Φοβαμαι μην εχω σχιζοφρενεια - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 51
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Vaper View Post
    Αδελφε αποσο ξερω πρεπει να εχις καποιον σιγγκενη σου με σχιζο για να σου βγει και εσενα
    δεν νομιζω γιατι εχω δει βιντεο και αρθρα που δειχνουν οτι δεν ειχαν κανενα στην οικογενεια με σχιζο και ομως απεκτησαν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by jim7 View Post
    Φίλε έχεις πολύ άγχος. Το άγχος προκαλουμενο από καταστάσεις φέρνει στην επιφάνεια γενετική προδιάθεση. Με αποτέλεσμα τις λεγόμενες κρίσεις πανικού και άλλα νευρωσικα συμπτώματα όπως εμμονές ιδέες αναφοράς κτλ.. Αμα δεν έχεις συγγενή πρώτου βαθμού με σχιζοφρένεια δεν χρειάζεται να αγχωνεσαι. Για να βγει σχιζοφρένεια χρειάζεται συνδιασμός γενετικής προδιάθεσης με έντονα στρεσογόνες καταστασεις. Το ένα από τα δύο άμα λείπει δεν έχεις αναγκη.Χρειάζεται όμως να εκτονωνεσαι.
    Στο στρατό πάνε οι αντρες. Τα αγοράκια το παίζουν τρελλιτσα, παίρνουν απαλλαγή καμμία αναπηρική σύνταξη λαμβάνουν κτλ.
    Άμα περάσεις στρατό είσαι άντρας με βούλα. Κοίταξε μόνον να εκτονώνεσαι, ζητά καμμία άδεια, πήγαινε καμμία τσάρκα.
    και πως καποιος καταλαβαινει οτι εχει γενετικη προδιαθεση να την αναπτυξει. Εχω δει βιντεο και αρθρα που οπου οι πασχοντες δεν ειχαν κανεναν πρωτου βαθμου συγγενη με αυτην την διαταραχη και ομως εμφανιστηκε.

Senior Member
    πολλες φορες η σχιζο δημιουργει αλλοιωσεις στον εγκεφαλο. τις ιδιες με αυτους που εχουν αλτσχαιμερ στον παραιπποκαμπο και ιπποκαμπο. εγω τις εχω. δεν εχω ουτε σχιζο ουτε αλτσχαιμερ.
    ΞΕΚΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by garida View Post
    πολλες φορες η σχιζο δημιουργει αλλοιωσεις στον εγκεφαλο. τις ιδιες με αυτους που εχουν αλτσχαιμερ στον παραιπποκαμπο και ιπποκαμπο. εγω τις εχω. δεν εχω ουτε σχιζο ουτε αλτσχαιμερ.
    ΞΕΚΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!
    χαχα ενταξει....

Senior Member
    μπορει να παθω κατι ομως αν επιμεινεις και αλλο :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by garida View Post
    μπορει να παθω κατι ομως αν επιμεινεις και αλλο :P
    χαχαχα οχι οχι σταματαω... Θα παω στον γιατρο τωρα, θα σας γραψω νεοτερα μολις ξεμπερδεψω!!!

Senior Member
    Κοιτα διαβασε σε επιστημονικα αρθρα και θα δεις πος ι σχιζο εινε κληρονομικη νοσος και οταν.λεμε.κληρονομικη δεν.ενουμε μονο πρωτου βαθμου σιγκενεις

Senior Member
    Κοιτα διαβασε σε επιστημονικα αρθρα και θα δεις πος ι σχιζο εινε κληρονομικη νοσος και οταν.λεμε.κληρονομικη δεν.ενουμε μονο πρωτου βαθμου σιγκενεις
    Οποτε ολοι μας εχουμε πιθανοτητες να την εμφανισουμε γιατι αν μιλαμε για κληρονομικοτητα εννουμε DNA το οποιο πιανει γενιες. Που να ξερουμε τι ειχαν οι δικοι μας τοσο παλια!!!

Senior Member
    Ακριβως εκει θελω να καταληξω αυτα ειναι εμμονες που εχις στο.λεω επιδη εχω και εγω το ιδιο πραγμα στον γιατρο πηγες?

Senior Member
    Ακριβως εκει θελω να καταληξω αυτα ειναι εμμονες που εχις στο.λεω επιδη εχω και εγω το ιδιο πραγμα στον γιατρο πηγες?
    Μαλιστα πηγα. Μου ειπε οτι εχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη!!!

Senior Member
    Στο ειπα εγω πος εχις το ιδιο πραγμα.με εμενα αν δεν πιστεβεις εκανα ενα θεμα πριν 5 μερες που εγραψα για αυτο μπες δεστο

Senior Member
    Στο ειπα εγω πος εχις το ιδιο πραγμα.με εμενα αν δεν πιστεβεις εκανα ενα θεμα πριν 5 μερες που εγραψα για αυτο μπες δεστο
    Απλα ξεχασα να της αναφερω οτι παθαινω και ιλλιγγους τωρα δεν ξερω αν επηρεαζει σε αυτο η ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη.

Senior Member
    Αυτο δεν το ξερω αδελφε τι σου ειπε για θεραπεια?

Senior Member
    Αυτο δεν το ξερω αδελφε τι σου ειπε για θεραπεια?
    μου ειπε οτι δεν το εχω σε βαθμο ωστε να μου χορηγησει φαρμακα. Μου προτεινε την ψυχοθεραπεια, και μου ειπε οτι θεραπευεται ( οχι τελειως απλα ξες να διαχειριζεσαι οταν παει να σου συμβει) μπορεις να εχεις μια κανονικη φυσιολογικη ζωη με τη μονο διαφορα οτι εισαι διαφορετικος απο τους αλλους με την καλη εννοια και εμενα αυτο μου αρεσει!!!

Senior Member

Ιδεοψυχαναγκαστικη Διαταραχη

Γνωριζεται αν η Ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη προκαλει προβληματα οπως ιλλιγους κρισης πανικου και κοικωνικης φοβιας-αγοραφοβιας?

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast