Results 91 to 105 of 192
-
10-09-2018, 10:48 #91
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
- 10-09-2018, 11:21 #92
καλημερα ασιατα.
μια απ τα ιδια, δηλαδη.
αναμενομενο.
αν κανεις τις ιδιες κινησεις, ειναι ανεδαφικο να περιμενεις διαφορετικα αποτελεσματα.
εσυ νομιζες οτι δεν τα καταλαβε καλα την πρωτη φορα και της επανελαβες ξανα αυτα που της ειχες πει για να μην εχει καμια αμφιβολια πλεον, οτι οσο και να σε γραφει, εσυ θα την περιμενεις κολλημενος εκει...
μα φυσικα και αν ηθελε να το ληξει εντελως, θα το ειχε ληξει.
το θεμα ειναι οτι δεν λεει για ποιους λογους το συντηρει, γιατι οε ρωτας δεν ειναι ενας απο αυτους. αν ηταν, θα ηθελε σεξ, οχι βολτιτσες και παρακαλια.
εγω θα συμφωνησω απολυτα με οσα σου λενε οι φιλοι σου.
εσυ, ετσι κι αλλιως θα κανεις αυτα που θελεις.
μια μεγαλη αστοχια ειναι οτι μιλας με την φιλη της με λαθος τροπο.
δλδ σαν να ηταν φιλη σου.
δεν ειναι φιλη σου η κολλητη της. οτι λετε, πανε χαρτι και καλαμαρι στην δικια σου. οποτε, εσυ τι κανεις; της επιβεβαιωνεις ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ποσο κολλημενος εισαι.
και βεβαια αν ξερει κατι διαφωτιστικο, οπως αν την καιει κανενας αλλος (διοτι σχεση μπορει να μην εχει, μπορει να τον θελει μονο εκεινη ομως, κι ο αλλος να την γραφει) ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΟ ΠΕΙ Η ΦΙΛΗ ΤΗΣ (αν δεν ειναι ψιλο*******), οποτε εσυ γιατι εφησυχαζεις; θα σου ελεγε ποτε αν θελει αλλον;
ελπιζω να περνας καλυτερα στο μελλον.
10-09-2018, 14:25 #93
Σε είπα και στην αρχή πως έχεις ανασφάλειες και τις βγάζεις προς τα έξω. Αυτά τα τραβάτε με κι ας κλαίω και τα "ξεκαθαρίσματα" με μπούρου μπούρου να ξέρεις πως ρίχνουν τις μετοχές σου. Μειώνεις τις ελπίδες σου με αυτό τον τρόπο.
Δείχνεις πως δεν μπορείς να καταλάβεις και να σεβαστείς τις επιθυμίες της άλλης πλευράς. Πρέπει σώνει και καλά να λειτουργεί όπως θέλεις εσύ. Δεν είναι σχέση αυτό. Η κοπελιά είναι αυτή που είναι. Λειτουργεί με τον τρόπο που λειτουργεί. Σου αρέσει; Καλώς. Δε σου αρέσει; Για σένα και όποιον άλλο, δε θα μπορέσει, όπως φαίνεται και καλά θα κάνει.
10-09-2018, 14:46 #94
Ναι όντως. Είναι όπως είναι. Δε διαφωνώ.
Όσο για τη φίλη της, όχι δεν είναι κολλητή της. Απλά την ξέρει και η "δικιά μου" την εμπιστεύεται και της τα λέει. Πιο πολύ με εμένα είναι σε αυτή την περίπτωση. Δεν ξέρω ρε συ ρέμεντυ, δεν θέλω να την επιβεβαιώνω αλλά δε θέλω και να παίξω παιχνιδάκι.
Νομίζω πως έχω λίγο φάει μια καλή σφαλιάρα για να σκεφτώ τα πράγματα πιο ψύχραιμα και πιο ορθά. Αν τώρα κάνω καμία βλακεία στην πορεία δεν μπορώ να το ξέρω.
Ότι πάντως απέκτησα ανασφάλειες με αυτή τη σχέση, τις απέκτησα. Δεν είναι λογικό; Κι εγώ προέρχομαι από μια σχέση που η άλλη ήταν απόλυτα γαντζωμένη πάνω μου. Το ακριβώς αντίθετο δλδ.. Οπότε άθελά μου έπεσα στη λούπα να συγκρίνω και να ανησυχώ γιατί δεν είναι έτσι πάλι...
10-09-2018, 15:50 #95
Δεν απέκτησες ανασφάλειες, τις είχες ήδη, απλά η σχέση με την κοπελιά ήταν η αφορμή να βγουν στην επιφάνεια. Το γιατί δεν είναι έτσι πάλι, δεν πρόκειται να το μάθεις. Μόνο εικασίες μπορείς να κάνεις. Αν όμως συνεχίσεις με εικασίες και ανακρίσεις, δύσκολα τα πράγματα.
Προς το παρόν, αυτό που καταλαβαίνω είναι πως προσπαθείς να πας με τα νερά της, για να συνεχίσει να είναι μαζί σου.
10-09-2018, 15:53 #96
Περίπου. Δεν θέλω να πάω "με τα νερά της" ακριβώς, γιατί δεν θα είμαι ευτυχισμένος σε κάτι τέτοιο αν παραμείνει έτσι. Όπως είπα και πιο πάνω νιώθω να υπάρχει χημεία. Το νιώθω. Αλλιώς θα έληγε πολύ εύκολα. Και νομίζω πως επειδή έχω κάνει κι εγώ πολλές αστοχίες, ίσως λέω αξίζει να προσπαθήσω, αρχικά να βελτιώσω κι εγώ αδυναμίες μου και στη συνέχεια αν όλα αυτά οδηγήσουν στο να γίνουν τα πράγματα έτσι όπως τα σκέφτομαι - χωρίς να θέλω να αλλάξει εκείνη σαν άνθρωπος - τότε έχει καλώς. Αλλιώς ο δρόμος είναι γνωστός...
10-09-2018, 16:28 #97
Όντως, το να βάζουμε τρίτα άτομα στη σχέση είναι ατόπημα. Εφησυχάζει γιατί έχει ανάγκη από λόγια που θα τον κάνουν να νιώσει ασφάλεια και σταθερότητα.
Το μόνο που βλέπω τραβηγμένο από την πλευρά της, είναι ότι μετά από τέσσερις μέρες βγήκε με φίλους, χωρίς να του πει κάτι εκ των προτέρων. Εκεί φαίνεται και μία αδιαφορία, αλλά δεν ξέρουμε ίσος όλες τις πτυχές του θέματος.
10-09-2018, 18:14 #98
Ελα μωρε μια γυναικα ειναι που έτρεχε πισω απο καποιον, τα εδωσε ολα, την κεράτωσε καποια στιγμη κτλ, αυτη ηταν κολλημένη δε μπορουσε να ξεκολλησει, ο εγωισμός της, η αξιοπρεπεια της, ο αυτοσεβασμός της εγιναν χιλια κομματια, και μολις συνήλθε λιγο ειπε οτι θα αγαπήσει τον εαυτο της και δεν προκειται να ξανασχοληθεί με κανεναν, θα κανει τη ζωη της και οποιος θελει την ακολουθει.
Ετσι οπως κανεις εσυ τωρα, βλεπει σε εσενα πως ηταν αυτη τοτε και δεν της αρεσει, διοτι θεωρει πλεον τον τοτε εαυτο της, κακομοίρα.
Ειναι μπερδεμα φιλε, δε θα βγαλεις ακρη ευκολα και μην πολυανοιγεσαι συναισθηματικά χωρις αντίκρυσμα.
11-09-2018, 00:36 #99
Προφανώς και μπορεί να με βλέπει κι εμένα σαν κι εκείνη ή μάλλον σαν κι εκείνον. Γιατί η κατάσταση στην οποία ήταν δεν ήταν ακριβώς έτσι... Ο άλλος την πίεζε απίστευτα σε πολλά πράγματα. Να μου πείς τώρα γιατί δεν τον χώριζε πιο νωρίς; Ένα ντε.. Μάλλον απειρία. Όλοι μας σε αυτές τις ηλικίες έχουμε μείνει σε σχέσεις τοξικές απλά και μόνο λόγο απειρίας. Σε κάποιους από εμάς μας βαράει σε εμμονές και σε κάποιους γίνεται αφορμή για ωρίμανση. Ή και ανάμεικτα.
Όπως και να χει δεν είναι και αυτό που έχουμε το ότι πιο μη τοξικό. Ξαναλέω όμως ότι θα δώσω λίγο χώρο και χρόνο. Κυρίως για να δω τα δικά της θέλω χωρίς να κάνω εγώ τίποτα. Στην τελική τελική αν είναι να μην υπάρχει τίποτα από τη μεριά της θα φανεί. Δεν θέλω να το εκβιάζω άλλο ακριβώς γιατί μπήκα σε μια φάση που αναπτήσσωνταν συναισθήματα. Οπότε ένα φρένο θα κάνει και σε εμένα καλό. Και ότι γίνει ας γίνει...
Άτιμο πράγμα το συναίσθημα. Μπορεί να σε ανεβοκατεβάσει από τα 10000 πόδια σε λιγότερο από δευτερόλεπτο...
11-09-2018, 10:37 #100
Asiatas
https://www.psychology.gr/forum/imag...ser-online.png
MemberJoin DateMar 2016Posts62
Ναι όντως. Είναι όπως είναι. Δε διαφωνώ.
Όσο για τη φίλη της, όχι δεν είναι κολλητή της. Απλά την ξέρει και η "δικιά μου" την εμπιστεύεται και της τα λέει. Πιο πολύ με εμένα είναι σε αυτή την περίπτωση. Δεν ξέρω ρε συ ρέμεντυ, δεν θέλω να την επιβεβαιώνω αλλά δε θέλω και να παίξω παιχνιδάκι.
Νομίζω πως έχω λίγο φάει μια καλή σφαλιάρα για να σκεφτώ τα πράγματα πιο ψύχραιμα και πιο ορθά. Αν τώρα κάνω καμία βλακεία στην πορεία δεν μπορώ να το ξέρω.
