Όταν εκείνη δε θέλει σχέση.. τι κάνουμε; - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 13 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 192
    Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    καλημερα ασιατα.
    μια απ τα ιδια, δηλαδη.
    αναμενομενο.
    αν κανεις τις ιδιες κινησεις, ειναι ανεδαφικο να περιμενεις διαφορετικα αποτελεσματα.
    εσυ νομιζες οτι δεν τα καταλαβε καλα την πρωτη φορα και της επανελαβες ξανα αυτα που της ειχες πει για να μην εχει καμια αμφιβολια πλεον, οτι οσο και να σε γραφει, εσυ θα την περιμενεις κολλημενος εκει...
    μα φυσικα και αν ηθελε να το ληξει εντελως, θα το ειχε ληξει.
    το θεμα ειναι οτι δεν λεει για ποιους λογους το συντηρει, γιατι οε ρωτας δεν ειναι ενας απο αυτους. αν ηταν, θα ηθελε σεξ, οχι βολτιτσες και παρακαλια.

εγω θα συμφωνησω απολυτα με οσα σου λενε οι φιλοι σου.
    εσυ, ετσι κι αλλιως θα κανεις αυτα που θελεις.

μια μεγαλη αστοχια ειναι οτι μιλας με την φιλη της με λαθος τροπο.
    δλδ σαν να ηταν φιλη σου.
    δεν ειναι φιλη σου η κολλητη της. οτι λετε, πανε χαρτι και καλαμαρι στην δικια σου. οποτε, εσυ τι κανεις; της επιβεβαιωνεις ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ποσο κολλημενος εισαι.
    και βεβαια αν ξερει κατι διαφωτιστικο, οπως αν την καιει κανενας αλλος (διοτι σχεση μπορει να μην εχει, μπορει να τον θελει μονο εκεινη ομως, κι ο αλλος να την γραφει) ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΟ ΠΕΙ Η ΦΙΛΗ ΤΗΣ (αν δεν ειναι ψιλο*******), οποτε εσυ γιατι εφησυχαζεις; θα σου ελεγε ποτε αν θελει αλλον;

ελπιζω να περνας καλυτερα στο μελλον.

