ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΕ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10
    Senior Member

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΕ

Πηγα σε ψυχιατρο σημερα και μου ειπε οτι εχω ΙΨΔ μπορει να μου πει κανεις αν ειναι εφικτο απο την ΙΨΔ να παθω καποιο ψυχωτικο επεισοδιο ή να οδηγηθει σε καποια μορφη σχιζοφρενειας ή σχιζοσυναισθηματικη διαταραχη ή μειζον καταθληπτκη? Εχω φοβηθει παρα πολυ γιατι διαβασα οτι ατομα με ΙΔΨ φτασαν σε τετοιο σημειο!!! Βοηθηστε με !!

Δεν έχεις κάτι ,ηρεμησε

Εστάλη από SM-G930F στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nikselfie View Post
    Δεν έχεις κάτι ,ηρεμησε

ρε φιλε δεν αντεχω δεν ξερω τι εχω παθει πριν ακουσα την αδερφη μου που καθοταν διπλα μου να χασμουριεται και τρομαξα. Ειναι λογικο αυτο?

Quote Originally Posted by Lupo View Post
    ρε φιλε δεν αντεχω δεν ξερω τι εχω παθει πριν ακουσα την αδερφη μου που καθοταν διπλα μου να χασμουριεται και τρομαξα. Ειναι λογικο αυτο?
    Φίλη είμαι χαχα
    Ναι είναι φυσιολογικό όταν έχεις άγχος να τα μεγεθυνεις όλα.
    Σου έχει γίνει εμμονή τώρα κ πιστεύεις ότι θα τρελαθεις
    Δε γίνονται έτσι απλα αυτα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nikselfie View Post
    Φίλη είμαι χαχα
    Ναι είναι φυσιολογικό όταν έχεις άγχος να τα μεγεθυνεις όλα.
    Σου έχει γίνει εμμονή τώρα κ πιστεύεις ότι θα τρελαθεις
    Δε γίνονται έτσι απλα αυτα.

Χαχαχα με συγχωρεις...Παραπλανητικο το ονομα σου παντως!! Ειμαι σε αυτη την κατασταση εδω και 2 με 3 εβδομαδες ομως δεν ξερω πως θα αντιδρασω αν συνεχιστει ετσι. Η γιατρος μου ειπε οτι δεν ειναι τοσο κρησιμο για να μου δωσει φαρμακα. Εγω ομως σε αυτην τη φαση πουε ειμαι ΤΩΡΑ σκεφτομαι μηπως εκανα κατι λαθος η δεν της τα εξηγησα σωστα!!! Συνεχεια κανω υποθεσης!!

Senior Member
    καλησπερα
    αν ειχες σχιζο δε θα το καταλαβαινες.. θα τα εβλεπες ολα φυσιολογικα. δε θα απορουσες. δε θα ψαχνοσουνα.
    εμενα οι φιλοι μου και οι γιατροι με στελναν για νοσηλειες και μου εχουν πει οτι εχω παρανοικη σχιζοφρενεια.
    εχεις πολυ αγχος παρα πολυ.ειναι φυσιολολογικο στην ιδψ να εχεις αγχος.απο εκει ξεκιναει αυτη η παθηση.
    ακου το γιατρο σου.κι αν δεν πειθεσαι πηγαινε και σε κανεναν ακομα να στο επιβεβαιωσει.
    χαλαρωσε.μη βασανιζεις το μυαλο σου.
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Ναι κρίμα είναι να το βασανίζεις με αβασιμες σκέψεις , που ξερεις ότι είναι κ αβασιμες.
    Μορφή της ιδψ είναι η αμφιβολια και οι ερωτήσεις επιβεβαίωσης.

