Ανθοιαματα μπαχ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 35 of 35
    Senior Member
    Mαρινα το μηνυμα σου το διαβασα πολυ καλα αλλα δεν καταλαβαινω την ολη σταση σου.Δεν αμφισβητω την αποτελεσματικοτητα των φαρμακων αντιδρω ομως στην συστηματικη χορηγηση τους[οπως κ εσυ],στα κριτηρια επιλογης των φαρμακων απο τους γιατρους[επιτρεψε μου να ξερω αρκετα πανω σε αυτο το θεμα],στα πειραματα πανω σε ζωντες οργανισμους κ στις παρενεργειες που εχουν.Εγω οπως κ αλλοι αρνηθηκαμε τα παραπανω κ προτιμησαμε μια θεραπεια χωρις παρενεργειες .Οπως εχω αναφερει σε προηγουμενο μηνυμα μου δεν εκανα τιποτα μονη μου αλλα ακολουθησα της συμβουλες της ψυχολογου μου η οποια ηταν συνεχεια διπλα μου σε ολη την διαρκεια της θεραπειας.Για την ιστορια αναφερω οτι πριν την συγκεκριμενη θεραπεια επαιρνα φαρμακα τα οποια ομως σταματησα οταν ειδα τι αποτελεσματα ειχαν πανω μου.

Banned
    Κι έκανες πάρα πολύ καλά νομίζω και μπράβο σου. Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις; Μπορεί εγώ να μην το εξήγησα καλά, χωρίς να είναι απαραίτητο να συμφωνούμε.

Banned
    Originally posted by mariafound82

προτιμησαμε μια θεραπεια χωρις παρενεργειες .

Αυτο φανταζομαι ειναι η δικη σου εμπειρια η εχεις μια πιο γενικη αποψη για το θεμα???

Εγω ειμαι εναντια στα φαρμακα γιατι ξερω οτι εχουν παρενεργειες.
    Εδω δεν μιλαμε για σκευασματα???
    Αν οχι γιατι πραγμα ακριβως?

Senior Member
    Mαρινα εχεις δικιο δεν ειναι απαραιτητο να συμφωνουμε.Συνηθως δεν επαναλαμβανω την απαντηση μου σε καποιο θεμα αλλα στο συγκεκριμενο με ενοχλησαν ωρισμενες λεξεις σε προηγουμενα μηνυματα σου.Παντα αντιπαθουσα τον φανατισμο κ τις ταμπελλες.Δεχομαι κ συζητω ολες τις διαφορετικες αποψεις χωρις ομως κριτικη.
    Κρινο δεν εχω γενικη αποψη επι του θεματος.Η αποψη μου βασιζεται μονο στην προσωπικη μου εμπειρια .Επισης στην ομαδα που ημουν ωρισμενα ατομα ακολουθουσαν φαρμακευτικη αγωγη,2 εκαναν ομοιοπαθητικη κ αλλα επαιρναν τα ανθοιαμματα.Παρακολουθω τοσα χρονια την εξελιξη τους κ μπορω να κανω την συγκριση ξεροντας ακριβως κ τα προβληματα τους.Κρινο διαβασε καλε μου το πρωτο μηνυμα κ θα παρεις απαντησεις για το τι ακριβως ειναι.

Senior Member
    Η πιο απλή απάντηση που έχω βρει ειναι η εξης. Η κουλτούρα των χημικών φαρμάκων ξεκίνησε απο τότε που υπήρχαν θανατηφόρες μολυνσματικές ασθένειες και το φάρμακο μπορούσε να διώξει τον ιό και έτσι σωζονταν πολυς κόσμος. Ομως αυτη η λογική ακολουθήθηκε και για όλα τα άλλα σαν όλες οι αρρώστιες να είναι εισβολείς και το φάρμακο τις αντιμετώπιζε. Η καταθλιψη πχ αντιμετωπίζεται σαν κάτι που πρέπει να \'φύγει\'.
    Οσο για τις εναλλακτικές θεραπείες για να σχηματίσει καποιος άποψη πρέπει να διαβάσει τις ατέλειωτες θεωρίες και γνώσεις και πρακτικές αυτων των θεραπειών για να κατανοήσει οτι δεν ειναι απλά πράγματα στην τύχη.
    Απο εκεί και πέρα ο καθένας κάνει αυτο που θέλει.

Page 3 of 3 FirstFirst 123