Banned
    Quote Originally Posted by Asiatas View Post
    Καλημέρα σας! Θέλω να μοιραστώ κάποια πράγματα μαζί σας, δε θα πω "νεότερα" γιατί δεν διαφέρουν πολύ από την αρχική κατάσταση, όμως ίσως πιο ξεκάθαρα...
    Προς το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας, βρεθήκαμε. Πήγαμε μια βόλτα, ήμουν αρκετά προβληματισμένος και λίγο ψυχρός. Το "ψυχρός" το έκανα επίτηδες, δεν το ένιωθα πραγματικά. Ούτε που φιλιθήκαμε. Μόνο σε κάποια φάση μετά την αρπάζω και τη φιλάω. Ξαφνιάστηκε, ευχάριστα...
    Όταν γυρνούσαμε πριν φύγει από το αμάξι με ρώτησε αν θέλω να της πω κάτι. Κι εγώ της ανοίχτηκα. Είπα ότι με προβληματίζει πολύ η στάση της και ότι νιώθω πάγο ανάμεσά μας και κυρίως από αυτή. Εκείνη το αρνήθηκε. Είπε ότι δεν υπάρχει κάποιος πάγος. Απλά είναι πολύ προβληματισμένη με όλα αυτά που της είχα πει και τα σκέφτεται. Εγώ της είπε ξεκάθαρα ξανά, ότι νιώθω πράγματα, ότι θέλω να τη βλέπω και ότι θέλω να κάνουμε σεξ και απλά δε νιώθω τα ίδια και από εκείνη. Επίσης ότι όλο αυτό το χαλαρά δεν το καταλαβαίνω. Και της είπα ξεκάθαρα ότι αν πριν από 2 μήνες μου έλεγε να είμαστε χαλαρά, να βγαίνουμε, να ρίχνουμε και κανένα που και που, τότε ίσως και να το δεχόμουν. Και είναι αλήθεια. Τώρα όμως αν θέλει κάτι τέτοιο δεν μπορώ να της το δώσω, καλύτερα να κοπεί. Εκείνη μου είπε με κάθετο ύφος πως και πριν από δύο μήνες και τώρα δεν θέλει κάτι τέτοιο. Ποτέ δεν το ήθελε. Όμως δεν θέλει να πιέζει καταστάσεις. Της είπα πως σκέφτομαι, ότι με καίει όταν δε βλεπόμαστε ότι δεν κάνουμε σεξ, ότι σκέφτομαι πότε θα έχει ρεπό μήπως κάνουμε κάτι και πως με πειράζει που δεν συμβαίνει αυτό. Και προφανώς της είπα ότι την έχω πατήσει μαζί της. Εκεί αρχίσαμε τα έντονα φιλιά κλπ κλπ. Και έφυγε.
    Το ΣΚ που πέρασε είχαμε ευκαιρία να βρεθούμε, είχε ρεπό όμως εκείνη είχε κανονίσει άλλα πράγματα και έτσι δε βρεθήκαμε ποτέ. Δεν της το πρότεινα κι εγώ άσχετα αν με έκαιγε. Γενικά πάλι έπεσα σε μία λούπα που δεν ήμουν καλά.
    Εχθές μίλησα με τη φίλη μας. Μου έστειλε εκείνη για να μου πει πως μιλήσανε. Όταν τη ρώτησα πως της φάνηκε η κατάσταση και τι της είπε γενικά, μου είπε πως η κατάστασή της είναι ντεμί-ντεμί. Ότι θέλει να είμαστε μαζί όμως δεν είναι σε φάση που θέλει να βγαίνει μόνο μαζί μου. Τα λιγοστά ρεπό που έχει θέλει να βλέπει και της φίλες της, δε θέλει να χαθεί από κανέναν και καμία. Και πως είναι πολύ προβληματισμένη και ψιλοφρίκαρε από τις δύο συζητήσεις και από το ότι της είπα ότι θέλω να τη βλέπω περισσότερο και κυρίως από τον τρόπο που της το είπα. Παρόλα αυτά δεν είναι σε φάση να θέλει να το σταματήσουμε. Και της αρέσω πολύ. Μετά από συζήτηση που είχανε, παραδέχτηκε ότι την επηρεάζει όλη η φάση με τον πρώην της που την είχε εξαφανίσει από όλους και από όλα, που έβγαινε μόνο μαζί του και δεν ήθελε με τίποτα να επιστρέψει σε μια τέτοια κατάσταση.

Όπως είναι κατανοητό, εγώ όταν το έμαθα αυτό πάγωσα, ξενέρωσα, θύμωσα και στενοχωρήθηκα μαζί. Γιατί ξέρω ότι δεν την έχω πιέσει για τίποτα. Απλά ίσως τα ξεσπάσματα που είχα να την τρόμαξαν. Ανησύχησα αν υπάρχει άλλος που την απασχολεί. Η φίλη μας ήταν κάθετη σε αυτό και μου είπε να σταματήσω να είμαι ανασφαλής, δεν υπάρχει τίποτε άλλο. Γενικά είχα πέσει πολύ ψυχολογικά. Όταν με πήρε τηλ (είχαμε μιλήσει το πρωί και είχαμε πει μήπως βρισκόμασταν αλλά νωρίς γιατί δούλευε χαράματα) δεν της ανέφερα καθόλου να βγούμε, ούτε εκείνη βέβαια. Αλλά φάνηκε σαν να το περίμενε. Όμως δεν είχα καμία όρεξη, δεν ήμουν σε φάση να τη δω. Ξέρω ότι αν την έβλεπα θα τα έκανα χειρότερα τα πράγματα.

Η φίλη μας μου πρότεινε να αδιαφορήσω μήπως και την τσούξει λίγο και την ταρακουνήσει. Οι φίλοι μου στην αρχή μου είπαν να τη γράψω στα @@ μου και να μην της ξαναπώ τίποτα. Γενικά να το λήξω έτσι. Χωρίς λόγια. Μετά από συζήτηση βέβαια και γνωρίζοντας κι εμένα και τις αστοχίες που έχω κάνει μ είπαν απλά να δώσω χώρο και χρόνο και να δούμε πως θα πάει.

