Σχεδον ενα ετος απογοητευσης απο το αλλο φυλο - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 38 of 38
    Mrgilleas
    Guest
    μπορει να αρρωστησα και γω με σοβαρη ψυχικη παθηση αλλα θελω και γω συντροφικοτητα και αγαπη δεν ειμαι μιασμα που απο κακοποιηση και κληρονομικοτητα αρρωστησα στο κατω-κατω της γραφης ολοι εχουμε προδιαθεση για καποια αρρωστια μια θα ειναι σκληρυνση κατα πλακας ή διαβητης τυπου 1 ή καρκινος του μαστου(ειναι και αυτος πολλες φορες κληρονομικος) ή νοσος του κινητικου σωληνα σαν αυτο που επασχε ο στιβεν χοκινγκ και παρολα ταυτα γνωρισε γυναικα και εκανε παιδια αλλα ξεχασα τα ψυχολογικα ειναι τα χειροτερα δεν τους θελει κανεις ειναι ολοι επικινδυνοι και δολοφονοι εγω αντιθετως μπορω να πω οτι ειχα πεσει απειρες φορες θυμα ξυλοδαρμου και κακοποιησης απο φαινομενικα υγειης και μικρους και μεγαλους δηλαδη μικρο παιδι που ημουν και η αλλη ενηλικη να με κακοποιει εγω σκεφτομαι διπλα και τριπλα να την πω σε κανεναν ανηλικο λογω της ηλικιας του εγω που ημουν μικρος και σφαλιαρες εφαγα απο δασκαλα και ρεζιλι σε ολη την ταξη με καναν αλλες καθηγητριες και μπουλινγκ απο 5 χρονων μεχρι 18 χρονων δεχομουν με ξυλοδαρμους απειλες ψυχολογικα και συναισθηματικη κακοιποιηση και στο στρατο υστερα αφου με ξεκαναν και αρρωστησα τωρα ειναι στη μοιρα μου να ειμαι μονος και να βλεπω τους υπολοιπους υγειης με δουλειες και κοπελες στο φεισμπουκ και μενα να με πιανει μια μελαγχολια.η ζωη ειναι σκληρη για μερικους ανθρωπους περασα τωσα αρρωστησα μου φερονται με ρατσισμο λες και και φταιω εγω που αρρωστησα και τωρα θα ειμαι μονος μια ζωη.εσυ αν εχεις και δουλεια και εισαι υγειης η εχεις ελαφρα ψυχολογικα προβληματα τυπου αγχος και καταθλιψη εχεις ελπιδες να κανεις τη ζωη σου.

Mrgilleas
    Guest
    οσο για κοπελες ναι ειναι αληθεια αν ειναι ομορφες εχουν οποιον θελουν γιατι υπαρχουν πολλοι ανδρες που πεφτουν στα ποδια τους οποτε εχουν πληθωρα επιλογων και συνηθως διαλεγουν απο πολλους εναν και αν χωρισουν βρισκουν σε χρονο γρηγορο αλλον .δεν βλεπεις στο φεισμπουκ ποσες κοπελες εχουν τοσα λαικ και τοσα θετικα σχολια απο κατω απο ανδρες και ποσα καμακια δεχονται στο δρομο απο πεινασμενους ενω στους ανδρες σπανια μια γυναικα να δειξει πρωτη το ενδιαφερον της η να κανει αυτη καμακι σε αυτον οποτε ειμαστε στη γενια της μπακουριασης για τους περισσοτερους ανδρες.εσυ θα βρεις μην απελπιζεσαι εγω δεν θα βρω ποτε αφου καταστραφηκε η ψυχλογια μου τωρα ειμαι τελειωμενος

Banned
    Quote Originally Posted by Jane Lovegood View Post
    Και έλεγα πως είμαι η μόνη που θεωρώ αυτήν την κατάσταση με τις σχέσεις απαίσια και αφύσικη. Έχω σκεφτεί και εγώ πολλές φορές πως Μάλλον γεννήθηκα σε λάθος εποχή, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχουν γίνει έτσι οι σημερινοί άνθρωποι.

