Results 1 to 8 of 8
Thread: Φιλικη Απογοητευση
-
02-11-2008, 22:14 #1
Φιλικη Απογοητευση
Καλησπερα σε ολους...Ειμαι σε πολυ ασχημη ψυχολογικη κατασταση απο χθες το βραδυ με εναν φιλο τον οποιο θα ελεγα αδερφο....Να τα παρω τα πραγματα απο την αρχη....γνωριζομαστε εξι μηνες περιπου,απο την στιγμη που γνωριστηκαμε δεθηκαμε και γιναμε αχωριστοι....τελος παντων εννδιαφεροταν πολυ ο ενας για τον αλλο και το δειχναμε καθημερινως...εχθες το βραδυ πηγα με πολυ ανεβασμενη διαθεση στο σπιτι του,κρατουσα και χρηματα διοτι ηθελα να βγουμε εξω για ποτο.Αλλα οταν πηγα σπιτι και του το ειπα το μονο που ελεγε ηταν οτι δεν ειχε ορεξη και οτι ηταν κουρασμενος και ηθελε να κοιμηθει....Δεν εκανα κατι,εκανα οπως τις αλλες φορες,περιμενα να ξυπνησει να μιλησουμε να κανουμε παρεα τελος παντων,να δουμε καμια ταινια εφοσον δεν ειχε ορεξη να βγουμε....Παρηγγειλα με τα χρηματα μου να φαω κατι...Μου περισσεψαν αρκετα....Οταν ξυπνησε πηγε να νοικιασει ταινιες να δουμε...αυτο εγινε γυρω στις εννια και...ειδαμε την πρωτη ταινια και οσο να ναι νυσταξα...τον ρωτησα αν θα κοιμομασταν μαζι και μου ειπε οτι ειχε ανησυχους υπνους και οτι δεν θα μπορουσε να κοιμηθει.Ετσι πηγα στο μικρο δωματιο για να κοιμηθω.Εκεινος ειπε οτι δεν νυσταζε κ οτι θα εβλεπε ταινια...Κατα τις εντεκαμισι επεσα για υπνο και κοιμηθηκα κανενα μισαωρο μεχρι που ακουσα ομιλιες...Ηρθε μια κοπελα γειτονισσα η οποια ειχε τα γενεθλια της και του ελεγε συνεχως να βγουνε και οτι θα ηταν μεγαλη παρεα....Εγω ημουν ξυπνια,τον περιμενα να ερθει να μου πει να ξυπνησω για να βγουμε,διοτι ηθελα παρα πολυ να βγω.....Εγινε το ακρως αντιθετο..μπηκε σιγα σιγα μεσα στο δωματιο για να παρει τα ρουχα του,ανασηκωθηκα τον κοιταξα και με κοιταξε,αλλα δεν ειπε κατι.Ετοιμαστηκε,πηρε τα υπολοιπα χρηματα που περισσεψαν και εφυγε....Εγω φρικαρα..σηκωθηκα,τον πηρα τηλεφωνο να δω που ηταν και αυτο που γυρισε και μου ειπε ηταν το εξης 'ναι βγηκα για ενα ποτο θα ερθω σε καμια ωρα'Σηκωθηκα και εφυγα αποτο σπιτι του νιωθωντας πουλημενη....Ηξερε οτι πεθαινα για να βγω σαββατοβραδο.................Δεν καταφερα να κοιμηθω ουτε να φαω....Ειμαι με κλαμενα ματια συνεχως.......Σημερα πηρε τηλεφωνο αλλα δεν του μιλησα,δεν ηθελα..εβαλα την μητερα μου..της ειπε οτι χθες το βραδυ του τρακαραν το αμαξι και σαν να ακουγοταν λεει νευριασμενος....περιμενα και αλλο τηλεφωνο για να μου μιλησει αλλα ματαια...Ετσι πριν λιγη ωρα πηγα σπιτι του για να παρω κατι πραγματα που χρειαζομουν...δεν με κοιταξε καθολου και ηταν απομακρος......και ρωταω...εγω φταιω????Συνεχως ερχεται η φραση στο μυαλο μου αυτο που μου ειπε στο τηλ.,εχω σοκαριστει....Δεν ξερω τι να κανω...Τον αγαπαω υπερβολικα,τον λατρευω,αλλα γιατι να με πουλησει ετσι???
