Πρόβλημα με τις γυναίκες... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 46
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Myshkin View Post
    Καλησπέρα,

Γράφω για να πάρω κάποια γνώμη για ορισμένα προβλήματα που αντιμετωπίζω στο θέμα των γνωριμιών. Είμαι 29 χρονών, με ένα αρκετά καλό μορφωτικό επίπεδο και ορισμένα ενδιαφέρονται τα οποία θεωρώ μάλλον αξιόλογα (μουσική, κινηματογράφος, λογοτεχνία, ιστορία, ποίηση, κοινωνικά ζητήματα), ενώ έχω και μία καλή δουλειά. Εμφανισιακά επίσης θεωρώ τον εαυτό μου αξιοπρεπή, με την εξαίρεση του ότι είμαι αγύμναστος και σχετικά κοντός (ύψος 1.68). Το όλο μου πρόβλημα είναι η παντελής έλλειψη κοινωνικών δεξιοτήτων. Λόγω διαφόρων άσχημων εμπειριών που είχα κατά την παιδική μου ηλικία (bullying κλπ.) δεν ανέπτυξα καθόλου το συγκεκριμένο κομμάτι, ενώ γενικά η όλη διαδικασία του να συναναστραφώ αγνώστους μου φαίνεται βουνό. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός του ότι ακόμα και όσον αφορά τις φιλικές μου σχέσεις, με επέλεξαν οι παρέες μου, χωρίς να γνωρίσω εγώ πρώτος κάποιον. Επιπρόσθετα, δεν με φλερτάρουν οι γυναίκες, κάτι το οποίο με ενοχλεί απίστευτα, από τη στιγμή που βλέπω πως φλερτάρουν άλλους άντρες (και μάλιστα εξαιρετικά χαμηλού επιπέδου, αγράμματους, ακροδεξιούς, εθνικιστές και κάθε λογής γορίλες, απλά και μόνο επειδή οδηγούν ακριβά αυτοκίνητα, πηγαίνουν σε κλαρινομπουζουκοποζερομάγ αζα, επιδεικνύουν τα χρήματα τους ανοίγοντας Belvedere, ξημεροβραδιάζονται στα γυμναστήρια και έχουν ύψος άνω του 1.80). Το γεγονός αυτό πάντως με κάνει να αισθάνομαι σαν άντρας δευτεροτρίτης διαλογής. Επιπρόσθετα, λόγω του ότι μένω στη βαθιά επαρχία, για να κάνω γνωριμίες πρέπει να πάω σε κλαμπ ή τέτοιου είδους χώρους, στους οποίους αφενός δεν αισθάνομαι καθόλου άνετα (προτιμώ μαγαζιά με rock μουσική, αλλά εκεί δυστυχώς συχνάζουν μόνο άντρες) και αφετέρου δεν έχω κανένα κοινό ενδιαφέρον με τις κοπέλες που συχνάζουν εκεί, ούτε συμφωνώ κάπου, γεγονός το οποίο σημαίνει ότι θα πρέπει να απαρνηθώ την προσωπικότητα μου. Άλλωστε στα συγκεκριμένα μαγαζιά αποθεώνεται η εξωστρέφεια και η ευτέλεια και δυστυχώς δεν είμαι από τους ανθρώπους που μπορούν να κάνουν συζήτηση για τη συζήτηση ούτε είμαι ο τύπος που θα ανέβει πάνω στα τραπέζια για να χορέψει τσιφτετέλια, ενώ οι θαμώνες τους μάλλον θεωρούν τους κοινωνικά αδέξιους κάτι χειρότερο από ανθρωπόμορφα περιττώματα. Επιπρόσθετα, λόγω του ότι η διάθεση μου πέφτει στα τάρταρα με αυτή την κατάσταση, τα σαββατοκύριακα, που έχω χρόνο για εξόδους, καταναλώνω υπερβολικές ποσότητες αλκοόλ, γεγονός το οποίο με οδηγεί τόσο στο να γίνομαι μίρλας στους γύρω μου όσο και στο να χρησιμοποιώ άσχημες εκφράσεις ή να συμπεριφέρομαι με αγένεια, κάτι το οποίο δεν μου αρέσει καθόλου, αλλά δυστυχώς το αλκοόλ έχει εξελιχθεί στο τελευταίο μου καταφύγιο...
    Δυσκολη η περιπτωση σου. Εχεις σκεφτει ενα ταξιδι στο εξωτερικο;