Εστάλη από SM-J530F στο E-Psychology.gr Mobile App
    Συμφωνώ και με σένα και με το παλικάρι που άνοιξε το θέμα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σκατά έχουν στην ψυχή τους πλέον οι άνθρωποι. Και γενικά, όχι μόνο στο συγκεκριμένο θέμα που συζητάμε. Και φυσικά και εγώ και κανείς μας δεν είναι τέλειος αλλά υπάρχουν και όρια.

Senior Member
    Δεν ξερω αν το πηρατε χαμπαρι αλλα η χωρα καταστραφηκε δεν θελω να σασ ενοχλησω αλλα παει το κρατοσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Βασικά Το ζήτημα είναι διεθνές, δεν είναι πως υπάρχει μόνο στη χώρα μας αυτό το θέμα. Ίσως να μην είμαστε ολότελα κατεστραμμένοι όπως λες, αλλά μυσοκατεστραμμένη ίσως και να είμαστε. Δεν θέλω να είμαι απαισιόδοξη, αλλά χωρίς αγάπη η ανθρωπότητα χάνει την αξία της.

Εστάλη από SM-J530F στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mrgilleas View Post
    οσο για κοπελες ναι ειναι αληθεια αν ειναι ομορφες εχουν οποιον θελουν γιατι υπαρχουν πολλοι ανδρες που πεφτουν στα ποδια τους οποτε εχουν πληθωρα επιλογων και συνηθως διαλεγουν απο πολλους εναν και αν χωρισουν βρισκουν σε χρονο γρηγορο αλλον .δεν βλεπεις στο φεισμπουκ ποσες κοπελες εχουν τοσα λαικ και τοσα θετικα σχολια απο κατω απο ανδρες και ποσα καμακια δεχονται στο δρομο απο πεινασμενους ενω στους ανδρες σπανια μια γυναικα να δειξει πρωτη το ενδιαφερον της η να κανει αυτη καμακι σε αυτον οποτε ειμαστε στη γενια της μπακουριασης για τους περισσοτερους ανδρες.εσυ θα βρεις μην απελπιζεσαι εγω δεν θα βρω ποτε αφου καταστραφηκε η ψυχλογια μου τωρα ειμαι τελειωμενος

Μη τσουβαλιάζετε όλες τις γυναίκες παιδιά και μην έχετε δεδομένο ότι οι όμορφες πάντα βρίσκουν γιατί πλανάστε οικτρά. Δεν έχουμε όλες facebook και βλακείες, υπάρχουν γυναίκες που δεν ψάχνουν αμέσως για τον επόμενο και δεν είναι επιφανειακές. Και συ είσαι 29 όπως λες και είσαι αρκετά νέος για να μιζεριάζεις.

Senior Member
    Η ερωτικη σχεση - συντροφικοτητα, δεν ειναι κατι ξεχωριστο απο μονο του. Ειναι κομματι των ανθρωπινων σχεσων. Δεν γινεται η σχεση με οικογενεια να ειναι χαλια, με φιλους χαλια και στην συντροφικοτητα ολα καλα.
    Ειναι γενικως να το εχεις με το σχετιζεσθαι με τους ανθρωπους η αν παμε πιο βαθια να στο εχουν μαθει.
    Οταν σε εχει καταβαλει η μιζερια και η απαισιοδοξια, οι υπολοιποι η θα φυγουν η θα ταλαιπωρουνται και θα πονανε μαζι σου και κανεις δεν ψαχνει συντροφο για να ποναει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εσυ Κυκνε , δεν ανηκεις στους millenials , δλδ τους 20αρηδες .....ουτε κι εγω , και γι αυτο εχουμε αυτες τις αποψεις .....βλεπω μια παρακμη στις σχεσεις , που δεν υπηρχε επι εποχης μου , εσυ εισαι στο μεταιχμιο, το ηλικιακο , ουτε μεγαλη , ουτε μικρη ....εχεις μια ωριμοτητα παντως ...
    Τώρα την είδα την απάντηση αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ όπως λένε... :)

Ναι, όντως απέχω αρκετά ηλικιακά από τον θεματοθέτη... Μπορεί όντως αυτό να είναι που με κάνει να σκέφτομαι διαφορετικά...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Page 3 of 3 FirstFirst 123