Results 136 to 150 of 192
-
15-09-2018, 22:15 #136
- 15-09-2018, 22:17 #137
15-09-2018, 22:40 #138
15-09-2018, 22:43 #139
15-09-2018, 22:47 #140
15-09-2018, 23:22 #141
16-09-2018, 01:24 #142
Λοιπόν...
Συναντηθήκαμε. Στην αρχή είχαμε δώσει ραντεβού σε ένα μπαράκι να τα πούμε χαλαρά. Ήταν κλειστό. Πάμε λοιπόν για αλλού. Στο δρόμο μου λέει να πάμε σε μια συναυλία... λέω ναι.. Μου λέει να πάρει και μια φίλη της μαζί. Είπα ναι. Γενικά ήταν πολύ χαλαρή. Εγώ ήμουν σα μεγάλη παρασκευή προβληματισμένος φουλ. Εκείνη χαλαρή. Σε κάποια φάση είπα να κάνω την αρχή, την ξεμοναχιάζω, τα λέμε.
Τι ειπώθηκε λοιπόν... Της είπα ότι είμαι φουλ προβληματισμένος, ότι όλο αυτό δεν μου αρέσει. Μου είπε ότι γενικά φρίκαρε όταν της είπα για τα συναισθήματά μου. Ότι δεν μπορεί να το διαχειριστεί γιατί μάλλον δεν είναι έτοιμη. Ότι έρχεται από μία μεγάλη σχέση που της έχει αφήσει κουσούρια από πίεση και καβγάδες και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να ξαναμπεί σε αυτή τη φάση... Σε όλα τα παραπάνω εγώ προσπαθούσα να κρατήσω την ψυχραιμία μου.. Και τα κατάφερα.
Σε κάποια στιγμή όμως της είπα ειλικρινά τις προθέσεις μου. Ότι ήρθα απόψε να της πω να το τελειώσουμε, ότι όλο αυτό με προβληματίζει καιρό και δεν με γεμίζει, έχει αρχίσει να με ξενερώνει. Εκεί σπάστηκε..
Της είπα ότι νιώθω ότι υπάρχει χημεία και δεν είναι στο κεφάλι μου και συμφώνησε. Της είπα ότι με πειράζει που δεν κάνουμε σεξ και είπε ότι και αυτή την πειράζει. Δεν επεκταθήκαμε όμως παραπάνω σε αυτό. γιατί έδειχνε να τρελαίνεται στην πίεση. Μου έλεγε συνέχεια ότι "να, αυτό που κάνουμε τώρα μου θυμίζει την προηγούμενή μου φάση και δεν μου αρέσει". Και ξεροφύσαγε.
Όταν τη ρώτησα ευθέως αν γουστάρει ΕΜΕΝΑ και όχι τη φάση γενικά μου είπε ναι πολύ. Όταν τη ρώτησα αν της άρεσε όταν κάναμε σεξ μου είπε ναι πολύ. Της είπα ότι με έχει μπερδέψει πολύ όλο αυτό και μόνο μία λύση υπάρχει αν θέλουμε να το σώσουμε: Να χαλαρώσει και να αφεθεί.
Αυτό που μου είπε ξεκάθαρα είναι ότι δεν θέλει να με κοροϊδεύει και ότι νιώθει ότι δεν μπορεί να νιώσει αυτά που ίσως νιώθω εγώ κλπ κλπ σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και θέλει να αναπτυχθούν τα συναισθήματα σε άλλους ρυθμούς. Επίσης μου πέταξε και την ατάκα "δεν ξέρω αν είμαστε στην ίδια φάση".
Κλείσαμε με το ότι πρέπει να χαλαρώσει κι άλλο αλλιώς δεν υπάρχει μέλλον.
Μετά υπήρχε μεγάλη παγωμάρα από μεριάς μου. Που όσο και αν προσπαθούσα δεν μπορούσα να την κρύψω. Γιατί αυτό ένιωθα.
Τώρα... Είμαι τελείως μουδιασμένος. Τελείως. Συναισθηματικά είναι σαν να έχω φάει μεγάλη φάπα. Αν θέλω να συνεχίσω όλο αυτό τώρα που γνωρίζω πλέον ότι δεν είναι παιχνιδάκι απλά έχω να κάνω με ένα τόσο ανασφαλή άτομο; Δεν ξέρω. Και πάνω απ΄όλα δεν ξέρω αν αυτές οι καταστάσεις γιατρεύονται ή πάντα θα είναι σε ένα τέτοιο mood μέχρι να αντικατασταθούν από κάτι δυνατό. Μη τελικά γίνω εγώ η γιατριά της για να μεταβεί από μια σάπια κατάσταση σε μία άλλη (και όχι τη δική μου, το stepping stone που λένε). Είμαι μουδιασμένος... Γιατί πήγαινα να ακούσω άλλα και άλλα άκουσα....
16-09-2018, 01:37 #143
16-09-2018, 03:22 #144
Μαλιστα, της αρεσεις πολυ, της αρεσε το σεξ πολυ, αλλα δεν θελει να εισαστε μαζι και αποφεύγει και το σεξ.
Κοιτα δεν ειναι σε φαση ουτε να σε στειλει ακαριαία, καθαρά για δικη της βόλεψη, αλλα ουτε θελει και κατι παραπανω.
Υποτίμηση λεγεται η διαδικασια και γινεται ασυνείδητα. Αν την λήξεις εσυ οριστικά θα την ενοχλήσει γιατι δεν σε εχει υποτιμήσει οριστικά ακομη, αμφιταλαντεύεται.
16-09-2018, 07:52 #145
Καλημέρα φίλε μου...τι να χαλαρώσει ρε συ δεν κατάλαβα είναι ήδη αρκετά υπέρ χαλαρά.αφου λέει πως και σε αυτήν πειράζει που δεν κάνετε σεξ Τότες γιατί δεν κάθεται?? τέλος πάντων συνέχισε το λίγο ακόμα να δούμε που θα πάει..αλλά αν θέλεις τη γνώμη μου μην την ψάχνεις άσε να δούμε αν θα σε ψάξει εκείνη...και αν σε ρωτήσει γιατί δεν πήρες τηλ.πες είχα κάτι να κάνω..
Υ.γ
Σε είπε να φέρει και μια φίλη της και είπες οκ..τελικά ήρθε η φίλη της??άσχετο αλλά μου καρφώθηκε η απορία..
16-09-2018, 10:52 #146
αυτο που δεν καταλαβαινω, ειναι γιατι περιμενες να ακουσεις αλλα, ενω ουτε η συμπεριφορα της, ουτε οσα σου εχει πει μεχρι τωρα, δειχνουν να νοιωθει αλλα...
δεν ξερω αν το καταλαβες, σου ειπε οτι κι τις προηγουμενες φορες..
και δεν μπορουσες να εχεις αντιλογο γιατι στα εχει ξαναπει 100 φορες, απο οταν γνωριστηκατε μεχρι οταν της εκανες ερωτικη εξομολογηση.
στο μονο, στο ΜΟΝΟ που μπορουσες να πεις μια κουβεντα, ειναι οταν σου ειπε οτι (και καλα) της λειπει το σεξ. μηπως εννοουσε το σεξ γενικα;
αν της λειπει γιατι δεν το κανει;; τι σχεση εχει η πιεση με το σεξ;; αφου βρισκεστε εστω και αραια. οταν βρισκεστε γιατι δεν θελει να κανετε σεξ;;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΕΣ, ΑΦΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ. ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ;.
μου εσπασες τα νευρα με το θεμα αυτο, γιατι ολα τα αλλα ηταν αναμενομενα, και δεν μπορεις να πεις και τπτ, επειδη σου εχει εξηγηθει η κοπελα.
ναι, εγω πιστευω οτι ειναι δικαιολογιες.
οταν βρει αυτο που θελει, η αν της κατσει αυτος που θελει (σε περιπτωση που τον κυνηγαει και δεν της καθεται), μια χαρα θα κανει σχεση.
κι αυτο με το να κουβαλησει την φιλη, ενω δεν βρισκεστε ουτε καν οι δυο σας, τι νομιζεις οτι ηταν;
φιλαρακι σε θελει φιλε μου, να συνοδευεις αυτην και τις φιλες της σε εξοδους.
16-09-2018, 10:56 #147
16-09-2018, 11:05 #148
16-09-2018, 11:11 #149
Μπράβο ρε ρεμεντυ έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα..
16-09-2018, 11:21 #150
Δυστυχώς για τον φίλο μας, έχεις απόλυτο δίκιο. Κατά πόσο βέβαια θα μπορέσει να το κάνει όσο βρίσκεται συναισθηματικά εμπλεκόμενος με αυτήν...
Όποτε έπρεπε να φτύσω μια γυναίκα, το έκανα όχι για να με εκτιμήσει ή για να την κερδίσω πίσω. Πάντα το έκανα για να καταφέρω να απεμπλακώ συναισθηματικά από εκείνη. Θεωρώ πως έχει να κάνει με την αυτοεκτίμηση του κάθε ανθρώπου να μην θέλει να υφίσταται τέτοιου είδους συμπεριφορές. Πριν το φτύσιμο λοιπόν (μιλάω για εμένα προσωπικά) πάντοτε προηγείται η απόφαση να βγει αυτός ο άνθρωπος από την ζωή μου. Δεν νομίζω ότι ο φίλος μας είναι έτοιμος για κάτι τέτοιο, με βάση αυτά που μας γράφει...
Πάντως Remedy μου αρέσει πολύ ό τρόπος σκέψης και γραφής σου. Βρίσκω τον εαυτό μου να συμφωνεί με τις απόψεις σου.