Τώρα, να σας πω πως το σκέφτομαι εγώ. Αρχικά τα δεδομένα είναι τα εξής και πρέπει να τα παραδεχτώ: Είμαι τσιμπημένος μαζί της, σχεδόν ερωτευμένος. Έχει ένα μεγάλο μέρος του μυαλού μου και το απασχολεί πολλές ώρες την ημέρα. Θέλω να κάνουμε πολλά πράγματα μαζί. Αυτό το συναίσθημα νιώθω τώρα.
    Με βάση λοιπόν αυτό, το να μπω στο παιχνίδι του γραμματόσημου μου είναι απίστευτα ψυχοφθόρο. Αρχικά δεν μπορώ να το κάνω λόγω χαρακτήρα, δεν τα μπορώ αυτά τα δήθεν, και δεύτερον δεν μου βγαίνει με αυτή. Θα μου κάνει κακό. Θα την αφήσω για κάποιες μέρες. Δεν θα της στείλω, δε θα της προτείνω να κάνουμε πράγματα. Αν με πάρει έχει καλώς. Θα μιλήσουμε, αλλά ως εκεί. Αν αυτή νιώσει την ανάγκη να βρεθούμε τότε θα βρεθούμε. Αν το φέρει η συζήτηση και το κλήμα τότε ίσως να της το πω κι εγώ. Πάντως όχι τώρα. Θα κρατήσω κι εγώ μια απόσταση.

Βέβαια όταν βρεθούμε θα της τα πω όλα χύμα. Αλλά με τρόπο που να της δίνω να καταλάβει ότι ΔΕΝ θέλω να της φάω τη ζωή. Ότι το νιώθω ότι μεταξύ μας υπάρχει χημεία και πως να συνεχίσουμε να πιέζουμε από την άλλη μπάντα την κατάσταση γιατί φοβόμαστε ότι μπορεί και γίνει το ένα ή το άλλο τότε όλο αυτό θα ξεφτίσει άδοξα και είναι κάτι που ούτε εγώ το θέλω και πιστεύω ούτε αυτή.
    Γιατί αν ήθελε να το λήξουμε θα το είχαμε λήξει. Είναι πολύ απλό. Γιατί όταν βρεθήκαμε της πέταξα πολλές φορές τη μπάλα για να το λήξουμε. Της είπα ότι άμα δε γουστάρει δεν έχει νόημα και να μου το πει, δεν υπάρχει θέμα, τη ρώτησα να την πιέζω αρνητικά να μου το πει και άλλα τέτοια που δίνουν πάτημα σε έναν που έχει ξενερώσει να πει πράγματα που θα οδηγήσουν στη λήξη. Σε όλα αρνήθηκε. Και μάλιστα με τρόπο που μου έδειχνε σαν να ήθελε να μου πει παραπάνω πράγματα, ωραία πράγματα που ένιωθε αλλά δεν τα έλεγε.

Όπως καταλαβαίνετε, εν βρασμό ψυχής ήθελα να το λήξουμε χωρίς δεύτερη κουβέντα. Όμως όσο το σκέφτομαι θέλω να το παλέψω γιατί μου αρέσει αυτή. Για κανέναν άλλο λόγο. Δεν ξέρω αν τέτοιες καταστάσεις μπορούν να φτιάξουν γενικά. Ή αν είναι τελειωμένες υποθέσεις. Αλλά πιστεύω πως να υπάρχει μια ελπίδα να φτιάξει το πράγμα θέλω να την παίξω...

Αυτά λοιπόν. Τα είπα και εδώ γιατί πιστεύω πως όλοι εδώ μέσα έχετε βοηθήσει πολύ. Και μπορείτε κ άλλο.
    Σε είπα και στην αρχή πως έχεις ανασφάλειες και τις βγάζεις προς τα έξω. Αυτά τα τραβάτε με κι ας κλαίω και τα "ξεκαθαρίσματα" με μπούρου μπούρου να ξέρεις πως ρίχνουν τις μετοχές σου. Μειώνεις τις ελπίδες σου με αυτό τον τρόπο.

Δείχνεις πως δεν μπορείς να καταλάβεις και να σεβαστείς τις επιθυμίες της άλλης πλευράς. Πρέπει σώνει και καλά να λειτουργεί όπως θέλεις εσύ. Δεν είναι σχέση αυτό. Η κοπελιά είναι αυτή που είναι. Λειτουργεί με τον τρόπο που λειτουργεί. Σου αρέσει; Καλώς. Δε σου αρέσει; Για σένα και όποιον άλλο, δε θα μπορέσει, όπως φαίνεται και καλά θα κάνει.

