Όταν εκείνη δε θέλει σχέση.. τι κάνουμε; - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 13 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 192
    Banned
    Ένα σημαντικό λάθος που κάνεις Asiatas εσύ και πολλοί άλλοι άνθρωποι, είναι ότι προσπαθείς να καταλάβεις τι συμβαίνει με τα λόγια. Οι πράξεις σε βάθος χρόνου φανερώνουν τι συμβαίνει. Όσο και να συζητήσετε, δεν υπάρχει περίπτωση να σε βοηθήσει αυτό. Δε γίνονται έτσι αυτά τα πράγματα. Με τη συζήτηση και την προσπάθεια να πάρεις σαφείς απαντήσεις, θα μπερδευτείς περισσότερο.

Έχω την αίσθηση ότι επενδύεις πολύ περισσότερο χρόνο στη σχέση απ' ότι πρέπει. Αυτά που λες ότι παρ' όλες τις σκοτούρες που έχεις, εσύ την σκέφτεσαι συνέχεια και αναζητάς επαφή, δε μου κάθονται καλά. Νομίζω πως η κοπελιά έχει δει καλά στοιχεία σε σένα, αλλά η ανάγκη σε κανε να ρίξεις την αξία σου. Όσο το υπεραναλύεις, τόσο χειρότερα.

Προσπάθησε να απορροφηθείς με δραστηριότητες, να είναι το μυαλό σου στις δραστηριότητες όταν τις πραγματοποιείς και όχι στην κοπελιά και νομίζω πως θα βελτιωθεί η κατάσταση. Η ζωή μας δεν είναι μόνο η ερωτική σύντροφος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by SB_ View Post
    Δεν ξέρω τι χαλάει ποιος, αυτό που ξέρω είναι ότι ο θεματοθέτης δεν ξηγήθηκε σπαθί από την αρχή, αλλά ξεκίνησε χαλαρά και μετά του καλοάρεσε το θηλυκό και έπεσε με τα μούτρα (εξομολογήσεις κλπ). Εγώ δε βλέπω όρια σ' όλο αυτό. Κάποιες ανάγκες έχει ο θεματοθέτης και κάπου ξέφυγε το πράγμα και το κατάλαβε και η κοπελιά.
    Οριοθέτηση για εμένα είναι να πεις ανοιχτά τί δέχεσαι και τί όχι, τι αισθάνεσαι και αν το άλλο άτομο ακολουθεί την ίδια πορεία πλεύσης ή όχι. Δεν μιλάω για οριοθέτηση στο συναίσθημα και το πάθος. Για εμένα όριο είναι το σε θέλω, μου αρέσεις και θέλω κατι σοβαρό. Ψάχνεις κάτι ανάλογο ή θέλεις παιχνίδι και μια ζέστη μια κρύο? Από εκεί κ έπειτα, εφόσον καθείς είναι ξεκάθαρος και έχει οριοθετήσει τα θέλω του αποφασίζει τι θα κάνει κ αν θα προχωρήσει. Για εμένα όταν ο ένας δεν θέλει και το δείχνει με τις μη λεκτικές πράξεις (δλδ διακοπές στην επικοινωνία, όχι διαθέσιμος για συνάντηση από κοντά, αναβολές, όχι μοίρασμα στιγμών μεταξύ των δύο, κλπ), τότε δεν υπάρχει λόγος επένδυσης χρόνου από το άλλο άτομο. Κεραυνοβόλημα είναι θα περάσει..

