Νεα αγωγη... - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 74 of 74
    Senior Member
    Aahah ειρωνικα το λες ε να τα παρω.?

Εστάλη από SM-G900F στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Quote Originally Posted by xristoforos28 View Post
    Aahah ειρωνικα το λες ε να τα παρω.?

χαχα οχι ρε συ... δεν το προτινω αλλα αν ειναι και σε πιασει θα σε κανει πιο ηρεμο... επιδει ξερω πως δεν θα σε πιασει και αυτο εισαι περιπτωση... εγω για παραδειγμα ειμαι αλλη περιπτωση δεν με πιανει η μεθη ητανε να κανω μια γαστροσκοπιση και τιν ακυροσαμε παω αλλη μερα με αλλο φαρμακο παλι τα ιδια... αυτο εγινε 4 φορες και λεει να τιν κανουμε χωρις μεθη τελικα? και δεν τιν εκανα ποτε... :P

Senior Member
    Ε για αυτο με δωσε αυτος αντιψυχωσικα γτ μου δωσε πολλα αντικαταθλιπιτκα και δεν με πιασε τπτ και με δωσε αντιψυχωτικα..

Senior Member
    Ακριβως για μενα ειναι αυτο το τραγουδι ahhaahaj δεν με πιανει τπτ..

Senior Member
    @χριστόφορε όταν λες έχεις κατάθλιψη σε τι φάση είσαι δηλ;;
    Είχες αυτοκτονικό ιδεασμό ή απόπειρα;;
    Μπορείς να λειτουργήσεις στην καθημερινότητα;; Από συγκέντρωση, μνήμη κτλ πως τα πας;;

Πάντως εγώ ξέρω ότι τα φάρμακα δεν δίνουν το 100% σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Δεν ξέρω τι περιμένεις από αυτά και τον γιατρό σου που από τις συνεχείς ερωτήσεις σου εδώ μέσα δείχνεις να μη τον εμπιστεύεσαι.
    Είναι ανόητο νομίζω να ρωτάς κάποιον που μπορεί να έφαγε τα σκατά στην μάπα αλλά δεν έχει σπουδάσει ιατρική για να σου πει πιο σκεύασμα θα σου ταιριάξει.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Aν έχεις πέσει χαμηλά και ξεκινάς αγωγή είσαι στον δρόμο για την ανάρρωση.
    Η ανάρρωση πάντα προϋποθέτει χρόνο και είναι κάτι που διαρκεί όσο η ζωή μας.
    Δεν ξέρω αν περιμένεις το θαυματουργό φάρμακο που θα σε απαλλάξει απο την δυστυχία. Κάτι τέτοιο δεν υπάρχει.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Quote Originally Posted by serios View Post
    @χριστόφορε όταν λες έχεις κατάθλιψη σε τι φάση είσαι δηλ;;
    Είχες αυτοκτονικό ιδεασμό ή απόπειρα;;
    Μπορείς να λειτουργήσεις στην καθημερινότητα;; Από συγκέντρωση, μνήμη κτλ πως τα πας;;

Πάντως εγώ ξέρω ότι τα φάρμακα δεν δίνουν το 100% σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Δεν ξέρω τι περιμένεις από αυτά και τον γιατρό σου που από τις συνεχείς ερωτήσεις σου εδώ μέσα δείχνεις να μη τον εμπιστεύεσαι.
    Είναι ανόητο νομίζω να ρωτάς κάποιον που μπορεί να έφαγε τα σκατά στην μάπα αλλά δεν έχει σπουδάσει ιατρική για να σου πει πιο σκεύασμα θα σου ταιριάξει.
    Εχω συχνα αυτοκτονικες ιδεες αλλα αποπειρα δν εχω κανει..δν νομιζω να κανω..απο λειτουργικοτητα δεν τα παω καλα..ενω κανω πραματα δλδ μπορει να βγω εξω να κανω ποδηλατο..πηγαινα δουλεψα ενα διαστημα αλλα μεσα μου νοιωθω χαλια ολα με το ζορι τα κανω..και απο συγκεντρωση δεν τα παω καλα νοιωθω οτι χανω τα λογικα μου εχω χασει τν ευατο μου τν ταυτοτητα μου εχω χαθει...δεν ξερω πλεον τν χαρακτηρα μου..δεν τους εμπιστευομαι και πολυ τους γιατρους γτ τρεχω κοντα 3 χρονια στους γιατρους και δεν εχω γινει καλα...

Senior Member
    Δλδ δν υπαρχει πληρη ιαση? Να γινω οπως ημουν πριν 3 χρονια..να νοιωθω νορμαλ η παντα θα με ακολουθει αυτο σε ολη μου τν ζωη?

Senior Member
    Και ενα αλλο η ψυχολογος μου λεει κοψτα ολα και ο ψυχιατρος με λεει να τα παρω και οτι τα αντιψυχωτικα βοηθανε ενω απο παιδια εδω μεσα που επερναν αντιψυχωσικα λενε οτι δν βοηθανε αλλα σε θολωνουν το μυαλο...

