Results 16 to 23 of 23
Thread: geia sas...
-
01-11-2008, 13:34 #16
μου κανει εντυπωση που ενα ατομο εκανε μια ερωτηση και οπως παντα βρεθηκαν ατομα να πουν χιλιαδυο αλλα εκτος απο το να απαντησουν στις ερωτησεις.(και βαζω και τον εαυτο μου αυτη τη στιγμη μεσα σε αυτους).υποψιν πως οποιος απαντησει στην μικρη μου αναφορα σημαινει πως εχει την μυγα και καλο ειναι να το προσεξει λιγακι.προτροπη μου να ασχοληθουμε μονο με το θεμα.dead_love σε αυτη την ηλικια και εγω θυμαμαι τον εαυτο μου να βαζω στοιχεια της φαντασιας μου μεσα στην πραγματικοτητα για να τονωσω την σημαντικοτητα μου.θυμαμαι που εψαχνα την ταυτοτητα μου το ποιος ειμαι και τι μου αρεσει,και μερικες φορες \"αντεγραφα\" συμπεριφορες ανθρωπων που θεωρουσα σημαντικους για μενα.λεγεται εφηβεια,το περνουν ολοι ανεξερετως εκτος αν μιλαμε για πολυ παχυδερμα :) .οσο για αυτα που περιγραφεις,ειναι ενας τροπος να εκτονωσεις αυτο που νοιωθεις μεσα σου,να ικανοποιησεις το μισος που μπορει να εχεις για καποια ατομα,κατι που μπορει να μην μπορεις να το κανεις σε πραγματικες συνθηκες.να ανυσηχεις αν θελεις να τους μαχαιρωσεις ολους ;)
- 01-11-2008, 14:51 #17
empneusth σε ευχαριστω πολυ...οντως μπορει να ειναι αυτο που λες...εφηβεια ειναι θα περασει...
01-11-2008, 15:31 #18
dead_love, όταν βλέπουμε στον ύπνο μας να \'σκοτώνουμε\' δεν σημαίνει οπωσδήποτε ότι πράγματι θέλουμε να σκοτώσουμε κάποιους που μισούμε, αλλά να αλλάξουμε κάποια πράγματα στη ζωή μας ή τον εαυτό μας. Γι\' αυτό εξάλλου δεν νιώθεις τύψεις, αλλά το ευχαριστιέσαι.
Τι είναι αυτό που θέλεις να αλλάξεις; Αυτό εσύ το ξέρεις καλύτερα. Ή απλά είσαι σε μια εποχή που το ψάχνεις, που ψάχνεις γενικά τον εαυτό σου, κάτι πολύ λογικό στην εφηβεία. Αν θες να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου και να σταματήσουν τα όνειρα, σκέψου τι σου θυμίζουν αυτά τα άτομα που βλέπεις στον ύπνο σου, τι χαρακτηριστικά έχουν, μήπως σου θυμίζουν κάτι από τον εαυτό σου;
Συνήθως, τα άλλα πρόσωπα που βλέπουμε στον ύπνο μας δεν είναι τίποτα άλλο από πλευρές του εαυτού μας που μας είναι δύσκολο να παραδεχτούμε ότι έχουμε και γι\' αυτό τις βλέπουμε με τη μορφή άλλων ανθρώπων. Άρα αν σκεφτείς ότι εσύ σκοτώνεις τον εαυτό σου στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι αλλάζεις ή ότι θέλεις να αλλάξεις.
Καμία σχέση δεν έχει με ψύχωση κάτι τέτοιο από μόνο του. Υπάρχει μήπως και κάτι άλλο που σε ανησυχεί? Γιατί μέχρι στιγμής, αυτό που μπορώ να σου πω, επειδή όπως είπες σου αρέσει η ψυχολογία, είναι φυσικό από όσα διαβάζεις να αναρωτιέσαι μήπως και εσύ έχεις κάτι.
Επίσης θα σου πρότεινα να βρεις κείμενα που είναι σχετικά με την προώθηση της ψυχικής υγείας, την αυτοεκτίμηση, την αυτοπεποίθηση, τη θετική σκέψη, την αισιοδοξία και να δεις τι από αυτά σου ταιριάζει και τι θα μπορούσες να βελτιώσεις. :)
01-11-2008, 16:04 #19
Δεν το βρισκω χρησιμο να δινει κανεις συμβουλες σε ανηλικους.
Χωρις καμια προσωπικη επιθεση προς το μελος, εαν υποθεσω οτι αυτο το thread το διαβαζαν οι κηδεμονες του και εκριναν τις απαντησεις μου ειναι αποπροσανατολιστικες και οτι κανω κακο στο παιδι τους δεν θα ειχα τι να απαντησω.
Και επειδη ναι μεν ειμαι ανωνυμος αλλα δεν ενιωθα ποτε ετσι το μονο που εχω να πω σε οτι διαβασα ειναι οτι ο/η dead_love θα πρεπει να απευθυνθει ειτε στους γονεις του/της που εχουν την ευθυνη του/της, ειτε σε δημοσιες ομαδες που υποστηριζουν προβληματα σε ανηλικους.
01-11-2008, 17:12 #20
krino συμφωνώ με αυτά που λές αλλά αυτό που προβλημάτισε εμένα προφανώς δεν το κατάλαβε κανείς. Ο/ή έφηβος που πόσταρε έγραψε για όνειρα που βλέπει με σκοτωμούς κτλ. και το συνέδεσε αμέσως με την ψύχωση. Πιθανώς να μην κατάλαβε κάν αυτά που της είπα... Άν διάβασες αυτό που έγραψα περί Joker θα καταλάβεις πολύ καλά τι εννοώ.
01-11-2008, 18:40 #21
Δεν εχσω να σχολιασω κατι παραπανω,
ξερεις βινς, μπορω να διαβασω το ποστ και να ποσταρω διαφορα.
Δεν θα το κανω, οχι γιατι δεν εχω αποψη αλλα γιατι δεν ξερω αν αυτα που θα πω θα ληφθουν υποψη οπως θα ηθελα εγω.
Αν ημουνα f2f θα ημουν πιο αυθορμητος, τωρα καθομαι πισω απο μια οθονη και δεν θελω να μπω σε αυτο το τριπακι.
01-11-2008, 20:42 #22
εγω πιστευω οτι βγαζεις μια ενταση που εχει συσσωρευτη μεσα σου, ισως θα ηταν και καλυτερα οταν πεφτεις για υπνο να μην σκεφτεσαι
αυτα τα ονειρα γιατι λογικο ειναι να ξαναβλεπεις παρομια ονειρα, επισης μηπως βλεπεις ταινιες τρομου? και αυτες βοηθανε στο να βλεπουμε τετοια ονειρα και τελος παρατηρησε αν τα βλεπεις οταν εισαι θυμωμενη με καποιον η εγινε κατι μεσα στην μερα σου που σου προκαλεσε θυμο.
01-11-2008, 21:30 #23
Οι χρήστες του e-psychology.gr καλούνται να διαβάσουν τους όρους χρήσης και να συμφωνήσουν με αυτούς πριν την εγγραφή τους.
Επίσης, για την εγγραφή τους στο forum καλούνται να δηλώσουν αν είναι 18 ετών και άνω.
Παραθέτω τα σχετικά αποσπάσματα:
> από τους όρους χρήσης:
Οι υπηρεσίες του e-psychology.gr απευθύνονται σε ενήλικες, που έχουν πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα.
> από τις προϋποθέσεις εγγραφής στο forum:
Αναφορικά με το φόρουμ υποστήριξης, για να πραγματοποιηθεί εγγραφή, ο επισκέπτης καλείται να δηλώσει αν είναι άνω των 18 ετών.
Συνεπώς, αυτό το θέμα κλειδώνεται προς το παρόν.
Siranalen os σιρόπι (πρεγκαμπαλίνη)
25-07-2025, 22:39 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή