Μήπως είναι λάθος αυτό που γίνεται εδώ μέσα; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27
    Senior Member
    Και μια συνταγη ειναι ζεολιθοσ πρωτεινη κ μαγνησιο στο schizofreneia com ειναι φορουμ του εξωτερικου εχουν αλλα συμπληρωματα που εδω δεν κυκλοφορουν ευρεωσ με αυτα που κυκλοφορουν αυτη ειναι η συνταγη ψαχτειτε να βγαλετε ακρη
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Member
    Quote Originally Posted by elpida1983 View Post
    Η αίσθηση ότι είμαι μόνη μου και ότι μόνο εγώ το νιώθω αυτό και ότι δε θα με καταλάβει κανείς είναι πολύ άσχημη.. Σε αυτό με βοηθάει το φόρουμ.
    Βοηθάει.. δεν λέω το αντίθετο, αρκεί οι γνώμες που παίρνουμε να είναι από κάποιο που να ξέρει απ'όλα αυτά ώστε να βοηθήσει.

Εστάλη από Redmi 5 Plus στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Quote Originally Posted by kostas76 View Post
    Βοηθάει.. δεν λέω το αντίθετο, αρκεί οι γνώμες που παίρνουμε να είναι από κάποιο που να ξέρει απ'όλα αυτά ώστε να βοηθήσει.

Και πως ξερει οτι ξερει ? ολοι οοι ασχετοι ειναι ως επι το πλειστον εδω μεσα , αντε βρες ποιος ειναι αυτος που ξερει ....εγω ουτε τον γατο μου δεν θαφερνα εδωμεσα για βοηθεια ψυχολογικη , εκτος 2-3 μελων , που κατι ξερουν .....

Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Και πως ξερει οτι ξερει ? ολοι οοι ασχετοι ειναι ως επι το πλειστον εδω μεσα , αντε βρες ποιος ειναι αυτος που ξερει ....εγω ουτε τον γατο μου δεν θαφερνα εδωμεσα για βοηθεια ψυχολογικη , εκτος 2-3 μελων , που κατι ξερουν .....
    Ξερει μόνο αν είναι κάποιος ειδικός επί του θέματος.. η κάποιος που έχει περάσει οοολα αυτά και μπορεί να δώσει κάποια λύση

Πιστεύω ότι σε βοηθάει πάντα το φόρουμ,μπορει να σε μπερδεψει χειροτερα, ειδικά όταν σου λένε αλλά ο ένας κ άλλα ο άλλος.

Για ψυχολογική στήριξη κάτι γίνεται, οταν περνάς κάτι κ το μοιραζεσαι και δείχνει να συμπασχει κι ο άλλος.

Ισως θα πρεπει να αρκουμαστε σε τετοια συμπαράσταση κ στήριξη μόνο κ να μη δίνουμε συμβουλες ειδικα για αγωγες κ διαγνώσεις δικες μας, αν και με μερικές ερωτήσεις δεν μπορείς να το αποφύγεις.

Εστάλη από SM-G930F στο E-Psychology.gr Mobile App

Member
    Quote Originally Posted by Nikselfie View Post
    Πιστεύω ότι σε βοηθάει πάντα το φόρουμ,μπορει να σε μπερδεψει χειροτερα, ειδικά όταν σου λένε αλλά ο ένας κ άλλα ο άλλος.

Για ψυχολογική στήριξη κάτι γίνεται, οταν περνάς κάτι κ το μοιραζεσαι και δείχνει να συμπασχει κι ο άλλος.

Ισως θα πρεπει να αρκουμαστε σε τετοια συμπαράσταση κ στήριξη μόνο κ να μη δίνουμε συμβουλες ειδικα για αγωγες κ διαγνώσεις δικες μας, αν και με μερικές ερωτήσεις δεν μπορείς να το αποφύγεις.

Το σίγουρο είναι είναι ότι μαθαίνεις πράγματα μέσα από το φόρουμ.. ο καθένας βιώνει την δικια του κατάσταση καλή η κακή.. μια βοήθεια υπάρχει από άτομα ξέρω να απαντήσουν, από την στιγμή είναι σε μια κατάσταση..