Senior Member
    Δλδ δν υπαρχει πληρη ιαση? Να γινω οπως ημουν πριν 3 χρονια..να νοιωθω νορμαλ η παντα θα με ακολουθει αυτο σε ολη μου τν ζωη?

το βασικότερο είναι να μην απογοιτευεσε... φυσικά και μπορείς να νιώσεις ξανά normal χωρίς όμως να εξάρτησε από τα φάρμακα.. ούτε να περιμένεις αυτά να βοηθήσουνε.. αυτό που θα σε κάνει να νιώσεις καλά είναιη ψυχοθεραπεία... όμως πρέπει να το πιστέψεις και να δημιουργήσεις μια σχέση εμπιστοσύνης με τον ψυχοθεραπευτή.. τώρα ότι φάρμακα και να πάρεις μην περιμένεις πλήρης βελτίωση... ένα 30% να βοηθάνε... αν εσύ δεν το δεις λίγο διαφορετικά δεν θα αλλάξει αυτή η κατάσταση... εσύ πρέπει να νιώσεις δυνατός και να το παλέψεις...!!! τα αντιψυχωσικά στα έδωσε σαν σταθεροποιητή.. το rispendal το έχεις δοκιμάσει??

Senior Member
    Και ενα αλλο η ψυχολογος μου λεει κοψτα ολα και ο ψυχιατρος με λεει να τα παρω και οτι τα αντιψυχωτικα βοηθανε ενω απο παιδια εδω μεσα που επερναν αντιψυχωσικα λενε οτι δν βοηθανε αλλα σε θολωνουν το μυαλο...

ειναι μπερδεμα... το μυαλο θολονει και χωρις φαρμακα... απο εντονο ανχος... τωρα ειναι καπια αντιψυχοσικα που μπορει να σου κανουνε χειροτερο το προβλημα.. ο ψυχιατρος λεει βοηθανε χωρις να ξερει ακριβως πος εκατσε σε εσενα το φαρμακο αυτο..... γιατι οπως ειπα και πριν... η σωστη τακτικη ενους ψυχιατρου ειναι να κιταει προτα αλλους παραγοντες και να δινει προτα αλλες εναλακτικες πριν δοσει φαρμακευτικη αγωγη...

το depon σε πιανει? χαχα

Senior Member
    Ναι ετσι με ειπε για σταθεροποιητη μου το δωσε...ρισπερνταλ εχω παρει στις αρχες ηταν το πρωτο αντιψυχωτικο που πηρα μου το ειχε παει μεχρι τα 4 mg δοση για σχιζοφρενεια..ηταν μια τρελη ψυχιατρος αυτη καλα που εφυγα απο αυτην..δν εχω καλη εμπειρια απο τ ρισπερνταλ ενοιωθα στα χαμενα τελειως..

Senior Member
    Το ntepon. Βοηθαει ? Ahahah το περνω για πονοκεφαλο

Banned
    Quote Originally Posted by akis1 View Post
    καλα τι μαλακιες δινουνε ρε η γιατροι..... ενοειτε πως δεν θα κανει τιποτα.... αφου δεν ειναι για το προβλημα που εχεις........

αλλα ξεχασα... Ελλάδα ειμαστε... 500χρονια πισω........

ΑΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΗΤΑΝΕ ΣΩΣΤΟΣ ΘΑ ΕΣΤΕΛΝΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΙΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΣΟΥ ΤΕΡΙΑΖΕΙ... ΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ????? ΚΑΝΕΝΑΣ....!!!!!!!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΛΑΘΟΣ...... ΟΜΩΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ... ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΤΟ ΠΕΙ Ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ.... ΕΠΙΔΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΓΝΟΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ DSM... ΚΑΙ ΟΚ ΝΑΙ ΒΓΗΚΕΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΙΝ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝΕ ΑΝΤΙΨΥΧΟΣΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΖΟΥΝΕ ΜΕ ΤΙΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ?????? ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙ ΤΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ....?????? ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΑΤΑ ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ... ΑΛΛΑ ΟΧΙΙΙΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΛΟΦΑΡΜΑΚΑ.... ΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΑΝΧΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΠΟΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ????? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝΕ ΑΝΤΙΨΥΧΟΣΙΚΑ???? ΠΟΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝΕ ΤΕΤΙΑ ΧΑΠΙΑ.... ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ/ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΑΛΛΕΣ ΛΥΣΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΙΑ.............!!!!!!! ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΤΕΤΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑ ΚΑΛΑ......!!!!!!!!

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΡΕ ΦΙΛΕ...

ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΓΕΝΙΚΕΣ? ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΓΙΑ TSH/FT4/T3/TG/TPO ???????
    ενταξει ρε συ μη το μαλωνεις το παιδι.. τα πηρε τα αντιψυχωτικα με την ελπιδα οτι θα τον βοηθησουν, που να ηξερε οτι θα τον καταστρεψουν...

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345