Results 61 to 75 of 192
-
03-09-2018, 15:46 #61
ναι, να της το πεις. και ξερεις γιατι;
πρωτα απ ολα , γιατι ειναι αληθεια.
κι επειτα, αυτα που της λες μεχρι τωρα για μελισσουλες και λουλουδακια, της δινουν το περιθωριο να σου παρουσιαζεται σαν η απελευθερωμενη που το παιρνει χαλαρα και δεν θελει πιεση, κι εσυ ο κολλημενος που την κυνηγαει..
αν ηταν χαλαρη και απευθερωμενη, θα ηθελε πολυ σεξ (αν σε γουσταρει) το να μην θελει σεξ, δεν την κανει απελευθερωμενη, αλλα ζορισμενη .
κι επισης δειχνειν οτι κατι αλλο θελει απο σενα...
- 03-09-2018, 15:48 #62
εκτος αν το παιρνει απο αλλου το σεξ, οποτε παω πασο.
ας το πει και σε σενα, να κανονισεις την πορεια σου.
04-09-2018, 01:08 #63
Ας πάρουμε το καλύτερο σενάριο που είναι να είναι ζωρισμεμη... Πότε μια γυναίκα ζοριζει την επιθυμία της για σεξ ενώ θέλει κάποιον; υπάρχει αυτή η περίπτωση; επειδή δεν μου έχε τύχει εμένα προσωπικά ξανά...
Επίσης τι άλλο μπορεί να θέλει... Ακόμα και στο σενάριο ότι θέλει να τσεκαρει αν είμαι σοβαρός ή όχι δεν καταλαβαίνει πως αυτό κι εμένα με απομακρύνει;
04-09-2018, 12:06 #64
καλημερα.
εγω σου ειπα την γνωμη μου.
μια γυναικα ΙΣΩΣ καταπιεση την διαθεση της για σεξ οταν θελει καποιον, ΠΡΙΝ κανει σεξ, για να παραστησει το κοριτσι για σπιτι, για να το καθυστερησει, μην την πει κι ευκολη και για να τον τραβαει απ την μυτη να περιμενει το περιποθητο σεξ.
το να το στερειται οταν εχει ηδη γινει, δεν ξερω πραγματικα κανεναν αλλον λογο να το κανει, εκτος απο το οτι δεν το θελει το σεξ μαζι του, επομενως, η δεν την ξετρελανε αυτο το σεξ, η θελει καποιον αλλον και δεν της λεει πολλα το σεξ με αλλους.
αυτα πιστευω.
οποτε για μενα, η σε θεωρει καλο παιδι και σε εχει στο περιμενε για να μην μεινει μονη, αλλα δεν τρελαθηκε με το σεξ, δεν ειναι ερωτευμενη, η ειναι με αλλον ερωτευμενη, οποτε παρ ολο που της αρεσεις, δεν εχεις ελπιδα οσο ασχολειται μαζι του για κατι παραπανω, και γι αυτο ειναι χλιαρη.
04-09-2018, 12:09 #65
το "σοβαρος" δεν εχει καμια σχεση εφοσον κανατε ηδη σεξ.
οι σοβαροι το κανουν 3 φορες τον μηνα δλδ;
το σεξ το αποφευγει γιατι ετσι θελει η ιδια. δεν θελει να κανετε μαζι, πιο συχνα. οχι για να τσεκαρει κατι.
04-09-2018, 14:14 #66
Ναι... Με έχει πιάσει μια ξενέρα τώρα όσο το σκέφτομαι πολύ μεγάλη... Δεν έχω τη διάθεση ούτε να της στείλω... Δεν ξέρω...
04-09-2018, 15:13 #67
Και αυτη η διάθεση θα χειροτερεύει οσο θα ασχολεισαι και θα αναλύεις. Όποτε εμενα αν με ρωτησει καποιος και μου πει τον πόνο του για την σχεση του, το πρωτο πραγμα που θα τον ρωτησω ειναι πως τα πανε στο σεξ.
Αν μου πει οχι καλα, η σχεση εχει τελειώσει και δε χρειαζεται περαιτέρω ανάλυση, απλα και ωραια.
Να εισασταν παντρεμενοι με παιδια και να θέλατε και οι δυο να κρατήσετε την οικογενεια, οκ εκει να προσπαθήσετε παραπανω μεσω και καποιου ειδικού.
Στη περιπτωση σου εγω θα έφευγα.
Βρισκεσαι απλα σε μια σχεση που σου κανει κακο, στην υγεια σου.
04-09-2018, 20:25 #68
(Sorry το ίδιο ποστ ανέβηκε 2 φορές--ιντερνετ!)
