Results 31 to 45 of 46
Thread: Πρόβλημα με τις γυναίκες...
-
30-08-2018, 18:35 #31
- 01-09-2018, 21:07 #32
Καλησπέρα,
Είχα χαθεί αφενός λόγω φόρτου υποχρεώσεων και αφετέρου λόγω του ότι σκέφτηκα νηφάλια ορισμένες από τις απαντήσεις. Παραδέχομαι ότι το post μου ήταν εν μέρει υπερβολικό, αλλά γράφτηκε εν βρασμώ ψυχής. Ζητώ και μία συγγνώμη από όποιον έθιξα. Πάντως παραμένουν ορισμένες κατά κάποιον τρόπο φοβίες μου σχετικά με την ποιότητα των γνωριμιών που μπορεί να κάνει κανείς σε club και λοιπούς χώρους. Καλώς ή κακώς λοιπόν εκεί προωθείται μία νοοτροπία του επιπέδου "έχω λεφτά και τα δείχνω" (βλέπε μπουκάλια Belvedere και Gray Goose, προκλητικά party με σπατάλες άνευ λόγου, το ότι εκεί συχνάζουν οδηγοί Mercedes), ενώ καλώς ή κακώς υφίσταται και ένας ρατσισμός (υπό την έννοια του ότι για παράδειγμα θα απαγορευτεί η είσοδος στη ρομά κοπέλα που πουλάει λουλούδια για να ζήσει, αν δεν υιοθετείς το απαιτούμενο dress code δεν σε αφήνουν να μπεις κλπ.). Και από τη στιγμή που ειδικά η συγκεκριμένη ρατσιστική πολιτική δεν ενοχλεί τους θαμώνες αυτών των χώρων, αμφιβάλλω το κατά πόσο μπορώ να συνυπάρξω μαζί τους.
Κομματάκι δύσκολο να με έβαλε κάποιος, διότι το αντικείμενο μου έχει να κάνει με προγραμματισμό και μαθηματικά, δεν γνωρίζω πολλούς που να ασχολούνται με κάτι τέτοιο. Επιπρόσθετα, δίπλα από το κουμπί με το "Λ" στο πληκτρολόγιο σου υπάρχει και ένα ακόμα πλήκτρο με κάτι μυστήρια σύμβολα. Εάν το πατήσεις πριν πληκτρολογήσεις το γράμμα που τονίζεται, προστίθεται τόνος στο κείμενο σου. Επίσης, δύο πλήκτρα δεξιά του Tab υπάρχει ένα πλήκτρο μέσω του οποίου μπορείς να προσθέσεις το τελικό σίγμα...
Συμφωνώ ότι ήμουν υπερβολικός, το όλο κείμενο γράφτηκε εν βρασμώ ψυχής. Απλά διατηρούνται ορισμένες φοβίες μου. Για παράδειγμα, ακούω black metal. Έχω αποκομίσει την εντύπωση (μπορεί και να σφάλλω) ότι οι θαμώνες των club θεωρούν τους ακροατές της συγκεκριμένης μουσικής επικίνδυνους, σατανιστές και δεν συμμαζεύεται. Δεν ξέρω πως θα αντιδρούσε κάποια κοπέλα εάν μάθαινε ότι ακούω τη συγκεκριμένη μουσική. Η εάν για παράδειγμα μου δημιουργούσε θέμα επειδή θέλω να πάω σε μία συναυλία τέτοιου είδους, εάν θα μπορούσα να βγω για να πιω το ποτό μου σε ένα μαγαζί κοντά στο δικό μου στυλ (rock bar κλπ.). Επίσης δεν ξέρω εάν θα έχω τη δυνατότητα να εκφράζω τη γνώμη μου για ορισμένα ζητήματα (για παράδειγμα μακεδονικό, θρησκεία κλπ.), καθώς καλώς ή κακώς δεν είναι σύμφωνη με εκείνη της πλειοψηφίας, αλλά από την άλλη έχω το θάρρος της, καθώς όταν εκφέρω γνώμη για κάποιο ζήτημα πρώτα έχω φροντίσει να το μελετήσω και δεν υιοθετώ την άποψη που θέλουν να μου επιβάλουν τα Μ.