Results 106 to 120 of 192
-
12-09-2018, 23:50 #106
Αφου δεν σου βγαινει να το πεις, δεν εισαι ετοιμος, τοτε μια επιλογη εχεις, κανεις αυτο που θελεις να κανεις. Παρτην τηλ οποτε γουσταρεις και θελεις να την παρεις, πες της να βγείτε οποτε θελεις να βγείτε, ζήτησε σεξ οποτε θελεις να κανεις σεξ. Κανε αυτο που επιθυμεις εσυ και μην μαντεύεις τι πιθανών να θελει η αλλη και μηπως θα θελει η δεν θα θελει.
Ετσι η θα πετύχεις αυτο που θελεις ή θα σου βγει να το τελειώσεις αρκετα σύντομα, πιθανως να της βγει αυτης πρωτα. Και μετα σπλα πας παρακατω
- 13-09-2018, 00:16 #107
Λοιπόν,
συμπληρώνουμε 2 μέρες που δεν έχουμε ανταλλάξει κουβέντα... Με τσούζει όσο δεν πάει... Δεν φαντάζεστε... Θέλω να την πάρω τηλ ακόμα και τώρα και ας την ξυπνήσω και ας την ενοχλήσω... Αλλά δε θα το κάνω.. Πρέπει να κρατήσω χαρακτήρα. Αν θέλει εκείνη ας πάρει. Δεν ξέρω. Είναι πολύ δύσκολο...
Και δεν προηγήθηκε τίποτα... Απλά δεν πήρε κανείς την πρωτοβουλία να στείλει ή να πάρει τον άλλο...
13-09-2018, 15:42 #108
13-09-2018, 15:52 #109
14-09-2018, 02:37 #110
Ειναι πανεύκολο να γυρισει το παιχνιδι και να σε κυνηγάει αυτη. Ισορροπία δυσκολα να υπάρξει, μια θα σε παιζει μια θα την παίζεις μεχρι να κουραστείτε και οι δυο.
14-09-2018, 15:35 #111
Δεν ξέρω... Αν τα πράγματα είναι έτσι τότε δεν έχει νόημα.. Το κυνηγητό είναι για την αρχή, για να τεστάρεις κλπ κλπ. Τώρα όμως μόνο κάνει ζημιά... Και το θέμα είναι ότι πρέπει να πάρω μια απόφαση και δυσκολεύομαι.. Μια λέω να το αφήσω μέχρι όπου πάει και μια τα παίρνω και θέλω να της πω να βρεθούμε να της τα πω και να τελειώνει το παραμύθι. Γιατί αν πιέζεται τώρα που δεν έχουμε πει και πολλά αν της αμολήσω ότι σκέφτομαι τότε δεν υπάρχει ελπίδα, θα τελειώσει...
14-09-2018, 16:36 #112
14-09-2018, 16:56 #113
μα της τα ειπες αυτα που σκεφτεσαι και μαλιστα δυο φορες!
τι αλλο να πεις επ αυτου;;
στην ουσια θελεις να επαναλαβεις οσα ειπες την δευτερη φορα, οπου επαναλαμβανες οτι ειπες την πρωτη φορα...
νομιζεις οτι δεν τα καταλαβε; μια χαρα τα καταλαβε. οσο πιο πολλες φορες τα επαναλαβεις τοσο πιο δεδομενος γινεσαι.
στην ουσια αυτο που θελεις ειναι να της επιβαλεις τα αισθηματα σου, να της βγαλεις με το τσιγκελι, οτι θελει αυτα που θες κι εσυ. ε δεν θελετε τα ιδια. ειναι σαφες... και με το ζορι δεν γινεται.
15-09-2018, 01:29 #114
Λοιπόν, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να μπει τέλος γιατί πλέον έχει καταντήσει φαρσοκομμωδία. Σήμερα μιλήσαμε στο τηλέφωνο να συναντηθούμε. Μου είπε ότι είχε να πάει κάπου πρώτα αλλά δε θα καθόταν πολύ. Και να την έπαιρνα να βρεθούμε. Την πήρα μία, τίποτα. Την πήρα δύο τίποτα. Μου στέλνει μετά απόν 4 ώρες μήνυμα ότι είδε τις κλήσεις μου εκείνη την ώρα.
Τεσπα, είναι τουλάχιστον αστείο γιατί κρύβεται και το κάνει και ξεδιάντροπα.
Τέλος πάντων, σας ευχαριστώ όλους πάντως για τη στήριξη και τις συμβουλές που μου δώσατε. Νομίζω με βοηθήσατε πολύ!
15-09-2018, 03:00 #115
Ειναι επιβεβαιωμένα πλεον η γνωστή καρχια! Διαγραφη και προχωράς αλλου, και να χαιρεσαι που δεν κρατησε πολυ.
15-09-2018, 11:52 #116
Καλημέρα..διάβασα απτή αρχή το θέμα σου και όλα τα μηνύματα..η κοπέλα φενόταν απτή αρχή ότι έψαχνε επιβεβαίωση...σε γουστάρε τα φτιάξατε μέχρι να σιγουρευτη ότι την γουστάρεις και έχεις δαγκώσει τη λαμαρίνα.και μόλις επιβεβαιώθηκε άρχισε να κάνει σιγά σιγά πίσω με τον τρόπο της.ηθελε να δει αν θα τρέξεις από πίσω της και όπως το εκτίμησε έτσι και έγινε..
