Results 31 to 45 of 70
-
27-08-2018, 17:54 #31
Πανου για παρτυ σου
https://youtu.be/vvvr6ZXpomkΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
- 29-08-2018, 15:57 #32
Up για όποιον ακόμα θέλει να συνεισφέρει στην κουβέντα.
Το θέμα θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 1/9.It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
30-08-2018, 21:15 #33
λοιπον δοκιμασα χορτο στο λυκειο για να δω πως ειναι και να ειμαι μεσα σε ολα.μετα καλοκαιρι στο χωριο ηπια καποιες φορες και μετα ξαναπια το επομενο καλοκαιρι λιγο.επινα που και που αλλα ημουν σε παραταξη που απαγορευοταν οποτε δε μου ταν κ συνηθεια.με το που βγηκα απο τη παραταξη επινα συνεχεια απλα επειδη κανω δυσκολα φιλους αρχισα να καταληγω με ατομα που σε γενικες γραμμες δε μπλεκει ενας μεσος χασικλης απλα για να εχω παρεα.ενα ωραιο πρωι και μετα απο αλλοπροσαλλη συμπεριφορα καλεσε η μανα μου ασθενοφορο και νοσηλευτηκα μια εβδομαδα f12 η διαγνωση.αμεσως μετα και επειδη κοντινο ατομο ηταν σε προγραμμα αρχισα να παρακολουθουμε κι εγω απο εκει.σε γενικες γραμμες δε με βοηθησε ιδιαιτερα περισσοτερο κακο μου εκανε θα ελεγα η παρουσια μου εκει.ακομα αναρωτιεμε αν ειχα απο πριν προβλημα η το απεκτησα λογω του χορτου κι εγω νομιζα οτι απλα εχω καταθλιψη τις περιοδους που δεν ειχα παρεα.εχω σπαστει που ατομα που με αποκαλουσαν υποτιμητικα πρεζακι και γω δε ξερω τι αλλο πλεον πινουν κι αυτοι γιατι ειναι απλα μοδα.ναι αλλα εγω επινα οταν ηταν πιο αλητεια(πλακα κανω).και παρεπιπτοντως ο μονος λογος που θεωρω το χορτο ναρκωτικο ειναι γιατι δημιουργει ψυχωσεις κατα τα αλλα θεωρω πως ειναι σα να πινεις 5 μπυρες ας πουμε
30-08-2018, 21:30 #34
Δεν ειναι σα να πινεισ πεντε μπυρεσ γτ σε χτυπαει στο μυαλο ενω το αλκοολ μπαπ χαλαρωνεισ τα βλεπεισ ολα ομορφα μουδιαζεισ μια χαρα
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
30-08-2018, 21:41 #35
30-08-2018, 21:42 #36
30-08-2018, 21:44 #37
Εγω να δεισ που εκπαιδευτηκα στο στρατο επρεπε να επανεκπαιδευτω μολισ βγηκα γτ θα τουσ εδερνα ολουσ ειδικα οπωσ ειναι ολοι καλικαντζαρακια
30-08-2018, 21:52 #38
30-08-2018, 22:03 #39
Δεν ειναι ανθρωποι οι περισσοτεροι
30-08-2018, 22:14 #40
μην αρχισουμε αυτη τη συζητηση γιατι δε θα τελειωσει ποτε
02-09-2018, 11:33 #41
Θα ήθελα να κλείσω το θέμα με τις ναρκωτικές ουσίες και καταχρήσεις λέγοντας πως η ενημέρωση για τις συνέπειες τις χρήσης, οι υποστηρικτικές κοινωνικές δομές, οι φίλοι και η οικογένεια μπορούν να παίξουν καταλυτικό ρόλο στην πορεία ενός χρήστη ή στην αποφυγή των ναρκωτικών.
Πιθανόν τα αίτια να είναι πολυπαραγοντικά τόσο με ψυχολογικούς παράγοντες στην αιτία της έναρξης όσο και του περιβάλλοντος του πιθανού χρήστη.
Νομίζω αλλαγες στην νομοθεσία και καταλληλότερες δομές στήριξης ώστε να αντιμετωπίζονται τα άτομα ως ασθενείς που χρειάζονται θεραπεία ίσως ήταν στον σωστότερο δρόμο.
Κλείνω με ένα βιντεάκι που πιθανόν θα σας φανεί ενδιαφέρον!!
(επιλογή ελληνικών υποτίτλων)
https://www.youtube.com/watch?v=PY9DcIMGxMsIt is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
02-09-2018, 15:01 #42
serios , η δυαπιστωση που εκαμες με βρισκει κατα πολυς συμφωνω, ομως δεν νομιζω οτι το ελληνικο κρατος μπορει αλλα κι θελει να λυση αυτο το προβλημα! Δεν καμει ουτες τα απλα, βασικα και μη πολυεξωδα πραγματα οπως να υπαρξει καποια στοιχειοδη καταγραφη των χρηστων οπου μενουν στο δρομο, για να περιωρησει εστω τις λοιμωξεις και τις ασθενεις, κατις οπου αφορα το συνολο της κοινωνιας!! ποσο μαλον να ασχοληθει καθε αυτου με τους χρηστες!
Αυτο που καμει ειναι να αφηνει καποιες ΜΚΟ! να αλλωνιζουν στον χωρο με αποτελλεσμα να περνουν τρελα κονδυλια απο την Ε.Ε. και να τα διαχηριζωντε οπως θελουν! Μαλιστα ενα απο τα πιο τρελα ειναι οτι στην στατιστικη τους επιτυχεια βαζουν μεσα και τους χρηστες περιστασιακα της κανναβης!!! δλδη πανε να μας φρικαρουν!! τι σχεση εχει καποιος που καπνιζει χορτο μια φωρα την εβδωμαδα με καποιον που τριπιετε καθε λιγες ωρες με ηρωινη!!!!? ουτε κοινωνικα εχουν σχεση, ουτε πολιτισμικα ουτε τπτα!!
Αποψη μου ειναι οτι η ελλινικη κοινωνια λογο των δυνατων δεσμων οικογενειας που ακομα εχει θα μπορουσε να βοηθηθει ενας χρηστης μεσα απο ατο. Ομως μην ξεχναμε τον βασικο κανωνα1 ΑΥΤΟς ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΜΕΙ ΜΟΝΟΝ ΑΝ ΠΡΓΜΑΤΙΚΑ ΚΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ!! ΤΑ ΚΕΝΤΑ ΑΠ/ΗΣ ΑΠΛΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ!! ΔΛΔΗ ΕΙΤΕ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΜΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΥΤΑ ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΜΟΥΝ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΙΟ ΑΝΕΤΟ!!
02-09-2018, 15:12 #43
Πανου ακου παιχταρα μου τουσ εδωσε η ευπ τεχνολογια που βλεπουν ολο το παρελθον σου ειδαν τη μπαλλιτσα ειδαν το πανεπιστημιο ειδαν και το στρατο μην αγχωνεσαι οι γυναικεσ ποτε δεν ειχαν μυαλο δεν μπορουν να μου κανουν τιποτα μην αγχωνεσαι τα ιδια επαθε κι ο γιατρουδακοσ
02-09-2018, 15:13 #44
Προσωπικα δεν πειρα ναρκωτικα για μαγκια! ουτε για να ανοικω σε καποιο κοινωνικο κυκλο τοσο ωστε να κοινωνικοποιηθω! απεναντιας η παρεα μου ηταν του αλκοολ(μεσα σε ωρια) και της κανναβης αλλα περιστασιακα!
Δυστυχως την εποχη εκεινη υπηρχαν τα ρειβ παρτυ και ηταν σαν μοδα, μαλον το βλεπαμε κατις σαν πεχνιδι, περναμε τα εκσταση και τα τρυπακια με σκοπο να γελασουμε κι να πεξουμε με τις παρεσθησεις μας και με τις παρενεργειες τους! η παρεα που τα περναμε θυμαμαι κοινο σκοπο ειχαμε το να γελαμε και ισως για αυτο καποια ατομα κολησαν τοσο πολυ διοτις δεν ειχαμε επιθετικες τασεις!! δεν τις χρειαζομασταν αυτες τις ειχαμε -δυστυχως- οταν ειμασταν ξενερωτοι!!
Μαζευβομασταν σε σημεια οπως το λιμανι του Πειραια (προς Καστελα & μικρολυμανο) κι μεσα στα δεντρα και τις κρυψωνες του παρκου "σπαταλαγαμε τα νιατα μας" αργωτερα ειχαμε τα σημεια οπως το Αλσος -παλυς μεσα σε δεντρα- και αρκετα γυρο απο και μεσα στην Πλακα & μοναστηρακι οπου αναμεσα τους τουριστες- παρεπιπτωντος αρκετοι τουριστες επερναν τωτες και αυτοι ,και αυτος ισως ηταν ενας ακομα λογος να μην εχουμε τυψεις! διοτις λεγαμε αφου τα πινουν αυτα και οι ευρωπαιοι τωτες δεν ειναι κακο!!!! -τοσο μυαλο ειχαμε- , ολο το κλιμα ταν σαν τις ταινειες των χιπιδων, δεν ειχαμε το μυαλο μας στο να πιραξουμε των κοσμο αλλα στο να χαβαλεδιαζουμε κι να γελαμε!
Προσωπικα ντρεπομουνα για αυτες τις παρεες μου, και παντα ελεγα ψεματα στους υπολλοιπους φιλους μου για το που ειμουν! αρα δεν πενεβομουν ουτες αποσκοπουσα την συγκεκριμενη κοινωνικοποιηση, τουλαχιστον ετσι νομιζα!! διοτις ασυνηδειτα μαλον την αποσκοπουσα στο μεγιστον δυνατο!! διοτις καταφερνα να κρυβω την καταθλιψη!! ειμουν τοσο χαζος οπου αντι να παω σε ενα γιατρο, αντι να το πω στους γονεις μου, οτι νιωθω πνευματικο πονο!! αντι αυτου!! εβρισκα την "γιατριαμου" στα κολο χαπα και στις κολο σκονες!!
02-09-2018, 15:15 #45
Ζαναξ. Εμπειρίες
17-06-2025, 21:02 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή