Aποψεις-Αντιγνωμίες-Επιχειρηματολογία - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 70
    Senior Member
    Γιωργο το παιχνιδι τησ ζωησ ειναι στημενο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Πραγματικά συγκλονιστικά τα όσα έχεις ζήσει και έχεις μαρτυρήσει @giοrgo
    Νομίζω γι'αυτό είναι σημαντικό να δίνουμε βήμα σε κάποιες ομάδες ατόμων που συνήθως στιγματίζονται και περιθωριοποιούνται για να γνωρίσουμε από μέσα πως το βίωσαν.

Οι ερωτήσεις μου για το πως μπορεί να βοηθήσει κάποιος πιθανώς μοιάζουν αγαθές αλλά νομίζω ότι κάποιοι χρήστες παραμένουν και είναι άνθρωποι με ότι ανάγκες για 2 λόγια από κάποιον, τροφή, στέγη έχει ο κάθε άνθρωπος.
    Οι περισσότεροι το μετανιώνουν πιστεύω και είναι σαν τα ψάρια πιασμένοι σε δίχτυα.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Iστορίες ανθρώπων που ανάρρωσαν από τον εθισμό και εξιστορούν τι τους οδήγησε σε αυτό. (Αγγλικά με επιλογή υποτίτλων)
    https://www.youtube.com/watch?v=bfrJiRFvGOU
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Banned
    Quote Originally Posted by serios View Post
    Η φυγή από την αδικία που ίσως υπέστη, φυγή από πιθανή απογοήτευση, φυγή από ντροπή, φυγή από τον πόνο, φυγή από την μοναξιά, φυγή από την δυστυχία, φυγή επειδή δεν τον καταλαβαίνουν, φυγή γιατί δεν μπορεί να συνδεθεί με άλλους ανθρώπους.
    Οπότε νομίζω στα ναρκωτικά ή στον οποιοδήποτε εθισμό ένας άνθρωπος οδηγείται για να ξεφύγει ή αποφύγει μια κατάσταση κάτι που τον τρώει και θέλει να το καταπραϋνει κάνοντας μια ανθυγιεινή συνήθεια.
    Αγαπητέ serios, θα ήθελα να συνεισφέρω σε μια σοβαρή κουβέντα, διότι έχω κουραστεί αφάνταστα την έλλειψη επικοινωνίας.
    Όλα αυτά που βάζεις ως αιτία για να πέσει κάποιος στα ναρκωτικά είναι στοιχεία της ζωής μας οπότε με την λογική σου ο καθένας μπορεί να πέσει. Το θέμα είναι γιατί δεν πέφτουν όλοι;

Senior Member
    Ναι όντως καλή ερώτηση!!
    Δεν ξέρω ακριβώς ποια είναι η επιρροή κάποιου να πέσει σε αυτά.
    Αυτό που ξέρω είναι ότι όλοι ''δραπετεύουμε'', κάποιοι επιλέγουν υγιείς τρόπους για να ξεφύγουν και κάποιοι άλλοι περισσότερο ανθυγιεινούς.
    Νομίζω είναι περιβαλλοντικες και κοινωνικές συνθήκες εκτός από ψυχολογικές που σε ωθούν εκεί.
    Δηλαδή η αιτία μπορέι να είναι η διαφυγή αλλά το κοινωνικό περιβάλλον, τα βιώματα του καθενός, οι παρέες του ίσως συντελούν σ'αυτό.

Senior Member
    Πχ αν ζεις σε ένα περιβάλλον όπου βλέπεις καθημερινά τα ναρκωτικά δίπλα σου πιστεύω είναι σαν να είσαι συνεχώς σε πειρασμό να παραβείς την κόκκινη γραμμή, μπορεί και από αθώα περιέργεια.

