Παράκληση Βοήθειας - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Banned
    γεια,καλα υπνοστεντον βρηκες να παρεις κι εσυ ,εννοειται οτι τα συγκεκριμενα ειναι εθιστικα και για βαριες περιπτωσεις,ξεκολλα οσο ειναι νωρις γτ εισαι μικρος και μπορεις υστερα δε θα μπορεις,ειναι πολυ κριμα για αυτες τις μαλακιες να χαλανε οι ανθρωποι,ΞΕΚΟΛΛΑ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ,και καλυτερα να πας και σεναν ειδικο για να λυσεις και βαθυτερα προβληματα που ισως σε απασχολουν διοτι οι εξαρτησεις εχουν να κανουν και με αυτο.

Junior Member
    Τα πρώτα βήματα τα έχεις ήδη κάνει μόνος σου και σου δίνω τα συγχαρητήρια μου! Γνώμη μου είναι να δημιουργήσεις μια καινούργια ζωή με νέες συνήθειες και παρέες, ώστε νοιώσεις δυνατός και σίγουρος για τον εαυτό σου. Μια πολύ καλή αρχή θα ήταν να έβρισκες ένα χόμπι ή μια ασχολία. Χοροί, αθλήματα, μαθήματα ξένων γλωσσών και άλλες δραστηριότητες θα σου δώσουν την ευκαιρία νέων γνωριμιών. Γέμισε τις μέρες σου δημιουργικά και θα γεμίσεις και την ψυχή σου! Εύχομαι τα καλύτερα.

Junior Member
    Ευχαριστώ για τα καλα σας λόγια όλους σας και συγνώμη που εξαφανίστηκα για αρκετό καιρό μετά το πόστ.
    Έχω να σας πω απλά ότι από αρχές Ιουνίου έως 15 Σεπτεμβρίου πηρα κάπου 40 γραμμάρια ηρωίνης, τη ξεκίνησα ενδοφλέβια και έτσι την έπινα μόνο. 15 Σεπτεμβρίου βράδυ πήρα την τελευταία μου δόση και είπα συγνώμη για την έκφραση «να πα να γαμηθούνε όλα και στα παπάρια μου η ηρωίνη θα καταφέρω να βγάλω τη χαρμανα όση και να μου βγάλη και τέλος να πα να γαμιθει» όντως από τότε δεν την έχω αγγίξει και ούτε πρόκειται ξανά είμαι πλέον αρκετά πολύ χαρούμενος που το κατάφερα αυτό μόνος μου στηριζόμενος στη δίκη μου δύναμη και συμβουλές από εδώ μέσα ευχαριστώ και πάλι το μόνο δύσκολο σχετικά κομμάτι ήταν ο ψυχολογικός πόλεμος που μου έκανε η ηρωίνη όταν τη σταμάτησα. Να μου έρχεται η μυρωδιά της συνέχεια όταν πήγαινα προς το δωμάτιο και στη δουλειά να μου έρχεται να ξεράσω όταν δω λεμόνια μπροστά μου ειδεικα αν κάποιος τα έκοβε ή ακόμα χειρότερα εγώ. Τέλος πάντων μου πήρε κάπου 20 μέρες να συνέλθω εντελος και πλέον δεν έχω κανένα πρόβλημα και είμαι απίστευτα καλά και να πα να γαμηθεί η ηρωινη δε θα με κάνει εμένα κουμάντο και καμία ουσία. Αυτά από εμένα και εύχομαι να καταφέρετε να ξεφύγετε όλοι σας εγώ ίσως να ξέφυγα έτσι εύκολα λόγο δυνατού οργανισμού και θέλησης δεν ξέρω, γιατί έτυχε να κάνουν χρήση μπροστά μου μετά την διακοπή μου και δεν συγκινήθηκα καθόλου ούτε τη ζήτησα. Αυτά από εμένα και ευχαριστώ που με ακούσατε ????????????????????????????????????

Senior Member
    Quote Originally Posted by Red Leged View Post
    Ευχαριστώ για τα καλα σας λόγια όλους σας και συγνώμη που εξαφανίστηκα για αρκετό καιρό μετά το πόστ.
    Έχω να σας πω απλά ότι από αρχές Ιουνίου έως 15 Σεπτεμβρίου πηρα κάπου 40 γραμμάρια ηρωίνης, τη ξεκίνησα ενδοφλέβια και έτσι την έπινα μόνο. 15 Σεπτεμβρίου βράδυ πήρα την τελευταία μου δόση και είπα συγνώμη για την έκφραση «να πα να γαμηθούνε όλα και στα παπάρια μου η ηρωίνη θα καταφέρω να βγάλω τη χαρμανα όση και να μου βγάλη και τέλος να πα να γαμιθει» όντως από τότε δεν την έχω αγγίξει και ούτε πρόκειται ξανά είμαι πλέον αρκετά πολύ χαρούμενος που το κατάφερα αυτό μόνος μου στηριζόμενος στη δίκη μου δύναμη και συμβουλές από εδώ μέσα ευχαριστώ και πάλι το μόνο δύσκολο σχετικά κομμάτι ήταν ο ψυχολογικός πόλεμος που μου έκανε η ηρωίνη όταν τη σταμάτησα. Να μου έρχεται η μυρωδιά της συνέχεια όταν πήγαινα προς το δωμάτιο και στη δουλειά να μου έρχεται να ξεράσω όταν δω λεμόνια μπροστά μου ειδεικα αν κάποιος τα έκοβε ή ακόμα χειρότερα εγώ. Τέλος πάντων μου πήρε κάπου 20 μέρες να συνέλθω εντελος και πλέον δεν έχω κανένα πρόβλημα και είμαι απίστευτα καλά και να πα να γαμηθεί η ηρωινη δε θα με κάνει εμένα κουμάντο και καμία ουσία. Αυτά από εμένα και εύχομαι να καταφέρετε να ξεφύγετε όλοι σας εγώ ίσως να ξέφυγα έτσι εύκολα λόγο δυνατού οργανισμού και θέλησης δεν ξέρω, γιατί έτυχε να κάνουν χρήση μπροστά μου μετά την διακοπή μου και δεν συγκινήθηκα καθόλου ούτε τη ζήτησα. Αυτά από εμένα και ευχαριστώ που με ακούσατε ????????????????????????????????????
    Μπράβο, εύχομαι να λες τα ίδια μετά από τρία χρόνια, τότε θα σου πω συγχαρητήρια.

Εστάλη από RNE-L21 στο E-Psychology.gr Mobile App
    ....But tell me where can i go to get away from all this pain...

Junior Member
    Εγώ λέω πολύ εύκολα
    Τώρα μαζεύονται τα λεφτά για ταξιδάκια και διακοπές

Banned
    Μπραβο ρε φίλε. Σωραίος, κουβαλας στο παντελονι σου για να το καταφερεις να το κοψεις το βελονι, αλλα μαγκα το νου σου γιατι οι παρεες τωρα που το κατεχεις το αθλημα μπορει να σε κολλησουν. Απλά να ξερεις και απο μυτη και να τη καπνιζεις παλι μπλεκεις γι αυτο καλητερα καθαρος απο πρεζα.

Junior Member
    Από τότε ακόμα καθαρός είμαι και σκοπεύω να παραμείνω και σκέφτομαι να το πω έτσι τι μαλακας ήμουν αν και λίγοι οι μηνες η διαφορά είναι μεγάλη και το βλεπω τώρα με το τι ζωαρα και καλα περνάω ευχαριστώ για την απάντηση δεν περίμενα να πω την αλήθεια και καλησπερα :)

Banned
    καλη συνεχεια κι απο εμενα! ευχομαι παντα καθαρος. Ευκολο σου φανηκε επειδη εισουν λιγο καιρο στο παραμυθι,αλλα δεν εχει σημασια ! το νοημα κι το σημαντικο ειναι οτι ακομα μια ζωη σωθηκε!"ελευθεροθηκε" απο την καταρα αυτην που εχει ντυσει στα μαυρα τοσες πολλες οικογενειες! οπου εχει διαλησει τοσες ζωες! Ειναι οντωε ευχαριστω σαν βλεπεις οτι επιτελους στην χωρα μας τα στατιστικα σε αυτην την ουσια εχουν πεσει αρκετα! πρωτη φορα εχει γινει αυτο κι ειναι ευχαριστο! Ποιοι οι λογοι που εχουν μυωθει αρκετα δεν ειναι τοσο ευκολο να τους βρεις, ειναι και στη ποιωτητα οπου πλεον δεν σαγυνευει οπως πριν 15 χρονια, ειναι η πληρωφορηση και τα παραδηγματα προς αποφυγην , δεν ξερω το καλο πανος ειναι εδω! σε αντιθεση με αλλες χωρες της δυσης οπου αρχιζουν να ξανα πεφτουν στα οποιουχα. Στις ΗΠΑ,εχουν να δουν τετοια αυξηση απο την εποχη των χιπιδων! εχει γινει πανδημια, ακομα κι ο προεδρος της χωρας σημανε συναγερμο, ο λογος ειναι οτι οι γιατροι -πιεζομενοι απο τις εταιρειες - εγραφαν ασυστολος συνταγες με βαρια οποιουχα!

Page 2 of 2 FirstFirst 12