Senior Member
    Ναι όντως. Είναι όπως είναι. Δε διαφωνώ.
    Όσο για τη φίλη της, όχι δεν είναι κολλητή της. Απλά την ξέρει και η "δικιά μου" την εμπιστεύεται και της τα λέει. Πιο πολύ με εμένα είναι σε αυτή την περίπτωση. Δεν ξέρω ρε συ ρέμεντυ, δεν θέλω να την επιβεβαιώνω αλλά δε θέλω και να παίξω παιχνιδάκι.
    Νομίζω πως έχω λίγο φάει μια καλή σφαλιάρα για να σκεφτώ τα πράγματα πιο ψύχραιμα και πιο ορθά. Αν τώρα κάνω καμία βλακεία στην πορεία δεν μπορώ να το ξέρω.
    Ότι πάντως απέκτησα ανασφάλειες με αυτή τη σχέση, τις απέκτησα. Δεν είναι λογικό; Κι εγώ προέρχομαι από μια σχέση που η άλλη ήταν απόλυτα γαντζωμένη πάνω μου. Το ακριβώς αντίθετο δλδ.. Οπότε άθελά μου έπεσα στη λούπα να συγκρίνω και να ανησυχώ γιατί δεν είναι έτσι πάλι...

Banned
    Quote Originally Posted by Asiatas View Post
    Όσο για τη φίλη της, όχι δεν είναι κολλητή της. Απλά την ξέρει και η "δικιά μου" την εμπιστεύεται και της τα λέει. Πιο πολύ με εμένα είναι σε αυτή την περίπτωση. Δεν ξέρω ρε συ ρέμεντυ, δεν θέλω να την επιβεβαιώνω αλλά δε θέλω και να παίξω παιχνιδάκι.
    Νομίζω πως έχω λίγο φάει μια καλή σφαλιάρα για να σκεφτώ τα πράγματα πιο ψύχραιμα και πιο ορθά. Αν τώρα κάνω καμία βλακεία στην πορεία δεν μπορώ να το ξέρω.
    Ότι πάντως απέκτησα ανασφάλειες με αυτή τη σχέση, τις απέκτησα. Δεν είναι λογικό; Κι εγώ προέρχομαι από μια σχέση που η άλλη ήταν απόλυτα γαντζωμένη πάνω μου. Το ακριβώς αντίθετο δλδ.. Οπότε άθελά μου έπεσα στη λούπα να συγκρίνω και να ανησυχώ γιατί δεν είναι έτσι πάλι...
    Δεν απέκτησες ανασφάλειες, τις είχες ήδη, απλά η σχέση με την κοπελιά ήταν η αφορμή να βγουν στην επιφάνεια. Το γιατί δεν είναι έτσι πάλι, δεν πρόκειται να το μάθεις. Μόνο εικασίες μπορείς να κάνεις. Αν όμως συνεχίσεις με εικασίες και ανακρίσεις, δύσκολα τα πράγματα.

Προς το παρόν, αυτό που καταλαβαίνω είναι πως προσπαθείς να πας με τα νερά της, για να συνεχίσει να είναι μαζί σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by SB_ View Post
    Δεν απέκτησες ανασφάλειες, τις είχες ήδη, απλά η σχέση με την κοπελιά ήταν η αφορμή να βγουν στην επιφάνεια. Το γιατί δεν είναι έτσι πάλι, δεν πρόκειται να το μάθεις. Μόνο εικασίες μπορείς να κάνεις. Αν όμως συνεχίσεις με εικασίες και ανακρίσεις, δύσκολα τα πράγματα.

Προς το παρόν, αυτό που καταλαβαίνω είναι πως προσπαθείς να πας με τα νερά της, για να συνεχίσει να είναι μαζί σου.