Banned
    Ίσως οι παρέες, το αμέσως ευρύτερο περιβαλλον, γειτονιά, η οικογενεια, όλα παίζουν. Και πως είσαι φτιαγμένος από τα γονίδια σου, εγώ ας πούμε δεν τα αφομιωνω τα ναρκωτικά και τσάμπα να τα είχα.
    Δηλαδή από τύχη δεν έχουμε πέσει όλοι....
    Άλλος παράγων είναι το χρήμα άμα είσαι φτωχός αποκλειστικά και τίμιος δεν πέφτεις με τίποτα όμως.

Banned
    Quote Originally Posted by serios View Post
    Πραγματικά συγκλονιστικά τα όσα έχεις ζήσει και έχεις μαρτυρήσει @giοrgo
    Νομίζω γι'αυτό είναι σημαντικό να δίνουμε βήμα σε κάποιες ομάδες ατόμων που συνήθως στιγματίζονται και περιθωριοποιούνται για να γνωρίσουμε από μέσα πως το βίωσαν.

Οι ερωτήσεις μου για το πως μπορεί να βοηθήσει κάποιος πιθανώς μοιάζουν αγαθές αλλά νομίζω ότι κάποιοι χρήστες παραμένουν και είναι άνθρωποι με ότι ανάγκες για 2 λόγια από κάποιον, τροφή, στέγη έχει ο κάθε άνθρωπος.
    Οι περισσότεροι το μετανιώνουν πιστεύω και είναι σαν τα ψάρια πιασμένοι σε δίχτυα.
    Σεριο ,φιλε μου! δεν υπαρχει σοφρον τοξικομανης οπου να μην εχει μετανοιωσει την ζωη που καμει!! ,, ολοι θα ηθελαν να γυρναγε ο χρονος πισω, κι να αποφευγαν το λαθος!
    Οσο για την βοηθεια, προσωπικα κι οσοι γνωριζω εχουν μεγαλη αναγκη απο βηθεια , θελουμε καποιον αγνο ανθρωπο να μας δωσει ενα χερι βοηθειας!
    Η βοηθεια πυκιλει, βοηθεια απο συγγενεις ειναι αναγκη, διτις ειναι ολυ δυσκολο να βοηθησει καποιος αγνωστο εναν χρηστ, δεν μπορει να ειναι συνεχως μαζι του μονο οι γονεις μπορουν η η γυναικα μας. Ο τροπος της βοηθειας ειναι πολυ σχετικο;, υπαρχουν αρκετα κεντρα οπου αφορουν συγγενεις τοξικομανων εκει δειχνουν τροπους βοηθειας προς χρηστες!,
    Προσωπικα το θεμα της μετανοιας ειναι πολυ σχετικο, προσωπικα πωτες δεν μπορεσα να καταλαβω τους χρηστες οπου καθε μερα προσπαθουν να" γινουν", κι μετα λενε οτι το μετανοισαν!!προσωπικα το βρησκω και κουραστηκο προς τον χρηστη αλλα κι υποκρισια! προσωπικα οταν επινα , ελεγα οτι το καμω κι γουσταρω! αλλωστ κανεις που κανεις κακο στην υγεια σου τουλαχιστον να αξιζει τον κοπο!!!!
    Διοτις ποιος ο λογος να κανεις κακο , κι ταυτοχρωνα να μην εχεις την λεγομενη ευεξια!!

Banned
    Quote Originally Posted by jim7 View Post
    Ίσως οι παρέες, το αμέσως ευρύτερο περιβαλλον, γειτονιά, η οικογενεια, όλα παίζουν. Και πως είσαι φτιαγμένος από τα γονίδια σου, εγώ ας πούμε δεν τα αφομιωνω τα ναρκωτικά και τσάμπα να τα είχα.
    Δηλαδή από τύχη δεν έχουμε πέσει όλοι....
    Άλλος παράγων είναι το χρήμα άμα είσαι φτωχός αποκλειστικά και τίμιος δεν πέφτεις με τίποτα όμως.
    Συμφωνω σε ολα! εκτως απο το τελευταιο, αλλα οχι περι του νοηματος, απλα θελω να πω, οτι οι εμποροι ναρκωτικων, σαν γνησια πεδια του καπιταληστικου συτηματος εχουν μεριμνησει κι για το προλεταριατο! ,, οπως το σσα! η κοκα των φτωχων.

