Όταν εκείνη δε θέλει σχέση.. τι κάνουμε; - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 13 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 192
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    γιαννη, ειμαι δεσμευμενη και πολυ ευτυχισμενη. γιατι ρωτας;
    μου αρέσει που αμέσως αντέστρεψες την ερώτηση.
    Συνήθως μια γυναίκα κάνει τέτοια ερώτηση όταν της κινείται πολύ το ενδιαφέρον για κάποιον άντρα (με βάση τα μηνύματα που αυτός έχει περάσει) κι ασχέτως πόσο ευτυχισμένη είν' αυτή και χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα εγκαταλείψει την ευτυχία της. Δυστυχώς στην εποχή μας το δεσμευμένος/η αιωρείται στη σφαίρα του σχετικού, όπως ο θεματοθέτης και η ας πούμε φίλη του για παράδειγμα.
    γιάννης

Senior Member
    Ευθέως όχι, όμως καταλαβαίνω πότε δεν είναι ωραίο το σεξ για τη σύντροφό μου (και ίσως να προσποιείται ότι της άρεσε) και σίγουρα καταλαβαίνω αν και πότε της αρέσει πολύ. Αυτό δεν κρύβεται νομίζω...

Senior Member
    γιαννη, ο θεματοθετης σχολιαζει το θεμα του σεξ, γιατι (δικαιως) τον προβληματιζει το οτι λειπει στην σχεση του με την κοπελα. τι να του απανταω; για τα ρυακια και τα συννεφακια;
    λαθος καταλαβες.
    δεν ξερω τι κανουν αλλοι στις σχεσεις τους. εγω εννοω οτι εμαι ερωτικα ευτυχισμενη ,οχι οτι ειμαι δεσμευμενη γενικως. κοινως, δεν ψαχνομαι...

Senior Member
    ασιατα, για να μιλησω προσωπικα, ποτε δεν ειπα σε καποιον οτι δεν μου αρεσε το σεξ αν καιε χει συμβει τουλαχιστον με 3 ανδρες.
    απλα αραιωσα και μετα εκοψα. στην μια περιπτωση ηταν τοσο τραγικο που εξαφανιστηκα μαεσα.
    σε ολους ειπα οτι ηταν υπεροχα, αλλα το ειπα επειδη ρωτησαν...
    οποτε, ετσι κρινω κι εγω το ποιος γουσταρει.
    οποιος γουσταρει πυκνωνει. οποιος δεν γουσταρει, αραιωνει.
    απλα πραγματα..
    εξαιρειται η περιπτωση δυσλειτουργιων στο σεξ ειτε απο ψυχολογικους λογους, φαρμακευτικη αγωγη ειτε απο κατι αλλο.
    αυτο, δνε μου εχει τυχει.

Senior Member
    Εγώ δε ρώτησα. Τα κάναμε όταν είμασταν μικροί αυτά. Στο συγκεκριμένο τομέα έχω αρκετή αυτοπεποίθηση οπότε δεν έχω κάποιο θέμα. Και δεν το λέω περιαυτολογόντας αλλά νομίζω ότι με την εμπειρία αποκτιέται και μετά κοιτάς άλλα πράγματα για να τα αναβαθμίσεις. Τέλος πάντων για να μην ξεφεύγουμε...
    Έχουμε κάνει τρεις φορές σεξ. Την πρώτη φορά ήταν παααααρα πολύ μαγκωμένη. Τη δεύτερη κάπως καλύτερα. Και την τρίτη της άρεσε πολύ. και το ήθελε πολύ και εκείνη την ώρα. Τώρα τι στο διάολο συμβαίνει που μπορεί να τα μπερδεύει όλα... Κι εγώ να σου πω όλη την αλήθεια με τη μέχρι τώρα εμπειρία που έχω πιστεύω ότι το καλό σεξ είναι ένας από τους πιο βασικούς παράγοντες που ανεβάζει επίπεδο στις σχέσεις. Και όταν λέω το καλό εννοώ το αμοιβαία καλό..

Senior Member
    Φιλε για αντρασ το ψαχνεισ πολυ η σου κανει η δε σου κανει μη παιδευεσαι ενα κι ενα κανει δυο δε χρειαζεται να το ψαχνεισ τοσο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    τοτε γιατι δεν το επιδιωκει;

Senior Member
    το να μην θελει δεσμευση, οκ στο εξηγησε ας πουμε. θελει να ειναι ελευθερη. το οτι δεν επιδιωκει να κανετε σεξ ομως, δεν εξηγειται αν πραγματι γουσταρει..

Ότι δεν κρύβεται συμφωνώ, ασχέτως τι θα πει μετά (βασικά θα σε προικίσει με τα καλύτερα λόγια). Στα υπόλοιπα απλά τρέφουμε ψευδαισθήσεις μέχρι που η επικοινωνία/επαφή αραιώνει, οπότε προσγειωνόμαστε.

Ρεμ, κάπου με σύγχυσες με τα "ευτυχισμένη και δεσμευμένη" σου. Τέλος πάντων, δικά σου θέματα, δεν με αφορά. Τα ρυάκια και τα συννεφάκια, μου θύμισαν στρουμφάκια.
    γιάννης

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    το να μην θελει δεσμευση, οκ στο εξηγησε ας πουμε. θελει να ειναι ελευθερη. το οτι δεν επιδιωκει να κανετε σεξ ομως, δεν εξηγειται αν πραγματι γουσταρει..
    Σημαίνει πως πχ λόγω ωραία βρίσκει εύκολα άλλον γκόμενο. Κι αν είναι ωραία, προφανώς δεν ψάχνει για δεσμεύσεις από τα 23 της εκτός κι αν ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα κάτι που δεν συμβαίνει εδώ.
    γιάννης

Senior Member

Senior Member

Senior Member
    γιαννη, αυτο ακριβως ειναι το θεμα.
    ο φιλος εδω, ειναι ερωτευμενος.
    η κοπελα, δεν φαινεται να ειναι.

Senior Member
    Μπορει να ειναι βιτσιοζα, να την τρελαινει το σεξ με βρισιμο και σφαλιαρες αλλα να σε κοβει οτι δεν το εχεις αυτο. Πολλα μπορουν, απο τη στιγμη που δεν σου λεει και απομακρυνετε, ψαξε ψαξε δε θα το βρεις

Senior Member
    Μωρέ αν είναι τέτοια ακόμα καλύτερα. Αυτό όμως δεν το ανακαλύπτεις με τη μία και όχι με τρεις φορές. Το μόνο σίγουρο. Η αλήθεια είναι ότι όσο το σκέφτομαι και το καταθέτω και εδώ πιστεύω πως το μεγαλύτερο μου πρόβλημα σε αυτή τη φάση είναι το λίγο σεξ. Αυτό είναι...
    Έχει σημασία να το πω έτσι; Ότι με επιρρεαζει ότι δεν κάνουμε σεξ συχνά; Η θα με περάσει για λιιγουρι;

Page 4 of 13 FirstFirst ... 23456 ... LastLast