Περίπου. Δεν θέλω να πάω "με τα νερά της" ακριβώς, γιατί δεν θα είμαι ευτυχισμένος σε κάτι τέτοιο αν παραμείνει έτσι. Όπως είπα και πιο πάνω νιώθω να υπάρχει χημεία. Το νιώθω. Αλλιώς θα έληγε πολύ εύκολα. Και νομίζω πως επειδή έχω κάνει κι εγώ πολλές αστοχίες, ίσως λέω αξίζει να προσπαθήσω, αρχικά να βελτιώσω κι εγώ αδυναμίες μου και στη συνέχεια αν όλα αυτά οδηγήσουν στο να γίνουν τα πράγματα έτσι όπως τα σκέφτομαι - χωρίς να θέλω να αλλάξει εκείνη σαν άνθρωπος - τότε έχει καλώς. Αλλιώς ο δρόμος είναι γνωστός...

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    καλημερα ασιατα.
    μια απ τα ιδια, δηλαδη.
    αναμενομενο.
    αν κανεις τις ιδιες κινησεις, ειναι ανεδαφικο να περιμενεις διαφορετικα αποτελεσματα.
    εσυ νομιζες οτι δεν τα καταλαβε καλα την πρωτη φορα και της επανελαβες ξανα αυτα που της ειχες πει για να μην εχει καμια αμφιβολια πλεον, οτι οσο και να σε γραφει, εσυ θα την περιμενεις κολλημενος εκει...
    μα φυσικα και αν ηθελε να το ληξει εντελως, θα το ειχε ληξει.
    το θεμα ειναι οτι δεν λεει για ποιους λογους το συντηρει, γιατι οε ρωτας δεν ειναι ενας απο αυτους. αν ηταν, θα ηθελε σεξ, οχι βολτιτσες και παρακαλια.

εγω θα συμφωνησω απολυτα με οσα σου λενε οι φιλοι σου.
    εσυ, ετσι κι αλλιως θα κανεις αυτα που θελεις.

μια μεγαλη αστοχια ειναι οτι μιλας με την φιλη της με λαθος τροπο.
    δλδ σαν να ηταν φιλη σου.
    δεν ειναι φιλη σου η κολλητη της. οτι λετε, πανε χαρτι και καλαμαρι στην δικια σου. οποτε, εσυ τι κανεις; της επιβεβαιωνεις ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ποσο κολλημενος εισαι.
    και βεβαια αν ξερει κατι διαφωτιστικο, οπως αν την καιει κανενας αλλος (διοτι σχεση μπορει να μην εχει, μπορει να τον θελει μονο εκεινη ομως, κι ο αλλος να την γραφει) ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΟ ΠΕΙ Η ΦΙΛΗ ΤΗΣ (αν δεν ειναι ψιλο*******), οποτε εσυ γιατι εφησυχαζεις; θα σου ελεγε ποτε αν θελει αλλον;

ελπιζω να περνας καλυτερα στο μελλον.
    Όντως, το να βάζουμε τρίτα άτομα στη σχέση είναι ατόπημα. Εφησυχάζει γιατί έχει ανάγκη από λόγια που θα τον κάνουν να νιώσει ασφάλεια και σταθερότητα.

Το μόνο που βλέπω τραβηγμένο από την πλευρά της, είναι ότι μετά από τέσσερις μέρες βγήκε με φίλους, χωρίς να του πει κάτι εκ των προτέρων. Εκεί φαίνεται και μία αδιαφορία, αλλά δεν ξέρουμε ίσος όλες τις πτυχές του θέματος.

