Όταν εκείνη δε θέλει σχέση.. τι κάνουμε; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 13 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 16 to 30 of 192
    Banned
    εγω δε βρισκω ιδιαιτερο λογο να της πεις κατι με βαση αυτα τα δεδομενα που εχεις ειναι πιο πιθανο στη μια εβδομαδα να ειστε μαζι τη μιση γιατι νομιζω οτι αυτη αυτο θελει σχεση μεχρι ενα σημειο

ισως επειδη οι ανθρωποι εκτιμουν περισσοτερο αυτον που κανει οτι δε καταλαβαινει.

Banned
    επισης δε βρισκω και λογο να το διαλυσεις απο το τιποτα ειναι καλυτερο το μεσαιο.αν θες καπια περισσοτερο θα ειναι με αλλη.

Senior Member
    Φευγουμε τροχαδην, μην επηρεαστει η αξιοπρεπεια μας , 1 δεν θελει ιαυτη , 10 δεν θες εσυ ........

Senior Member
    Τα είπαμε και τα συζητήσαμε. Η αλήθεια είναι πως μου έβγαινε πολύ δύσκολα αλλά της είπα ότι νιώθω και ότι θέλω εγώ. Η αλήθεια είναι ότι προβληματίστικε γιατί όπως μου είπε αυτά είναι νέα δεδομένα επειδή ποτέ δεν της είχα ανοιχτεί. Όταν τη ρώτησα τι είναι αυτό που θέλει και η ίδια μου είπε ότι περνάει πολύ ωραία, ότι της αρέσει όλο αυτό που έχει εξελιχθεί μεταξύ μας αλλά γενικά δεν θέλει να πιέζει καταστάσεις και ότι γενικά της αρέσει τα πράγματα να εξελίσσονται σιγά σιγά.
    Αν και όλο αυτό με προβλημάτισε κι εμένα και περίμενα να αντιδράσει κ αυτή με ενθουσιασμούς κλπ κλπ, η αλήθεια είναι ότι χαλάρωσα πολύ που της τα είπα. Ίσως επειδή εγώ ήμουν αυτός που δεν ανοιγόταν καθόλου και επιτέλους το έκανα...
    Στην πορεία της είπα και ότι κι εμένα μου άρεσε από πριν απλά δεν τολμούσα να κάνω κάτι και μου αποκάλυψε ότι εκείνη με ήθελε πολύ καιρό πριν (ίσως και πάνω από χρόνο).
    Δεν ξέρω πως θα πάει, αν όλο αυτό την πίεσε. Όταν τη ρώτησα μου είπε όχι. Όμως αλήθεια ένιωσα την ανάγκη να της τα πω γιατί θα έσκαγα.
    Δεν ξέρω πως το μεταφράζετε κι εσείς όλο αυτό... Πάντως, είναι η πρώτη φορά που ανοίγομαι έτσι σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα..

Senior Member
    καλημερα.
    κρατω το οτι ενοιωσες την αναγκη να της πεις οτι της ειπες και ειναι αρκετο.δλδ, αφου ηθελες να τα πεις, καλα εκανες και τα ειπες.
    η αντιδραση της μου φανηκε το ιδιο χλιαρη με την ολη συμπεριφορα της.
    ειναι σαν αυτο που λεει ο ενας " σ αγαπω" και απανταει ο αλλος "ευχαριστω"...
    δεν χρειαζεται να "ανοιχτει" καποιος για να ειναι ζεστος κι ενθουσιωδης ο αλλος. και μονο που δειχνει αν τον θελει, αρκει.οποιος ειναι ενθουσιωδης, κολλαει, πως το λεμε. αυτο που τον διωχνει ειναι το να δειχνεις οτι δεν θες να τον βλεπεις και να χρειαζεται να σε κυνηγαει, δεν τον διωχνει το οτι δεν εχεις κανει ερωτικη εξομολογηση.
    εξακολουθει να μου δινει την αντυπωση μιας κοπελας που συντηρει μια σχεση για αλλον λογο απο τον ερωτα. τι θα πει 'σιγα σιγα" δλδ, εφοσον εχετε κανει σεξ; τι εισαι; πικρο φαρμακο και προσπαθει να συνηθισει;
    η σε βλεπει για καλο γαμπρο αλλα δεν ειναι ερωτευμενη, ή εχει/θελει αλλον.

