Results 166 to 180 of 192
-
17-09-2018, 18:24 #166
Ερωτευόμαστε παιδιά. Και πιστεύω ότι είναι ότι καλύτερο! Υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να χάνεσαι σε έναν άνθρωπο; Όχι... Απλά το ιδανικό είναι αυτό όσο διαρκεί να έχει και ανταπόκριση.
Τώρα στην περίπτωσή μου δεν είχε την πρέπουσα για τον α ή τον β λόγο. Μπορεί να φταίω εγώ μπορεί να φταίει κ εκείνη. Και να ξέρετε οι γυναίκες που λέτε ότι και καλά οι άντρες δεν κάνουν έτσι, κάνετε μεγάλο λάθος. Είμαστε ακόμα χειρότεροι απλά κάποιοι, σε κάποιες περιπτώσεις το δείχνουμε και σε κάποιες άλλες όχι. Στη συγκεκριμένη επέλεξα (μου βγήκε) να το δείξω. Αν με ρωτήσει κάποιος γιατί ρε βλ@κα το έδειξες, δεν μπορώ να το απαντήσω... Αλλά ήταν δυνατό και μου άρεσε, ιδιαίτερα όταν έπαιρνα το ίδιο. Και υπήρξαν στιγμές που ήταν αμοιβαίο και το ένιωσα. Όταν αυτό ξαφνικά πάγωσε τότε άρχισα να χάνομαι.
Η αλήθεια είναι ότι ακριβώς επειδή ήταν λίγο το διάστημα και εκείνη ανώριμη σε πολλά πράγματα, απλά μπορεί να μου περάσει πιο γρήγορα. Πιο ανώδυνα δεν θα πω γιατί είναι νωρίς ακόμα. Και η αλήθεια είναι ότι ακόμα σκέφτομαι με "αν"... Αλλά πιο γρήγορα μάλλον ναι.
Τώρα δεν ξέρω πως θα είναι όταν τη δω τυχαία μπροστά μου, ή αν κανονίσουμε να βρεθούμε ή οτιδήποτε. Παραμένουν τα ερωτηματικά που έχω, μάλλον δεν θα απαντηθούν ποτέ. Και ίσως είναι καλύτερα έτσι.
- 17-09-2018, 20:30 #167
Μην απολογησεί ρε φίλε εγώ σε είπα και πριν όλοι μας τα περάσαμε αυτα.απλα τώρα επειδή εμείς έχουμε και κάποια Χ ηλικία αλλιώς τα βλέπουμε τα πράγματα.....ερωτεύτηκες καλά έκανες τελείωσε πάμε παρακάτω.....
Υ.Γ
Ρε συ μου κάνει τρομερή εντύπωση και δεν φεύγει απτό μυαλό μου το ότι κάνατε μέρες να βγείτε και εκείνη αντί να επιλέξει να μείνετε μονοι.φωναξε και τη φίλη της..έχει γούστο....να το πω αυτό που σκέφτομαι να μην το πω???δεν ξέρω με βασανίζει..
Τέλος πάντων ας μην σκανδαλιζομαι
17-09-2018, 22:03 #168
18-09-2018, 00:15 #169
20-09-2018, 10:36 #170
Προχθές σε μια εκδήλωση βρεθήκαμε. Ήταν αναμενόμενο βέβαια ότι θα ήταν κι εκείνη εκεί.. Στην αρχή ενώ την είδα δεν έκανα κίνηση καθόλου να της μιλήσω. Δεν μου βγήκε μάλλον ή εγωισμός... Αυτή ήταν συνέχεια γύρω μου. Σε κάποια φάση έρχεται, μου χτυπάει την πλάτη και μου λέει γεια... Της είπα κι εγώ αλλά τίποτα παραπάνω. Μετά ήταν συνεχώς γύρω μου, δε μιλούσαμε, δεν έδινα σημασία, όμως καταλάβαινα πως εκείνη όλο κοιτούσε. Τέλος πάντων, εγώ δεν έμεινα πολύ γιατι είχα και άλλη δουλειά, απλά της χαμογέλασα και έφυγα. Δεν μιλάμε καθόλου γενικά.
Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές έχω έρθει στο τσακ να την πάρω τηλ αλλά μάλλον δεν έχει νόημα τώρα και θέλω να δώσω λίγο ακόμα χρόνο. Βέβαια δεν ξέρω πόσο ακόμα θα κρατηθώ. Ζωρίζομαι...
20-09-2018, 12:10 #171
Μαλιστα. Μολις σε τούμπαρει και πας πισω θα σε γλεντήσει.
20-09-2018, 14:27 #172
20-09-2018, 20:28 #173
20-09-2018, 20:43 #174
Ανάλογα τι ανθρωπος ειναι η κοπελα. Μπορει να τον γλεντήσει ελαφρώς, μεχρι και να τον χορέψει αν διαθέτει λιγη κακιά, εγωισμο και εκδικητικότητα.
Ο τυπος ειναι καψούρης και ερωτευμένος, οποτε η κοπελα εχει το μαχαίρι εχει και την πιτα.
Απο τη στιγμη που της εδειξε με τη σταση του οτι την αγνοεί, οτι τελειωσε, να τελειώσει κιολας. Διαφορετικα απο εδω και περα οτι και να κανει η κοπελα θα εχει δικιο.
21-09-2018, 09:07 #175
Καλημέρα.
Νομίζω ότι εχθές σήμανε για ακόμη μια φορά (όσο πάει γίνεται και πιο ηχηρό) το τέλος... Ζορίστηκα πολύ. Δεν άντεξα και έστειλα... Επειδή βρεθήκαμε ξανά και κοιταχτήκαμε δεν μπόρεσα να συγκρατηθώ. Το μήνυμα της πήγε, το είδε, αλλά ούτε φωνή, ούτε ακρόαση..
Δεν ξέρω αν ήταν κακή η τακτική ή αν συνέχιζα το (ηλίθιο κατά τη γνώμη μου) "γράψιμο" υπήρχε περίπτωση να ήταν άλλο το αποτέλεσμα. Όμως απλά δεν μπόρεσα να το κάνω..
Τώρα νομίζω ότι έγινε αρκετά ξεκάθαρο... Σκ@τά!
Αλλά έτσι, για να μου λυθεί η περιέργεια, @giorgos35, τι είχες βάλει με το μυαλό σου;
21-09-2018, 10:16 #176
μπα...
μονο χειροτερο μπορει να ηταν το αποτελεσμα αν συνεχιζες. αν την επρηζες μπορει να σου απαντουσε κατι ξυνο, οπως "αχ, τα ειπαμε κωστακη, μην αρχιζεις παλι τα ιδιαααααα".
δεν αλλαξε γνωμη επειδη σε χαιρετισε στο παρτυ.
σε χαιρετισε γιατι δεν εχει κανενα προβλημα μαζι σου, κι ουτε σου κραταει καμια κακια, γιατι δεν της εκανες τπτ κακο.
εσυ εχεις το προβλημα.
οτι και να σου λεμε εμεις, εσυ θα κανεις αυτα που σκεφτεσαι, παντα.
οπως κανουμε και ολοι μας.
αυτο που ηθελες ηταν να σου πουμε αυτα που θες να ακουσεις και να προτεινουμε να κανεις αυτα που ηθελες να κανεις.
δεν στα ειπαμε, αλλα εσυ τα εκανες ετσι κι αλλιως.
ετσι κανουμε ολοι, μην ανησυχεις.
θα κανεις αυτα που θελεις, και στο τελος θα αποφασισεις μονος σου, αποτ α αποτελεσματα , πως θα συνεχισεις.
παντα ηταν ξεκαθαρο, δενε γινε τωρα. εσυ δεν το εβλεπες γιατι δεν ηθελες να το δεις. μπορει και τωρα να μην θελεις να το δεις.
οταν το αποφασισεις, θα το δεις μια χαρα.
να σου πω εγω τι σκεφτηκε ο γιωργος..
σκεφτηκε μηπως σου κουβαλησε την φιλη της για παρτουζες, οπως κανουν οι απελπισμενες που δεν μπορουν να εχουν εναν γκομενο μονες τους. ε, δεν ειχε αναγκη να το κανει, την ηθελες μια χαρα μονη της. :)
21-09-2018, 10:46 #177
Ρε ρεμεντυ γιατί διαβάζεις το μυαλό μου???χαχαχχαχαχαχα όντως αυτή η ιδέα μου μπήκε στο μυαλό απτή πρώτη στιγμή...και πως μπορούμε να ξέρουμε ότι δεν είναι αυτο που σκέφτηκα???λίγοι και λίγες το κάνουν στην εποχή μας??εντάξει μια ιδέα ήταν ..α και κάτι ακόμα αυτό δεν είναι πράξεις απελπισίας επειδή δεν μπορούνε να βρούνε γκόμενο .απλά είναι τρόπος απόλαυσης...μάλλον έτσι τους αρέσει πιο πολύ το σεξ.γουστα είναι αυτά....μην ξεχνάμε και την λεπτομέρεια ότι η κοπέλα ξενέρωσε μόλις σιγουρευτικε για τα αισθήματα του φίλου μας...σου λέει αφού δεν θέλει μόνο σεξ και με καψουρευτικε άρα δεν θα θέλει παρτούζες...πω πω η φαντασία μου οργιάζει πρωί πρωί..χαχχαχαχαχαχ
21-09-2018, 11:12 #178
κοιτα, θεωρω οτι αν το ειχε κανει γι αυτο, θα ειχαν κανει καποια κινηση οι φιλες.
αλλιως γιατι να την κουβαλαει; υπηρχε ποτε περιπτωση να της την πεσει αυτος;
για το αλλο που λες, ισχυει για ανδρες, οπως το περιγραφεις, απο γυναικες δεν το εχω δει.
κρινω ισως κι απο την μοναδικη που εχω γνωρισει καιτ ο εκανε κατα συστημα ακριβως επειδη δεν μπορουσε να εχει τον ανδρα που κυνηγουσε καθε φορα.
ερωτευοταν μονιμα καποιον πανω απ τα κυβικα της που την εγραφε.
οταν εβλεπε αδιαφορια και απομακρυνση, αρχιζε και του εταζε παρτουζες με την φιλη της με την ξαδερφη της, με εναν μαλιστα εκανε τριο με τον ξαδερφο ΤΟΥ (γκει εκεινος), μηπως και κανει σχεση μαζι της για να του κανει ψυχικα. αβυσσος η ψυχη...
α για την ιστορια. κανενας δεν εκατσε, ουτε καν για παρτουζες..
21-09-2018, 15:10 #179
Ε είναι τραβηγμένο ρε παιδιά. Δεν κόλλαγε πουθενά αυτό. Αλήθεια.
Το βασικό θέμα είναι ότι το παιχνίδι το έχασα τελείως και αυτό είναι που με καίει πολύ. Ότι ίσως θα μπορούσα να μην το χάσω έτσι... Όπως και να χει δεν ήθελα να πάει αμαχητί. Ακόμα και αν το τελευταίο χτύπημα ήταν το πιο γερό... Έπαιξα κι έχασα... Απλά το σκορ ήταν υπέρ μου στην αρχή και γύρισε από αστοχίες... κακό!
21-09-2018, 17:51 #180
Εγω νομιζω την εφερε μαζι να δωσει το μνμ οτι δεν εχουν σχεση και ουτε θελει σχεση.
Τωρα για παρτουζα, αμα εδινες εξ αρχης το μνμ εσυ οτι θελεις σεξ χωρις πολλα πολλα, ισως να επαιζε κι αυτο. Ειναι οι φάσεις που σκεφτεσαι μετα απο χρονια και λες μα τι μαλακας ημουνα χαχα!
Αυτο που σου λεει η ρεμεντυ ισχυει, δεν ειμαστε οι γαμάτοι εμεις, οι ξερόλες, τα εχουμε παθει και μας εχουν τσουξει κιολας, και πιθανο να ξαναπάθουμε κι αλλα. Εγω πχ την επαθα αλλη μια σαν πρωτάρης στα 39, απλα την εκανα νωριτερα απ οτι οταν θα ημουν 25