Senior Member
    Ελα μωρε μια γυναικα ειναι που έτρεχε πισω απο καποιον, τα εδωσε ολα, την κεράτωσε καποια στιγμη κτλ, αυτη ηταν κολλημένη δε μπορουσε να ξεκολλησει, ο εγωισμός της, η αξιοπρεπεια της, ο αυτοσεβασμός της εγιναν χιλια κομματια, και μολις συνήλθε λιγο ειπε οτι θα αγαπήσει τον εαυτο της και δεν προκειται να ξανασχοληθεί με κανεναν, θα κανει τη ζωη της και οποιος θελει την ακολουθει.
    Ετσι οπως κανεις εσυ τωρα, βλεπει σε εσενα πως ηταν αυτη τοτε και δεν της αρεσει, διοτι θεωρει πλεον τον τοτε εαυτο της, κακομοίρα.
    Ειναι μπερδεμα φιλε, δε θα βγαλεις ακρη ευκολα και μην πολυανοιγεσαι συναισθηματικά χωρις αντίκρυσμα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Ελα μωρε μια γυναικα ειναι που έτρεχε πισω απο καποιον, τα εδωσε ολα, την κεράτωσε καποια στιγμη κτλ, αυτη ηταν κολλημένη δε μπορουσε να ξεκολλησει, ο εγωισμός της, η αξιοπρεπεια της, ο αυτοσεβασμός της εγιναν χιλια κομματια, και μολις συνήλθε λιγο ειπε οτι θα αγαπήσει τον εαυτο της και δεν προκειται να ξανασχοληθεί με κανεναν, θα κανει τη ζωη της και οποιος θελει την ακολουθει.
    Ετσι οπως κανεις εσυ τωρα, βλεπει σε εσενα πως ηταν αυτη τοτε και δεν της αρεσει, διοτι θεωρει πλεον τον τοτε εαυτο της, κακομοίρα.
    Ειναι μπερδεμα φιλε, δε θα βγαλεις ακρη ευκολα και μην πολυανοιγεσαι συναισθηματικά χωρις αντίκρυσμα.
    Προφανώς και μπορεί να με βλέπει κι εμένα σαν κι εκείνη ή μάλλον σαν κι εκείνον. Γιατί η κατάσταση στην οποία ήταν δεν ήταν ακριβώς έτσι... Ο άλλος την πίεζε απίστευτα σε πολλά πράγματα. Να μου πείς τώρα γιατί δεν τον χώριζε πιο νωρίς; Ένα ντε.. Μάλλον απειρία. Όλοι μας σε αυτές τις ηλικίες έχουμε μείνει σε σχέσεις τοξικές απλά και μόνο λόγο απειρίας. Σε κάποιους από εμάς μας βαράει σε εμμονές και σε κάποιους γίνεται αφορμή για ωρίμανση. Ή και ανάμεικτα.
    Όπως και να χει δεν είναι και αυτό που έχουμε το ότι πιο μη τοξικό. Ξαναλέω όμως ότι θα δώσω λίγο χώρο και χρόνο. Κυρίως για να δω τα δικά της θέλω χωρίς να κάνω εγώ τίποτα. Στην τελική τελική αν είναι να μην υπάρχει τίποτα από τη μεριά της θα φανεί. Δεν θέλω να το εκβιάζω άλλο ακριβώς γιατί μπήκα σε μια φάση που αναπτήσσωνταν συναισθήματα. Οπότε ένα φρένο θα κάνει και σε εμένα καλό. Και ότι γίνει ας γίνει...
    Άτιμο πράγμα το συναίσθημα. Μπορεί να σε ανεβοκατεβάσει από τα 10000 πόδια σε λιγότερο από δευτερόλεπτο...

Senior Member
    Asiatas
    https://www.psychology.gr/forum/imag...ser-online.png
    MemberJoin DateMar 2016Posts62

αν δεν ειναι κολλητη της και απλα μιλανε, ΦΥΣΙΚΑ και δεν θα της πει οτι γουσταρει καποιον που την φτυνει. ειδικα κι αν ξερει οτι μιλατε και μαζι. επισης, αν ξερει οτι μιλατε και μαζι, θα της λεει αυτα που θελει να μαθεις.

δεν ειναι οτι δεν θελεις να παιξεις παιχνιδακι. ειναι οτι δεν μπορεις.
    εισαι καψουρης μαζι της και η ελπιδα σου ηταν οτι αν της εκφρασεις τον ερωτα σου, θα σου πει κατι αναλογο, η οτι ειναι κρυα επειδηε χει ανασφαλειες για το ποσο την θελεις.
    ΔΕΝ εχει τετοια ανασφαλεια. ειναι κρυα γιατι δεν γουσταρει αρκετα.

Senior Member
    να συμπληρωσω, οτι δεν γουσταρει οσο εσυ.
    δεν υπαρχει μονο ο ερωτας και το τπτ.
    η κοπελα γουσταρει αρκετα να για να εχετε αυτο που εχετε.
    δεν γουσταρει για παραπανω ομως.
    αυτο δεν ειναι ουτε ερωτας, ουτε αδιαφορια.
    ειναι αυτο που ζεις.
    κατι ντεμί...

