Προβληματα με γονεις οπως παντα...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6
    Junior Member

Προβληματα με γονεις οπως παντα...

Καλησπερα σε ολους!!σας γραφω ξανα,μιας και την τελευταια φορα που απευθυνθηκα στο φορουμ,βοηθηθηκα αρκετα απο ολους οσους μπηκαν στο κοπο να μου απαντησουν και βρισκομαι παλι σε μια θεση πολυ δυσαρεστη...ειχα γραψει οτι το θεμα μου ειναι ο χωρισμος των γονιων μου και η κακη σχεση που εχω με τον πατερα μου...οπως ειχα γραψει και τοτε δεν θελω καμια επικοινωνια μαζι του καθως μονο κακο στην ψυχικη μου υγεια μου προκαλει. Εφτασα τοσο στα ορια μου που του ειπα καταμουτρα οτι ντρεπομαι που ειναι μπαμπας μου και για ολα αυτα που εχει κανει...η απαντηση του φυσικα ανωριμη απαντησε οτι και αυτος ντρεπεται για μενα!! Για πρωτη φορα μπηκε στο παιχνιδι και ο φιλος μου που ηταν παρων εκεινη τη στιγμη, εδω και 4 χρονια κραταει ουδετερη σταση και δεν ανακατευεται, οποτε του φωναξε λιγο και του ζητησε να μου ζητησει συγγνωμη. Ο αλλος τα χασε γιατι δεν περιμενε την αντιδραση του οποτε μαζευτηκε. Αλλα και παλι δεν καταλαβε οτι ειμαι πληγωμενη και στενοχωρημενη και οτι γιαυτο ειπα αυτα που ειπα..φυσικα την αντιδραση μου αυτη πυροδοτησε ενα τραγικο γεγονος απο τη μερια του,που ντρεπομαι να το γραψω...το θεμα ειναι οτι συνεχιζει να κανει πραγματα που με επηρρεαζουν...συνεχιζει να βριζει τη μαμα μου οπου σταθει και οπου βρεθει, και θα μου πειτε τι σε νοιαζει η γνωμη των αλλων, αλλα δεν ειναι και οτι καλυτερο οταν ολοι οι γνωστοι αναρωτιουνται γιατι "να τρελλαθει και να χει αυτη τη συμπεριφορα" η να σε παιρνουν τηλ για να σου πουν "ξερεις ηρθε χθες και μας ειπε κατι τρελλα πραγματα χασαμε καθε ιδεα"...νιωθω τοσο θυμο, θεωρω απαραδεκτο το οτι καθομαι και ασχολουμαι με ολες αυτες τις βλακειες, παντα ειχαν προβληματα σαν ζευγαρι αλλα οχι με καυγαδες και να γινομαστε ρεζιλι στον κοσμο, τωρα εχει καταφερει να γνωριζει και ο πιο ασχετος τα οικογενειακα μας που τα περισσοτερα ειναι φυσικα πραγματα που βγαζει απο το μυαλο του καθως νομιζει οτι ετσι θα εκδικηθει τη μαμα μου και θα την κανει να γυρισει πισω...αλλο ενα θεμα που με θυμωνει και δεν μπορω να διαχειριστω ειναι και η σταση της μαμας μου, εφυγε αρων αρων απο το σπιτι χωρις να διευθετησει διαφορα νομικα ζητηματα, και ετσι ενω το σπιτι και το εξοχικο ειναι στο ονομα της, δεν μπορω να πηγαινω γιατι στο σπιτι μενει εκεινος και το εξοχικο το εκμεταλλευεται ο ιδιος.οπως ειχα γραψει μενω σε αλλη πολη απο τους γονεις μου και τωρα νιωθω τελειως ξεκομμενη...η μαμα μου νοικιαζει και παλευει μονη της σε αυτη την ηλικια και αυτο με πληγωνει πολυ. Θα μου πειτε επιλογη της ηταν, αλλα εγω ριχνω το βαρος σε εκεινον που δεν εβαλε μυαλο στα 60 και κανει τρελες που εχουν αντικτυπο στη δικη μου ζωη...το μονο που νιωθω ειναι θυμος και απογοητευση και ειναι τοσο αρρωστημενη κατασταση που δεν μπορω να τη διαχειριστω,απλα παρακολουθω με λυπη απο μακρια...

Senior Member
    Κουκλα θα στα πω οποιοσ εχει κορη καταλαβαινει οτι ειναι μπετοβλακασ η διαφορα μου εμενα ωσ πατερα ειναι οτι μεγαλωσα σε αλανα κι εκει λεγαμε τα παντα και μαθαιναμε τον κοσμο ετσι λοιπον αγαπησα την κορη μου τισ εξηγησα τα παντα για το κρατοσ τισ σπουδεσ το σπιτι πωσ επιβιωνουμε και μαντεψε την αφησα ελευθερη τησ μιλουσα τρια τεσσερα χρονια καθε μερα απο τα 15 μεχρι τα 18 τησ εξηγησα τα παντα και εφοσον εχει αντρα ειναι δουλεια του αντρα τι θα κανει σοου σιμπλ καθε ενασ με τη γυναικα του
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member

Senior Member

Senior Member

Senior Member
    Για να καταλαβεισ αυτοι που ειναι τωρα στα εξηντα τουσ λεγαν οι γυναικεσ τουσ οτι αυτοι κανουν κουμαντο κ βλεπουν αλλα απο τισ κορεσ εγω που ειμαι σαραντα κι οταν ημουν μικροσ οι γυναικεσ ηταν ισεσ τωρα δε μου κακοφαινετε που ειναι ανωτερεσ χεστηκα εγω οτι μπορεσα εκανα κοινωσ 60 κανει κουμαντο αντρασ 40 ισοι κ 20 οι γυναικεσ ανωτερεσ διαλεγεισ κ παιρνεισ αυτη ειναι η κατασταση