Μ.Ε. Γενικότερα, δεν έχω πρόβλημα με τη διαφωνία, απλά θέλω να υπάρχει σεβασμός προς το πρόσωπο μου, όπως θα σέβομαι και εγώ τον άλλον (και να μην έρθω αντιμέτωπος με χαρακτηρισμούς επιπέδου "είσαι εθνοπροδότης", "να καείς στην κόλαση" κλπ.). Επιπρόσθετα, παρά την αρχική αρνητική εντύπωση που προκάλεσε το κείμενο μου, δεν μου αρέσουν καθόλου οι εντάσεις, απλά όταν με προσβάλουν, θα απαντήσω αναλόγως. Επιπρόσθετα, όσες κοπέλες γνωρίζουν οι παρέες μου είναι "πιασμένες" :(
Συμφωνώ, εξετάζοντας το ζήτημα νηφάλια. Ο φόβος μου πλέον έγκειται στο ότι θα υπάρχει πρόβλημα με τα δικά μου ενδιαφέροντα (για παράδειγμα, δεν ξέρω πως θα αντιδρούσε η κοπέλα που πάει στα μπουζούκια εάν της έλεγε το αγόρι της ότι το Σ/Κ θα λείψει γιατί θέλει να παρακολουθήσει μία black metal συναυλία).
Το συγκεκριμένο ζήτημα το αποδέχομαι, απλά δεν ξέρω πόσο δεκτικοί είναι οι άλλοι εάν διαφέρεις σε ορισμένα ζητήματα από τη μάζα...
Το ζήτημα με την αυτοπεποίθηση είναι ότι δεν ελέγχεται εξολοκλήρου από εσένα. Δηλαδή, φαίνεται από τη στάση του σώματος, τον τόνο της φωνής κλπ. Ε, οπότε, αν δεν την έχεις, όσο και να προσπαθήσεις μετά από ένα σημείο καρφώνεσαι...
Νευρίαζα διότι έβλεπα πως φλερτάρουν, προσέχουν και εκθειάζουν ορισμένους άλλους άντρες, γεγονός το οποίο με έκανε να αισθάνομαι υποδεέστερος τους, αλλά ΟΚ, ο καθένας έχει τα δυνατά και τα αδύνατα του σημεία... Επιπρόσθετα, δεν ξέρω που αλλού μπορώ να κάνω γνωριμίες εκτός από τις εξόδους...
Έχω ταξιδέψει αρκετές φορές, είχα και δύο εμπειρίες, αλλά και πάλι λόγω έλλειψης κοινωνικότητας μέχρι εκεί. Το επόμενο ταξίδι που έχω προγραμματίσει είναι για τις αρχές του Νοεμβρίου, στην Ισπανία...
01-09-2018, 21:17 #33
Εβαλεσ στο τραπεζι τρεισ κοσμοθεωριεσ αυτοι που πανε μπουζουκια γι αυτουσ ειναι μονο λεφτα κ εμφανιση ο ανθρωποσ γι αυτουσ που πανε κλαμπ ειναι ο ανθρωποσ και κανενα μπαφακι και για τουσ ροκαδεσ τα ξερεισ ολη η ανθρωπινη φυση αλλα απο δουλεια χαλια διαλεγεισ τι θελεισ απο αυτα και ψαξου εισαι γεματοσ στερεοτυπα
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
01-09-2018, 21:36 #34
Noμίζω πρώτα πρέπει να μάθεις να επιλέγεις τους φίλους σου κ όχι να σε επιλέγουν.
Δεν βρίσκω λόγο να τραβολογιέσαι στα μπουζούκια κ στα κλαμπ αν δεν γουστάρεις και δεν ξέρω τι κοινό μπορείς να βρεις με μια κοπέλα που είναι άκρως αντίθετη με σένα. Θα της μιλάς για agalloch κ mgla(είναι τα 2 black metal που γνωρίζω) και θα σου μιλάει για τον Μακρόπουλο κ τον Νινο.