Senior Member
    @Remedy
    Από το παρελθόν της δεν ξέρω πολλά πράγματα. Θα παραθέσω ότι ξέρω απλά για να υπάρχει μια εικόνα. Ξέρω ότι είχε μια σχέση για περίπου δύο η τρία χρόνια ο οποίος την πίεζε πολύ. Σε άρρωστο βαθμό. Αυτό έχει τελειώσει γενικά. Στο μεσοδιάστημα δεν είχε κάτι το σοβαρό και κυρίως τα έληγε αυτή. Το τελευταίο που έμαθα είναι ότι τραβιόταν με έναν τύπο για περίπου κάνα μήνα ο οποίος έφυγε τώρα για δουλειά. Δεν ξέρω τι φάση και πως πήγε και γιατί το διαλυσαν...
    Σκέφτομαι κι εγώ μην υπάρχει τίποτα από το παρελθόν που την τραβάει. είτε από το μακρινό είτε από το πρόσφατο.
    Παρόλα αυτά ξέρω ότι της άρεσα καιρό... Ακόμα και σε περιόδους που μπορεί να έβγαινε και με άλλους. Δεν ξέρω... Και γενικά ότι ξέρω τα έχω μάθει από τρίτους. Όχι από την ίδια.
    Αλήθεια, αξίζει να τα σκαλίσω; Αξίζει να ρωτήσω την ίδια ή θα φανώ βλάκας; Γενικά το παρελθόν μετράει να το συζητάς; Και ως που; Επίσης να πω ότι εκείνη δεν με έχει ρωτήσει καθόλου για το δικό μου παρελθόν.

Επίσης... Για καλό γαμπρό στα 23 της; Λίγο υπερβολικό δεν ακούγεται;

Senior Member
    δεν εχει νοημα να ρωτας την ιδια πολλα- πολλα, για τον απλο λογο οτι αν δεν θελει να σου πει, ΔΕΝ θα σου πει, η θα σου πει ψεματα και αδικα θα χαλαστεις.
    εχει ομως νοημα να της πεις, τι ειδους σχεσεις θελεις για τον εαυτο σου, οπως επισης και τι αισθηση σου δινει.
    πχ, εγω θα της ελεγα οτι μου δημιουργει την εντυπωση οτι εχει κι αλλα ερωτικα ενδιαφεροντα στην ζωη της , γιατι μια γυναικα που ειναι ελευθερη και αποκτα σχεσεις με ενα που ηθελε πολυ )οπως σου ειπε), επιδιωκει να ειναι μαζι του, ειναι ενθουσιωδης, κανει σεξ κλπ.
    ολα αυτα που αυτη κανει με το σταγομνομετρο και σαν να την απασχολει ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
    επισης θα της ελεγα, οτι εφοσον ειμαι με γυναικα που ηθελα και θελω, δεν εχω λογο να βγαινω με αλλες, και θελω να περναω τον χρονο μου μαζι της, και να κανω σεξ μαζι της.
    θα της ελεγα τι θελω απ την σχεση μας, δεν θα καθομουν στην αοριστη δηλωση της "να το παμε σιγα- σιγα", τι να παμε σιγα- σιγα δλδ; μιλαει σαν να κανει κοπο να σε συνηθισει. χαρη σου κανει;
    σορι αλλα αυτα που λεει ειναι δικαιολογιες.
    μαλλον θελει καποιον αλλον και δεν μπορει να τονε χει.
    τωρα, δουλευει αλλου οπως λες, της εριξε ακυρο και ψαχννεται η κοπελα μηπως μπορεσει να προχωρησει μαζι σου αλλα δεν της βγαινει; δεν ξερω...

Senior Member
    Μάλλον αυτή η συζήτηση πρέπει να γίνει ακριβώς. Έχεις δίκιο...
    Τώρα για το άλλο κ εγώ εχθές το έμαθα τυχαία από έναν φίλο μ που την ξέρει και το ήξερε σαν γεγονός. Γενικά δεν ξέρω τι φάση αυτός, ξέρω όμως ότι εκείνη δεν θα είχε πρόβλημα να έχει κάποιον γιατί είναι αντικειμενικά πολύ ωραία γυναίκα (και δεν το λέω επειδή την έχω πατήσει εγώ). Δεν ξέρω λεπτομέρειες... Όμως μπορώ να μάθω... Από μια φίλη μας που την ξέρει.. και μια φορά της έχω μιλήσει για να μ πει γνώμη. Ίσως πρέπει να την ρωτήσω ξανά να μ πει αν ξέρει κάτι. Είναι εμπιστο πρόσωπο 100%. Απλά δεν ξέρω αν είναι κατινια όλο αυτό. Όμως θέλω να ξέρω. Γιατί αρχίζω και αναπτύσσω συναισθήματα έντονα και θέλω να ξέρω που πατάω...

Senior Member
    αν ειναι ωραια γυναικα, μπορει να εχει "καποιον" και να μην ειναι μονη της.
    αυτο δεν σημαινει ομως οτι μπορει να εχει "οποιονδηποτε" θελησει.
    μπορει καποιος συγκεκριμενος να της ριχνει ακυρο και να εχει κολλησει.
    αν μπορεις να μαθεις πληροφοριες, μαθε. αφου βασανιζεσαι τοσο, να ξερεις τι γινεται τουλαχιστον.
    αλλα αν ειναι τοσο εμπιστη φιλη της ομως, δεν θα σου πει την αληθεια,'η ολη την αληθεια. κι αν δεν σου πει αληθεια, θα της πει κι οτι ρωτουσες.

Senior Member
    Και να φανταστείς ότι φαινομενικά εγώ ήμουν αυτός που έριχνα άκυρα και αδιαφορούσα το προηγούμενο διάστημα... Δεν ξέρω.
    Όπως και να χει όμως θέλω να γνωρίζω τι συμβαίνει. Αν όλα αυτά οφείλονται στο παρελθόν, στο ότι δεν είναι σε ίδια φάση ή ακόμα και στον χαρακτήρα κάτι που δεν αποκλείω μιας και μου το λένε γνωστοί της... Αλλά εγώ δεν την ξέρω τόσο καλά...

Senior Member
    το χειροτερο θα ειναι να οφειλονται στο παρον και οχι στο παρελθον...
    δειχνει συμπεριφορα καποιας που εχει φαει ακυρο και βγαζει τα σπασμενα πανω σου, παιρνοντας επιβεβαιωση απο το ενδιαφερον σου, αλλα χωρις να σε θελει ουσιαστικα. αν ειναι τυπος "γραμματοσημο", περισσοτερα θα καταφερεις αν την εχεις να σε κυνηγαει οπως πιθανοτατα κυνηγαει και καποιον αλλον που δεν της καθεται.
    μην γινεσαι τοσο δεδομενος.
    κολακευεται αλλα δεν ερωτευεται.
    γινε λιγο απομακρος. δειχνει ανασφαλης. με το να εισαι παντα παρων και διαθεσιμος, απωθειται. ειναι μαζοχα η γυναικα.

Banned
    Quote Originally Posted by Asiatas View Post
    Καλημέρα!
    Θα ήθελα μια γνώμη σε ένα θέμα και πως να το χειριστώ...
    Τον περασμένο Μάρτιο βγήκα από μια σχετικά μεγάλη αλλά πολύ δυνατή σχέση. Η αλήθεια είναι πως αντικειμενικά έπρεπε να τελειώσει για πολλούς λόγους, όπως και έτσι κ έγινε.
    Εδώ και περίπου 1μιση μήνα είμαι με μια κοπέλα. Υπήρξε κάποιο ενδιαφέρον και φλερτ μόνο από τη μεριά της στην αρχή, αλλά εγώ επειδή κυρίως δεν ήμουν σε φάση για τίποτα δεν έδινα σημασία. Ώσπου κάποια στιγμή είπα να αφήσω πίσω το παρελθόν και να τολμήσω να δεχτώ να βγούμε ξέροντας ότι κατά πάσα πιθανότητα κάτι θα παιχτεί μεταξύ μας. Έτσι κ έγινε. Βγήκαμε, φλερτάραμε, φιληθήκαμε και δεν υπήρξε σεξ την πρώτη βραδιά για κάποιον λόγο, ενώ και η συζητήσεις πριν και το κλίμα εκείνο το βράδυ δείχνανε προς αυτή την κατεύθυνση. Κυρίως γιατί εκείνη το απέφευγε.
    Μεσολάβησε καλοκαίρι, φύγαμε και οι δύο διακοπές χωριστά, ενώ μιλούσαμε σχεδόν κάθε μέρα. Όλο αυτό το μήνα που τραβιόμαστε έχουμε βγει κάμποσες φορές, περνάμε καλά και οι δύο ενώ έχουμε κάνει 3 φορές μόνο σεξ στο οποίο φαίνεται να υπάρχει τρελή χημεία μεταξύ μας.
    Παρόλα αυτά κάποια πράγματα με μπερδεύουν...
    Στην αρχή εγώ ήμουν πολύ χαλαρός με εκείνη μη γνωρίζοντας που το πάει. Άμεσα όμως μου έδωσε να καταλάβω ότι δεν θέλει μόνο να περνάει καλά και να κάνουμε μόνο σεξ πράγμα που μέσ στις άκρες μου το είπε. Έτσι κ εγώ έδωσα χώρο και είδα ότι όντως μου κινεί το ενδιαφέρον αυτός ο άνθρωπος, άρχισα να γουστάρω τρελά. Το ίδιο ένιωθα ότι νιώθει και η ίδια, ιδιαίτερα όταν βρισκόμασταν face to face.
    Ενώ στην αρχή ήμουν πολύ μαγκωμένος, άρχισα να αφήνομαι, έχω αναπτύξει συναισθήματα και έναν ενθουσιασμό σε σημείο που τη σκέφτομαι κάθε λίγο και λιγάκι. Όμως νομίζω ότι έχω ξεπεράσει κατά πολύ τα δικά της όρια. Για παράδειγμα, ενώ εγώ θέλω να τη βλέπω συνέχεια, να βγαίνουμε να είμαστε όλο και περισσότερο μαζί, εκείνη δεν βλέπω να έχει τον ίδιο ενθουσιασμό με εμένα. Δεν λέω ότι είναι ψυχρή, λέω ότι δεν είναι τόσο ενθουσιασμένη όσο εγώ.
    Γενικά προσπαθώ να μη γίνομαι φορτικός και να πιέζω καταστάσεις, όμως εχθές έγινε το κακό... Έχουμε να βρεθούμε 4 μέρες και της είχα πει μήπως βρισκόμασταν εχθές το βράδυ. Εκείνη κανόνισε να βγει πάλι με φίλους. Εγώ θύμωσα και σπάστηκα, γιατί ενώ την έχω συνέχεια στο μυαλό μου παρά τις όλες σκοτούρες που με τυραννάν κάθε μέρα εκείνη δεν κάνει το ίδιο. Φάνηκε στο τηλέφωνο που μιλήσαμε. Της στέλνω το βράδυ να έρθει να κοιμηθεί σπίτι μου. - Παρεπιπτώντος, για κάποιο λόγο, ποτέ δεν έχουμε κοιμηθεί μαζί, συνήθως όταν κάνουμε σεξ μετά πάει σπίτι της -. Εκείνη μου λέει ότι γενικά θέλει να κοιμηθούμε μαζί απλά εχθές είχαν έρθει και κάτι φίλοι της που είχε να τους δει καιρό και δεν ξέρει τι ώρα θα γυρίσει. Τέλος πάντων, καταλαβαίνοντας ότι κάτι μου την είχε σπάσει με παίρνει τηλ και μου λέει μέσα σε όλα, ότι γενικά της αρέσει που είμαστε μαζί, όταν βγαίνουμε περνάμε και οι δύο καλά, όμως δεν έχει κάποια πρεμούρα να με βλέπει και να μιλάμε κάθε δευτερόλεπτο. Αυτό με προβλημάτισε πολύ.... Επίσης όταν της είπα ότι λόγω δουλειών θα ξαναβρεθούμε μετά από μέρες εκείνη έδειξε χαλαρή και μου είπε μάλιστα ότι "τι θες να κάνω, να σου γκρινιάξω; δε θέλω να σε πιέζω όπως δεν μου αρέσει να με πιέζουν". Δε λέω καλό είναι να μην υπάρχει πίεση, αλλά όταν υπάρχει μια στενοχώρια που δε βλέπεστε για αντικειμενικούς λόγους είναι ωραίο...
    Το λοιπόν...
    Πως γίνεται ενώ η ίδια μου ξεκαθαρίζει συνέχεια ότι δεν θέλει να κάνει κάτι μόνο για να περνάει καλά να έχει αυτές τις αντιδράσεις; Μήπως είμαι εγώ υπερβολικός; Με όλες τις προηγούμενές μου σχέσεις (και δεν ήταν λίγες) όταν ξεκινούσε σχέση υπήρχε πολύς ενθουσιασμός, σε σημείο που δε χόρτενε ο ένας τον άλλο για τους πρώτους μήνες, που κάναμε πίσω πολλά πράγματα. Δε λέω ότι κ εδώ δεν υπάρχει, αλλά όχι τόσο...
    Πως γίνεται ενώ εγώ έχω σπίτι και μένω μόνος να μην έχουμε κοιμηθεί ούτε μια φορά μαζί... Μάλιστα όποτε έρχεται σπίτι μου ποτέ δεν ανεβαίνει να αράξουμε πάνω, αντιθέτως πάμε βόλτες κλπ ή καθόμαστε κάτω στο αμάξι της. Πάνω θα ανεβούμε μόνο όταν θέλουμε και οι δύο να κάνουμε σεξ... Αυτό με χαλάει λίγο.
    Να σημειώσω ότι έχουμε μια διαφορά ηλικίας (εγώ 29 αυτή 23) και όταν μια φορά της είχα πει ότι με επηρεάζει λίγο, σαν να σπάστηκε γιατί μου είπε ότι εκείνη δεν την επηρεάζει μιας και είμαστε σε ίδια φάση.

Τέλος, όπως έχει γίνει αντιληπτό, έχω δαγκώσει άγρια τη λαμαρίνα. Βγαίνουν στην επιφάνεια ανασφάλειες που νομίζω ότι έχουν γίνει αντιληπτές. Όμως δεν μπορώ να πιέζομαι να κρύβω το πως νιώθω από αυτήν μόνο και μόνο για να το παίξω ο κουλ γκόμενος. Μου φαίνεται πως εκείνη δε θέλει πολλές δεσμεύσεις, παρότι ήταν η πρώτη που έκανε το βήμα και ήθελε να γίνει κάτι μεταξύ μας και της άρεσε πολύ η εξέλιξη αυτή. Θα βγούμε κάποια στιγμή να τα συζητήσουμε αυτά αλλά δεν ξέρω πως να το χειριστώ...
    οταν εκεινη δεν θελει σχεση ,και μπορομε να εχουμε σαρκικη επαφη ,τωτες,απλα πανυγηριζουμε φιλε

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    καλημερα.
    κρατω το οτι ενοιωσες την αναγκη να της πεις οτι της ειπες και ειναι αρκετο.δλδ, αφου ηθελες να τα πεις, καλα εκανες και τα ειπες.
    η αντιδραση της μου φανηκε το ιδιο χλιαρη με την ολη συμπεριφορα της.
    ειναι σαν αυτο που λεει ο ενας " σ αγαπω" και απανταει ο αλλος "ευχαριστω"...
    δεν χρειαζεται να "ανοιχτει" καποιος για να ειναι ζεστος κι ενθουσιωδης ο αλλος. και μονο που δειχνει αν τον θελει, αρκει.οποιος ειναι ενθουσιωδης, κολλαει, πως το λεμε. αυτο που τον διωχνει ειναι το να δειχνεις οτι δεν θες να τον βλεπεις και να χρειαζεται να σε κυνηγαει, δεν τον διωχνει το οτι δεν εχεις κανει ερωτικη εξομολογηση.
    εξακολουθει να μου δινει την αντυπωση μιας κοπελας που συντηρει μια σχεση για αλλον λογο απο τον ερωτα. τι θα πει 'σιγα σιγα" δλδ, εφοσον εχετε κανει σεξ; τι εισαι; πικρο φαρμακο και προσπαθει να συνηθισει;
    η σε βλεπει για καλο γαμπρο αλλα δεν ειναι ερωτευμενη, ή εχει/θελει αλλον.
    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!ετσι ακριβώς!!!

Quote Originally Posted by Asiatas View Post
    Και να φανταστείς ότι φαινομενικά εγώ ήμουν αυτός που έριχνα άκυρα και αδιαφορούσα το προηγούμενο διάστημα... Δεν ξέρω.
    Όπως και να χει όμως θέλω να γνωρίζω τι συμβαίνει. Αν όλα αυτά οφείλονται στο παρελθόν, στο ότι δεν είναι σε ίδια φάση ή ακόμα και στον χαρακτήρα κάτι που δεν αποκλείω μιας και μου το λένε γνωστοί της... Αλλά εγώ δεν την ξέρω τόσο καλά...
    Φίλε μου σου προτείνω να βρείς κατι πιο υγιές σαν σχέση γιατι βαθία μεσα σου αυτο θέλεις!!!

Senior Member
    Χαχαχα, σ αγαπω. Ευχαριστω. Ρεμεντυ δε παιζεσαι με τιποτα, με δυο λεξεις σου αντικαθιστας ολοκληρες αναλυσεις!

Page 2 of 13 FirstFirst 123412 ... LastLast