Επίσης ενώ απο γενικές απόψεις που έχεις καλά τα λες στον Asiata (στο παρακάτω σχόλιο πχ) διακρίνω ότι για εσένα ο ενθουσιασμός και ο έρωτας έχουν διαφορετική κλίμακα και το στυλ του Asiata (που το παθαίνω κ γω όταν μου αρέσει κάποιος πραγματικά και θέλω κάτι σοβαρό). Πάντως από καθαρά ψυχολογικής πλευράς, όταν δαγκώσεις τη λαμαρίνα με τον άλλον, θέλεις να περνάς χρόνο μαζί του, να τα μοιράζεσαι όλα. Δεν σκέφτεσαι αν πρέπει να το κάνεις με μέτρο και χαλαρά. Απλά το κάνεις.. :-)

Senior Member
    Asiata θα συμφωνήσω με τον SK περί λόγων και πράξεων. Ευτυχώς ή δυστυχώς όλοι κρινόμαστε από τις πράξεις μας. Αν για οποιαδήποτε αιτία λόγια και πράξεις δε συμβαδίζουν, τότε κάτι κρατάει αυτό το άτομο πίσω από το να προχωρήσει, να ρισκάρει, να πάρει την πρωτοβουλία, να αφεθεί. Οκ σου είπαμε τι μπορεί να φταίει. Δεν ξέρει τι θέλει, μπορεί να παίζει άλλος, μπορεί να έχει καμια απογοήτευση ή κακή εμπειρία παλιά. Χίλια δυο. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου, μην το ψάχνεις. Το γεγονός στην ιστορία σου είναι πως αυτή την περίοδο εσύ και αυτή η κοπέλα δεν συμβαδίζετε σε αυτό που ζητάτε από το άλλο φύλο. Ξέρω ότι σε πειράζει και σε ενοχλεί..Κι εμένα με τσούζει που δεν έκανα κάτι με αυτόν που μου άρεσε αλλά είναι κρίμα να βυθίζω τη σκέψη μου σε αυτό από το να διοχετεύσω την ενέργεια μου στο να κάνω πράγματα που με ευχαριστούν και να βρω ένα νέο φλερτ ή τον επόμενο που θα συμβαδίζουμε σε αυτά που ζητάμε ερωτικά.
    Δηλαδή αν η κοπελιά δεν άλλαξε τίποτα στη συμπεριφορά της και δεν καταστάλαξε στα θέλω της από τότε που της μίλησες την πρώτη φορά, τι σε κάνει να πιστεύεις πως τώρα αν περιμένεις 5-10 μέρες ή δυο εβδομάδες ή της ξαναμιλήσεις άλλη μια φορά θα αλλάξει κάτι? Νομίζω χάνεις το χρόνο σου άδικα. Αν θέλει ας κάνει κάτι κ αυτή, ας έρθει μόνη της..
    Τέλος, στο πως να ξεκόψεις, δεν υπάρχει λόγος να κάθεσαι να το σκέφτεσαι. Μην απαντήσεις και μην ασχοληθείς γενικά. Αφού και τώρα στο χαλαρό μιλάτε και λέτε ότι είστε στη δουλειά, ότι εσύ θέλεις να τη δεις και ότι αυτή δεν έχει χρόνο. Μια ψιλομιζέρια δηλαδή και τίποτα να εξελίσεται προς τα μπρος. Ας εξελιχθεί προς τα πίσω λοιπόν. Μην ξαναπαντήσεις και μην ρωτήσεις τίποτα. Αν σου στείλει κάποια στιγμή και σου τα γυρίσει ότι την ξέχασες κλπ, πες απλά "δεν ήμασταν στην ίδια φάση τον καιρό που μιλούσαμε, άρα από τη στάση σου κατάλαβα ότι δεν ενδιαφέρεσαι να εξελιχθεί κάτι, οπότε και σε άφησα στην ησυχία σου και ασχολήθηκα με τα δικά μου".

Senior Member
    Κανεις λαθος, ξεκάθαρη δεν ειναι η κοπελα. Η να πει μ αρεσει το πήδημα μαζι σου και θελω να συναντιόμαστε που και που να βγάζουμε τα ματια μας, η μ’αρεσεις γενικως και θα επιδιώκει σχεση.
    Υπαρχει η το πήδημα ή η σχεση με πήδημα η δεν θελω τιποτα. Εγω δε βλεπω να ξεκαθάρισε κατι απο τα δυο, ουτε πήδημα βλεπω ουτε μια υγιή σχεση με προσδοκίες.