Πέρα από τα στερεότυπα με κάποιους ταιριάζουμε κ νιώθουμε ο εαυτός μας και με άλλους απλά οι κόσμοι μας δεν μπορούν να συνηπάρξουν όσο διαλακτικοί και να είμαστε.
Είναι σαν να μου λες ότι εγώ γουστάρω την ελευθερία του καμπινγκ κ ένας γνωστός μου τον χαμό στην μύκονο και θα πάμε μαζί διακοπές. Ο ένας από τους 2 πιθανόν θα ξινίσει. Στην προκυμένη περίπτωση είσαι εσύ αυτός που ξινίζει γιατι απλά αποφεύγεις να κάνεις επιλογές που σου ταιριάζουν.It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
01-09-2018, 22:27 #35
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είσαι τόσο απόλυτος και προκατειλλημένος. Πως είσαι τόσο σίγουρος απλά από την μουσική που ακούει μια κοπέλα ή τα μέρη που συχνάζει για τις πολιτικές ή θρησκευτικές της πεποιθήσεις ή πόσο ανοιχτόμυαλη είναι ας πούμε; Και ότι θα έχει κολλημένο μυαλό και δεν θα καταλαβαίνει εσένα τον προχώ; Μόνος σου κατηγοριοποιείς τους ανθρώπους και χτίζεις τείχη. Εγώ είμαι φουλ της λαϊκής μουσικής ας πούμε και ο τελευταίος πρώην μου φουλ της ροκ, σε ένα σωρό άλλα θέματα συμφωνούσαμε και όχι, δεν χωρίσαμε μετά από 3μιση χρόνια γιατί ακούμε διαφορετική μουσική, αλλά για άλλους λόγους. Πως περιμένεις να γνωριστείς και να κάνεις σχέση αν πριν καν γνωρίσεις κάποια φτάνεις να προβληματίζεσαι ακόμα και για το εάαααν θα σε αφήνει η γυναίκα να πας σε συναυλία οοοοόταν τα φιάξετε; Ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε!
02-09-2018, 01:38 #36
Ρε φιλε μου ποια belvedere, σε ενα κλαμπακι θα πας να πιεις ενα δυο ποτα, να δεις κανα κοριτσακι να χορευει κι αν κατσει κατι εκατσε. Χαβαλε θα κανεις και θα σηκωθεις να φυγεις. Ειμαι σιγουρος οτι θεωρεις τον εαυτο σου open mind, αμ δεν ειναι ετσι οι open mind. Καθε ηλικια εχει τις δικες της τασεις και αν εισαι κλειστος σε αυτες πιθανο να τρεχεις να τα κανεις στα 40 και στα 50.
Οσο και να επιμενουν καποιοι για το αντιθετο, η εμειρια μου στα 40 χρονοα μου εχει δειξει οτι αυτο που κανει ο μεσος ορος του πληθισμου ειναι το ορθο. Και αυτο το ορθο δεν ειναι ποτε το ακραιο ( ακουω μονο μεταλ και γραφω ποιηση και αδιαφορω για ολα τα αλλα, η ανοιγω belvedere και λουζω τη γκομενα).
Εμενα προσωπικα απο τις πιο ηλιθιες ερωτησεις που μπορει να μου κανει μια γυναικα, ειναι τι μουσικη ακους!
Δε μπορει να μου χλευαζουν το τσοφτετελι και οταν παιζει με δυο τρια ποτηρακια, να πηγαινει το ποδαρακι πανω κατω! Απλα οταν πιεις λιγο φευγουν τα κομπλεξ που σε εγκλωβιζουν.
04-09-2018, 20:49 #37
Myshkin νομίζω δεν υπάρχει λόγος να αναλύουμε το θέμα σου σε τεράστια έκταση εδώ που κυρίως ανταλλάσουμε απόψεις και λέμε γνώμες. Είναι σαφές ότι έχεις θεμελιώδη προβλήματα χαρακτήρα και προσωπικότητας να λύσεις άρα θα ήταν καλύτερο να απευθυνθείς σε έναν ψυχολόγο με τον οποίον θα συζητήσεις τι σε απασχολεί, θα αναλύσει τον χαρακτήρα σου και θα θέσετε στόχους σε τομείς της ζωής σου που θέλεις να βελτιώσεις. Σαν συμβουλευτική. Όλοι εμείς οι ερασιτέχνες εδώ δεν γνωρίζουμε πως μπορούμε ουσιαστικά και στοχευμένα να σε βοηθήσουμε. Επίσης αν δυσκολεύεσαι να βρεις ψυχολόγο στη βαθία επαρχία, ψάξε για συνεδρίες μέσω σκαιπ από το ίντερνετ. Το κάνω κ εγώ που είμαι στο εξωτερικό γιατί προτιμώ να τα αναλύω στα ελληνικά.
Τέλος, εφαρμογές γνωριμιών (τύπου badoo) που αναφέρθηκε δεν θα σε βοηθήσουν ιδιαίτερα. Μόνο αν το συστήσει ψυχολόγος και γίνει στοχευμένα θα μπορούσες να κερδίσεις ουσιαστικά από αυτό. Αλλιώς θα σου δημιουργήσει κι άλλα προβλήματα.
05-09-2018, 09:12 #38
Κι είναι πολύ ψυχοφθόρο να τρέχεις στα 40 και στα 50 επειδή είσαι κλειστός για να κάνεις πράγματα που ο μέσος όρος και η λογική τα κάνουν σε μικρότερες ηλικίες.
Μην ελπίζεις ιδιαίτερα στα σάιτ γνωριμιών. Εκεί συνήθως μπαίνουν αυτές που με τον Χ ή τον Ψ τρόπο έχουν πρόβλημα να βρουν άντρα ή άντρα όπως τον θέλουν. Αν είναι άντρας κυρίως λόγω χαρακτήρα μπαίνει εκεί.
Στα κλαμπ αν δεν το χει ο χαρακτήρας σου δεν θα βγάλεις γκόμενα (νοείται που γουστάρεις). Άσε που θα γίνεις ρεζίλι αν χορεύεις, πίνεις και καπνίζεις ενώ το πρόσωπο σου δείχνει ότι αυτα δεν είναι του χαρακτήρα σου ή γενικά ότι είσαι σε ένα χώρο στον οποίο εσύ δεν ταιριάζεις.
Σημασία έχει να βρεις ταίρι κοντά στο χαρακτήρα σου, κι αν σε γεμίζει κι απ τις αλλες πλευρες (σωμα, ομορφιά, μόρφωση, δουλειά) ακόμα καλύτερα.
Οι σαμπάνιες, οι μερσέντες και τα ακριβά ποτά είναι για την πρώτη εντύπωση. Απλά για να ελκύσουν. Αν δεν το χει ο χαρακτήρας τους ή δεν ταιριάζουν απλά η γνωριμία θα λήξει πολύ σύντομα.γιάννης
06-09-2018, 04:09 #39
06-09-2018, 09:58 #40
Rihanna beyonce pink στικουδη aquilera αυτεσ ειναι οι καλυτερεσ taylor swift
06-09-2018, 10:00 #41
06-09-2018, 10:46 #42
Η δουλεια ειναι του στρατηγου και μιασ αμερικανασ πρακτορισασ του εφ μπι αι καμια σχεση με κυβερνησεισ ντοπιεσ οποιοσ δεν ειναι ευχαρηστημενοσ ασ τα βρει με αυτουσ εγω απλα ενημερωση κανω τι ξερω και βαζω και λιγο δικα μου ημουν ο μονοσ που μεγαλωσα στουσ δρομουσ τοτε
06-09-2018, 10:56 #43
06-09-2018, 10:58 #44
06-09-2018, 14:01 #45