Ότι πάντως απέκτησα ανασφάλειες με αυτή τη σχέση, τις απέκτησα. Δεν είναι λογικό; Κι εγώ προέρχομαι από μια σχέση που η άλλη ήταν απόλυτα γαντζωμένη πάνω μου. Το ακριβώς αντίθετο δλδ.. Οπότε άθελά μου έπεσα στη λούπα να συγκρίνω και να ανησυχώ γιατί δεν είναι έτσι πάλι...
αν δεν ειναι κολλητη της και απλα μιλανε, ΦΥΣΙΚΑ και δεν θα της πει οτι γουσταρει καποιον που την φτυνει. ειδικα κι αν ξερει οτι μιλατε και μαζι. επισης, αν ξερει οτι μιλατε και μαζι, θα της λεει αυτα που θελει να μαθεις.
δεν ειναι οτι δεν θελεις να παιξεις παιχνιδακι. ειναι οτι δεν μπορεις.
εισαι καψουρης μαζι της και η ελπιδα σου ηταν οτι αν της εκφρασεις τον ερωτα σου, θα σου πει κατι αναλογο, η οτι ειναι κρυα επειδηε χει ανασφαλειες για το ποσο την θελεις.
ΔΕΝ εχει τετοια ανασφαλεια. ειναι κρυα γιατι δεν γουσταρει αρκετα.
11-09-2018, 10:47 #101
να συμπληρωσω, οτι δεν γουσταρει οσο εσυ.
δεν υπαρχει μονο ο ερωτας και το τπτ.
η κοπελα γουσταρει αρκετα να για να εχετε αυτο που εχετε.
δεν γουσταρει για παραπανω ομως.
αυτο δεν ειναι ουτε ερωτας, ουτε αδιαφορια.
ειναι αυτο που ζεις.
κατι ντεμί...
11-09-2018, 16:13 #102
Αυτά τα ντεμί.. Ποτέ δε μου άρεσαν.. Γιατί πιστεύω πως αν δεν υπάρχει έρωτας τότε δεν μπορεί να συνεχίζεται κάτι ανάμεσα σε ένα ζευγάρι... Δεν μου έχει ξανατύχει. Όσες σχέσεις και να έκανα είχαν έντονο το στοιχείο του έρωτα. Ειδικά στην αρχή. Εδώ τα πράγματα είναι αλλιώς. Και δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ.
Για παράδειγμα δεν έχω όρεξη να την πάρω ούτε τηλέφωνο. Μου βγαίνει μια αντίδραση... Και δεν το κάνω επίτηδες ή για να παίξω. Το κάνω επειδή όντως δεν μπορώ να το διαχειριστώ...
11-09-2018, 22:52 #103
Game over τωρα που ειναι αρχη ακομα.
12-09-2018, 08:19 #104
Τα πράγματα είναι απλά. Είτε συμβιβάζεσαι με την κατάσταση ως έχει, ελπίζοντας με τον καιρό να ψηθεί αυτή περισσότερο (ρισκάροντας φυσικά και να μην γίνει αυτό), είτε το κόβεις τώρα που είναι νωρίς και πάμε για άλλα. Απλά τα φιάξατε σε κακό timing, τι να κάνουμε τώρα. Το συναίσθημα του καθενός δεν μπορείς να το εκβιάζεις. Κι όσο το αναλύεις το θέμα τόσο το κουράζεις και για εσένα και για εκείνη.
Και να σου πω την αλήθεια αν στους δυο μήνες μέσα αρχίζεις τους προβληματισμούς τύπου που πάει αυτή η σχέση και γιατί αυτή δεν με πήρε τηλέφωνο και βγήκε με τις φίλες της...καλά κρασιά.
12-09-2018, 12:53 #105
Το πιο safe για μένα είναι να το λήξω τώρα. Το σκέφτομαι... Δεν είναι κάτι το οποίο έχει αποκλειστεί. Όμως όποτε είμαι έτοιμος να την πάρω να βρεθούμε για να το λήξουμε μου είναι δύσκολο. Και κυρίως γιατί σκέφτομαι συνέχεια το ενδεχόμενο να νιώθει κ αυτή πράγματα και να τα εκβιάζει από την αντίθετη πλευρά. Για ανασφάλεια, για αυτοάμυνα, για οτιδήποτε.
Συν του ότι τη σκέφτομαι... Πολύ...
Επίσης δεν έχω κανέναν προβληματισμό στο ότι βγαίνει με τις φίλες της. Ποτέ δεν της είπα να μη βγει όπως ούτε εγώ θέλω να μου το πει. Θέλω απλά να τη βλέπω και να την έχω κι εγώ. Και όχι στο όνομα μη πουν οι φίλες της ή μη νιώσει αυτή ότι χάνεται να βγαίνει συνέχεια έτσι ακόμα και αν δεν της αρέσει. Θέλω η κοπέλα που είναι μαζί μου να είναι ανεξάρτητη και κοινωνική κλπ κλπ. Άλλο αυτό και άλλο να είμαι τελείως εκτός (ακόμα και αν δεν είμαι στο μυαλό της). Δεν ξέρω... Το έχω αφήσει και βλέπουμε...