Banned
    Quote Originally Posted by little_eliza View Post
    Οριοθέτηση για εμένα είναι να πεις ανοιχτά τί δέχεσαι και τί όχι, τι αισθάνεσαι και αν το άλλο άτομο ακολουθεί την ίδια πορεία πλεύσης ή όχι. Δεν μιλάω για οριοθέτηση στο συναίσθημα και το πάθος. Για εμένα όριο είναι το σε θέλω, μου αρέσεις και θέλω κατι σοβαρό. Ψάχνεις κάτι ανάλογο ή θέλεις παιχνίδι και μια ζέστη μια κρύο? Από εκεί κ έπειτα, εφόσον καθείς είναι ξεκάθαρος και έχει οριοθετήσει τα θέλω του αποφασίζει τι θα κάνει κ αν θα προχωρήσει. Για εμένα όταν ο ένας δεν θέλει και το δείχνει με τις μη λεκτικές πράξεις (δλδ διακοπές στην επικοινωνία, όχι διαθέσιμος για συνάντηση από κοντά, αναβολές, όχι μοίρασμα στιγμών μεταξύ των δύο, κλπ), τότε δεν υπάρχει λόγος επένδυσης χρόνου από το άλλο άτομο. Κεραυνοβόλημα είναι θα περάσει..

Επίσης ενώ απο γενικές απόψεις που έχεις καλά τα λες στον Asiata (στο παρακάτω σχόλιο πχ) διακρίνω ότι για εσένα ο ενθουσιασμός και ο έρωτας έχουν διαφορετική κλίμακα και το στυλ του Asiata (που το παθαίνω κ γω όταν μου αρέσει κάποιος πραγματικά και θέλω κάτι σοβαρό). Πάντως από καθαρά ψυχολογικής πλευράς, όταν δαγκώσεις τη λαμαρίνα με τον άλλον, θέλεις να περνάς χρόνο μαζί του, να τα μοιράζεσαι όλα. Δεν σκέφτεσαι αν πρέπει να το κάνεις με μέτρο και χαλαρά. Απλά το κάνεις.. :-)
    Ωραία ακούγονται όλα αυτά, δηλαδή να ξεκαθαρίζεις με λόγια σε τι φάση είσαι και το τι θέλεις, αλλά στα λόγια γενικά κρύβονται κίνδυνοι. Για παράδειγμα, σήμερα είμαι ενθουσιασμένος και με βάση το συναίσθημα σε λέω πως θέλω να είμαι μαζί σου για πάντα. Έτσι νοιώθω. Είναι αυθεντικό. Το λέω όπως το αισθάνομαι εκείνη τη στιγμή. Αύριο όμως, που αυτός ο ενθουσιασμός χάνεται, μπορεί να φανεί ότι είμαι ασυνεπής, ότι λέω ψέμματα, ότι ήθελα απλά να σε ρίξω και άντε μετά να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας...

Νομίζω πως η κλίμακα του ενθουσιασμού και του έρωτα είναι ανάλογη του επιπέδου των ψυχολογικών θεμάτων που έχει ο καθένας μας, διότι όλοι έχουμε, ο καθένας τα δικά του. Όταν λοιπόν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έχεις δημιουργήσει έντονα συναισθήματα για κάποιον, χωρίς να τον ξέρεις καλά καλά (ενάμισι μήνα), αυτός είναι ο ανώριμος έρωτας. Τότε λοιπόν ή πέφτεις στην περίπτωση που και ο άλλος είναι στην ίδια κατάσταση, ή λογικά κάποια στιγμή αρχίζει και απομακρύνεται γιατί νοιώθει την πίεση.

Senior Member
    Ρε SB αμα τον γουσταρε θα πηγαινε το πήδημα σύννεφο, ανεξαρτήτως στιγμιαίων ενθουσιασμων και μεγάλων λόγων. Αλλο το ενα αλλο το αλλο. Αν τον γουσταρε θα ειχαμε πήδημα με μεγαλα λογια και υποσχέσεις, ή πηδημα με με πιο ώριμα, συγκρατημενα και επιφυλακτικά λογια.

Banned
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Ρε SB αμα τον γουσταρε θα πηγαινε το πήδημα σύννεφο, ανεξαρτήτως στιγμιαίων ενθουσιασμων και μεγάλων λόγων. Αλλο το ενα αλλο το αλλο. Αν τον γουσταρε θα ειχαμε πήδημα με μεγαλα λογια και υποσχέσεις, ή πηδημα με με πιο ώριμα, συγκρατημενα και επιφυλακτικά λογια.
    Υπάρχουν διάφορες περιπτώσεις ανθρώπων. Ευτυχώς υπάρχει ποικιλία και δεν είναι όλοι ίδιοι με ίδια συμπεριφορά σε παρόμοιες καταστάσεις. Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι αργούν πολύ για να κάνουν το πρώτο πήδημα, άλλοι θέλουν το χώρο και το χρόνο τους στη σχέση, ενώ για άλλους η ζωή είναι ο σύντροφος.

Γνωρίζω πολλές περιπτώσεις ανθρώπων που κατέστρεψαν τις σχέσεις τους λόγο του ότι η ζωή τους ήταν ο σύντροφος, ο οποίος δεν την πάλεψε με τόση πίεση και την έκανε. Δυστυχώς γι' αυτούς που η ζωή τους είναι η σχέση τους, συνήθως αυτή είναι η κατάληξη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by SB_ View Post
    Υπάρχουν διάφορες περιπτώσεις ανθρώπων. Ευτυχώς υπάρχει ποικιλία και δεν είναι όλοι ίδιοι με ίδια συμπεριφορά σε παρόμοιες καταστάσεις. Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι αργούν πολύ για να κάνουν το πρώτο πήδημα, άλλοι θέλουν το χώρο και το χρόνο τους στη σχέση, ενώ για άλλους η ζωή είναι ο σύντροφος.

Γνωρίζω πολλές περιπτώσεις ανθρώπων που κατέστρεψαν τις σχέσεις τους λόγο του ότι η ζωή τους ήταν ο σύντροφος, ο οποίος δεν την πάλεψε με τόση πίεση και την έκανε. Δυστυχώς γι' αυτούς που η ζωή τους είναι η σχέση τους, συνήθως αυτή είναι η κατάληξη.
    Ειναι υποτίθεται μαζι τοσο καιρο και εχουν κανει 3 φορες σεξ. Αυτος επιδιώκει περισσότερη επαφη και μαλιστα οχι μονο σεξουαλικη που θα επρεπε να τιμά την κοπελα, αν τον γουσταρει οπως λεει.
    Εγω βλεπω οτι η κοπελα δε γουσταρει και δεν του το ξεκαθαρίζει επειδη απλα δεν εχει κατι καλυτερο οχι να ασχοληθει αυτη, αλλα να ασχοληθει μαζι της.
    Μολις βρεθεί, στο επόμενο λεπτο ο φιλος μας εδω θα παει στον κάδο και θα του τα χώσει κι απο πανω.

Senior Member
    Πολλά καλά όλα αυτά που είπατε παιδιά! Και αλήθεια με βοηθάνε κι εμένα και όποιον βρεθεί σε κατάσταση παρόμοια με εμένα.
    Όπως και να χει νομίζω πως η λύση βρίσκεται στο να χαλαρώσω, να κρατήσω μια επαφή, γιατί μου αρέσει αυτή η επαφή και αν δω ότι συνεχίζει να είναι τοξική να το κόψω μαχαίρι. Όσο όμως χαλαρώνω και το απολαμβάνω δεν μου κάνει κάτι κακό. Τώρα όσο για την έλλειψη σεξ (που για μένα είναι η πεμπτουσία στις σχέσεις, πόσο μάλλον όταν υπάρχει έρωτας και όχι απλά συμβιβασμός) θα πάψω να γίνομαι πιεστικός και φορτικός.
    Στην τελική τελική, αν κι εκείνη θέλει και υπάρξει πάθος θα κάνουμε ένα πολύ ωραίο σεξ σαν τα προηγούμενα. Αν συνεχιστεί όλο αυτό στην καλύτερη να ξεφτίσει φυσιολογικά.
    Δεν θα κλειστώ συναισθηματικά στον άνθρωπο αυτό, θα το προσπαθήσω να μην κλειστώ τέλος πάντων. Όπως και να χει δεν θα κάνω εγωισμούς του στυλ δεν στέλνω να στείλει πρώτη κλπ γιατί πάντα όταν μπαίνω σε αυτό το τριπάκι αρρωσταίνω. Έτσι κ αλλιώς έχω πάρα πολλά πράγματα να κάνω μέσα στην ημέρα που πλέον δεν προλαβαίνω και να πολυσκεφτώ....

Senior Member
    SB εξακολουθώ να πιστεύω πως η άποψή σου περί έρωτα είναι λίγο ασύμβατη με αυτό που νιώθουμε εγώ, ο asiatas και ο giorgos (έτσι όπως τα γράφει). Το ότι θα πούμε σε κάποιον ότι μας αρέσει, θέλουμε να τον βλέπουμε τακτικά, να κάνουμε σεξ και να πάρει χώρο στην ζωή μας για κάτι πιο σταθερό από μια ξεπέτα (είτε καθαρά και μόνο σεξουαλική είτε να βρίσκονται μια στο τόσο για πήδημα και λίγο ψυχολογική συζήτηση), δεν σημαίνει ότι έχουμε ονειρευτεί όλη την ζωή μας με αυτόν τον άνθρωπο έχουμε τυπώσει προσκλητήρια γάμου και έχουμε αρχίσει να διαλέγουμε όνομα για τα παιδιά μας και που θα μείνουμε. Απλά σημαίνει ότι αυτό το άτομο μας εκλύει και θέλουμε να το γνωρίσουμε στο όλον του-στο πλήρες πακέτο που διαθέτει. Ο asiatas δεν της έταξε μονόπετρο ούτε της μίλησε για που θα την πάει στην 20η επαίτειο γάμου. Απλά της είπε ότι τον ελκύει πολύ και θέλει να το δοκιμάσει μαζί της δίνοντας το 100%. Επίσης διακρίνω κάποια στερεότυπα περί ανώριμου και ώριμου έρωτα. Για εμένα προσωπικά ώριμος ειναι ένας έρωτας όταν ώριμα είναι τα άτομα που απαρτίζουν το ζευγάρι. Αυτό λοιπόν μπορεί να προκύψει και μετά από μια βδομάδα. Τα άτομα να νιώθουν τόσο σίγουρα και να μην έχουν αμφιβολίες, γιατί ξέρουν τι θέλουν και έχουν ηρεμία μυαλού. Τα χρονοδιαγράμματα (σεξ μετά από 3 ραντεβού, συγκατοίκηση μετά από 1-2 χρόνια, γάμος μετά από 3, παιδιά μετά από 4-5) συνήθως δείχνουν ανώριμους ανθρώπους/σχέσεις. Με την έννοια ότι το συναίσθημά του ενός για τον άλλον δεν είναι σίγουρο και ώριμο.

Senior Member
    Φίλε asiatas,οι άνδρες δεν κάνουν σχέσεις...Αυτοί που κάνουν, είναι το εξημερωμένο/εκφυλισμένο είδος ανδρών οι οποίοι νομοτελειακά καταλήγουν να γίνουν σερβιετοκουβαλητές...Ψάξε!.. .Ανακάλυψε τον ρόλο σου ώς άντρας!...Οραματίσου πως θα ήθελες να σε βλέπει η σύντροφός σου..Ως εραστή ή ως φίλο/αδελφό?...Η συγκεκριμένη κοπέλα ούτε για fuck buddy δεν κάνει...Κάνατε τρείς φορές σεξ και πλέον το αποφεύγει...Τι άλλο πιο κραυγαλέο σήμα θες απ'αυτό ότι δεν?...Ψάξου αλλού...Παίξε...Είσαι μικρός ακόμα...Και έχε την πόρτα ανοιχτή σε περίπτωση που τύχει κάτι το ιδιαίτερο....Και αυτό το ιδιαίτερο θα το καταλάβεις όπως λέει και η Ναταλία μέσα στην πρώτη εβδομάδα.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    Αδερφε τουσ αντρεσ του τισ σπανε οι γυναικεσ εμενα οι φιλεσ μου οταν θελουν να με διωξουν αρχιζουν συζητηση για καλυντικα και τσαντεσ για ποτε φευγω δεν μπορω να τισ ακουω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Asiatas μη το παιρνεις βαρια, δεν εισαι ο μονος, πανω κατω ολοι εχουμε βρεθεί σε αντίστοιχη φαση και ξερουμε το αποτελεσμα.
    Σε τετοια περιπτωση να σκεφτεσαι μονο σε ποια γυναικα εσυ θα φεροσουν ετσι; Εκει ειναι η πραγματική απαντηση, ολα τα υπολοιπα ειναι παραμυθια

Senior Member
    Καλημέρα σας! Θέλω να μοιραστώ κάποια πράγματα μαζί σας, δε θα πω "νεότερα" γιατί δεν διαφέρουν πολύ από την αρχική κατάσταση, όμως ίσως πιο ξεκάθαρα...
    Προς το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας, βρεθήκαμε. Πήγαμε μια βόλτα, ήμουν αρκετά προβληματισμένος και λίγο ψυχρός. Το "ψυχρός" το έκανα επίτηδες, δεν το ένιωθα πραγματικά. Ούτε που φιλιθήκαμε. Μόνο σε κάποια φάση μετά την αρπάζω και τη φιλάω. Ξαφνιάστηκε, ευχάριστα...
    Όταν γυρνούσαμε πριν φύγει από το αμάξι με ρώτησε αν θέλω να της πω κάτι. Κι εγώ της ανοίχτηκα. Είπα ότι με προβληματίζει πολύ η στάση της και ότι νιώθω πάγο ανάμεσά μας και κυρίως από αυτή. Εκείνη το αρνήθηκε. Είπε ότι δεν υπάρχει κάποιος πάγος. Απλά είναι πολύ προβληματισμένη με όλα αυτά που της είχα πει και τα σκέφτεται. Εγώ της είπε ξεκάθαρα ξανά, ότι νιώθω πράγματα, ότι θέλω να τη βλέπω και ότι θέλω να κάνουμε σεξ και απλά δε νιώθω τα ίδια και από εκείνη. Επίσης ότι όλο αυτό το χαλαρά δεν το καταλαβαίνω. Και της είπα ξεκάθαρα ότι αν πριν από 2 μήνες μου έλεγε να είμαστε χαλαρά, να βγαίνουμε, να ρίχνουμε και κανένα που και που, τότε ίσως και να το δεχόμουν. Και είναι αλήθεια. Τώρα όμως αν θέλει κάτι τέτοιο δεν μπορώ να της το δώσω, καλύτερα να κοπεί. Εκείνη μου είπε με κάθετο ύφος πως και πριν από δύο μήνες και τώρα δεν θέλει κάτι τέτοιο. Ποτέ δεν το ήθελε. Όμως δεν θέλει να πιέζει καταστάσεις. Της είπα πως σκέφτομαι, ότι με καίει όταν δε βλεπόμαστε ότι δεν κάνουμε σεξ, ότι σκέφτομαι πότε θα έχει ρεπό μήπως κάνουμε κάτι και πως με πειράζει που δεν συμβαίνει αυτό. Και προφανώς της είπα ότι την έχω πατήσει μαζί της. Εκεί αρχίσαμε τα έντονα φιλιά κλπ κλπ. Και έφυγε.
    Το ΣΚ που πέρασε είχαμε ευκαιρία να βρεθούμε, είχε ρεπό όμως εκείνη είχε κανονίσει άλλα πράγματα και έτσι δε βρεθήκαμε ποτέ. Δεν της το πρότεινα κι εγώ άσχετα αν με έκαιγε. Γενικά πάλι έπεσα σε μία λούπα που δεν ήμουν καλά.
    Εχθές μίλησα με τη φίλη μας. Μου έστειλε εκείνη για να μου πει πως μιλήσανε. Όταν τη ρώτησα πως της φάνηκε η κατάσταση και τι της είπε γενικά, μου είπε πως η κατάστασή της είναι ντεμί-ντεμί. Ότι θέλει να είμαστε μαζί όμως δεν είναι σε φάση που θέλει να βγαίνει μόνο μαζί μου. Τα λιγοστά ρεπό που έχει θέλει να βλέπει και της φίλες της, δε θέλει να χαθεί από κανέναν και καμία. Και πως είναι πολύ προβληματισμένη και ψιλοφρίκαρε από τις δύο συζητήσεις και από το ότι της είπα ότι θέλω να τη βλέπω περισσότερο και κυρίως από τον τρόπο που της το είπα. Παρόλα αυτά δεν είναι σε φάση να θέλει να το σταματήσουμε. Και της αρέσω πολύ. Μετά από συζήτηση που είχανε, παραδέχτηκε ότι την επηρεάζει όλη η φάση με τον πρώην της που την είχε εξαφανίσει από όλους και από όλα, που έβγαινε μόνο μαζί του και δεν ήθελε με τίποτα να επιστρέψει σε μια τέτοια κατάσταση.

Όπως είναι κατανοητό, εγώ όταν το έμαθα αυτό πάγωσα, ξενέρωσα, θύμωσα και στενοχωρήθηκα μαζί. Γιατί ξέρω ότι δεν την έχω πιέσει για τίποτα. Απλά ίσως τα ξεσπάσματα που είχα να την τρόμαξαν. Ανησύχησα αν υπάρχει άλλος που την απασχολεί. Η φίλη μας ήταν κάθετη σε αυτό και μου είπε να σταματήσω να είμαι ανασφαλής, δεν υπάρχει τίποτε άλλο. Γενικά είχα πέσει πολύ ψυχολογικά. Όταν με πήρε τηλ (είχαμε μιλήσει το πρωί και είχαμε πει μήπως βρισκόμασταν αλλά νωρίς γιατί δούλευε χαράματα) δεν της ανέφερα καθόλου να βγούμε, ούτε εκείνη βέβαια. Αλλά φάνηκε σαν να το περίμενε. Όμως δεν είχα καμία όρεξη, δεν ήμουν σε φάση να τη δω. Ξέρω ότι αν την έβλεπα θα τα έκανα χειρότερα τα πράγματα.

Η φίλη μας μου πρότεινε να αδιαφορήσω μήπως και την τσούξει λίγο και την ταρακουνήσει. Οι φίλοι μου στην αρχή μου είπαν να τη γράψω στα @@ μου και να μην της ξαναπώ τίποτα. Γενικά να το λήξω έτσι. Χωρίς λόγια. Μετά από συζήτηση βέβαια και γνωρίζοντας κι εμένα και τις αστοχίες που έχω κάνει μ είπαν απλά να δώσω χώρο και χρόνο και να δούμε πως θα πάει.