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    καλησπερα
    αν ειχες σχιζο δε θα το καταλαβαινες.. θα τα εβλεπες ολα φυσιολογικα. δε θα απορουσες. δε θα ψαχνοσουνα.
    εμενα οι φιλοι μου και οι γιατροι με στελναν για νοσηλειες και μου εχουν πει οτι εχω παρανοικη σχιζοφρενεια.
    εχεις πολυ αγχος παρα πολυ.ειναι φυσιολολογικο στην ιδψ να εχεις αγχος.απο εκει ξεκιναει αυτη η παθηση.
    ακου το γιατρο σου.κι αν δεν πειθεσαι πηγαινε και σε κανεναν ακομα να στο επιβεβαιωσει.
    χαλαρωσε.μη βασανιζεις το μυαλο σου.
    καλησπερα και σε σ'ενα σου ευχομαι απο τα βαθη της καρδιας μου να βρεις την γαληνη που επιθυμεις και την ηρεμια. Διαβασα ομως οτι απο την ΙΨΔ μπορει να οδηγηθει σε ψυχωτικα επεισοδια με αποτελεσμα την σχιζοφρενεια σχιζοσυναισθηματικη δαταραχη και μειζον καταθληπτικη. Τωρα το διαβασα και καταλαβαινεις πως ειναι η κατασταση μου. Εχει σπασει το κεφαλι μου απο τις σκεψεις!!!!!

Senior Member
    lupo ευχαριστω πολυ για τις ευχες!
    σου εγραψα και στο θεμα σου στο thread για τη ΙΔΨ.
    στα γραφω κι εδω γιατι δε ξερω ποιο απο ολα διαβαζεις

εμενα η ψυχωση ξεκινησε στα 16 μου.ειμαι 30 τωρα.δεν το ειχα πει σε κανεναν γιατι τα θεωρω ολα φυσιλογικα. δεν εμπαινε στο μυαλο μου οτι ειναι παρανοια.γι αυτο και δεν ανεφρερα τιποτα σε κανεναν.εμεινα χωρις γιατρο για 7-8 χρονια. γιατι απλα μου φαινονται φυσιολογικα.
    πιστευω οτι ολα ειναι ενα πειραμα και μας δοκιμαζουν καποιοι πολυ ισχυροι ή οι εξωγηνοι. πιστευω οτι με παρακολουθουν και θελουν να βασανιζομαστε καποιοι.ειμαστε πειραματοζωα.και μας δινουν φαρμακα για να μην καταλαβαινουμε αυτην την πλεκτανη.
    ακουω φωνες επισης
    επισης παλιοτερα εβλεπα πραγματα.νεκρα παιδια ντυμενα στα ασπρα και σφαγμενα να με κοιτανε και να ερχονται κοντα μου ή να προσπαθουν να ανεβουν στο κρεβατι μου.
    επισης πιστευω πως οι γονεις μου δεν ειναι οι γονεις μου και τους πραγματικους τους εχουν φυλακισει καπου μακρυα για να μην μπορω να τους βρω.πιστευω οτι με δωσανε στους τωρινους γονεις μου για να με παρακολουθουν απο παιδι.
    εχω αλλαξει 4 γιατρους και κανενα 5αρι ψυχολογους και ολοι μου λενε οτι εχω σχιζο.
    αλλα εγω δεν το πιστευω. αμφιβαλω μονο οταν με κατστελουν τα χαπια αλλα οταν ρωταω τον εαυτο μου αν με παρακολουθουν λεω ναι.

οπως βλεπεις καμια σχεση με αυτα που βιωνεις.
    χαλαρωσε
    αποδεξου αυτο που σου λεει ο γιατρος σου και μη σκεφτεσαι τετοια.το μονο που καταφερνεις ειναι να βασανιζεσαι απο τετοιες σκεψεις και να σου φουντωνει το αγχος με αποτελεσμα να εχεται η ψυχαναγκασστικη σκεψη.
    αν εχεις αμφιβολιες για τη διαγνωση πηγαινς και σε αλλο γιατρο
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Banned
    Quote Originally Posted by Lupo View Post
    Κ η γάτα μου το παθαίνει αυτό όταν χασμουριεμαι αλλά δεν κάνει έτσι..

Η ζωή αρχίζει εκεί που τελειώνει ο φοβος.