Last edited by little_eliza; 04-09-2018 at 20:28. Reason: double posting
04-09-2018, 20:26 #69
Asiatas διάβασα όλα όσα ειπώθηκαν. Κι θα σου πω ένα...Πόσο σε νιώθω, πόσο σε καταλαβαίνω!! Κ εγώ κάτι παρόμοιο είχα μέσα Ιουλίου αρχές Αυγούστου με έναν Βέλγο εδώ στα ξένα. Όχι 100% ίδια ιστορία, αλλά εγώ ήμουν στη δική σου θέση (ήθελα και το ήξερα) και το γκομενάκι στη θέση της τύπισσας (δλδ μπέρδεμα, σε μηνύματα μπορεί να έλεγε ότι θέλει να με δει, πόσο του αρέσω κλπ κ από κοντά ούτε το χέρι να μου πιάσει). Οκ εγώ όμως δεν κατάφερα και να μάθω ούτε πως κάνει σεξ ούτε καν πως φιλάει και πως αγγίζει. Ούτε άνοιξα τα χαρτιά μου και ξεκαθαρίστηκα ούτε συζήτηση έκανα, όμως. Απλά απομακρύνθηκα και έκοψα κάθε επικοινωνία. Έψαξα να βρω κ γω απαντήσεις, να αναλύσω το γιατί, το πως κλπ. Νομίζω όμως πως αυτή η ενέργεια σπαταλάται άδικα.
Το άλλο άτομο αν ενδιαφερόταν θα καθόταν έστω να κατανοήσει το πως νιώθεις, να δείξει ενσυναίσθηση προς εσένα όπως δείχνεις κ εσύ προς αυτή. Να προσπαθήσει να σε καταλάβει όπως κάνεις κ συ. Είσαι ένας άντρας με τόσο πάθος που θέλεις να το διοχετεύσεις σε μια γυναίκα. Δεν νομίζω ότι αξίζει να στερέψεις από πάθος απλά επειδή ο εγκέφαλος κόλλησε και θέλεις να το διοχετεύσεις σε αυτή. Στις περιπτώσεις μας, η άλλη πλευρά έχει κάτι προβληματικό. Εφόσον έθεσες τα όρια σου, ξεκαθαρίσες τη θέση σου και καμιά τεράστια αλλαγή δεν είδες, μην το λιβανίζεις. Αυτή έχει κλειστές κεραίες και κατεβασμένα ρολά να πιάσει ότι κάτι σε μπερδεύει κ εσένα από το πως φέρεται. Αν την έκαιγε τόσο πολύ η ιστορία σας και μόνο σε υπαινιγμό ότι κάτι χαλάει θα είχε αφυπνιστεί. Είναι τόσο όμορφο και υγιές για τον εαυτό σου το ότι ξέρεις τι θέλεις και ότι ήσουν ξεκάθαρος και έθεσες τα όρια σου. Δεν υπάρχει κάτι πιο γαλήνιο για έναν άνθρωπο. Αν αυτή δεν ξέρει τι θέλει, δεν μπορεί να ομολογήσει αν είναι μπερδεμένη πχ ή δεν είναι ειλικρινής απέναντί σου, τότε δηλητηριάζει αυτό το όμορφο και υγιές που εκπέμπεις.
Μην κολλάς, βγες, κάνε παιχνίδι και βρες την επόμενη. Επίσης πολύ πιθανό αυτή να σε ξαναθυμηθεί (μετά από λίγο καιρό μάλλον) και να σου πει και κανένα τρελό ότι την ξέχασες κιόλας. Μην μασάς.. Καλή τύχη με τον επόμενο αμοιβαίο κεραυνοβόλο έρωτα που θα συναντήσεις.
Τέλος, συμφωνώ πολύ με την ανάλυση της ρέμεντυ.
ΥΓ: ρε συ μήπως είσαι ταύρος στο ζώδιο και η τύπισσα υδροχόος? Σου είπα βλέπω πολλά κοινά με τη δική μου ιστορία και αν το ρίξουμε στο πόλεμο των άστρων αποκτά και λίγο πλάκα η κουβέντα..
05-09-2018, 00:37 #70
05-09-2018, 03:53 #71
Η κοπελιά είναι μια χαρά. Νομίζω πως εσύ έχεις ανασφάλειες και τις βγάζεις με ανάλογες συμπεριφορές (συχνή επικοινωνία, έκφραση συναισθημάτων, ανάγκη για αποδοχή και σιγουριά που θες να την καλύψεις με τα λόγια της "δηλαδή περιμένεις να σου πει αυτά που θες ν' ακούσεις").
Στην τελική, αυτή είναι η κοπελιά. Σ' όποιον αρέσει, για τους άλλους δε θα μπορέσει (και πολύ καλά θα κάνει).
05-09-2018, 09:27 #72
Πρώτον, δεν απορρίπτω ότι μπορεί μερικές φορές να εκφράζουν ανασφάλεια όλα αυτά, αλλά πίστεψέ με κι εγώ δεν έχω κάνα θέμα, θα μπορούσα να ήμουν και με άλλη. Όμως όλα αυτά τα έκανα ακριβώς γιατί πίστεψα (λόγω καψούρας) ότι μπορεί να μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω με τη συγκεκριμένη.
Αν ένας άνθρωπος μπαίνει στη διαδικασία να κάνει σχέση, αρχίζει και σκέφτεται τι αρέσει στον άλλο περισσότερο από όταν κάνει κάτι για πλάκα. Γενικά το σκέφτεσαι αυτό εκτός αν είσαι καθίκι ή παρτάκιας. Που δεν είναι.
Προφανώς δε ζητάω από αυτή να αλλάξει. Μου αρέσει ο χαρακτήρας και ο τρόπος της. Όμως αυτό δε σημαίνει ότι η όλη φάση μεταξύ μας ευδοκιμεί.
Ξαναλέω, αν και μια χαλαρή επικοινωνία την έχουμε μέσα στη μέρα, έχω αρχίζει και προσγειώνομαι αρκετά. Για να μην το παίζω και καμπόσος, δεν μου είναι εύκολο. Με "τσούζει" λίγο αλλά θα περάσει εύκολα πιστεύω.
Το θέμα είναι ότι θα προσπαθήσω να τη διεκδικήσω. Δεν ξέρω αν καταφέρω να μπω στη διαδικασία ή αν μεσολαβήσουν άλλα που θα με οδηγήσουν στο να το κόψω τελείως. Θα δω. Όμως λέω να κάνω μια προσπάθεια. Πολύ όμως χαλαρή. Όχι τρέλες και όχι συναισθηματικά δεσίματα.
05-09-2018, 10:29 #73
Ρε συ Asiata, τζάμπα στα γράφαμε η ρεμεντυ κ εγώ..!!Έρχεται και ο SB και μας το χαλάει τελείως το θέμα γιατί θεωρεί φυσιολογικό το να μην ξέρει τι θέλει κάποιος και να συμπεριφέρεται όπως η κοπελιά. (Οκ εδώ να πούμε ότι για γυναίκα και δει 23 ετών ψιλοφυσιολογικό είναι να μη έχει κατασταλάξει 100% στα θέλω της). Εσύ όμως ξέρεις τι θέλεις..Κι είναι απολύτως φυσιολογικό να ζητάς το αντίστοιχο. Μου φαίνεται ο SB δεν έχει πραγματικά ερωτευτεί έντονα να μην βλέπει μπροστά του από την καψούρα. Άρα το χλιαρό του φαίνεται νορμαλ. Επίσης οι δικές σου ανασφάλειες είναι απλά ανάκλαση της συμπεριφόράς που δέχεσαι από το άλλο άτομο. Δεν πηγάζουν από μέσα σου αλλά δημιουργούνται ως αντίδραση στην συμπεριφορά που εισπράττεις και αντιβαίνει των προσδοκιών που έχεις. Ερωτευμένος είσαι όμως και η ανασφάλεια παίζει σε αυτό το θέμα πάντα. Πέραν της γνώμης μου όμως, συμφωνώ απόλυτα και με τους δυο σας ότι δεν ζητάμε από κανέναν να αλλάξει. Απλά για τον Asiata θα ήταν καλύτερα η άλλη μερια να είναι πιο ξεκάθαρη θα του έκανε καλό για να δει αν πρέπει να προχωρήσει ή να φύγει.
Τέλος για εμένα αν έχεις αξιοπρέπεια και λίγο αντρικό εγωισμό δεν θα πρέπει να κάνεις καμία προσπάθεια. Ίσως είναι και μια ευκαιρια να αποδεχτείς ότι δεν μπορούμε να έχουμε πάντα αυτό που θέλουμε. Εξαφανίσου και κόψε επικοινωνία κ άστην να δει τι έχασε. Όταν γνωρίσει έναν επόμενο που όντως έχει ψυχολογικά και ανασφάλειες, θα σε ψάχνει...
05-09-2018, 11:14 #74
Από εγωισμό πίστεψέ με άλλο τίποτα... Απλά είπα να τον κάνω λίγο στην άκρη ακριβώς επειδή μου άρεσε πολύ. Λοιπόν, θα συμφωνήσω μαζί σου στα περισσότερα. Δεν ξέρω αν ξεκόψω μαχαίρι και εξαφανιστώ, μου φαίνεται λίγο παιδικό όλο αυτό. Και προφανώς δεν θα ήθελα να μου το κάνουν. Μου αρέσει να υπάρχουν σωστοί λογαριασμοί.
Παρόλα αυτά μπορώ να πω πως θα αρχίσω να βάζω τον εγωισμό μου λίγο παραπάνω. Αν η άλλη θέλει και μου το δείξει (και δεν είναι αργά) τότε ναι. Θα μπορώ να μιλάω από άλλη βάση. Αν όμως ξαναρχίσει το παιχνιδάκι σκύλος γάτα, τότε ίσως να πρέπει να το τερματίσω χωρίς δεύτερη σκέψη...
05-09-2018, 13:41 #75
Δεν ξέρω τι χαλάει ποιος, αυτό που ξέρω είναι ότι ο θεματοθέτης δεν ξηγήθηκε σπαθί από την αρχή, αλλά ξεκίνησε χαλαρά και μετά του καλοάρεσε το θηλυκό και έπεσε με τα μούτρα (εξομολογήσεις κλπ). Εγώ δε βλέπω όρια σ' όλο αυτό. Κάποιες ανάγκες έχει ο θεματοθέτης και κάπου ξέφυγε το πράγμα και το κατάλαβε και η κοπελιά.