Τώρα, να σας πω πως το σκέφτομαι εγώ. Αρχικά τα δεδομένα είναι τα εξής και πρέπει να τα παραδεχτώ: Είμαι τσιμπημένος μαζί της, σχεδόν ερωτευμένος. Έχει ένα μεγάλο μέρος του μυαλού μου και το απασχολεί πολλές ώρες την ημέρα. Θέλω να κάνουμε πολλά πράγματα μαζί. Αυτό το συναίσθημα νιώθω τώρα.
    Με βάση λοιπόν αυτό, το να μπω στο παιχνίδι του γραμματόσημου μου είναι απίστευτα ψυχοφθόρο. Αρχικά δεν μπορώ να το κάνω λόγω χαρακτήρα, δεν τα μπορώ αυτά τα δήθεν, και δεύτερον δεν μου βγαίνει με αυτή. Θα μου κάνει κακό. Θα την αφήσω για κάποιες μέρες. Δεν θα της στείλω, δε θα της προτείνω να κάνουμε πράγματα. Αν με πάρει έχει καλώς. Θα μιλήσουμε, αλλά ως εκεί. Αν αυτή νιώσει την ανάγκη να βρεθούμε τότε θα βρεθούμε. Αν το φέρει η συζήτηση και το κλήμα τότε ίσως να της το πω κι εγώ. Πάντως όχι τώρα. Θα κρατήσω κι εγώ μια απόσταση.

Βέβαια όταν βρεθούμε θα της τα πω όλα χύμα. Αλλά με τρόπο που να της δίνω να καταλάβει ότι ΔΕΝ θέλω να της φάω τη ζωή. Ότι το νιώθω ότι μεταξύ μας υπάρχει χημεία και πως να συνεχίσουμε να πιέζουμε από την άλλη μπάντα την κατάσταση γιατί φοβόμαστε ότι μπορεί και γίνει το ένα ή το άλλο τότε όλο αυτό θα ξεφτίσει άδοξα και είναι κάτι που ούτε εγώ το θέλω και πιστεύω ούτε αυτή.
    Γιατί αν ήθελε να το λήξουμε θα το είχαμε λήξει. Είναι πολύ απλό. Γιατί όταν βρεθήκαμε της πέταξα πολλές φορές τη μπάλα για να το λήξουμε. Της είπα ότι άμα δε γουστάρει δεν έχει νόημα και να μου το πει, δεν υπάρχει θέμα, τη ρώτησα να την πιέζω αρνητικά να μου το πει και άλλα τέτοια που δίνουν πάτημα σε έναν που έχει ξενερώσει να πει πράγματα που θα οδηγήσουν στη λήξη. Σε όλα αρνήθηκε. Και μάλιστα με τρόπο που μου έδειχνε σαν να ήθελε να μου πει παραπάνω πράγματα, ωραία πράγματα που ένιωθε αλλά δεν τα έλεγε.

Όπως καταλαβαίνετε, εν βρασμό ψυχής ήθελα να το λήξουμε χωρίς δεύτερη κουβέντα. Όμως όσο το σκέφτομαι θέλω να το παλέψω γιατί μου αρέσει αυτή. Για κανέναν άλλο λόγο. Δεν ξέρω αν τέτοιες καταστάσεις μπορούν να φτιάξουν γενικά. Ή αν είναι τελειωμένες υποθέσεις. Αλλά πιστεύω πως να υπάρχει μια ελπίδα να φτιάξει το πράγμα θέλω να την παίξω...

Αυτά λοιπόν. Τα είπα και εδώ γιατί πιστεύω πως όλοι εδώ μέσα έχετε βοηθήσει πολύ. Και μπορείτε κ άλλο.

Senior Member
    Κατι λιγο υπαρχει μαθε να παιζεισ μπαλιτσα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Page 6 of 13 FirstFirst ... 45678 ... LastLast