Όταν εκείνη δε θέλει σχέση.. τι κάνουμε; - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 13 FirstFirst ... 3111213
Results 181 to 192 of 192
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Asiatas View Post
    Ε είναι τραβηγμένο ρε παιδιά. Δεν κόλλαγε πουθενά αυτό. Αλήθεια.
    Το βασικό θέμα είναι ότι το παιχνίδι το έχασα τελείως και αυτό είναι που με καίει πολύ. Ότι ίσως θα μπορούσα να μην το χάσω έτσι... Όπως και να χει δεν ήθελα να πάει αμαχητί. Ακόμα και αν το τελευταίο χτύπημα ήταν το πιο γερό... Έπαιξα κι έχασα... Απλά το σκορ ήταν υπέρ μου στην αρχή και γύρισε από αστοχίες... κακό!
    Μα δεν έχασες αυτό δεν μπορείς να καταλάβεις..δεν πειράζει θα το καταλάβεις όταν περάσεις τα τριάντα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Εγω νομιζω την εφερε μαζι να δωσει το μνμ οτι δεν εχουν σχεση και ουτε θελει σχεση.
    Τωρα για παρτουζα, αμα εδινες εξ αρχης το μνμ εσυ οτι θελεις σεξ χωρις πολλα πολλα, ισως να επαιζε κι αυτο. Ειναι οι φάσεις που σκεφτεσαι μετα απο χρονια και λες μα τι μαλακας ημουνα χαχα!
    Αυτο που σου λεει η ρεμεντυ ισχυει, δεν ειμαστε οι γαμάτοι εμεις, οι ξερόλες, τα εχουμε παθει και μας εχουν τσουξει κιολας, και πιθανο να ξαναπάθουμε κι αλλα. Εγω πχ την επαθα αλλη μια σαν πρωτάρης στα 39, απλα την εκανα νωριτερα απ οτι οταν θα ημουν 25
    Τώρα είπες μια τεράστια κουβέντα..όντως όλοι έχουμε χάσει ευκαιρίες και έχουμε πει μα τι μαλακας ειμουνα..

Senior Member
    Φίλε asiatas..τι νέα σε ξανά έψαξε η γκόμενα????

Senior Member
    Εκλασε πατατεσ αυτοσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Γεια χαρά!! Όχι δεν Έκλ@σα πατάτες!!! :P

Όχι. Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Προσωπικά μπορώ να πω ότι το έχω χωνέψει. Δεν είμαι όπως πριν. Καμία σχέση... Όπως και να χει όμως πάντα θα έχω την απορία του γιατί έγιναν έτσι τα πράγματα... Αν μπορέσω κάποια στιγμή να πάρω ένα στίγμα θα σας πω... Αλλά χλομό το κόβω!!!

Senior Member
    Γεια χαρά!! Όχι δεν Έκλ@σα πατάτες!!! :P

Όχι. Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Προσωπικά μπορώ να πω ότι το έχω χωνέψει. Δεν είμαι όπως πριν. Καμία σχέση... Όπως και να χει όμως πάντα θα έχω την απορία του γιατί έγιναν έτσι τα πράγματα... Αν μπορέσω κάποια στιγμή να πάρω ένα στίγμα θα σας πω... Αλλά χλομό το κόβω!!!
    Το χάσαμε το κορμί πατριώτηηηη...
    Δεν πειράζει και οι τρεις φορές καλές ήταν ..
    Μάζεψες εμπειρία και το απολαύσες...

Senior Member
    Το χάσαμε...; Ε το χάσαμε!
    Το κακό είναι ότι περιστοιχίζομαι από κοινούς γνωστούς που όλοι μου λένε πόσο είχαν χαρεί που καταλήξαμε μαζί και πόσο ξενέρωσαν που πήγαν έτσι τα πράγματα. Κι επίσης ότι δεν μπορεί κανείς να καταλάβει το γιατί...
    Και πάντα όποτε πιάνουμε τέτοια συζήτηση εγώ πιέζομαι αν και δεν το δείχνω...
    Βέβαια όπως και να χει οι γνωστοί και οι φίλοι είναι απ' έξω.. Λίγα ξέρουν και λίγα θα μάθουν. Και προφανώς λίγο επηρεάζουν...
    Όσο για την εμπειρία, σεξουαλική εμπειρία δε νομίζω να μάζεψα, γιατί εντάξει δεν είδα και κάτι το τόσο καινούριο... Εμπειρία χειρισμών σε μια νέα σχέση, ναι...

Senior Member
    Το κακό είναι ότι περιστοιχίζομαι από κοινούς γνωστούς που όλοι μου λένε πόσο είχαν χαρεί που καταλήξαμε μαζί και πόσο ξενέρωσαν που πήγαν έτσι τα πράγματα. Κι επίσης ότι δεν μπορεί κανείς να καταλάβει το γιατί...
    Βέβαια όπως και να χει οι γνωστοί και οι φίλοι είναι απ' έξω.. Λίγα ξέρουν και λίγα θα μάθουν. Και προφανώς λίγο επηρεάζουν...
    Όσο για την εμπειρία, σεξουαλική εμπειρία δε νομίζω να μάζεψα, γιατί εντάξει δεν είδα και κάτι το τόσο καινούριο... Εμπειρία χειρισμών σε μια νέα σχέση, ναι...
    ελα μωρε, σιγα μην τους επιασε ο πονος.
    προσπαθουν να διατηρουν αναμενο το κουτσομπολιο, επειδη δεν ηξεραν πολλα και θελουν θεμα συζητησης.
    μεγαλο καημο ειχαν αν η διμηνη γνωριμια (σχεση οπως αυτοι ηξεραν), χαλασε. σκασιλα τους μεγαλη, στο λεω εγω.
    μονο να στο ξυνουν θελουν, τπτ αλλο.