Senior Member
    Αυτά τα ντεμί.. Ποτέ δε μου άρεσαν.. Γιατί πιστεύω πως αν δεν υπάρχει έρωτας τότε δεν μπορεί να συνεχίζεται κάτι ανάμεσα σε ένα ζευγάρι... Δεν μου έχει ξανατύχει. Όσες σχέσεις και να έκανα είχαν έντονο το στοιχείο του έρωτα. Ειδικά στην αρχή. Εδώ τα πράγματα είναι αλλιώς. Και δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ.
    Για παράδειγμα δεν έχω όρεξη να την πάρω ούτε τηλέφωνο. Μου βγαίνει μια αντίδραση... Και δεν το κάνω επίτηδες ή για να παίξω. Το κάνω επειδή όντως δεν μπορώ να το διαχειριστώ...

Senior Member
    Game over τωρα που ειναι αρχη ακομα.

Senior Member
    Τα πράγματα είναι απλά. Είτε συμβιβάζεσαι με την κατάσταση ως έχει, ελπίζοντας με τον καιρό να ψηθεί αυτή περισσότερο (ρισκάροντας φυσικά και να μην γίνει αυτό), είτε το κόβεις τώρα που είναι νωρίς και πάμε για άλλα. Απλά τα φιάξατε σε κακό timing, τι να κάνουμε τώρα. Το συναίσθημα του καθενός δεν μπορείς να το εκβιάζεις. Κι όσο το αναλύεις το θέμα τόσο το κουράζεις και για εσένα και για εκείνη.
    Και να σου πω την αλήθεια αν στους δυο μήνες μέσα αρχίζεις τους προβληματισμούς τύπου που πάει αυτή η σχέση και γιατί αυτή δεν με πήρε τηλέφωνο και βγήκε με τις φίλες της...καλά κρασιά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Τα πράγματα είναι απλά. Είτε συμβιβάζεσαι με την κατάσταση ως έχει, ελπίζοντας με τον καιρό να ψηθεί αυτή περισσότερο (ρισκάροντας φυσικά και να μην γίνει αυτό), είτε το κόβεις τώρα που είναι νωρίς και πάμε για άλλα. Απλά τα φιάξατε σε κακό timing, τι να κάνουμε τώρα. Το συναίσθημα του καθενός δεν μπορείς να το εκβιάζεις. Κι όσο το αναλύεις το θέμα τόσο το κουράζεις και για εσένα και για εκείνη.
    Και να σου πω την αλήθεια αν στους δυο μήνες μέσα αρχίζεις τους προβληματισμούς τύπου που πάει αυτή η σχέση και γιατί αυτή δεν με πήρε τηλέφωνο και βγήκε με τις φίλες της...καλά κρασιά.
    Το πιο safe για μένα είναι να το λήξω τώρα. Το σκέφτομαι... Δεν είναι κάτι το οποίο έχει αποκλειστεί. Όμως όποτε είμαι έτοιμος να την πάρω να βρεθούμε για να το λήξουμε μου είναι δύσκολο. Και κυρίως γιατί σκέφτομαι συνέχεια το ενδεχόμενο να νιώθει κ αυτή πράγματα και να τα εκβιάζει από την αντίθετη πλευρά. Για ανασφάλεια, για αυτοάμυνα, για οτιδήποτε.
    Συν του ότι τη σκέφτομαι... Πολύ...
    Επίσης δεν έχω κανέναν προβληματισμό στο ότι βγαίνει με τις φίλες της. Ποτέ δεν της είπα να μη βγει όπως ούτε εγώ θέλω να μου το πει. Θέλω απλά να τη βλέπω και να την έχω κι εγώ. Και όχι στο όνομα μη πουν οι φίλες της ή μη νιώσει αυτή ότι χάνεται να βγαίνει συνέχεια έτσι ακόμα και αν δεν της αρέσει. Θέλω η κοπέλα που είναι μαζί μου να είναι ανεξάρτητη και κοινωνική κλπ κλπ. Άλλο αυτό και άλλο να είμαι τελείως εκτός (ακόμα και αν δεν είμαι στο μυαλό της). Δεν ξέρω... Το έχω αφήσει και βλέπουμε...

Page 7 of 13 FirstFirst ... 56789 ... LastLast