Banned
    Σεριος, οσΟ κι να εισαι σε περιοχη ησυχη α ποναρκωτικα, ολο κι καποιοι θα υπαρχουν τοξικομανεις!
    Βεβαια ενα μεγαλο ζητημα που ειναι σημαντικο για το ομορφο θεμα οπου εχεις βαλει ειναι ο διαχορισμος των ουσιων!
    Πιστευω οτι πρεπει και στην χωρα μας να αποποινικοποιηθει η κανναβη για ολες τις χρησεις!! Ειναι ευκερια να αλλαξει ο νομος με τους ΣΥΡΙΖΕΟΥς! , δεν τους υποστυριζω, για εμενα κι οι 300 με μικρες δυαφωρες μεταξι τους ειναι ολοι θεατρινοι! Απλα επειδη ο ΣΥΡΙΖΑ κυνηγα ψηφους απο τους νεους κι απο τους πιο αριστερους ισως να το καμει! Διοτις η Ν.Δ. δεν προκειτε!
    Ειναι αστειο να ειναι νομιμο το αλκοολ! , να ειναι ευκολα συνταγογραψιμα ναρκωτικα οπως ζαναξ, ταβορ, παυσιπωνα οποιουχα αλλα κι οποιωιδη!, ακομα κι συροπια αντιβηχικα οπου δινωνταν μεχρι πριν λιγα χρονια στα πεδια τα οποια ειχαν μεσα σεβαστες ποσωτητες μορφινης!! Πειτε μου,εχω αδικω? να επιτρεποντε ολα αυτα κι απο την αλλη η κανναβη να ειναι παρανομη κι να σε βασουν φυλακη!
    Ποσο σχετικος ειναι τελικα ο νομος ε? ποσο αντιφατικο ειναι το νομημο κι το αντιθετο του ε? Υπαρχει ενα πολυ ωραιο βιβλιο κι σας το συνηστω-ασχετο με τα ναρκωτικα αλλα σχετικο με την παραλογια των νομων και των ηθικων !ειναι το"γεννηολογια της ηθικης" σας το συνηστω!
    Λοιπον, η κανναβη αν εξερεσουμε ενα μικρο κοματι του πλυθησμου οπου λογο της σχιζοφρενειας του καμει κακο το , οι υπολοιποι ανθρωποι μπορουμε να εχουμε ευεργετηματα απο την κανναβη! Υπαρχουν αρκετες μελετες οπου εχουν εγκρηθει απο τα εκαθωστε υπουργεια των χωρων αυτων οπου δειχνουν τις παμπολλες θεραπευτικες αρετες της !
    Ο λογος οπου απαγωρευτηκε η κανναβης-εξαρχης στις ΗΠΑ , ειναι τελειως αστειος κι αποδικνηει την ψευτιλα του καπιταλησμου! οπου το χρημα ειναι πανω απο ολα!!
    Ολα ξεκινησαν στα μεσα του '1930! με την ανακαληψη του ναυλον, αλλα κι του τεφλον - χρησημευει για τους σωληνες υδρεσευης - Η αντικατασταση της καναβης απο αυτα ηταν καλη πρακτικα αλλα πολυ πιο ακριβη!
    Τωτες λοιπον οι εταιρειες DuPont και Hearst μεσω τις επιρωης του συγκροτήματος εφημεριδων Hears εξαπελλησαν επιθεση στους μικροκαλλιεργητες κι μικρο παραγωγους κανναβης -ειτε του θυληκου ειτε του αρσενικου φυτου - Βρηκε εναν κακομοιρο οπου τελικα αποδηχτηκε οτι ηταν αλκολικος! χαχα ο οποιος ειχε κανει φονο , και ειπε οτι η μαριχουανα του πειρε τα μυαλα κι δεν ηξερε τι εκανε! εν ολιγις τα εριξε στην μαριχουανα!
    Ετσι λοιπον καταφεραν να φερουν στο κογκρεσο τον νομο MarihuanaTaxAct του 1938! οπου απαγορευετε η καληεργηση, η επεξεργασια κι η χρηση της κανναβης!!
    Ετσι λοιπον ο ιδιοκτητς μια απο αυτες τις εταιρειας ,ο Andrew Mellon εγινε ζαπλουτος!!
    Πλεον μπενουμε σε μια νεα εποχη! ειδη ,αρκετες πολιτιες των ΗΠΑ, το εχουν ελευθερα! το ιδιο κι στην Ευρωπη,εδω να δουμε πωτες!!
    Το ζητημα ειναι οτι οποια δικαιολογια κι να παραθεσουν οι αντιθετοι σε αυτο υπαρχει ενα επιχηρειμα που τους καταριπτει! ΑΝ ΘΕΣ ΕΣΥ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ!! ΑΛΛΑ ΓΤ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙς ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ?