- 02-11-2008, 23:56 #2
μηπως πρεπει να δωσεις λιγο χωρο στον φιλο σου;σκεφτηκες μηπως θελει στη ζωη του να βρει ενα κοριτσι.το οτι ειστε τοσο κοντα καπου δεν μου κολλαει.δεν ειναι κακο απλα ειναι λιγο ασυνηθιστο.αν δεσμευτει πως θα ενοιωθες;σιγουρα θα τον εχανες με την εννοια του φιλου που εχεις τωρα,αφου θα περνουσε τον περισσοτερο χρονο με αλλο ατομο.το να περναει καποιος υπερβολικα πολυ χρονο με ενα αλλο ατομο μερικες φορες \"μπουκωνει\".
03-11-2008, 10:36 #3
μήπως δεν τον βλέπεις μόνο φιλικά;γιατί από τα λόγια σου κάτι τέτοιο διακρίνεται, οπότε ίσως θα πρεπε να ξεκαθαρίσεις μέσα σου κι έπειτα και μαζί του για το τί θέλεις...μετά, δεν του λες τί σε ενόχλησε, βάζεις την μάνα σου να του μιλήσει, αν και ενδόμυχα περίμενες κι άλλο τηλεφώνημα ( προφανώς για να \"απολογηθεί\" ).η φιλία είναι μία από τις σημαντικότερες σχέσεις της ζωής μας και όπως κάθε σχέση πρέπει να \"τρέφεται\" κι από τις δύο πλευρές, συμφωνώ..αλλά γιατί αυτό να σημαίνει ότι ο άλλος παύει να έχει ζωή πέρα από μας; είσαστε φίλοι, μπορεί πχ να του αρέσει η γειτόνισσα ή να θέλει να χει κι άλλες παρέες έξω από σένα,άσε που ήταν κι ο ίδιος καλεσμένος, οπότε ίσως να μην μπορούσε να σε καλέσει.δεν βρίσκω έγκλημα, ούτε πούλημα σε τίποτα απ΄ όλα αυτά...δεν περιγράφεις μια στιγμή που είχες πρόβλημα κι εκείνος δεν σου στάθηκε, απλά μια στιγμή που ήθελε να διαφοροποιηθεί από σένα, και ζευγάρι να ήσασταν δεν θα πρεπε ντε και καλά να είστε παντού και πάντα μαζί...
03-11-2008, 17:41 #4
Δεν εχω καποια ερωτικη σχεση με το παιδι,διοτι πολυ απλα ειναι ομοφυλοφιλος.Με πειραξε που πολυ απλα του ελεγα να βγουμε και οτι ηταν κουρασμενος και βαριοταν και την ωρα που κοιμομουν εγω του ηρθε η ορεξη?γιατι δεν με ξυπνησε???.....και μην ξεχναμε οτι ημουν σπιτι του για να του κανω παρεα και να μην μεινει μονος...αν ηθελα να βγω θα μπορουσα να τον παρατησω αλλα δεν το εκανα....και γενικοτερα κανουμε παρεα με την γειτονισσα και το αγορι της,ειαστε μεγαλη παρεα...απλα ειναι το δεσιμο που εχω μαζι του...
04-11-2008, 18:51 #5
Vgirl είσαι καταπιεστική για φίλη. Βγήκε- για οποιονδήποτε λόγο-χωρίς εσένα . Ε, και? Σου ζήτησε να κλειστείς μέσα για να του κάνεις παρέα?.. Πιθανόν η γειτόνισσα να κάλεσε συγκεκριμένα άτομα στα γενέθλιά της και συ να μην ήσουν μέσα σ αυτούς. Απαγορεύεται δλδ να έχει ζωή το παιδί χωρίς εσένα???? Ίσως ήρθε σε δύσκολη θέση και δεν ήθελε να στο πει, μη σε στενοχωρήσει. Απο τη στάση του πάντως εκείνο το βράδυ σε μένα είναι ολοφάνερο πως ήθελε να φύγεις. Το σκέφτηκες αυτό καθόλου?
Και κάτι ακόμα... η φιλία σας, απο ότι έγραψες, αριθμεί μόνον 6 μήνες ζωής. Μπορεί η αυτοκόλλητη μορφή να έγινε κουραστική. Άσε στο φίλο σου το χώρο του και το χρόνο του, δεν είναι υποχρεωμένος να σε κουβαλά παντού μαζί του.
09-11-2008, 11:15 #6
vgirl βιάστηκες καταρχήν να αποκαλέσεις \'αδερφό\" σου κάποιον που γνωρίζεις μόλις 6 μήνες.
Κατά τ άλλα ο φίλος σου είναι γαϊδούρι!
Αφενός μεν διότι ενώ τον έπρηζες να βγείτε και δεν ήθελε, ξαφνικά εμφανίζεται κάποιος που τον κάνει να θέλει να βγει και ενώ σαν καλεσμένη του που ήσουν μπορούσε να σε προσκαλέσει, σε κλάνει και φεύγει.
Και δεν φτάνει αυτό αλλά χωρίς να σε ρωτήσει σου παίρνει και τα χρήματα για να βγει -ενώ αυτά τα χρήματα μπορεί να ήταν για να περάσεις την εβδομάδα σου-και αντί να σου ζητήσει συγγνώμη πας σπίτι του να πάρεις τα πράγματά σου κι έχει και ύφος από πάνω.
Εγώ λοιπόν δεν σε βρίσκω πιεστική για φίλη, αλλά πολύ ευκολόπιστη.
Η φιλία είναι σε ρωτάω αν θες να έρθεις μαζί μου όταν βρίσκεσαι σπίτι μου καλεσμένη μου. Σε ρωτάω αν μπορώ να δανειστώ τα χρήματά σου. Ζητάω συγγνώμη όταν έχω κάνει μαλακία και δεν παίρνω σπιτι να κλαφτώ ότι με τράκαραν (δηλ. στην ανάγκη!) ή να έχω ύφος όταν σε αντικρύζω.
Τί να λέμε τώρα;
Ο τύπος δεν έχει τρόπους και πέρα από την πάρτη του δεν βλέπει τπτ.
Μήπως να αναθεωρούσες την σχέση σας;
09-11-2008, 22:52 #7
το οτι ο φιλος σου ειναι ομοφυλοφιλος ειναι σιγουρα η αποδειξη οτι δεν σε βλεπει ερωτικα.
δεν αρκει ομως κι ουτε ειναι κανενος ειδους αποδειξη του οτι δεν τον βλεπεις εσυ.....
εισαι σιγουρη οτι τα αισθηματα σου ειναι μονο φιλικα?
μηπως θα θελες κατι παραπανω απο αυτον αν και ξερεις οτι ειναι ματαιο κατι τετοιο?
για ψαξου λιγο γιατι εγω κατι τετοιο μυριζομαι απο την σταση σου να βρισκεσαι γυρω του ενω αυτος δεν εχει και πολλη ορεξη,απο το οτι του ζητας να κοιμηθειτε μαζι ενω υπαρχει αλλο δωματιο κι αυτος αρνειται ευγενικα(αληθεια με τις φιλες σου στο ιδιο κρεβατι κοιμαστε οταν υπαρχει αλλο ελευθερο?)..
αν ισχυει μη το σκεφτεσαι καθολου.βγαλτο τελειως απο το μυαλο σου οτι μπορει να συμβει και απομακρυνσου απο τον ανθρωπο αυτον καθως θελετε εντελως αλλα πραγματα και μονο πονο θα παρεις απο αυτη την ιστορια...
ακομα, ειναι πολυ πιθανο να το εχει κατα΄λαβει (αν ισχυει) η να το αισθανεται σαν στενο μαρκαρισμα εκ μερους σου και να θελει νασε κρατησει σε καποια αποσταση
10-11-2008, 00:05 #8
Originally posted by Remedy
το οτι ο φιλος σου ειναι ομοφυλοφιλος ειναι σιγουρα η αποδειξη οτι δεν σε βλεπει ερωτικα.
δεν αρκει ομως κι ουτε ειναι κανενος ειδους αποδειξη του οτι δεν τον βλεπεις εσυ.....
εισαι σιγουρη οτι τα αισθηματα σου ειναι μονο φιλικα?
μηπως θα θελες κατι παραπανω απο αυτον αν και ξερεις οτι ειναι ματαιο κατι τετοιο?
για ψαξου λιγο γιατι εγω κατι τετοιο μυριζομαι απο την σταση σου να βρισκεσαι γυρω του ενω αυτος δεν εχει και πολλη ορεξη,απο το οτι του ζητας να κοιμηθειτε μαζι ενω υπαρχει αλλο δωματιο κι αυτος αρνειται ευγενικα(αληθεια με τις φιλες σου στο ιδιο κρεβατι κοιμαστε οταν υπαρχει αλλο ελευθερο?)..
αν ισχυει μη το σκεφτεσαι καθολου.βγαλτο τελειως απο το μυαλο σου οτι μπορει να συμβει και απομακρυνσου απο τον ανθρωπο αυτον καθως θελετε εντελως αλλα πραγματα και μονο πονο θα παρεις απο αυτη την ιστορια...
ακομα, ειναι πολυ πιθανο να το εχει κατα΄λαβει (αν ισχυει) η να το αισθανεται σαν στενο μαρκαρισμα εκ μερους σου και να θελει νασε κρατησει σε καποια αποσταση
Καρδιακή ανεπάρκεια και άγχος
18-06-2025, 14:03 in Σωματόμορφες Διαταραχές (Υποχονδρίαση, Αρρωστοφοβία κτλ)