Member
    Το σίγουρο είναι είναι ότι μαθαίνεις πράγματα μέσα από το φόρουμ.. ο καθένας βιώνει την δικια του κατάσταση καλή η κακή.. μια βοήθεια υπάρχει από άτομα ξέρω να απαντήσουν, από την στιγμή είναι σε μια κατάσταση..

Από άτομα που ξερουν να απαντήσουν από την στιγμή που είναι σε μια κατάσταση οποιαδήποτε....***

Από άτομα που ξερουν να απαντήσουν από την στιγμή που είναι σε μια κατάσταση οποιαδήποτε....***

Δεν έχω μάθει και κάτι εγώ από εδώ μέσα να σου πω την αλήθεια.

Senior Member
    Γεια σας παιδιά!
    Ναι να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας, να μας βοηθήσουν κ αυτοί σε όποιο θέμα αντιμετωπίζει ο καθένας μας..
    Αλλά μήπως με όλα αυτά που βλέπουμε διαβάζουμε κ ακούμε γίνονται χειρότερα τα πράγματα;

Ο καθένας έχει τα δικά του θέματα και προβλήματα..
    Μήπως επιβαρύνουμε μετά τα δικά μας προβλήματα, την δική του ψυχική υγεία;

Μήπως βάζουμε στο μυαλό του ακόμα περισσότερα απ' όσα έχει, ώστε έτσι να τον κάνουμε να γίνει ακόμα χειρότερος αφού θα του έχουν μπει περισσότερες ίδιες στο μυαλό;

Ήδη έχω διαβάσει πολλά εδώ μέσα καλά κ άσχημα, ώστε να αρχίζω κ εγώ να ταυτίζομαι με κάποια πράγματα.. χωρίς να το θέλω ,και να περνάνε όλα αυτα απ'το δικό μου μυαλό χωρίς λόγο, γιαυτα που νιώθει ο καθένας.

Μήπως λοιπόν κάνουμε κακό στους εαυτούς μας..;

Καλησπερα

Το σκεφτομουν κι εγω συχνα αυτο,το αν βοηθσει ή μερδευει

Εμενα με βοηθαει.Ειναι σα να μιλαμε για μια γυναικα η οποια κερατωσε τον αντρα της .Δε φταιει ο αλλοσ π ειναι ο πειρασμοσ αν εκεινη ψαχνεται γενικα
    Θελω να πω οτι αν καποιοσ θελει να επηρεαστει μπορει να το κανει απο οπουδηποτε.Ιντερνετ,διαφημ ιση,μια κουβεντα με καποιον αλλον

Εγω μονο ομορφα νιωθω .Οταν απλως κατι με κουραζει σε καποιουσ χρηστεσ απλα δε διαβαζω τι γραφουν ή παιρνω καποιες μερες off

Member
    Quote Originally Posted by Myra View Post
    Καλησπερα

Το σκεφτομουν κι εγω συχνα αυτο,το αν βοηθσει ή μερδευει

Εμενα με βοηθαει.Ειναι σα να μιλαμε για μια γυναικα η οποια κερατωσε τον αντρα της .Δε φταιει ο αλλοσ π ειναι ο πειρασμοσ αν εκεινη ψαχνεται γενικα
    Θελω να πω οτι αν καποιοσ θελει να επηρεαστει μπορει να το κανει απο οπουδηποτε.Ιντερνετ,διαφημ ιση,μια κουβεντα με καποιον αλλον

Εγω μονο ομορφα νιωθω .Οταν απλως κατι με κουραζει σε καποιουσ χρηστεσ απλα δε διαβαζω τι γραφουν ή παιρνω καποιες μερες off
    Καλησπέρα..
    Ναι σίγουρα υπάρχουν και άλλα μέσα να επηρεαστεί κάποιος, αλλά εδώ θέλουμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον πχ.. μη τον κάνουμε χειρότερα.. αυτό εννοώ.. αλλά το να μαθαίνεις γενικότερα πράγματα είναι καλό για να μπορείς να τα αντιμετωπίσεις

Senior Member
    Ξερει μόνο αν είναι κάποιος ειδικός επί του θέματος.. η κάποιος που έχει περάσει οοολα αυτά και μπορεί να δώσει κάποια λύση

Σωστα μιλας , ολοι ομως νομιζουν με 2-3 χρονια στην πλατη ψυχοτετοιας , δεν ξερουν τιποτα ............. φυσικα υπαρχουν σοβαρα μελη για ψυχικη υποστηριξη , οπως η ρεμεντυ , η Ελισαβετ , η Ερις , ο Υοκο , και αλλα μελη που δεν μπορω να θυμηθω , κι ο elis , παλια καραβανα , κι Αλεξ ,......οσο για τα φερμακα , παλι υπαρχουν πολλα μελη που εχουν γνωση του αντικειμενου , δεν θελω να ονομασω , καποιον θα ξεχασω , αλλα εγω πχ. ταχω περασει ολα επι 16 χρονια , κατι εχω να πω , και λογω ηλικιας , αλλα με ακουνε ? οχι βεβαια , καμμια φορα ο ασθενης ξερει καλυτερα απ τον γιατρο , πολλοι θα διαφωνησουν σε αυτο, αλλα εγω απο μελος εμπειρο εχω αποκομισει τις γνωσεις μου ,και οχι μονον , ουτε τα παιρνω απο φαρμακοεταιριες ..... ........εννοειται οτι αν υπαρχει οικ. ευχερεια , για φαρμακα και θεραπεια πας στο γιατρο , ξερει καλυτερα αμα πετυχεις τον σωστον , οχι αυτον που εν αγνοια μου με εθισε στα 8-9 ζαναξ / μερα .....και τωρα παλευω να απεξαρτηθω , το 2000 δεν ξεραμε , η δεν ηξερα τι ειναι ζαναξ , στην πορεια εμαθα ......the hard way ......παντως εδω μεσα ειναι σαν να παιρνεις μια δευτερη γνωμη , ποτε την πρωτη , η ξεδινεις απλως ...............ουτε ξερουν οι γιατροι ΄αυτος -αυτη με παρατησε , τι να κανω ? ' εγω ουτε καν απαντω σε τετοιες ερωτυησεις , τις αφηνω για τις expert του φορουμ , βλ. ρεμεντυ , η αλλες , Ερις , Ελισαβετ , κοριτσι 83.............ειναι ερωτησεις μικρων σχετικα παιδιων , ευλογες , αλλα πιο πολυ κανουν οι γυναικες να απαντησουν σε τετοια , ειναι πιο εξυπνες απο μας .....οπως τα ανωτερω ονοματα ......σιγουρα μου διαφευγει καποιο ....
    το κριτηριο ειναι χοντρικα , για λογους ασφαλειας , ποσα μνμτα εχει το μελος , η ποσα ποστ , η θρεντ , και ποια αφορουν το ιδιο, αμα αφορουν το ιδιο , μαλλον δεν μπορει να σας βοηθησει , διοτι πνιγεται και το ιδιο , αμα δεν αφορα το ιδιο, τοτε κατι ισως μπορει να κανει για σας ...αυτη ειναι η γνωμη μου , σχηματισμενη τα 5 χρονια που ειμαι εδω ...παντως εμφανιζονται νεα μελη , που ειναι γνωστες , και εξαφανιζονται ...... χοντρικα τα λεω ......χρειαζεται διακριση για να κρινεις ποιον να ακουσεις , βεβαια υπερανω ο γιατρος σου , αλλα λεμε σε 2η μοιρα.....
    σηκωθηκα παλι , μην ξεχασω κανα ονομα ! , serios , maus , Boom , Kassandra ,Anna 137 , giorgos 35 , Ακιs 1 , ε , δεν μουρχεται αλλος , συγγνωμη απο αυτους πο μου διεφυγαν ....
    Last edited by Macgyver; 21-08-2018 at 09:24.

Senior Member
    Εγω ενιωσα καλυτερα παντωσ.Υπηρχαν μερες στη δουλεια που οταν εκανα διαλειμμα ελεγα "αχ κατσε να δουμε τι κανουν τα παιδια στο φορουμ!" :)

Μαλιστα το γεγονος οτι επικοινωνεις το προβλημα σου ,που καποιοι ισως το μοιραζονται μονο εδω,εαν δεν εχουν επισκεφτει καποιο ειδικο,θεωρω οτι ξελαφρωνει.Η αναγνωριση μιας προβληματικης καταστασης και η αισθηση του οτι δεν εισαι μονος ή μονη σε αυτο θεωρω οτι δινει μια ανακουφιση :)

Page 2 of 2 FirstFirst 12