Ειμαι διακοπες και νιωθω χαλια
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
    Senior Member

Ειμαι διακοπες και νιωθω χαλια

Καλησπερα σε ολους.

Εχω πολυ πολυ καιρο να σας γραψω. Και αυτο διοτι καταφερα μετα απο πολυ κοπο και χρονο να αποβαλλω, το αγχος, το στρες και τα οποια αρνητικα συναισθηματα ειχα, καθως επισης να εκλογικευω τα οποια συμπτωματα ειχα. Μηνες περασαν χωρις φαρμακευτικη αγωγη και ψυχολογικη υποστηριξη και πλεον ενιωθα πως κερδισα αυτον τον αγωνα.
    Ομως τις τελευταιες μερες και ενω βρισκομαι στις διακοπες, νιωθω μια απιστευτη ενταση, ενα βαρος στο στηθος, ταχυπαλμιες κλπ κλπ. Οταν κοιμαμαι ολα ειναι καλα. Μολις ξυπνησω ομως η πρωτη μου σκεψη ειναι να δω αν εχω αυτο το βαρος.

Δεν ξερω πως να το διαχειριστω και τι να κανω.
    Ειμαι με την γυναικα μου και τα παιδια μου και πραγματικα νιωθω πως τους χαλαω τις διακοπες καθως με τα χιλια ζορια πηγαινω για μπανιο.

Θελω να παω σε ενα κεντρο υγειας να κανω μια καρδιολογικη εξεταση να μου φυγει λιγο. Απο την αλλη σκεφτομαι πως αν ηταν κατι σοβαρο, αποκλειεται να ημουν τοσες μερες με το ιδιο βαρος.

Δεν ξερω τι να κανω, τα χανω.....

Member
    Φίλε μου ηρέμησε και εγώ έτσι είμαι χθες με έπιασε δοισπνια και νιώθω ζαλισμένος !!!
    Διακοπές είμαι κι εγώ προσπαθώ να είμαι χαλαρώς ότι είναι να γίνει θα γίνει μην τρελένεσαι !!

Senior Member
    Εχεις δικιο φιλε μου. Οτι ειναι να γινει θα γινει, δεν μπορουμε να το αλλαξουμε.
    Δεν μπορω να καταλαβω ομως γιατι νιωθω τετοιο αγχος χωρις ιδιαιτερο λογο.

Member
    Ούτε εγώ μπορώ να το κατάλαβω γιατί να έχω ανχος ....
    αλλά έτσι είμαστε θα μας περάσει κάθε φορά τα ίδια πάντα ανχονομαστε και ποτέ τίποτα δεν συμβαίνει !

Senior Member
    Παίρνετε παιρνατε και έχετε διακόψει κάποια φαρμακευτική αγωγή;

Banned
    Το ίδιο κ εγώ .. προσπάθησε να μην χάνεις τον έλεγχο και κρατά την ηρεμία σου ...κάνε αν θες και την εξέταση και προχώρα μπροστά μην σε σταματάει τίποτα ζήσε την διακοπές σου με την οικογένειά σου και μην μπαίνεις σε σκέψεις...

Εστάλη από Samsung S9

Banned
    Το γραφτό μας δεν το ξέρει κανένας.. ότι κιαν κάνουμε δεν αλλάζει..κάνεις δεν υπόγραψε συμβόλαιο το ποσό θα ζήσουμε ..να λέμε δόξα τον Θεό για την κάθε μέρα που μας ξημερώνει..

Εστάλη από Samsung S9

Senior Member
    Ήδη έμαθες κάποιες τεχνικές να περιορίζεις τα αρνητικά συναισθήματα. Χρησιμοποίησέ τες. Καμια φορά άτομα με ιστορικό άγχους το παρουσιάζουν μόλις αλλάξουν λίγο καθημερινότητα, ακόμα κι αν η αλλαγή αυτή θα έπρεπε να τους χαλαρώνει. Δεν παθαίνεις καρδιά και το ξέρεις. Σκέψου πως το αντιμετώπισες τις προηγούμενες φορές και ότι θα σου περάσει και τώρα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kostas62 View Post
    Παίρνετε παιρνατε και έχετε διακόψει κάποια φαρμακευτική αγωγή;
    Ημουν σε αγωγη με entact (εσιταλοπραμη) για το αγχος μου. Τελευταια (στους 8μηνες)ουτε που θυμομουν να το παρω κ ειπα δε γ@μιεται το κοβω. Δυστυχως το εκοψα κ αποτομα κ σε λιγοτερο χρονο (επρεπε να το παρω κανα χρονο κανονικα)