Junior Member
    Καλησπέρα,

Είχα χαθεί αφενός λόγω φόρτου υποχρεώσεων και αφετέρου λόγω του ότι σκέφτηκα νηφάλια ορισμένες από τις απαντήσεις. Παραδέχομαι ότι το post μου ήταν εν μέρει υπερβολικό, αλλά γράφτηκε εν βρασμώ ψυχής. Ζητώ και μία συγγνώμη από όποιον έθιξα. Πάντως παραμένουν ορισμένες κατά κάποιον τρόπο φοβίες μου σχετικά με την ποιότητα των γνωριμιών που μπορεί να κάνει κανείς σε club και λοιπούς χώρους. Καλώς ή κακώς λοιπόν εκεί προωθείται μία νοοτροπία του επιπέδου "έχω λεφτά και τα δείχνω" (βλέπε μπουκάλια Belvedere και Gray Goose, προκλητικά party με σπατάλες άνευ λόγου, το ότι εκεί συχνάζουν οδηγοί Mercedes), ενώ καλώς ή κακώς υφίσταται και ένας ρατσισμός (υπό την έννοια του ότι για παράδειγμα θα απαγορευτεί η είσοδος στη ρομά κοπέλα που πουλάει λουλούδια για να ζήσει, αν δεν υιοθετείς το απαιτούμενο dress code δεν σε αφήνουν να μπεις κλπ.). Και από τη στιγμή που ειδικά η συγκεκριμένη ρατσιστική πολιτική δεν ενοχλεί τους θαμώνες αυτών των χώρων, αμφιβάλλω το κατά πόσο μπορώ να συνυπάρξω μαζί τους.

Quote Originally Posted by elis View Post
    Το προβλημα σου ειναι απλο ο πιθηκοσ ειναι πιθηκοσ γτ παλευει μονοσ εσενα καποιοσ σε εβαλε στη δουλεια του οι γυναικεσ το καταλαβαινουν με το καλημερα πριν πεισ οτιδηποτε εχω κορακλεσ κ ειμαι πιθηκοσ σοου σιμπλ
    Κομματάκι δύσκολο να με έβαλε κάποιος, διότι το αντικείμενο μου έχει να κάνει με προγραμματισμό και μαθηματικά, δεν γνωρίζω πολλούς που να ασχολούνται με κάτι τέτοιο. Επιπρόσθετα, δίπλα από το κουμπί με το "Λ" στο πληκτρολόγιο σου υπάρχει και ένα ακόμα πλήκτρο με κάτι μυστήρια σύμβολα. Εάν το πατήσεις πριν πληκτρολογήσεις το γράμμα που τονίζεται, προστίθεται τόνος στο κείμενο σου. Επίσης, δύο πλήκτρα δεξιά του Tab υπάρχει ένα πλήκτρο μέσω του οποίου μπορείς να προσθέσεις το τελικό σίγμα...

Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Myshkin το ξεκίνησες καλά ως ένα βαθμό, αλλά μετά το έχασες. Με τέτοιες απόψεις και υπεραπλουστεύσεις είναι λογικό να μην σε πλησιάζει θηλυκό. Άλλο να λες δεν έχω κοινωνικές δεξιότητες και έχω τρόπο διασκέδασης που δεν συμπίπτει με τον περισσότερο κόσμο εδώ που μένω κι άλλο να λες ότι όποιος δεν συμφωνεί μαζί σου ή έχει άλλο τρόπο ζωής είναι ούγκανος ή οι γυναίκες δεν αναγνωρίζουν την ανωτερότητά σου και τα εκλεπτυσμένα γούστα σου αλλά τρέχουν πίσω από τα λεφτά και τα μπράτσα.

Δηλαδή για να στο αντιστρέψω, επειδή εσύ στα 29 δεν έχεις μάθει να ανοίγεις το στόμα σου σε μία παρέα, ξινίζεσαι με όλον τον κόσμο, δεν ξέρεις να γλεντάς την ζωή και το παίζεις και υπεράνω, κουλτούρα κι έτσι, κατά τα άλλα την έχεις δει κάπως και περιμένεις να σου κάτσει και γκόμενα κι όταν αυτό δεν γίνεται κάθεσαι και μπεκροπίνεις! (Δεν συμφωνώ με αυτή την περιγραφή, σου λέω πως θα μπορούσαν κι αυτοί όλοι οι κάγκουρες και ευτελείς που λες να αντιστρέψουν τους όρους).

Ζήτα από τις παρέες σου να σου γνωρίσουν κανέναν άνθρωπο και μην βγάζεις εύκολα συμπεράσματα πριν γνωρίσεις καλύτερα κάποιον. Σε τελική ανάλυση, 100% δεν μπορεί να ταιριάζεις με κανέναν. Αν η άλλη γουστάρει να έχει πολλές παρέες και να πηγαίνει να τα σπάει σε κάνα σκυλάδικο τα ΣΚ, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να έχει κι άλλα στοιχεία που να σου ταιριάζουν καλύτερα. Μπορεί να γουστάρει και κινηματογράφο και να έχετε παρόμοια γούστα στην λογοτεχνία και πολλά άλλα, όταν όμως έχεις φιάξει στερεότυπα και βάζεις τους ανθρώπους σε κουτάκια, πως θα τους γνωρίσεις καλύτερα; Και αφού δεν το έχεις να πέσει η άλλη ξερή με το που θα σε γνωρίσει, αν δεν δώσεις χρόνο να γνωριστείτε καλύτερα, πως θα ξέρεις αν θα μπορούσε να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο η γνωριμία;

Ακόμη, εκτός κι αν μαζεύονται κάθε λίγο και λιγάκι πουθενά κι απαγγέλλουν κάπου ποίηση ή αναλύουν ιστορικά γεγονότα στην περιοχή σου, μάλλον αυτά τα ενδιαφέροντα δεν σου δίνουν πάτημα να επικοινωνήσεις με κόσμο για αρχή. Ο κινηματογράφος δεν αφήνει πολλά περιθώρια για συζήτηση, μόνο ίσως στο διάλειμμα ή κάτι, αλλά πρέπει να είσαι κοινωνικός και θαρραλεός για να ξεκινήσεις συζήτηση στο ξεκούδουνο και προς το παρόν αυτό δεν το έχεις. Αντίθετα, ένα κλαμπ, μία καφετέρια, ακόμα κι ένα σκυλάδικο, ακριβώς επειδή είναι πιο εξωστρεφή τα πράγματα, σου δίνουν ευκαιρίες να μιλήσεις με άγνωστο κόσμο έστω και λίγο και μετά στο χέρι σου είναι να το πας πιο πέρα. Δεν σημαίνει ότι πρέπει σώνει και καλά να αρχίσεις να χορεύεις τσιφτετέλια στα τραπέζια ή να πάρεις σβάρνα κάθε βράδυ τα ξενυχτάδικα για να βρεις γυναίκα, ούτε να αλλάξεις τον εαυτό σου εντελώς αλλά πρέπει να είσαι και λίγο πιο διαλλακτικός στο πως κινείσαι.
    Συμφωνώ ότι ήμουν υπερβολικός, το όλο κείμενο γράφτηκε εν βρασμώ ψυχής. Απλά διατηρούνται ορισμένες φοβίες μου. Για παράδειγμα, ακούω black metal. Έχω αποκομίσει την εντύπωση (μπορεί και να σφάλλω) ότι οι θαμώνες των club θεωρούν τους ακροατές της συγκεκριμένης μουσικής επικίνδυνους, σατανιστές και δεν συμμαζεύεται. Δεν ξέρω πως θα αντιδρούσε κάποια κοπέλα εάν μάθαινε ότι ακούω τη συγκεκριμένη μουσική. Η εάν για παράδειγμα μου δημιουργούσε θέμα επειδή θέλω να πάω σε μία συναυλία τέτοιου είδους, εάν θα μπορούσα να βγω για να πιω το ποτό μου σε ένα μαγαζί κοντά στο δικό μου στυλ (rock bar κλπ.). Επίσης δεν ξέρω εάν θα έχω τη δυνατότητα να εκφράζω τη γνώμη μου για ορισμένα ζητήματα (για παράδειγμα μακεδονικό, θρησκεία κλπ.), καθώς καλώς ή κακώς δεν είναι σύμφωνη με εκείνη της πλειοψηφίας, αλλά από την άλλη έχω το θάρρος της, καθώς όταν εκφέρω γνώμη για κάποιο ζήτημα πρώτα έχω φροντίσει να το μελετήσω και δεν υιοθετώ την άποψη που θέλουν να μου επιβάλουν τα Μ.Μ.Ε. Γενικότερα, δεν έχω πρόβλημα με τη διαφωνία, απλά θέλω να υπάρχει σεβασμός προς το πρόσωπο μου, όπως θα σέβομαι και εγώ τον άλλον (και να μην έρθω αντιμέτωπος με χαρακτηρισμούς επιπέδου "είσαι εθνοπροδότης", "να καείς στην κόλαση" κλπ.). Επιπρόσθετα, παρά την αρχική αρνητική εντύπωση που προκάλεσε το κείμενο μου, δεν μου αρέσουν καθόλου οι εντάσεις, απλά όταν με προσβάλουν, θα απαντήσω αναλόγως. Επιπρόσθετα, όσες κοπέλες γνωρίζουν οι παρέες μου είναι "πιασμένες" :(

Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Εγω δε μπορω να καταλαβω τετοιες αποψεις. Οι σχεσεις ειναι ωραιες οταν μοιραζεστε εμπειριες. Δηλαδη αν βρεις καποια που παει μπουζουκια και εχει και καποια αλλα ενδιαφεροντα διαφορετικα τι εγινε; Αν σε ακολουθει σε καποια ενδιαφεροντα σου και εσυ αυτην σε καποια δικα της, ποιο ειναι το προβλημα; Μονο ωραιο ειναι και ενδειξη ακομπλεξαριστων σνθρωπων.
    Στο λεω γιατι οταν θα καψουρευτεις καμια και σε παει στα μπουζουκια, θα γουσταρεις, και τοτε θα αντιληφθεις οτι δεν φταινε τα μπουζουκια, αλλα το κεφαλι σου.
    Αντε και γνωρισεις μια κοπελα που εχετε τα ιδια ενδιαφεροντα, νομιζεις οτι ολα θα ειναι ωραια; Να σου δειξει κσι να της δειξεις, να συζητησετε τι; Αυτα που ξερετε ηδη;
    Να ξερεις οτι με τις αποψεις που εχεις και οπως τις διατυπωνεις, θα φας ακυρο και απο κοπελα με τα ιδια ενδιαφεροντα.
    Συμφωνώ, εξετάζοντας το ζήτημα νηφάλια. Ο φόβος μου πλέον έγκειται στο ότι θα υπάρχει πρόβλημα με τα δικά μου ενδιαφέροντα (για παράδειγμα, δεν ξέρω πως θα αντιδρούσε η κοπέλα που πάει στα μπουζούκια εάν της έλεγε το αγόρι της ότι το Σ/Κ θα λείψει γιατί θέλει να παρακολουθήσει μία black metal συναυλία).

Quote Originally Posted by Jane Lovegood View Post
    Θα πρέπει Καταρχάς να σταματήσεις να είσαι τόσο απόλυτος σε κάποια πράγματα και να αποδεχτείς Επίσης το γεγονός ότι μπορεί να μην ταιριάζετε με κάποια σε όλα τα σημεία. Επιπλέον πρέπει να προσπαθήσεις να γίνεις λίγο πιο κοινωνικός για να πας μπροστά.

Εστάλη από SM-J530F στο E-Psychology.gr Mobile App
    Το συγκεκριμένο ζήτημα το αποδέχομαι, απλά δεν ξέρω πόσο δεκτικοί είναι οι άλλοι εάν διαφέρεις σε ορισμένα ζητήματα από τη μάζα...

Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Μαθαίνει για σενα απλά με το που σε βλέπει τι ύφος βγάζεις, πως μιλάς ασχέτως τι λες. Αν βγάζεις χαμηλή αυτοπεποίθηση, κλειστός και φόβο σε έχει ήδη απορρίψει. Θα ρωτήσει να μάθει για σενα μόνο άμα της έκανες αυτή την πρώτη καλή εντύπωση.
    Δεν είναι καθόλου δεδομένο ότι όποιος έχει χρήμα έχει όποιαν θέλει. Υπάρχουν άνθρωποι πλούσιοι, υπερ ευκατάστατοι που είναι μόνοι επειδή δεν έχουν τον καταλληλο τρόπο να ελκύσουν γυναίκες. Το ίδιο ισχύει και για κάποιους πολύ ωραίους.
    Το ζήτημα με την αυτοπεποίθηση είναι ότι δεν ελέγχεται εξολοκλήρου από εσένα. Δηλαδή, φαίνεται από τη στάση του σώματος, τον τόνο της φωνής κλπ. Ε, οπότε, αν δεν την έχεις, όσο και να προσπαθήσεις μετά από ένα σημείο καρφώνεσαι...