Senior Member
    Μην το λες...και σεξουαλική ήταν η εμπειρία και χειρισμού...και απτής δύο απόψεις μάζεψες εμπειρία..άκου τι σου λέει ο παππούς ο Γιώργος κάτι ξέρει...
    Εμένα πάλι δεν ξέρω γιατί αλλά μου καρφώθηκε στο μυαλό η φίλη της... τέλος πάντων
    Πάμε παρακάτω...

Senior Member
    Καλημέρα σας!
    Δύσκολες αυτές οι μέρες.. Γενικά ψυχολογία χάλια... Προσπαθώ να κάνω άλλα πράγματα αλλά οι ρυθμοί αυτής της περιόδου δεν μου το επιτρέπουν. Οπότε όταν γυρίζω σπίτι, οι σκέψεις είναι εκεί...
    Και πρόσφατα την είδα ξανά. Και της έστειλα. Εκείνη μου απάντησε. Ένας διάλογος χαλαρός, όχι τίποτα το ιδιαίτερο... Εχθές όμως της ξαναέστειλα. Με σκοπό να πάει η συζήτηση στο να βρεθούμε. Με το που της είπα ότι έψαχνα αφορμή να μιλήσουμε σταμάτησε να στέλνει.
    Τη σκέφτομαι έντονα για κάποιο λόγο. Σκέφτομαι να της πω ωμά ότι θέλω να βρεθούμε χωρίς πλάγια πλάγια.
    Και όλο αυτό γιατί είχε βγει με έναν κοινό γνωστό και του έλεγε πως δεν της άρεσε πως έτσι ξαφνικά σταματήσαμε να μιλάμε, παρά του ότι εκείνη ένιωθε μπερδεμένη κλπ κλπ. Αλλά και πάλι όταν προσπάθησα να ξεκινήσω την επαφή, πάλι τα ίδια...
    Τέλος πάντων, απλά ήθελα να μοιραστώ αυτό το γεγονός με εσάς και να σας πω ότι θα το κυνηγήσω και ας πάω σε σίγουρη ήττα...

Senior Member
    Καλημέρα σας!
    Δύσκολες αυτές οι μέρες.. Γενικά ψυχολογία χάλια... Προσπαθώ να κάνω άλλα πράγματα αλλά οι ρυθμοί αυτής της περιόδου δεν μου το επιτρέπουν. Οπότε όταν γυρίζω σπίτι, οι σκέψεις είναι εκεί...
    Και πρόσφατα την είδα ξανά. Και της έστειλα. Εκείνη μου απάντησε. Ένας διάλογος χαλαρός, όχι τίποτα το ιδιαίτερο... Εχθές όμως της ξαναέστειλα. Με σκοπό να πάει η συζήτηση στο να βρεθούμε. Με το που της είπα ότι έψαχνα αφορμή να μιλήσουμε σταμάτησε να στέλνει.
    Τη σκέφτομαι έντονα για κάποιο λόγο. Σκέφτομαι να της πω ωμά ότι θέλω να βρεθούμε χωρίς πλάγια πλάγια.
    Και όλο αυτό γιατί είχε βγει με έναν κοινό γνωστό και του έλεγε πως δεν της άρεσε πως έτσι ξαφνικά σταματήσαμε να μιλάμε, παρά του ότι εκείνη ένιωθε μπερδεμένη κλπ κλπ. Αλλά και πάλι όταν προσπάθησα να ξεκινήσω την επαφή, πάλι τα ίδια...
    Τέλος πάντων, απλά ήθελα να μοιραστώ αυτό το γεγονός με εσάς και να σας πω ότι θα το κυνηγήσω και ας πάω σε σίγουρη ήττα...
    Όσο θα της στελνης μηνύματα και θα της δείχνεις ότι την θέλεις τόσο πιο πολύ θα σε φτύνει....
    Ξέχασε την και προχωρά πάρα κάτω χαιρι δεν έχεις από αυτήν...τζάμπα κουραζεσε και φθηρεσε...ακόμα και αν γυρίσει θα σου κάνει τη ζωή πατίνι....δεν αξίζει ρε φίλε ξεκόλλα....

Senior Member
    Εγω λεω να την κυνηγησει,ολοι χρειαζονται ενα χομπι με κατι ν ασχολουνται.Αυτο αλλωστε ειναι και οι σχεσεις ενα χομπι που αλλοτε μας κανει χαρουμενους αλλοτε δυστυχισμενους(γιατι δεν πετυχαινουμε τους σκοπους μας) και άλλοτε μπορει να μας βλαψει κιολας ψυχικα και σωματικα.Για μενα προσωπικα οι σχεσεις ειναι το χειροτερο χομπι που μπορει να βρει καποιος,τα βασανα ειναι ΠΑΝΤΑ περισσοτερα απο τις χαρουμενες στιγμες κατι που δεν ισχυει για αλλες δραστηριοτητες απασχολησης του νου.

Page 13 of 13 FirstFirst ... 3111213