Είναι κόμπλεξ της ηλικίας αυτά .κάνουν κρά να τα φτιάξουν με άτομα που τους αρέσουν και μετά αρχίζουν να κάνουν διάφορα όπως στην προκειμένη περίπτωση για να ικανοποιηθεί ο εγωισμός τους και να πάρουν επιβεβαίωση.μπορεις όμως να κρατήσεις αυτό που είπε και η ρεμ..μπορει να μην της άρεσε το σεξ μάζι σου.σου έδωσε τρεις ευκαιρίες είδε και απήλθε..μπορεί να σε ήθελε δόλωμα για να τσιμπήσει κάποιος άλλος..
Όπως και να έχει στα αρ......δια σου.εσυ τρεις φορές πέρασες καλά κρατά αυτό...
ΜΗ ΤΗΝ ΞΑΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ...αν απτή αρχη εισουν μια κρύο μια ζεστός θα έτρεχε από πίσω σου..αυτά τα άτομα έτσι είναι..θέλουν η να τρέχουν αυτοί η να κάνουν τους άλλους να τρέχουν...κόμπλεξικα άτομα ....
15-09-2018, 11:57 #117
Αν σε πάρει τηλέφωνο.μιλα της αλλά μιλά της στο χαλαρό..μην της το ξεκοβεις αλλά μιλά της στο δεν τρέχει τίποτα..καντην με λίγα λόγια να έχει αμφιβολίες έτσι για να δούμε τη θα κάνει....ούτε σι άλλος χαμένο παιχνίδι είναι και ήταν..και ένα παιχνίδι πολύ ψυχοφθόρο μάλιστα..
15-09-2018, 14:28 #118
Φίλε Γιώργο,
Ευχαριστώ για τις συμβουλές... Αυτό το χαλαρό όπως θα διάβασες το έκανα. Και όντως ψάρωσε. Και πάλι τα ίδια. Είναι πολύ ψυχοφθόρο αυτό το παιχνίδι. Ιδιαίτερα αν μέσα σου πιστεύεις ότι ένα άτομο μπορεί να είναι δίπλα σου όχι μόνο για σεξ. Το σεξ δεν το είχα ανάγκη, πίστεψέ με, μπορούσα κι εγώ να βρω άλλη να περνάω καλά μόνο με σεξ. Και καλό σεξ. Και με αυτή ήταν ωραίο γιατί υπήρχε άλλη χημεία. Σίγουρα όχι τόσο όσο θα ήταν αν κάναμε πιο πολλές φορές που θα μάθαινα κι εγώ τα πατήματά της. Γιατί τρεις φορές δεν είναι αρκετές, το μόνο σίγουρο.. Τώρα αν της άρεσε ή δεν της άρεσε μόνο εκείνη το ξέρει. Εμένα πάντως μου έδειξε (και όντως φάνηκε) πως της άρεσε την ώρα που το κάναμε. Εν πάση περιπτώσει τώρα ότι και να λέμε περισσεύει.
Αυτό που είπαμε εχθές είναι να βρεθούμε σήμερα. Πάλι βέβαια όταν της είπα ότι δεν θα την απασχολήσω πολύ θέλω απλά να της πω κάτι μου είπε ότι δεν καταλαβαίνει τι εννοώ... Τεσπα είναι όντως παιχνιδάκι και μάλιστα ένα παιχνιδάκι που παρατραβάει και με καθυστερεί. Δεν θέλω να το παίξω. Οπότε αυτό που σκέφτομαι είναι να της στείλω ώρα και μέρος να βρεθούμε, να της τα πω χύμα και αν της αρέσει έχει καλώς. Αν όχι γεια σας!
Τι να της πω; Ότι αυτό το παιχνιδάκι που παίζει με ξενερώνει αφάνταστα, ότι δεν θέλω ούτε ψέματα, ούτε κυνήγι, ούτε να με γράφει στα @@ της. Δεν θέλω πάλι βέβαια να είμαστε σαν κολλιτσίδα. Αν όντως ισχύει αυτό που έλεγε ότι της αρέσω ή θα αφεθεί ή θα το αφήσουμε. Αν πάλι δεν της βγαίνει τι να κάνουμε.. Δεν πειράζει. Αλλά σίγουρα θα της πω ότι αυτή η συμπεριφορά είναι τουλάχιστον γελοία. Έτσι ακριβώς.
Νομίζω δεν μπορώ να γίνω πιο ξεκάθαρος. Αν πάλι μου αρχίσει τα μα μου τότε τέλος χωρίς γυρισμό. Δε νομίζω να υπάρχει καλύτερος τρόπος.
Α κι επίσης, ότι και να της είπα, ότι και να ένιωθα δεν είναι εσαεί. Όλα αλλάζουν. Και προφανώς σε αυτό συμβάλλουν και οι δυο.
Αυτά. Αν νομίζετε κάτι άλλο πείτε..
15-09-2018, 14:47 #119
15-09-2018, 14:59 #120