Quote Originally Posted by broken heart 1985 View Post
    Προσωπικά ως γυναίκα δεν πηγαίνω σε κλαμπ και δεν γυρίζω τις νύχτες όπως κάποιες άλλες κοπέλες. Δηλαδή δεν σημαίνει πως πρέπει να πας σε μπαρ και συ και να χορέψεις τσιφτετέλια για να βρεις σύντροφο γιατί πολύ απλά δεν συχνάζουν όλες εκεί. Δεν είσαι πολύ κοινωνικός όπως και γω και καταλαβαίνω τη δυσκολία. Αλλά το χαμόγελο και η ηρεμία που θα προβάλλεις στο γυναικείο φύλλο είναι ελκυστικά και δείχνεις πρόθυμος και ανοικτός για σχέση που σε κάνει συμπαθή στα μάτια μιας υποψήφιας κοπέλας. Και αυτό που λες ότι δεν σε φλερτάρουν οι γυναίκες και νευριάζεις, γιατί νευριάζεις; Νομίζω ότι ο άντρας είναι ο κυνηγός και όχι η γυναίκα.
    Νευρίαζα διότι έβλεπα πως φλερτάρουν, προσέχουν και εκθειάζουν ορισμένους άλλους άντρες, γεγονός το οποίο με έκανε να αισθάνομαι υποδεέστερος τους, αλλά ΟΚ, ο καθένας έχει τα δυνατά και τα αδύνατα του σημεία... Επιπρόσθετα, δεν ξέρω που αλλού μπορώ να κάνω γνωριμίες εκτός από τις εξόδους...

Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Δυσκολη η περιπτωση σου. Εχεις σκεφτει ενα ταξιδι στο εξωτερικο;
    Έχω ταξιδέψει αρκετές φορές, είχα και δύο εμπειρίες, αλλά και πάλι λόγω έλλειψης κοινωνικότητας μέχρι εκεί. Το επόμενο ταξίδι που έχω προγραμματίσει είναι για τις αρχές του Νοεμβρίου, στην Ισπανία...

Senior Member
    Εβαλεσ στο τραπεζι τρεισ κοσμοθεωριεσ αυτοι που πανε μπουζουκια γι αυτουσ ειναι μονο λεφτα κ εμφανιση ο ανθρωποσ γι αυτουσ που πανε κλαμπ ειναι ο ανθρωποσ και κανενα μπαφακι και για τουσ ροκαδεσ τα ξερεισ ολη η ανθρωπινη φυση αλλα απο δουλεια χαλια διαλεγεισ τι θελεισ απο αυτα και ψαξου εισαι γεματοσ στερεοτυπα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Noμίζω πρώτα πρέπει να μάθεις να επιλέγεις τους φίλους σου κ όχι να σε επιλέγουν.
    Δεν βρίσκω λόγο να τραβολογιέσαι στα μπουζούκια κ στα κλαμπ αν δεν γουστάρεις και δεν ξέρω τι κοινό μπορείς να βρεις με μια κοπέλα που είναι άκρως αντίθετη με σένα. Θα της μιλάς για agalloch κ mgla(είναι τα 2 black metal που γνωρίζω) και θα σου μιλάει για τον Μακρόπουλο κ τον Νινο.
    Πέρα από τα στερεότυπα με κάποιους ταιριάζουμε κ νιώθουμε ο εαυτός μας και με άλλους απλά οι κόσμοι μας δεν μπορούν να συνηπάρξουν όσο διαλακτικοί και να είμαστε.