Banned
    Πεδια! εχετε πωτες μπει στην θεση των αδελφων, γενικα, να ηταν μελος της οικογενειας σας καποιος πολυτοξικομανεις! αληθεια, θα ηθελα πολυ να μαθω πως θα αντιδρουσατε!!ε?
    Αν εισασταν γονεις θα τον διοχντατε απο το σπιτι,να μεινει στο δρομο? κατις που στο παρελθον γινοταν πολυ συχνα! και δυστυχως ηταν μια πρακτικη του ΚΕΘΕΑ! συνηστουσε στους γονεις των νεων χρηστων ειδικα , αν δεν βαζουν μυαλο να τους διωξετε!! αυτη η θεωρια στιριζωταν στην θεραπευτικη μεθωδο του ΚΕΘΕΑ οπου ελεγε οτι πρεπει να φτασει στον "πατω" καποιος ωστε να παρει αποφαση κι να τα παρατησει, κι να αποφασησει δλδη να παρετηθει!
    Ευτηχως ομως αλλαξαν πρακτικη στο ΚΕΘΕΑ! το δυστυχες ηταν οτι επρεπε να χαθουν αρκετα νεα πεδια ! να τους "κυνηγησουν" μαναδες ! Διοτις ειναι τεραστια βλακεια να διωξεις ενα νεο πεδι γυρο στα 20! δεν θα βαλει μυαλο ετσι! απεναντιας θα πιστει οτι πλεον κανεις δεν νιαζετε για αυτον ! θα καμει οτι χειρωτερο, θα κλεψει, θα εκπορνευτει! ο εαυτος του δεν θα τον ενδιαφερει! κι αν δεν πεθανει , θα γεμισει ασθενειες! Ενας λογος που ειμαι νευριασμενος με καποιους στο ΚΕΘΕΑ ειναι οτι καπως ετσι εχασα κι εγω εναν φιλο μου! Αξεχαστη θα μεινει στο μυαλο μου η φυγουρα της μανας του οπου με τυψεις καταριωταν τον εαυτο της που τους ακουσε κι εδιωξε το πεδι της!
    Αρα λοιπον αυτη η παλια πρακτικη δεν ειναι τοσο πετυχημενη! δεν λεω,,μερικα πεδια οντως εβαλαν μυαλιο σαν επιασαν πατω! οντως γυρησαν πισω κι καθαρησαν! αλλα βρε πεδια, αλλα επρεπε να υπαρξουν τοσες σοβαρες μελετες απο γιατρους - κι οχι απο εμπειρικους ψυχοθεραπευτες των ιδιοτικων ΙΕΚ οπως ειναι στο ΚΕΘΕΑ- ΤΟΣΕς ΜΕΛΕΤΕς ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΟΥ ΑΠΟΔΙΚΝΙΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΗΣΤΗ ΚΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΕΤΕ!!! Αλλος χαρκτηρας ειμαι εγω, αλλος εσεις,αλλος καποια κοπελια! δεν μπορει ολοι να ακολουθουμε την ιδια θεραπεια!
    Σκεψου ΣΕΡΙΟΥΣ να αντιμετοπιζωταν με τον ιδιο τροπο ενας χρηστης μιας πολυ καλης κι δεμενης οικογενειας, πλουσιας, οπου ο ασθενης μεγαλωσε σε ενα περιβαλον ασφαλες κι λεφτα για την δωση του εβρισκε απο το χατσιλικι του! Βαλε αυτον με ενα ασθενη που μεγαλωσε για παραδηγμα στο Μενιδι!απο πολυ φτωχη οικογενεια , με γονεις χωρισμενους! οπου τον εδερναν απο μικρο πεδακι! οπου λεφτα για φαγητο κι ρουχα εβρησκε με το ζορι! οπου την δωση του την επερνε με παρανομιες κι κλεψιες! Για πειτε μου ρε πεδια αυτοι οι δυο ασθενεις μπορει να εχουν την ιδια θεραπεια? απλη λογικη πιστευω ειναι!!
    Το ιδιο συμβαινει κι με τα θεμα των φαρμακων η των υποκαταστατων!Προσωπικα νιωθω πιο καλα κι τα καταφερνω καλητερα στον ΟΚΑΝΑ! Αυτο που ο κοσμος πολλες φορες δεν καταλαβαινει ειναι οτι η αποχη απο την χρηση δεν ειναι κι θεραπεια! Προσωπικα λογο επαγγελματος ελειπα απο την χωρα γυρο στα 3 χρονια! Οταν βρησκομουν σε χωρες η σε συνθηκες που δεν μπορουσα να πιω νομιζα οτι ειχα θεραπευτει! ΛΑΘΟΣ ! διοτις οταν ταξιδευα σε χωρες οπου υπηρχε η ηρωινη παλυ ξανα επεφτα! η αν γυρναγα Ελλαδα! Αυτο το προβλημα το αντιμετοπιζουν πολλοι χρηστες! πανε στα χωρια τους για να κοψουν, καθαριζουν για πολλους μηνες αλλα δεν καμουν "δουλεια" θελει να καμεις καποια βηματα τα λεγωμενα 12 βηματα! αλλιως μολις ξανα ερθουν Αθηνα παλυς τα ιδια!
    Τελος θα ηθελα να αναφερθω κι σε μια αλλη πρακτικη πολυ υποτιμημενη! Λεγετε "συντηρηση" Σε αυτη την περιπτωση μηλαμε για χρηστες μεγαλης ηλικιας, οπου ειναι πολυ αθλια στην υγεια τους, κι οπου δεν εχουν λογο να κοψουν, μαλον δεν θελουν! Επειδη και αυτοι ανθρωποι ειναι το κρατος τους προσφερει την εξης βοηθεια, τους παρεχει καθαρες ενεσεις, τους προσφερει στεγαση κι εναν χωρο να καμουν μπανιο ,κι ενα πιατο φαγητο! Δυστυχως ομως η κοινωνια δεν συμφωνει με αυτο! αλλα δεν ξερει ποσο συμαντικη ειναι αυτη η βοηθεια για τον πλυθησμο οπου ειναι ο χρηστης αυτος! πρωτα απο ολα θα ζησει πιο πολλα χρονια! δευτερων ,κανωντας εξετασεις κι παρακολουθωντας την υγεια του οι υπολοιποι ανθρωποι δεν κινδυνευουν απο κολλητικα νοσηματα! αρα οι "φασηστες" πρεπει να το ξανα σκεφτουν που θελουν να τους αφησουμε στον δρομο!

Banned
    Εγραψα παρα πολλα ρε πεδια! ποποοο!, "ΔΩΣΕ ΘΑΡΡΟς ΣΤΟΝ ,,,,," εμ βρε ΣΕΡΙΟΣ , με ρωταγες κι εσυ ποσα πραματα ,χαχαχα. Δυστυχως κι εγω, εχω ασχολειθει παρα πολυ με το ζητημα αυτο διοτις με αφωρα προσωπικα!
    Εχω γυρησει παρα πολλα κεντρα αποτοξινωσης! ,εχω δοκιμασει παρα πολλες μεθωδους, κι εχω συναντησει στο εξωτερικο αρκετους χρηστες , κι εχω δει πως αντιμετοπιζωντε απο την κινωνια τους!
    Αυτο που εχω συμπερανει ειναι οτι στην Δυση , υπαρχει παρα πολυ ενδιαφερον για αυτους τους ανθρωπους, τους σεβωντε ,δεν τους θεορουν αποβρασματα οπως δυστυχως εμεις .!
    Στις Φιλιπινες τρωνε εισοβια ακομα και οι χρηστες! πολλες φωρες τους εκτελουν κιολας! Δυστυχως ειναι ακομα πολυ δυσκολο να το δεχτουν οι υγειες ανθρωποι ως μια νοσος! Ο πιο πολυς κοσμος νομιζει οτι ,ετσι, στα καλα καθουμενα μας βαρεσαι να παρατησουμε την ασφαλεια του σπιτιου μας! , οτι προτιμουμε δλδη τον δρομο! νομιζουν οτι πρωτιμαμε να χαλαμε τα λεφτα μας σε ενα βρωμικο σκονιδιο παρα να παμε δυακωπες!! Αληθεια δεν σας καμει εντυπωση????? Δεν μπορειτε να καταλαβετε οτι κατις περιεργο τρεχει! οτι δεν ειναι λογικο να τιρανιομαστε ετσι, στα καλα καθουμενα!! Γνωριζω κοπελες οπου ηταν παρα πολυ ομορφες! και η πολυτοξικομανια τις εκαμε αθλιες!! ε!! αυτες οι κοπελες δλδη , δεν θα ηθελαν να περπαταν κι να τραβανε τα βλεματα με την λαμπερη οορφια τους? απο το να τις κοιτανε με μισο ματι, και να αναγκαζωντε να εκπορνευωντε με γερους κι πακιστανους για μια δωση ε?
    Σκεφτητε λιγο ρε συμφορμμητες μου ,σκεφτητε ποσο ασκημη ειναι αυτη η αρρωστια!! σκεφτητε οτι δεν ειναι μια καθαρη επυλωγη παντα, αλλα τις πιο πολλες φορες ειναι συνδιασμος ατυχων παραγωντων οπου μας αναγκαζουνε να καταστρεφομαστε!! ηθελα εγω να χαραμισω τα καλητερα μου χρονια στην αναζητηση μιας παλιο σκονης!
    Πιστεψτεμε! ειδικα εγω, λογο ιδεολογικων καταβολων μου! η αυτοδιαθεσημου, η αυταρκεια μου ηταν ιερα πραματα για μενα! Απο την εφηβια μου, κι απο τωτες που αρχισα να διαβαζω βιβλια με φιλοσοφικο περιεχομενο ειχα ξεκαθαρησει μεσα μου την αγαπημου στην αντιεξουσιαστικη σταση ζωης! συχενομουν καθε μορφη εξουσιας σε βαρος της ελευθεριας μου αλλα κι αντιστροφος, δεν ηθελα να ασκω εξουσια σε αλλους συνανθρωπους μου! Αλλα καταφερα με την κολοπρεζα να γινω το πιο εξουσιαζομενο ατομο! η ηρωινη με κανει "κουμαντο"!
    Εγω ειμουν ανθρωπος που πιστευα στις ανθρωπινες σχεσεις! πιστευα οτι η αλληλεγγυη ηταν ιερο πραμα! οτι η εκμεταλευση ανθρωπου απο ανθρωπο ειναι μεγα λαθος! Κι ομως, η ηρωινη μου το "χαλασε" κι αυτο, δεν γινετε στην "πιατσα" να εχεις αλληλεγγυη, η "πιατσες" ειναι το πιο εγωιστικο σημειο, ο κεθενας την παρτυ του κι σε βαρος του αλλου!
    Εγω ειμουν ανθρωπος οπου λατρευα τα ταξιδια, τον αθλητησμο,τα χομπι! ειχα ονειρα μικρος να γυρησω τον κοσμο, να ζω ομορφα κι με ανεση! κι ομως! οτι λεφτα εβγαζα τα χαλαγα σε ναρκωτικα! αν εξερεσω καποια χρονια οπου εμεινα καθαρος, και τα 3 χρονια της δουλειας ολα τα αλλα τα εκανα "σκονες" , Ακομα και με την δουλεια! να φανταστειτε εχω παει 7-8 φορες στο Καιρο κι δεν εχω μπει μεσα στις πυραμιδες ουτε μια φορα! Διοτις προτιμουσα να παω στα καλντεριμια του Αιχαλιλ, μεσα στην βρωμα κι να ψαξω να βρω ηρωινη!
    Δυστυχως συμφορμμητες μου η καταθλιψημου, σε συνδιασμομου με τις κοινωνικοπολητικες συνθηκες των τελευταιων χρονων οπου περνα ο τοπος μας μου προσεφεραν καλη δικαιολογια για να αργησω να παρω αποφαση να γινω καλα! αλλα καλιο αργα, παρα πωτες!!! πλεον ξανα νιωθω ελευθερος , απλα νιωθω και αφραγκος χαχα

Senior Member
    Είναι πολύ σημαντική η μαρτυρία σου @giorgo
    Μου είναι δύσκολο να προσθέσω κάτι κ δεν βρίσκω τον λόγο. Οχι γιατι δεν διάβασα τα όσα είπες ή τα θεωρώ ανούσια αλλά θα ήταν δύσκολο να εκφραστώ για μια τόσο δύσκολη κατάσταση.

Στο θέμα της κάναβης πιστεύω στην ιατρική κάναβη πρέπει να απελευθερωθεί για άτομα με διάφορες παθήσεις όπως σκλήρυνση κατα πλάκας κ.α
    Αυτό που φοβάμαι αν απελευθερωθεί στην Ελλάδα είναι ότι δεν θα γίνει με σωστό σχεδιασμό όπως Ολλανδία πχ και θα κοιτάξουν μόνο τα έσοδα χωρίς να κοιτάξουν την υγεία των χρηστών. Το θετικό τον καταστημάτων που την πωλούν είναι η καλή ποιότητα χωρίς προσμήξεις κ νοθεία. Επίσης κάνουν ζημιά στα καρτέλ και στην εγκληματικότητα. Δεν ξέρω τι επιπτώσεις θα είχε να επεκταθεί ως συνήθεια. Σε άλλες χώρες το ποσοστό των χρηστών ήταν σταθερό αλλά εκεί υπάρχει κ ενημέρωση. Δεν είναι τόσο αθώα η κάναβη νομίζω. Σε κάνει νοθρό μετά από χρόνια χρήση και δυσκολεύεσαι να έχεις κίνητρο.
    Δεν μπορώ να μιλήσω και εκτενέστερα. Δεν είμαι μέσα στον χώρο. Τσιγάρο δοκίμασα κ το απεχθάνθηκα. Οτι γνωρίζω είναι από αυτά που ακούω. Οχι εμπειρικά.

Senior Member
    Ο πανου παιζει να ειναι ο πιο γαματοσ απο την παρεα του με τισ ουσιεσ ξερει να κανει ωραιεσ συζητησεισ

Senior Member
    Ασχετα που τον πειραζω λιγακι

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast