Results 1 to 15 of 15
Thread: χανω ανθρωποιυς απο διπλα μου
-
22-08-2018, 21:59 #1
χανω ανθρωποιυς απο διπλα μου
Αισθανομαι οτι χανω ανθρωπους απο διπλα ου.Το Σαββατο τσακωθηκα με ενα παιδι πυ ξερω δυο χρονια και αγρια μαλιστα και το ιδιο εγινε και τη Δευτερα.Μου ιλησε αποτομα οπως και γω...Η συμπεριφορα μου με ατομα που ειναι διπλα μου μερικες φορες ειναι πολυ ασημη και δεν ξερω πως να το χειριστω.Ξερω οτι φταιω αλλα θα ηθελα μια γνωμη γι το πως θα διαχειριστω αυτη τη κατασταση..
- 23-08-2018, 11:13 #2
Καλημέρα Νίκο!
Εννοείς ότι γενικά τσακώνεσαι εύκολα ή τώρα τελευταία; Ή μόνο με αυτό το παιδί; Ήταν σοβαρός ο λόγος που τσακωθήκατε ή κάτι ασήμαντο; Δεν λες και πολλά για να σε συμβουλεύσει κανείς. Αν θεωρείς ότι φταις, πήγαινε και εξήγησέ του ήρεμα γιατί αντέδρασες έτσι και ζήτα του συγγνώμη.
23-08-2018, 14:32 #3
Ρωτα εναν φιλο , αφου του περιγραψεις την κατασταση ....ο τριτος εχει παντα πιο αμεροληπτη γνωμη , εγω εχω κολητο πολλα χρονια , και αμα συμβαινει καποια διενεξη με καποιον-αν , και τον ρωταω αν φταιω η οχι .....αν εχω αμφιβολιες ....
23-08-2018, 19:24 #4
Τωρα τελευταια..Οχι δεν ηταν ασημαντος ο λογος...Αισθανθηκε οτι τον προσβαλα με την συμπεριφορα μου και ετσι ξεκινησε Σονια..
27-08-2018, 20:16 #5
τωρα δεν καταλαβαινω γιατι γινεται αυτο! τα ειπα ολα.τι αλλο να κανω? το θεμα ειναι οτι ιλησαμε ασχημα ο ενας στον αλο.Δεν νομιζω να δεχτεθ τη συγνωμμη μου παντως.Θα το θεωρησει αδυναμια μου.Προτεινετε κατι ρε σεις!
27-08-2018, 21:02 #6
καλησπερα κ απο μενα αδερφε... ημουν κ γω σε μια φαση που για καποια χρονακια δεν μπορουσα να κρατισω ανθρωπο διπλα μου... αλλα επρεπε να καταλαβω οτι η αιτια αυτου του φαινωμαινου ημουν εγω... συνεχεια ειχα διαφορους λογους για να οδηγηθω σε ενα συμβαν οπου στο τελος παντα θα εκανα τους αλους να θελουν να φυγουν απο διπλα μου... ηταν πολυ ασχημο
Εστάλη από Mi A1 στο E-Psychology.gr Mobile App
27-08-2018, 21:05 #7
βασικα επρεπε κατα βασην... κ το ξαναλεω κατα βασηκωτερον να νιωσω εγω καλα με μενα... οχι μονο γα καποιες στιγμες... βασικα να αρχισω να ζω συνεχος σε μια σχεση καληβμε τον εαυτο μου κ τις καταστασεις μου ωστε μετα να μου ηταν πλεον πολυ ευκολο να μην θελω να τραβαω ανθρωπους διπλα μου με το ζωρι για να γεμισουν την μοναξια μου... να μην θελω να απετω απο ανθρωπους με το ζορι για να γεμησουν τα κενα μου... να μην θελω να με κατανωουν με το ζορι για να βρω εξαναγκαστικη κατανοϊση
27-08-2018, 21:06 #8
βασικα ρ παιδια τωρα που πηρα φορα θελω να σας πω κ εγω ενα δικο μου παρομοι θεμα που με απασχολησε πολυ κ με στεναχωρισε παρα πολυ... κ ισως κ συ νικο δεις μεσα σαυτο κτ να τεριαζει πανω σου
27-08-2018, 21:31 #9
δυστυχος ενω ειχα παρει το μαθημα μου κ περαν αυτου εγω ενιωθα γεματος μεσα μου κ ελεγα οτι ειμαι καλυτερα υπυρξε μια φορα που για πολλοστη φορα ξανα εκανα το ιδιο λαθος... με κτ κοπελες απ το χωριο μου που ενω ειχαμε γνωριστει κ τα πηγεναμε πολυ καλα εγω ηθελα να προσκοληθω κ επεισης ηθελα να κανουμε παρεα... αυτε δν ηθελαν τοσο πολυ παρε δωσε γτ εξαλου τοτε δεν γνωριζομασταν κ πολυ... κ γενικα μου ειχανε θυμωσει... στην συνεχεια το καταλαβα κ αλλαξα κ ζητησα συγνωμη κ με ειδαν κ αυτες που αλαξα κ πλεον υποτηθεται τα πηγενουμε καλα...απλα τωρα λεω δεν το πιστυευω ποσο καλ ημασταν στην αρχη... κ ποσοσ χαλια γηναμε μετα... βασικα η μια μου θυμωσε πιο πολυ ενω η αλλη οχι τοσο.. αλλα νταξ γενικα αυτο ναι
27-08-2018, 23:03 #10
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς όπως το γράφεις. Δεν θα δεχτεί την συγγνώμη σου γιατί θα νομίσει ότι τον κοροϊδεύεις και δεν είσαι ειλικρινής ή γιατί όσοι ζητάνε συγγνώμη κατα την γνώμη του είναι αδύναμοι άνθρωποι και δεν θέλει τέτοιους γύρω του; Ή δεν θες εσύ να σε θεωρήσει αδύναμο;
Αν πράγματι θες να τον κρατήσεις φίλο, εγωισμοί ποιός θα κάνει πίσω πρώτος ξέρω 'γω ή ποιός είναι πιο αδύναμος δεν χωράνε. Αυτή δεν είναι φιλική σχέση, είναι ανταγωνιστική σχέση αν σκέφτεστε έτσι. Άρα τώρα τα σπάσατε, τελείωσε ή υπόθεση, φίλος σου δεν ήταν, τι σκας; Αν πράγματι είναι φίλος σου αλλά νομίζεις ότι δεν θα σε πιστέψει ότι μετάνιωσες ειλικρινά ( όντως μετάνιωσες ειλικρινά, αλλιώς δεν έχει νόημα να το συζητάμε), μίλα του ήρεμα κι αν αντιδράσει αρνητικά μην αρπαχτείς πάλι. Πες του τι έχεις να του πεις και δώστου χρόνο να σκεφτεί τα πράγματα κι αυτός.
28-08-2018, 01:06 #11
Α βρε sonia εντοπισες αμεσως την ριζα του κακου! Εκει πηγα να εστιασω κι εγω, τελειως ακυρο αυτο που εγραψε. Οντως δεν ειναι φιλοι
28-08-2018, 15:06 #12
Ποσεσ φορεσ εχω πει εγω μαλακιεσ στα ρεμαλια και ποσα μου καναν ειμαστε φιλοι ομωσ
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
28-08-2018, 18:23 #13
Είναι φορές που και εγώ έχω μετανιώσει πράγματα που έχω κάνει ή και έχω πει και που θα ήθελα να δώσω εξηγήσεις, αλλά τα άτομα που θέλω να μιλήσω είναι ανένδοτα και δε θέλουν να τους μιλήσω για τίποτα.
Καλό είναι να μείνεις λίγο μόνος και να δεις τι μπορείς να διορθώσεις σε ΕΣΕΝΑ. Όλοι οι άλλοι δε διορθώνονται, όση καλή διάθεση και αν δείξουμε απέναντί τους, όση πειθώ και αν επιστρατεύσουμε, όσο και με το καλό και να τους πάρουμε.
Κάνε υπομονή. Ας ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα και στην πορεία θα δεις αν ο άνθρωπος αυτός είναι φίλος ή ήταν ένας ακόμη περαστικός. Θα φανεί από ένα πράγμα: αν κάνει κίνηση για να διορθώσετε το πράγμα, είναι πραγματικός φίλος. Διαφορετικά, ασ' το.Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.
29-08-2018, 12:56 #14
Οι καλες φιλίες δεν χαλάνε με ένα άγριο καυγά, μόνο οι επιφανειακές, αυτές δλδ που είναι απλά για την καλή παρέα και το χαβαλέ, οι περιστασιακές από συμφέρον, όταν απλά μας συνδέει ένα κοινό ενδιαφέρον και τίποτα άλλο, αυτες που ο ένας καλύπτει τα κενά παρέας του άλλου κι αυτές που είναι απλά για να λέμε ο ένας τον πόνο μας στον άλλο. Πχ αν και με ρεμάλια κάνει παρέα ο elis και τους λεει και μαλακίες είναι πάντα φίλοι.
Μια καλή λύση είναι αυτό που προτείνει ο Macgyver, ρώτα ένα τρίτο, καλό σου φίλο, να σου πει τη γνώμη του σαν αμερόληπτος κριτής (είτε για ένα συμβάν ή για κάποια παρέα/φιλια που έχεις). Αυτό, σε συνδυασμό με αυτό που λέει η PositiveWave, δες τι μπορείς να διορθώσεις σε σενα αντί να περιμένεις να διορθωθούν οι άλλοι, συν περιμένε να ηρεμήσουν τα πράγματα να δεις τι πραγματικά θα σκέφτεσαι γι αυτον τον ανθρωπο.
Sonia, η συγγνώμη στον μέσο άνθρωπο έχει την έννοια αυτών που λες υπό μορφή ερωτημάτων, ήτοι μισό χέσιμο, εκτός κι αν ο άλλος επανορθώσει το κακό που έκανε και αλλάξει στο εξής συμπεριφορά. giannis000, το να τραβάμε ανθρώπους με το ζόρι να γεμίζουν τα κενά μας είναι ψυχοφθόρο εκτός κι αν πρόκειται για "το μη χείρον βέλτιστον", δλδ αντί να με πλακώσει η μελαγχολία και η απόγνωση της μοναξιάς καλύτερα να χω παρέα κι ας υφίσταμαι το ψυχοφθόρο, νοείται όμως κρατόντας λίγο απόσταση αφού δεν είναι η ειλικρινής φιλία.γιάννης
31-08-2018, 20:56 #15
Μαλιστα.Σας ευχαριστω ρε παιδια οπως και να εχει...Καλο βραδυ