομηρια.
    γενικος απο το ψυχιατρο που με βλεπει μεχρι της νοσοκομες ηταν ξεκαθαρει οτι αμα κοψω τα φαρμακα θα υποτροπιασω και μετα μπωρει να μην με πιανουν τα φαρμακα, και μπωρει να μου κανουν ενεσιμα....
    μου τη σπαει που οι γονεις μου δεν με ρωτησαν οταν με εχωσαν στο νοσοκομειο στο ψυχωτικο επισοδειο, ουσιαστικα με εκλεισαν 2βδομαδες σε ψυχιατρικη πτερυγα, ενω το μονο που χρειαζομουν ηταν ενας ψυχιατρος να μου δωσει σολιαν - αντιψυχωτικα.

Senior Member
    εγω δεν τα εχω κοψει 5 χρονια τωρα ποτε τα φαρμακα ουτε μια μερα, καθε μερα τα περνω απλα μερικες μερες μπωρει να τα παρω 12 το βραδυ, αλλα νοιωθω περιεργα νοιωθω μια ομηρια.
    γενικος απο το ψυχιατρο που με βλεπει μεχρι της νοσοκομες ηταν ξεκαθαρει οτι αμα κοψω τα φαρμακα θα υποτροπιασω και μετα μπωρει να μην με πιανουν τα φαρμακα, και μπωρει να μου κανουν ενεσιμα....
    μου τη σπαει που οι γονεις μου δεν με ρωτησαν οταν με εχωσαν στο νοσοκομειο στο ψυχωτικο επισοδειο, ουσιαστικα με εκλεισαν 2βδομαδες σε ψυχιατρικη πτερυγα, ενω το μονο που χρειαζομουν ηταν ενας ψυχιατρος να μου δωσει σολιαν - αντιψυχωτικα.
    και μενα μου την εσπασε η μανα μου που δε καλεσε γιατρο στο σπιτι και δε ξερω και αν την εχω συγχωρεσει κιολας.κι εγω στην ουσια 2 μηνες τα εκοψα και εκανα επεισοδιο.η γκαντεμια ηταν οτι εκανα μαθηματα ολο το καλοκαιρι για την εξεταστικη του σεπτεμβρη και την εβδομαδα της εξεταστικης ημουν σε επεισοδιο

Senior Member
    εγω τελιωσα επιστημες της θαλασσας ειμαι περιβαλλοντολογος ιχθυολογος εσει τη σχολη σπουδασες..... δεν ξερω αν τη παθενα μικροτερος τη ψυχωση αν θα εβγαζα πανεπηστημειο, εγω την επαθα 34 χρονων τωρα ειμαι 39
    και μπωρω να πω οτι τωρα εχω αρχισει και γινομε μαχιμος και διεκδικω πραγματα , και ειμαι ξανα αγωνιστης...

Senior Member
    εγω τελιωσα επιστημες της θαλασσας ειμαι περιβαλλοντολογος ιχθυολογος εσει τη σχολη σπουδασες..... δεν ξερω αν τη παθενα μικροτερος τη ψυχωση αν θα εβγαζα πανεπηστημειο, εγω την επαθα 34 χρονων τωρα ειμαι 39
    και μπωρω να πω οτι τωρα εχω αρχισει και γινομε μαχιμος και διεκδικω πραγματα , και ειμαι ξανα αγωνιστης...
    το πρωτο το παθα στα 24 τωρα ειμαι 29 και δεν εχω βγαλει ακομα τη σχολη παντειο ειμαι 3 μαθηματα εμειναν της ιδιας στριμενης καθηγητριας κι εχω πελαγωσει

Senior Member
    θα σας πω το κουφο, στη δουλεια μου κανουν καποιοι ελαφρο μπουλινγκ, γιατι εχω πτυχιο πανεπηστημειου, και θελουν απο τη διευθυνση να με βαζουν να κανω δουλειες γραφειου. οι συναδελφοι μου ειναι κυριος αποφοιτη γυμνασιου, βασικα νοιωθουν κατωτερη και τους βγαινει να κανουν εριστικα σχολεια, επισης εχω φαει πολυ σχολιασμο, για το γεγονος οτι σχολαω μια ωρα νωριτερα.

Senior Member
    Βασικα ειναι το ερωτημα πωσ πηρεσ πτυχιο με ψυχωση συμφωνα με αυτα που πιστευουν δε γινεται

Senior Member
    Πιο κουφο αυτο ειναι φυσιολογικο θα πρεπει να το συνιθησεισ ετσι γινεται στισ δουλειεσ ο ενασ σχολιαζει τον αλλο

Senior Member
    Γι αυτο ειναι δυσκολο να δουλεψεισ με ψυχολογικα και να μην εχεισ αποκτασ

Senior Member
    Δεν ειναι φιλοι σου

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast