Aποψεις-Αντιγνωμίες-Επιχειρηματολογία - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 70
    Senior Member
    Εγω γαμουσα γκομενακια οπου τα βρισκα μια απο αυτεσ ηταν *******ρα καναμε παιδι και το εδωσε και ειπε οτι ημουν πρεζακι το μαθαινει ο στρατηγοσ οτι εδωσε το παιδι το παιδι καπωσ επρεπε να μεγαλωσει οριζει τον καφε στο ενα χιλιαρικο οσο πινω καφε τρια ευρω τον πληρωνω μαζευε τα λεφτα και τα πηγαινε κι ευτυχωσ το παιδι μεγαλωσε ηρθε με βρηκε ειχε κατι ψιλοπροβληματα τισ τα ελυσα ολα κι εγινε μαμα και τωρα ειμαι παππουσ ετων 40 το τι καψωνια και ******α εχω φαει στη δουλεια που το παιδι μεγαλωσε με ξενη γυναικα δε λεγεται αλλα δεν ηταν ελληνιδα η *******ρα γι αυτο το εδωσε ευτυχωσ ο στρατηγουλησ με γαμησε καλα κι εγινα ανθρωποσ ετσι εγινα παππουσ γιωργακη
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Τα ******α πανουλη στο στρατο ειναι με ουσιεσ και καψωνια εγω ημουν τοσο γυμνασμενοσ που τουσ γαμουσα ολουσ στο τελοσ εκανα εκπαιδευση τουσ ουκαδεσ πανω στο βουνο οι λοκατζηδεσ κλαιγανε γτ ημουν καλυτεροσ ουτε σημασια τουσ εδινα με πηγαν παντου και βγαινοντασ ο πολεμοσ συνεχιστηκε ευτυχωσ η κορακλα μου ειναι καλα αποκατεστημενη αρα εχω το δικαιωμα να πεθανω μεχρι τωρα δεν το ειχα το δικαιωμα αυτη ειναι η ιστορια

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Πανου ακου παιχταρα μου τουσ εδωσε η ευπ τεχνολογια που βλεπουν ολο το παρελθον σου ειδαν τη μπαλλιτσα ειδαν το πανεπιστημιο ειδαν και το στρατο μην αγχωνεσαι οι γυναικεσ ποτε δεν ειχαν μυαλο δεν μπορουν να μου κανουν τιποτα μην αγχωνεσαι τα ιδια επαθε κι ο γιατρουδακοσ
    ενταξι εσενα ρε Ελις, να σε παρακολουθουσαν, λογο του ιστορικου σου, εμενα?? οπου δεν ειχα κατις σοβαρο, ειμουν ενα πεδακι οπως ολα γτ να μου το κανουν αυτο οι μπασταρδοι??
    και μια που το λες, μπορουμε να κανουμε μηνηση?

Senior Member
    Το εδωσε στουσ γιατρουσ για να ξερουν τι κανουν γι αυτο δεν μπηκεσ φυλακη ειδαν τι εγινε δε χρειαζεται να πεισ τιποτα αυτοι ξερουν

Senior Member
    Τα πηραν οι ρουφιανοι οι μπατσοι οι κλεφτεσ και οποιοσ αλλοσ ηθελε εδω που μενω

Banned
    Τα πηραν οι ρουφιανοι οι μπατσοι οι κλεφτεσ και οποιοσ αλλοσ ηθελε εδω που μενω
    ναι, αλλα για ποιο λογο το εκαμαν? αφου ,απο εμενα δεν εχουν να κερδισον κτις?? ειμαι ενας απλος ανθρωπακος!! δεν ειμαι καποιος ηρωας!! ουτε παναστατης!, φοβητσιαρης ειμαι και μανιοκαταθλιπτηκος!
    Ακομα κι να με τραβηξουν στη δικαιωσυνη δε θα βγαλουν ακρη λογο της πνευματικης μου ασθενειας

Senior Member
    Μη φοβασαι ειδαν ολη τη ζωη σου ξερουν τι εισαι μοντερνα πραγματα τεχνολογια θελουν να μη γινονται μαλακιεσ μαλλον μη φοβασαι δεν κανουν κατι κι εγω που ειμαι απο μικροσ ταραξιασ ειδαν οτι δουλευω και με αφησαν ησυχο ηθελαν να δουν πωσ ζω το ειδαν ησυχασαμε

Senior Member
    Οτι κι αν λεσ δε μετραει εγω απλα εξηγω τι βλεπουν γι αυτο γραφω ακαταλαβιστικα

Senior Member

Παιδεία-Εκπαίδευση-Παραπαιδεία 04-11/11-11-2018

Είπα να ανοίξω ένα πολύ σημαντικό θέμα με αφορμή τον νόμο για την παιδεία που πηγαίνει να ψηφιστεί και την εναντίωση σε αυτόν μερίδας μαθητών και φοιτητών.

Ολοι μας λίγο πολύ πετύχαμε κάποια κατάληψη στα μαθητικά μας χρόνια κάποιο νομοσχέδιο πολύκροτο που δεν έφερνε κάποια ουσιαστική αλλαγή στο αιώνιο αυτό πρόβλημα της Ελλάδος. Συνηθιζόταν να γίνονται επιφανειακές αλλαγές και όχι ριζικές.

Από την εμπειρία μου αυτό που παρατηρώ είναι η έλλειψη ουσιαστικού διαλόγου στο πάρσιμο αποφάσεων με τα διάφορα συμέροντα συντεχνιών να νικάνε συνήθως εις βάρος των παιδιών.

Ποια είναι η άποψη σας για την παιδεία;;
    Διερωτηθήκατε ποτέ τι σημαίνει;;
    Εχει διαφορά από την εκπαίδευση και εξειδίκευση κατα την γνώμη σας;;
    Για το φαινόμενο της παραπαιδείας που είναι ένα φαινόμενο που στερεί από τον οικογενειακό προυπολογισμό τεράστια χρήματα ποια είναι η άποψη σας;;

Κ ένα βίντεο για τα σχολεία στην Φιλανδία που πιστεύεται πως ένα από τα καλύτερα εκπαιδευτικα συστήματα στον κόσμο
    https://www.youtube.com/watch?v=8k-TRqJvo30
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Δεν μπορω να μιλησω για ολα τα ερωτηματα που εχεις θεσει μιας και ολα απο μονα τους ειναι τεραστιες συζητησεις.

Θα μιλησω για εκπαιδευση και συγκεκριμενα περισσοτερο για εκπαιδευση ενηλικων. Η εκπαιδευση εχει ουσιαστικα αλλαξει, πλεον με τις συγχρονες τεχνολογιες που προσφερονται μπορεις να μαθεις σχεδον οτιδηποτε και μαλιστα χωρις οικονομικο κεφαλαιο πολλες φορες. Απαραιτητη προυποθεση μια καλη συνδεση ιντερνετ, ενας καλος υπολογιστης , αγγλικα μιας και ειναι η παγκοσμια γλωσσα και μιλωντας για Ελλαδα ειναι ακομα φτωχα τα πραγματα στο συγκεκριμενο τομεα, καθως και μερικες δεξιοτητες στο χειρισμο ενος υπολογιστη. Ισως και καποιος που μπορει να σε καθοδηγησει λιγο στα πρωτα σου βηματα.

Εννοω φυσικα την καθε αυτου εκπαιδευση, την γνωση ουσιαστικα που δεν μπορεις να αποδειξεις σε καποιο ΑΣΕΠ ή καποια παρομοια εργασια δειχνοντας πτυχια κλπ.

Και φυσικα πολυ προσπαθεια απο μερους σου, γιατι αλλο να πληρωνεις και να σε καθοδηγουν εξιδεικευμενα ατομα σε καθε βημα και αλλο να τα βγαζεις περα μονος.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Εγω γαμουσα γκομενακια οπου τα βρισκα μια απο αυτεσ ηταν *******ρα καναμε παιδι και το εδωσε και ειπε οτι ημουν πρεζακι το μαθαινει ο στρατηγοσ οτι εδωσε το παιδι το παιδι καπωσ επρεπε να μεγαλωσει οριζει τον καφε στο ενα χιλιαρικο οσο πινω καφε τρια ευρω τον πληρωνω μαζευε τα λεφτα και τα πηγαινε κι ευτυχωσ το παιδι μεγαλωσε ηρθε με βρηκε ειχε κατι ψιλοπροβληματα τισ τα ελυσα ολα κι εγινε μαμα και τωρα ειμαι παππουσ ετων 40 το τι καψωνια και ******α εχω φαει στη δουλεια που το παιδι μεγαλωσε με ξενη γυναικα δε λεγεται αλλα δεν ηταν ελληνιδα η *******ρα γι αυτο το εδωσε ευτυχωσ ο στρατηγουλησ με γαμησε καλα κι εγινα ανθρωποσ ετσι εγινα παππουσ γιωργακη
    Βρε έλις........βλέπω έχεις χειροτερέψει πολύ δεν ήσουν έτσι!!!!!!! Πήγαινε και άλλαξε γιατρό σε παρακαλώ πολύ............δεν είναι κατάσταση αυτή να ζεις έτσι!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Λουλουδι σε αγαπαω σαν ανθρωπο δε μπορω να γαμησω πλεον γτ μια επαγγελματιασ μου το χαλασε το εργαλειο και στην ερισ εμπαινα και στην ιωαννα σασ αγαπαω γι αυτο βριζω ειμαι εικοσι χρονια στη πιατσα και ξερω τα παντα απλα τωρα γερασα και μου την εσπασε μη στεναχωριεσαι καλυτερα απο ολουσ ειμαι και δεν παιρνω χαπια μου τα κοψανε το ονειρο μου ειναι να δουλεψετε γι αυτο γραφω ιστοριεσ

Senior Member
    Ξερω τι καυλα ειναι να γυρνασ απο τη δουλεια με το 20αρικο στο τελοσ τησ βδομαδασ να εχει γινει 100 αρικο και το σαββατοκυριακο να τα τρωσ ολα γιατι μετα θα τα ξαναβγαλεισ

Senior Member

elis, άκουσε τί σου λέμε. Εμείς όλοι θέλουμε να τα λέμε στο φόρουμ και να ξέρουμε οτι είσαι καλά. Έχω την υποψία οτι εδώ και καιρό δεν ακολουθείς την θεραπεία που θα έπρεπε. Θα στο πω και ας στεναχωρηθείς: Τελευταία γράφεις όλο ασυναρτησίες. Δεν το καταλαβαίνεις αλλά έτσι είναι.
    Γιατί σου κόψανε τα χάπια; Ποιός σου τα έκοψε; Σε παρακαλώ πολύ πήγαινε σε έναν ψυχίατρο, όσο συντομότερα γίνεται. Αν δεν το κάνεις θα φύγεις εντελώς από την λογική, θα τρελαθείς και θα υποφέρεις μιά ζωή. Οι δικοί σου άνθρωποι δεν στο λένε;
    Σε παρακαλώ, πήγαινε σε ένα γιατρό..Αύριο κιόλας..

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast