Results 1 to 15 of 46
Thread: Πρόβλημα με τις γυναίκες...
-
27-08-2018, 18:32 #1
Πρόβλημα με τις γυναίκες...
Καλησπέρα,
Γράφω για να πάρω κάποια γνώμη για ορισμένα προβλήματα που αντιμετωπίζω στο θέμα των γνωριμιών. Είμαι 29 χρονών, με ένα αρκετά καλό μορφωτικό επίπεδο και ορισμένα ενδιαφέρονται τα οποία θεωρώ μάλλον αξιόλογα (μουσική, κινηματογράφος, λογοτεχνία, ιστορία, ποίηση, κοινωνικά ζητήματα), ενώ έχω και μία καλή δουλειά. Εμφανισιακά επίσης θεωρώ τον εαυτό μου αξιοπρεπή, με την εξαίρεση του ότι είμαι αγύμναστος και σχετικά κοντός (ύψος 1.68). Το όλο μου πρόβλημα είναι η παντελής έλλειψη κοινωνικών δεξιοτήτων. Λόγω διαφόρων άσχημων εμπειριών που είχα κατά την παιδική μου ηλικία (bullying κλπ.) δεν ανέπτυξα καθόλου το συγκεκριμένο κομμάτι, ενώ γενικά η όλη διαδικασία του να συναναστραφώ αγνώστους μου φαίνεται βουνό. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός του ότι ακόμα και όσον αφορά τις φιλικές μου σχέσεις, με επέλεξαν οι παρέες μου, χωρίς να γνωρίσω εγώ πρώτος κάποιον. Επιπρόσθετα, δεν με φλερτάρουν οι γυναίκες, κάτι το οποίο με ενοχλεί απίστευτα, από τη στιγμή που βλέπω πως φλερτάρουν άλλους άντρες (και μάλιστα εξαιρετικά χαμηλού επιπέδου, αγράμματους, ακροδεξιούς, εθνικιστές και κάθε λογής γορίλες, απλά και μόνο επειδή οδηγούν ακριβά αυτοκίνητα, πηγαίνουν σε κλαρινομπουζουκοποζερομάγ αζα, επιδεικνύουν τα χρήματα τους ανοίγοντας Belvedere, ξημεροβραδιάζονται στα γυμναστήρια και έχουν ύψος άνω του 1.80). Το γεγονός αυτό πάντως με κάνει να αισθάνομαι σαν άντρας δευτεροτρίτης διαλογής. Επιπρόσθετα, λόγω του ότι μένω στη βαθιά επαρχία, για να κάνω γνωριμίες πρέπει να πάω σε κλαμπ ή τέτοιου είδους χώρους, στους οποίους αφενός δεν αισθάνομαι καθόλου άνετα (προτιμώ μαγαζιά με rock μουσική, αλλά εκεί δυστυχώς συχνάζουν μόνο άντρες) και αφετέρου δεν έχω κανένα κοινό ενδιαφέρον με τις κοπέλες που συχνάζουν εκεί, ούτε συμφωνώ κάπου, γεγονός το οποίο σημαίνει ότι θα πρέπει να απαρνηθώ την προσωπικότητα μου. Άλλωστε στα συγκεκριμένα μαγαζιά αποθεώνεται η εξωστρέφεια και η ευτέλεια και δυστυχώς δεν είμαι από τους ανθρώπους που μπορούν να κάνουν συζήτηση για τη συζήτηση ούτε είμαι ο τύπος που θα ανέβει πάνω στα τραπέζια για να χορέψει τσιφτετέλια, ενώ οι θαμώνες τους μάλλον θεωρούν τους κοινωνικά αδέξιους κάτι χειρότερο από ανθρωπόμορφα περιττώματα. Επιπρόσθετα, λόγω του ότι η διάθεση μου πέφτει στα τάρταρα με αυτή την κατάσταση, τα σαββατοκύριακα, που έχω χρόνο για εξόδους, καταναλώνω υπερβολικές ποσότητες αλκοόλ, γεγονός το οποίο με οδηγεί τόσο στο να γίνομαι μίρλας στους γύρω μου όσο και στο να χρησιμοποιώ άσχημες εκφράσεις ή να συμπεριφέρομαι με αγένεια, κάτι το οποίο δεν μου αρέσει καθόλου, αλλά δυστυχώς το αλκοόλ έχει εξελιχθεί στο τελευταίο μου καταφύγιο...