Είναι σαν να μου λες ότι εγώ γουστάρω την ελευθερία του καμπινγκ κ ένας γνωστός μου τον χαμό στην μύκονο και θα πάμε μαζί διακοπές. Ο ένας από τους 2 πιθανόν θα ξινίσει. Στην προκυμένη περίπτωση είσαι εσύ αυτός που ξινίζει γιατι απλά αποφεύγεις να κάνεις επιλογές που σου ταιριάζουν.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είσαι τόσο απόλυτος και προκατειλλημένος. Πως είσαι τόσο σίγουρος απλά από την μουσική που ακούει μια κοπέλα ή τα μέρη που συχνάζει για τις πολιτικές ή θρησκευτικές της πεποιθήσεις ή πόσο ανοιχτόμυαλη είναι ας πούμε; Και ότι θα έχει κολλημένο μυαλό και δεν θα καταλαβαίνει εσένα τον προχώ; Μόνος σου κατηγοριοποιείς τους ανθρώπους και χτίζεις τείχη. Εγώ είμαι φουλ της λαϊκής μουσικής ας πούμε και ο τελευταίος πρώην μου φουλ της ροκ, σε ένα σωρό άλλα θέματα συμφωνούσαμε και όχι, δεν χωρίσαμε μετά από 3μιση χρόνια γιατί ακούμε διαφορετική μουσική, αλλά για άλλους λόγους. Πως περιμένεις να γνωριστείς και να κάνεις σχέση αν πριν καν γνωρίσεις κάποια φτάνεις να προβληματίζεσαι ακόμα και για το εάαααν θα σε αφήνει η γυναίκα να πας σε συναυλία οοοοόταν τα φιάξετε; Ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε!

Senior Member
    Ρε φιλε μου ποια belvedere, σε ενα κλαμπακι θα πας να πιεις ενα δυο ποτα, να δεις κανα κοριτσακι να χορευει κι αν κατσει κατι εκατσε. Χαβαλε θα κανεις και θα σηκωθεις να φυγεις. Ειμαι σιγουρος οτι θεωρεις τον εαυτο σου open mind, αμ δεν ειναι ετσι οι open mind. Καθε ηλικια εχει τις δικες της τασεις και αν εισαι κλειστος σε αυτες πιθανο να τρεχεις να τα κανεις στα 40 και στα 50.
    Οσο και να επιμενουν καποιοι για το αντιθετο, η εμειρια μου στα 40 χρονοα μου εχει δειξει οτι αυτο που κανει ο μεσος ορος του πληθισμου ειναι το ορθο. Και αυτο το ορθο δεν ειναι ποτε το ακραιο ( ακουω μονο μεταλ και γραφω ποιηση και αδιαφορω για ολα τα αλλα, η ανοιγω belvedere και λουζω τη γκομενα).
    Εμενα προσωπικα απο τις πιο ηλιθιες ερωτησεις που μπορει να μου κανει μια γυναικα, ειναι τι μουσικη ακους!
    Δε μπορει να μου χλευαζουν το τσοφτετελι και οταν παιζει με δυο τρια ποτηρακια, να πηγαινει το ποδαρακι πανω κατω! Απλα οταν πιεις λιγο φευγουν τα κομπλεξ που σε εγκλωβιζουν.

Senior Member
    Myshkin νομίζω δεν υπάρχει λόγος να αναλύουμε το θέμα σου σε τεράστια έκταση εδώ που κυρίως ανταλλάσουμε απόψεις και λέμε γνώμες. Είναι σαφές ότι έχεις θεμελιώδη προβλήματα χαρακτήρα και προσωπικότητας να λύσεις άρα θα ήταν καλύτερο να απευθυνθείς σε έναν ψυχολόγο με τον οποίον θα συζητήσεις τι σε απασχολεί, θα αναλύσει τον χαρακτήρα σου και θα θέσετε στόχους σε τομείς της ζωής σου που θέλεις να βελτιώσεις. Σαν συμβουλευτική. Όλοι εμείς οι ερασιτέχνες εδώ δεν γνωρίζουμε πως μπορούμε ουσιαστικά και στοχευμένα να σε βοηθήσουμε. Επίσης αν δυσκολεύεσαι να βρεις ψυχολόγο στη βαθία επαρχία, ψάξε για συνεδρίες μέσω σκαιπ από το ίντερνετ. Το κάνω κ εγώ που είμαι στο εξωτερικό γιατί προτιμώ να τα αναλύω στα ελληνικά.
    Τέλος, εφαρμογές γνωριμιών (τύπου badoo) που αναφέρθηκε δεν θα σε βοηθήσουν ιδιαίτερα. Μόνο αν το συστήσει ψυχολόγος και γίνει στοχευμένα θα μπορούσες να κερδίσεις ουσιαστικά από αυτό. Αλλιώς θα σου δημιουργήσει κι άλλα προβλήματα.

Κι είναι πολύ ψυχοφθόρο να τρέχεις στα 40 και στα 50 επειδή είσαι κλειστός για να κάνεις πράγματα που ο μέσος όρος και η λογική τα κάνουν σε μικρότερες ηλικίες.
    Μην ελπίζεις ιδιαίτερα στα σάιτ γνωριμιών. Εκεί συνήθως μπαίνουν αυτές που με τον Χ ή τον Ψ τρόπο έχουν πρόβλημα να βρουν άντρα ή άντρα όπως τον θέλουν. Αν είναι άντρας κυρίως λόγω χαρακτήρα μπαίνει εκεί.
    Στα κλαμπ αν δεν το χει ο χαρακτήρας σου δεν θα βγάλεις γκόμενα (νοείται που γουστάρεις). Άσε που θα γίνεις ρεζίλι αν χορεύεις, πίνεις και καπνίζεις ενώ το πρόσωπο σου δείχνει ότι αυτα δεν είναι του χαρακτήρα σου ή γενικά ότι είσαι σε ένα χώρο στον οποίο εσύ δεν ταιριάζεις.
    Σημασία έχει να βρεις ταίρι κοντά στο χαρακτήρα σου, κι αν σε γεμίζει κι απ τις αλλες πλευρες (σωμα, ομορφιά, μόρφωση, δουλειά) ακόμα καλύτερα.
    Οι σαμπάνιες, οι μερσέντες και τα ακριβά ποτά είναι για την πρώτη εντύπωση. Απλά για να ελκύσουν. Αν δεν το χει ο χαρακτήρας τους ή δεν ταιριάζουν απλά η γνωριμία θα λήξει πολύ σύντομα.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by serios View Post
    Noμίζω πρώτα πρέπει να μάθεις να επιλέγεις τους φίλους σου κ όχι να σε επιλέγουν.
    Δεν βρίσκω λόγο να τραβολογιέσαι στα μπουζούκια κ στα κλαμπ αν δεν γουστάρεις και δεν ξέρω τι κοινό μπορείς να βρεις με μια κοπέλα που είναι άκρως αντίθετη με σένα. Θα της μιλάς για agalloch κ mgla(είναι τα 2 black metal που γνωρίζω) και θα σου μιλάει για τον Μακρόπουλο κ τον Νινο.
    Πέρα από τα στερεότυπα με κάποιους ταιριάζουμε κ νιώθουμε ο εαυτός μας και με άλλους απλά οι κόσμοι μας δεν μπορούν να συνηπάρξουν όσο διαλακτικοί και να είμαστε.

Είναι σαν να μου λες ότι εγώ γουστάρω την ελευθερία του καμπινγκ κ ένας γνωστός μου τον χαμό στην μύκονο και θα πάμε μαζί διακοπές. Ο ένας από τους 2 πιθανόν θα ξινίσει. Στην προκυμένη περίπτωση είσαι εσύ αυτός που ξινίζει γιατι απλά αποφεύγεις να κάνεις επιλογές που σου ταιριάζουν.
    Συγγνώμη, για το άσχετο παιδιά.... Αν έχεις ακούσει mgla και σου άρεσαν, σου προτείνω ανεπιφύλακτα taake, αυθεντικό νορβηγικό black...

Senior Member
    Rihanna beyonce pink στικουδη aquilera αυτεσ ειναι οι καλυτερεσ taylor swift

Senior Member

Senior Member
    Η δουλεια ειναι του στρατηγου και μιασ αμερικανασ πρακτορισασ του εφ μπι αι καμια σχεση με κυβερνησεισ ντοπιεσ οποιοσ δεν ειναι ευχαρηστημενοσ ασ τα βρει με αυτουσ εγω απλα ενημερωση κανω τι ξερω και βαζω και λιγο δικα μου ημουν ο μονοσ που μεγαλωσα στουσ δρομουσ τοτε

Senior Member

Senior Member

Senior Member

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast