Results 31 to 42 of 42
Thread: Κλαίω σχεδόν κάθε μέρα
-
07-01-2020, 21:21 #31
η θα εισαι παντρεμενη χωρισμενη με ενα παιδι η χωρισμενη ελευθερη δεν εχει κατι αλλο κανενασ δε θελει να πληρωνει τσαμπα σα συζυγοσ τουσ ειπα ολουσ εγω που την πατησα θα σου πω εγω πωσ την πατησα πηγα να περασω καλα κι η αλλη εβγαλε παιδι εγω ημουν 20 χρονων λεω δε γαμιεται οτι κανω το παιδι εγινε νταγλαρι ακομα πληρωνω και δε σταματαει ποτε αυτο το ειχαν για παγιδα οι γυναικεσ οποιοσ εκανε το μαγκα παρε ενα παιδι να τρεχεισ μια ζωη και να μη φτανεισ καταλαβεσ τωρα γτ γαμηθηκαν τα παντα αμα δε σπουδασεσ δε δουλεψεσ δεν εκανεσ λεφτα δεν εχει κατι αλλο για τισ γυναικεσ παρτε το χαμπαρι να ηρεμησουμε ολοι καθενασ με τον μπαμπακα του να πληρωνει κατι αλλο δεν εχει μην το κουραζεται ολοι γαμηθειτε ενταξει ολα ωραια αλλα τα οικονομικα χωρια αυτα
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
- 09-01-2020, 00:43 #32
Εεε παιδια εχω φιλινγκς,δεν σας ξερω αλλα μου την εχει βαρεσει οποτε παρτε ολοι μια μεγαλη αγκαλια απο μενα...Εχεις κανει τοσες προσπαθειες,τοσα βηματα μπροστα.Εκει θα κολλησεις?Μπορει να εχεις μετατραυματικο στρες και για αυτο να σου βγαινει σε κλαμα.Αφου ξεκινησες θεραπεια ολα καλα θα πανε.Παντως η αυτοαξια μας δεν εχει να κανει με το πως μας συμπεριφερονται οι αλλοι.Η συμπεριφορα του πρωην σου λεει πολλα για αυτον οχι για σενα.Εγω διαβαζω εναν ανθρωπο που δεν τα παρατα.Η μοναξια θα φυγει οταν νιωσεις ασφαλης με τον εαυτο σου και τις κρισεις σου και τις επιλογες σου.Οταν θα νιωθεις ασφαλης και ηρεμη ακομα και μονη σου.Αν γνωρισεις καποιον αλλον μην πεσεις με τα μουτρα.Να εχεις παντα ενα δικτυ ασφαλειας...οπως φιλους,χομπι κτλπ...Νομιζω σε καλο δρομο εισαι κοριτσακι μου.
15-01-2020, 23:53 #33
Σ ευχαριστώ πολύ για όλα εδώ κι ένα χρόνο είμαι πολύ καλύτερα και είχα σταματήσει. Έκανα και μια άλλη σχέση τέσσερις μήνες κράτησε ήταν τοξικός και παράνοια συγχωρούσα πολλά να είμαι μαζί του για να μην είμαι μόνη. Δεν παρακολουθούμαι πλέον από ψυχολόγο, με έχει βάλει να πηγαίνω ανά τρεις με τέσσερις μήνες κι όσο για το δίκτυ ασφαλείας θα συνεχίσω να κάνω πράγματα για μένα να προτείνω και όποιος ακολουθεί καλώς. Είμαι δυνατή αλλά κι αυτοί λυγίζουν και έχουν το άγχος της μοναξιας, θα πάω 27 και νιώθω μεγάλη πίεση να κάνω επιτέλους μια σχέση νορμάλ να μείνω με έναν άνθρωπο.Αλλά πια κλαίω μόνο όταν υπάρχει λόγος για μένα και αναγνωρίζω την αιτία που με ωθεί εκεί.
16-01-2020, 01:53 #34
Σκέψου απλά αν αξίζει αυτό που περνάς για ένα γεγονός που 100% στο μέλλον θα σου φαίνεται αστείο. Αν και ξέρω ότι τώρα είναι δύσκολο, να έχεις στο μυαλό σου ότι κάποτε θα είναι αστείο, έτσι δουλεύει το μυαλό.
Όσο για το κάνω πράγματα για εμένα και όποιος θέλει ακολουθεί, πρόσεχε μη το παρατραβηξεις θα πας αλλού μετά. Να είσαι αυτή που είσαι, να κάνεις αυτό που νοιώθεις ότι σ αρέσει να κάνεις απλά βελτίωσε το και θεσε κάποια όρια. Με λίγα λόγια αν κόψεις ότι ο άλλος είναι εντάξει απέναντι σου, τότε σαφώς θα τον ακολουθήσεις κι εσύ κάπου, θα κάνεις και λίγο πίσω, θα δώσεις, ανεξαρτήτως αν ίσως χωρίσετε η οχι, ποτέ να μην σε καθοδηγεί αυτός ο φόβος.
16-01-2020, 18:36 #35
Εννοούσα για φιλικές προτάσεις και ταξίδια και χόμπι πχ πεζοπορία και κανα καφε καθώς δεν έχω κολλητή ή φίλη που να βλέπω συχνά. Εννοείται πως ακολουθώ όταν μου προταθεί κάτι για να βγαίνω από τη ρουτίνα αλλά προσπαθώ να τη σπάω μόνη γιατί δεν έχω περίγυρο που να βγαίνω. Στις σχέσεις δίνω πολλά και αυτόν έπρεπε να τον είχα χωρίσει πιο πριν που έβλεπα, δε φοβάμαι πάντως.
19-01-2020, 07:59 #36
Γιατι νιωθεις πιεση?Απο ποιον?αυτο θα ηθελα να μου το εξηγησεις.Μηπως αυτο ειναι το κομματι που πρεπει να δουλεψεις πλεον?Εισαι αρκετα μικρη δεν σε πηραν τα χρονια.Θεωρω μαγκια να μην συμβιβαζομαστε αν δεν βρουμε καποιον που θα καλυπτει τις αναγκες μας.Προσεχε ομως.Αυτο το να βρω τον ανθρωπο μου μεγα λαθος.Το κανω κι εγω καποιες φορες.Ο ανθρωπος σου εισαι εσυ και κανεις αλλος.Εσυ θα εισαι ο ανθρωπος σου κι ο καλυτερος σου φιλος.Να κοιτας στο τωρα κι οχι στο μελλον.Πρωτα νιωσε ολοκληρη και πληρης και μετα να βρεις καποιον που θα νιωθει κι αυτος ολοκληρος.Οχι δεκανικια,ανθρωπους που νιωθουμε οτι μας τονιζουν την καλυτερη εκδοση του δικου μας εαυτου.Οσες φορες παντως κρινοντας απο μενα εχω πει αυτο το να βρω τον ανθρωπο μου παρατηρησα οτι το ελεγα οταν δεν ενιωθα η ιδια δυνατη κι οταν δε με ικανοποιουσε συναισθηματικα ο κυκλος των φιλων μου.Οποτε εστιασε στο τωρα και ασε ολες τις αλλες αρνητικες σκεψεις.Πολυ καλα κανεις κι εχεις χομπι και κανεις πραγματα.Εισαι στον σωστο δρομο αλλα ψαξε και για ανθρωπους που δεν θα ειναι απλη παρεα,που θα μπορεις να πεις κ το κατι παραπανω,να δεθεις κτλπ.
24-01-2020, 20:16 #37
Είναι δική μου ανάγκη και φυσιολογική, όταν έχω να κάνω σχέση της προκοπής πάνω από δύο χρόνια. Πιστεύω δεν είμαι τόσο μικρή πλέον είναι ένα κομμάτι που έχω στερηθεί αρκετά ενώ όλα τα άλλα ευγνωμωνώ που έχουν πάρει το δρόμο τους και είμαι ανεξάρτητη, είμαι περήφανη γι' αυτό, Άνθρωπο μου καλώ εκείνον που σχετίζομαι κάθε φορά όσο κι αν κρατήσει, είναι κάτι που μου είχε πει η ψυχολόγος ότι "μην ψάχνεις τον άνθρωπο σου, ίσως δεν είναι μόνο ένας, είναι η εκάστοτε συνειδητή επιλογή συντρόφου". Αυτό κάνω τώρα προσπαθώ να δημιουργήσω φιλίες από τους γνωστούς και θα ήθελα να αποκτήσω έναν σταθερό κύκλο, μοιράζομαι πράγματα και είμαι ανοικτή .
24-01-2020, 21:17 #38
γιατι αμα κανεισ σχεση θα προχωρησεισ στα επαγγελματικα θα σου ερθουν φιλοι τι θα γινει αφου τα επαγγελματικα τα οικονομικα κ οι φιλοι καταστρεφονται με τη σχεση αφου τα ανταλαζεται με τα δανεικα που εχει ο αντρασ
24-01-2020, 21:46 #39
αφου αφηνεισ τα δικα σου πραγματα φιλοι σχεσεισ δουλειεσ οικονομικα και πιανεισ τ αλουνου ποιοσ φταιει μετα
25-01-2020, 06:27 #40
Σιγα το διαστημα ρε αγαπη μου...εγω εχω μεινει πανω απο δυο χρονια μονη μου,οπως και πολλες αλλες φιλες μου.Και τι εγινε;;;Να συμβιβαστουμε με καποιον που δεν μας καλυπτει;;Περναμε καλα και μονες μας.Εγω προσωπικα σου ανεφερα τι παρατηρησα στον εαυτο οταν ελεγα ...να βρω τον ανθρωπο μου...ενιωθα ευαλωτη και δεν με ικανοποιουσε συναισθηματικα ο κυκλος των φιλων μου.Η ψυχολογος σου το εθεσε πολυ σωστα το θεμα...συνειδητη επιλογη συντροφου...
25-01-2020, 21:21 #41
παντος το να κλαιει καποιος δεν ειναι και τοσο κακο! ξεσπας και σε βοηθαει στο ναμην μενον μεσα σου αισθηματα εντονης οργης η λυπης!
αν ειναι κατις που πρεπει να διορθωσεις κατα την γνωμη μου ειναι οι αιτειες που σου φερνουν το κλαμα και οχι το ιδιο καθε αυτου το κλαμα.
25-01-2020, 22:08 #42