- 27-08-2018, 19:30 #2
Το προβλημα σου ειναι απλο ο πιθηκοσ ειναι πιθηκοσ γτ παλευει μονοσ εσενα καποιοσ σε εβαλε στη δουλεια του οι γυναικεσ το καταλαβαινουν με το καλημερα πριν πεισ οτιδηποτε εχω κορακλεσ κ ειμαι πιθηκοσ σοου σιμπλ
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
27-08-2018, 19:58 #3
Φίλε η γυναίκα θέλει να την κυνηγάς κ όχι πολλές εξυπνάδες..υπερυσχει αυτό που λέει ο Έλις η γυναίκα έχει την τάση να μαθαίνουν για εσένα πρώτου κάνουν κάποια κίνηση..εκτός αν έχεις το χαρτί που ρέει άφθονο τότε δεν χρειάζονται κ πολλές λεπτομέρειες στο αν είσαι ενφανισημος η όχι ..να ξέρει όμως σε γενικές γραμμές όπως εμείς ψάχνουμε το όμορφο κ το τέλειο έτσι κ η γυναίκα ψάχνει κάτι το αντίστοιχο...
Εστάλη από Samsung S9
27-08-2018, 20:02 #4
Δοκιμασες να μπεις σε καποιο dating chat? πχ Badoo? Αν δυσκολευεσαι να κανεις την πρωτη κινηση να γνωρισεις καποιο ατομα, σιγουρα το διαδικτυο βοηθαει, οι περισσοτεροι τουλαχιστον εχουν μια μεγαλυτερη ανεση να μιλουν σε καποιον απο μια οθονη, σιγουρα δεν ειναι το ιδιο με το να γνωρισεις καποιον face to face αλλα αν σε δυσκολευει η αμεση επαφη, απο καπου πρεπει να ξεκινησεις, μεχρι να παρεις το θαρρος που χρειαζεται. Επιπλεον δεν ειναι ολες οι γυναικες ντιβες, δεν θελουν ολες αντρες με ακριβοπληρωμενο αυτοκινητο ουτε αντρες που θα τρεχουν απο το ενα κλαμπ στο αλλο, αυτα τα ψαχνουν κοριτσακια. Γυναικες σιγουρες για τον εαυτο τους θελουν εναν αντρα με τον οποιο θα μπορουσαν να συζητησουν, εναν αντρα καλλιεργημενο, καποιον που θα της σεβεται και οχι ενα αγορακι που πεταει τα λεφτα του απο εδω και απο εκει για να δει ο κοσμος του Facebook τι μπουκαλι ανοιξε στο καθε μαγαζι ή ποσο καλα περναει. Το αλκοολ πιστεψε με δεν σε βοηθαει, σε καμια δεν αρεσει ενα αντρας που πινει ασυστολα... Να εισαι ο εαυτος σ οπως και αν ειναι αυτος, μην προσπαθησεις να αλλαξεις το οτιδηποτε μονο και μονο για μια γυναικα, δεν υπαρχει τιποτα πιο ομορφο απο το αληθινο. Απλα δωσε βαση να βρεις καποιο ατομο που θα εχετε κοινα ενδιαφερονται, μην συμβιβαζεσαι, πηγαινε σε μερη που σαρεσουν και εκει θα γνωρισεις ατομα που θα εχετε κοινα. Παντως, το Dating app δεν ειναι κακη επιλογη, εχει ναι μεν πολλα σκουπιδια μεσα, αλλα δεν ειναι ολα σκουπιδια, αν εχεις υπομονη και εισαι λιγο open minded μπορει και να βρεις το ατομο που σε ενδιαφερει.
PS. Βοηθαει το να εχεις αυτοπεποιθηση, οι γυναικες προτιμουν αντρες που εχουν θαρρος και δεν φοβουνται να μιλησουν, δεν υπαρχει κατι καλυτερο απο εναν δυναμικο αντρα. :)
27-08-2018, 20:10 #5
φιλε εισαι κοντος, και γω 1.72 ειμαι οι γυναικες θελουν ψυλους πανω απο 1.80, το υψος παιζει πολυ σημαντικο ρολο. λεφτα και υψος, ολλα τα υπολοιπα παρλαπιπες
27-08-2018, 20:13 #6
Ολεσ θελουν αθλητεσ για να την βλεπουν μοντελα
27-08-2018, 22:12 #7
27-08-2018, 22:17 #8
Εγω ειμαι μαο μαο απο τα βαθη τησ ζουγκλασ
27-08-2018, 23:41 #9
Myshkin το ξεκίνησες καλά ως ένα βαθμό, αλλά μετά το έχασες. Με τέτοιες απόψεις και υπεραπλουστεύσεις είναι λογικό να μην σε πλησιάζει θηλυκό. Άλλο να λες δεν έχω κοινωνικές δεξιότητες και έχω τρόπο διασκέδασης που δεν συμπίπτει με τον περισσότερο κόσμο εδώ που μένω κι άλλο να λες ότι όποιος δεν συμφωνεί μαζί σου ή έχει άλλο τρόπο ζωής είναι ούγκανος ή οι γυναίκες δεν αναγνωρίζουν την ανωτερότητά σου και τα εκλεπτυσμένα γούστα σου αλλά τρέχουν πίσω από τα λεφτά και τα μπράτσα.
Δηλαδή για να στο αντιστρέψω, επειδή εσύ στα 29 δεν έχεις μάθει να ανοίγεις το στόμα σου σε μία παρέα, ξινίζεσαι με όλον τον κόσμο, δεν ξέρεις να γλεντάς την ζωή και το παίζεις και υπεράνω, κουλτούρα κι έτσι, κατά τα άλλα την έχεις δει κάπως και περιμένεις να σου κάτσει και γκόμενα κι όταν αυτό δεν γίνεται κάθεσαι και μπεκροπίνεις! (Δεν συμφωνώ με αυτή την περιγραφή, σου λέω πως θα μπορούσαν κι αυτοί όλοι οι κάγκουρες και ευτελείς που λες να αντιστρέψουν τους όρους).
Ζήτα από τις παρέες σου να σου γνωρίσουν κανέναν άνθρωπο και μην βγάζεις εύκολα συμπεράσματα πριν γνωρίσεις καλύτερα κάποιον. Σε τελική ανάλυση, 100% δεν μπορεί να ταιριάζεις με κανέναν. Αν η άλλη γουστάρει να έχει πολλές παρέες και να πηγαίνει να τα σπάει σε κάνα σκυλάδικο τα ΣΚ, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να έχει κι άλλα στοιχεία που να σου ταιριάζουν καλύτερα. Μπορεί να γουστάρει και κινηματογράφο και να έχετε παρόμοια γούστα στην λογοτεχνία και πολλά άλλα, όταν όμως έχεις φιάξει στερεότυπα και βάζεις τους ανθρώπους σε κουτάκια, πως θα τους γνωρίσεις καλύτερα; Και αφού δεν το έχεις να πέσει η άλλη ξερή με το που θα σε γνωρίσει, αν δεν δώσεις χρόνο να γνωριστείτε καλύτερα, πως θα ξέρεις αν θα μπορούσε να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο η γνωριμία;
Ακόμη, εκτός κι αν μαζεύονται κάθε λίγο και λιγάκι πουθενά κι απαγγέλλουν κάπου ποίηση ή αναλύουν ιστορικά γεγονότα στην περιοχή σου, μάλλον αυτά τα ενδιαφέροντα δεν σου δίνουν πάτημα να επικοινωνήσεις με κόσμο για αρχή. Ο κινηματογράφος δεν αφήνει πολλά περιθώρια για συζήτηση, μόνο ίσως στο διάλειμμα ή κάτι, αλλά πρέπει να είσαι κοινωνικός και θαρραλεός για να ξεκινήσεις συζήτηση στο ξεκούδουνο και προς το παρόν αυτό δεν το έχεις. Αντίθετα, ένα κλαμπ, μία καφετέρια, ακόμα κι ένα σκυλάδικο, ακριβώς επειδή είναι πιο εξωστρεφή τα πράγματα, σου δίνουν ευκαιρίες να μιλήσεις με άγνωστο κόσμο έστω και λίγο και μετά στο χέρι σου είναι να το πας πιο πέρα. Δεν σημαίνει ότι πρέπει σώνει και καλά να αρχίσεις να χορεύεις τσιφτετέλια στα τραπέζια ή να πάρεις σβάρνα κάθε βράδυ τα ξενυχτάδικα για να βρεις γυναίκα, ούτε να αλλάξεις τον εαυτό σου εντελώς αλλά πρέπει να είσαι και λίγο πιο διαλλακτικός στο πως κινείσαι.
28-08-2018, 00:58 #10
Εγω δε μπορω να καταλαβω τετοιες αποψεις. Οι σχεσεις ειναι ωραιες οταν μοιραζεστε εμπειριες. Δηλαδη αν βρεις καποια που παει μπουζουκια και εχει και καποια αλλα ενδιαφεροντα διαφορετικα τι εγινε; Αν σε ακολουθει σε καποια ενδιαφεροντα σου και εσυ αυτην σε καποια δικα της, ποιο ειναι το προβλημα; Μονο ωραιο ειναι και ενδειξη ακομπλεξαριστων σνθρωπων.
Στο λεω γιατι οταν θα καψουρευτεις καμια και σε παει στα μπουζουκια, θα γουσταρεις, και τοτε θα αντιληφθεις οτι δεν φταινε τα μπουζουκια, αλλα το κεφαλι σου.
Αντε και γνωρισεις μια κοπελα που εχετε τα ιδια ενδιαφεροντα, νομιζεις οτι ολα θα ειναι ωραια; Να σου δειξει κσι να της δειξεις, να συζητησετε τι; Αυτα που ξερετε ηδη;
Να ξερεις οτι με τις αποψεις που εχεις και οπως τις διατυπωνεις, θα φας ακυρο και απο κοπελα με τα ιδια ενδιαφεροντα.
28-08-2018, 04:16 #11
Θα πρέπει Καταρχάς να σταματήσεις να είσαι τόσο απόλυτος σε κάποια πράγματα και να αποδεχτείς Επίσης το γεγονός ότι μπορεί να μην ταιριάζετε με κάποια σε όλα τα σημεία. Επιπλέον πρέπει να προσπαθήσεις να γίνεις λίγο πιο κοινωνικός για να πας μπροστά.
Εστάλη από SM-J530F στο E-Psychology.gr Mobile App
28-08-2018, 08:18 #12
Μαθαίνει για σενα απλά με το που σε βλέπει τι ύφος βγάζεις, πως μιλάς ασχέτως τι λες. Αν βγάζεις χαμηλή αυτοπεποίθηση, κλειστός και φόβο σε έχει ήδη απορρίψει. Θα ρωτήσει να μάθει για σενα μόνο άμα της έκανες αυτή την πρώτη καλή εντύπωση.
Δεν είναι καθόλου δεδομένο ότι όποιος έχει χρήμα έχει όποιαν θέλει. Υπάρχουν άνθρωποι πλούσιοι, υπερ ευκατάστατοι που είναι μόνοι επειδή δεν έχουν τον καταλληλο τρόπο να ελκύσουν γυναίκες. Το ίδιο ισχύει και για κάποιους πολύ ωραίους.γιάννης
28-08-2018, 08:37 #13
Το ύψος (1.68 και 1.72 και να διαμαρτύρεστε έλεος δλδ!) και το αγύμναστο κορμί είναι δικαιολογία. Για το δεύτερο πας σε ένα τζιμ και φτιάχνεσαι. Ψάξε για κοπέλες του ύψους ή και λίγο πιο κάτω.
Το να μπεκρουλιαζεις είναι φυγή, δεν είναι αντιμετώπιση του προβλήματος.
Το να εχεις ενδιαφέροντα τον κινηματογράφο, την ιστορία, την ποίηση, την μουσική κλπ συναφή όντως δεν ελκύει τη γυναίκα, το να προσποιείσαι όμως κάτι που δεν είσαι είναι ακόμα χειρότερο διότι σε γελοιοποιεί.
Όντως όσοι είχαν θέμα bullying και άσχημες εμπειρίες στην παιδική ηλικία και γενικά έλλειψη συναναστροφών ιδίως με το αντίθετο φύλο στην παιδική ηλικία έχουν αργότερα σοβαρό πρόβλημα στις συναναστροφές με το αντίθετο φύλο.
Κυνηγάς τη γυναίκα άμα υπάρχει από μέρους της ενδιαφέρον. Τώρα διαφωτίστε με αν είναι εφικτό να κερδίσω γυναίκα που με βλέπει κι αλλάζει δρόμο. Το να γίνεις σκυλάκι το οποίο θα την τρέχει ξωπίσω είναι ακόμα χειρότερο, αν κάποιοι τα έχουν καταφέρει.γιάννης
28-08-2018, 12:05 #14
Τα σάιτ αυτά όπως το Baddoo θέλουν λεφτά, ήμουν και εγώ χρόνια το είχα χωρίς να το χρησιμοποιώ γιατί πάνω που πήγαινα να στείλω ένα μήνυμα μου ζητούσε λεφτά, και μου ερχόταν μήνυμα γιατί δεν χρησιμοποιείς το σαιτ!!
Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App
28-08-2018, 14:16 #15
Προσωπικά ως γυναίκα δεν πηγαίνω σε κλαμπ και δεν γυρίζω τις νύχτες όπως κάποιες άλλες κοπέλες. Δηλαδή δεν σημαίνει πως πρέπει να πας σε μπαρ και συ και να χορέψεις τσιφτετέλια για να βρεις σύντροφο γιατί πολύ απλά δεν συχνάζουν όλες εκεί. Δεν είσαι πολύ κοινωνικός όπως και γω και καταλαβαίνω τη δυσκολία. Αλλά το χαμόγελο και η ηρεμία που θα προβάλλεις στο γυναικείο φύλλο είναι ελκυστικά και δείχνεις πρόθυμος και ανοικτός για σχέση που σε κάνει συμπαθή στα μάτια μιας υποψήφιας κοπέλας. Και αυτό που λες ότι δεν σε φλερτάρουν οι γυναίκες και νευριάζεις, γιατί νευριάζεις; Νομίζω ότι ο άντρας είναι ο κυνηγός και όχι η γυναίκα.