Quote Originally Posted by VarethikaNaVariemai View Post
    Το γραφτό μας δεν το ξέρει κανένας.. ότι κιαν κάνουμε δεν αλλάζει..κάνεις δεν υπόγραψε συμβόλαιο το ποσό θα ζήσουμε ..να λέμε δόξα τον Θεό για την κάθε μέρα που μας ξημερώνει..

Εστάλη από Samsung S9
    Ποσο αληθεια... Το καντηλακι μας κανεις δεν το ξερει.
    Τα ιδια μου λεει κ η μανα μου.

Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Ήδη έμαθες κάποιες τεχνικές να περιορίζεις τα αρνητικά συναισθήματα. Χρησιμοποίησέ τες. Καμια φορά άτομα με ιστορικό άγχους το παρουσιάζουν μόλις αλλάξουν λίγο καθημερινότητα, ακόμα κι αν η αλλαγή αυτή θα έπρεπε να τους χαλαρώνει. Δεν παθαίνεις καρδιά και το ξέρεις. Σκέψου πως το αντιμετώπισες τις προηγούμενες φορές και ότι θα σου περάσει και τώρα.
    Εμαθα αλλα ωρες ωρες νιωθω τελειως χαζος. Λες κ δεν τα εχω ξαναπερασει κ δεν τα ξερω.

Εν ολιγοις κουμπωσα ενα lexotanil του 1.5 που παντα εχω προχειρο μαζι (στα τελευταια 2 χρονια ζητημα να εχω παρει 6-7 φορες) κ απο χτες εχω ηρεμησει αρκετα. Για να δουμε...

Senior Member
    Το πιο πιθανό είναι ότι βρίσκεσαι με συμπτώματα withdrawal από την διακοπή της αγωγής.
    Αυτά δυστυχώς σε πολλές περιπτώσεις εμφανίζονται αρκετά αργότερα, καθώς ο οργανισμός προσπαθεί να επανέλθει σε νέα ομοιοσταση.
    Έτσι νομίζουμε ότι μας ξαναέπιασε το άγχος μας, και πρέπει να ξαναρχισομε τα φάρμακα. Εάν είμαστε τυχεροί και μας ξαναπιάσουν, όλα καλά,
    Αλλιώς ταλαιπωρουμαστε.

Τώρα, η θα κάνεις υπομονή μέχρι ο οργανισμός να επανέλθει σε νέα ομοιοσταση χωρίς το φάρμακο, είτε εάν δεν αντέχεις, θα συμβουλευτείς το γιατρό σου για νέα αγωγή.
    Δυστυχώς αυτή είναι η κατάσταση εάν αναγκαστεί κάποιος να καταφύγει στα φάρμακα, καθώς αυτά πολύ δύσκολα διακόπτονται.
    Καλή τύχη.

Senior Member
    Δυστυχως παω απο το κακο στο χειροτερο....
    Η πιεση εχει εκτοξευθει πλεον στο 15.5-9.0, ενω παντα ημουν στο 11.5-7.0, αντε βαρια 12.5-8.0 κ ολοα αυτο με τρομαζει...
    Δεν ξερω τι να κανω κ πως να το χειριστω πια...

Member
    Καλημέρα σήμερα πως είσαι ;

Senior Member
    Καλημερα Πανουλη. Ειμαι χαλια...

Member
    Σκέψου όλες της εξετάσεις που έχεις κάνει !
    Και όλες ήταν μια χαρά !
    Το ξέρεις ότι είναι όλα θέμα μυαλού κάνε κάτι να ξεχαστείς μην τρελενεσαι !

Senior Member
    Αυτο προσπαθω να σκεφτομαι, αλλα το ατιμο το μυαλο κανει παιχνιδια...
    Ξεκινησα παλι συνεδριες κ κανονισα να παω καρδιολογο να βαλω ενα χολτερ πιεσης για να μου αποδειξει οτι δεν εχω κανενα θεμα με την πιεση που εχει εμφανιστει τον τελευταιο μηνα...

Page 1 of 2 12 LastLast