@__Poison heart___@
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 51

@__Poison heart___@

Θα μπω με την μια στο θεμα να μην κουραζω.
    Δεν ειναι καμια ιστορια πρωτοτυπη.
    Γρηγορα και περιληπτικα γιατι ακομα κ εγω βαριεμαι να διαβαζω αναλυτικα ιστοριες 100αδες γραμμων.

Χωρισα μετα απο 7 χρονια σχεση...
    Δηλαδη απο τα 16 μου...
    Δεν ηταν δικη μου επιλογη.
    Υπηρχε πολυ αγαπη
    Καθημερινη επαφη
    Στη αρχη και ερωτας
    Μια μερα που σηκωθηκε λεει "θελω να χωρισουμε"

Νομιζα καποιο αστειο ειναι...αλλα η κουκλα το ειχε δουλεψει αυτο στο μυαλουδακι της 5-6 μηνες,βρηκε καβατζες απο θεμα φιλων στηριξης κτλ.

Οταν πια ηταν ετοιμη μου το "σκαει"
    Εγω απροετοιμαστος φυσικα,δεν ειχε δειξει το παραμικρο στη συμπεριφορα της...ΤΙΠΟΤΑ.

Την επομενη μερα κι ολας χανετε.
    Ειναι αδιαλακτη κ αποφασισμενη.
    Κοβει τελειως.Μαχαιρι.
    Δεν θελει να με ξερει.
    Δεν θελει να με βλεπει.

Τον πρωτο καιρο ημουν κομματια.
    Τωρα πολυ καλυτερα (περασαν και μερικοι μηνες)
    Αλλα δεν περναει μερα και νυχτα που να μην σκεφτομαι το παρελθον...
    Νομιζω οτι παρολο που ειμαι καλυτερα δεν προκειται να βγω ευκολα απο αυτο το τρυπακι....
    Δηλαδη θελω να ερθει καποια μερα και να μην την σκεφτω καν...να σβησει!να μεινει σαν αναμνηση!

Σιγουρα ειναι στο χερι μου αλλα δεν ξερω πως να αντιδρασω...
    Δηλαδη τα επομενα βηματα μου για να παω παρακατω.

Επισεις εχετε συναντησει παρομοια συμπεριφορα απο καποιο ατομο?
    Δηλαδη εχω μεινει μ^%@@κας!
    Δεν πιστευω οτι με αυτο το ατομο εζησα τοσα ομορφα χρονια μαζι...
    Δεν την αναγνωριζω.

Banned
    εχω παθει πλακα το τελευταιο καιρο....

ο κοσμος δεν κανει αλλη δουλεια απο το να χωριζει.
    Τι να πω....
    :o

Η χειροτερη φαση σε ενα χωρισμο ειναι η φαση που τρεχεις πισω απο τον αλλο...

Ο αλλος δεν καταλαβαινει οτι εσυ τρεχεις απο πισω του γιατι τον αγαπας,τον νιωθεις κ σου λειπει κ ειναι ο μοναδικος ανθρωπος στον κοσμο για τον οποιο θα εκανες κατι τετοιο...ειναι κατι ξεχωριστο για εσενα...

Νομιζει οτι τρεχεις πισω του γιατι ειναι πολυ \"ανωτερος\" και εσυ \"ψιλοτιποτα\" και φοβασαι μην χασεις το \"κελεπουρι\" που το διεκδικουν ολοι...

Ειδικα αν ο αλλος εχει ψωνιστει για Α,Β,Γ ανυπαρκτους συνηθως λογους.

Τα τελευταία σου λόγια τα καταλαβαίνω απόλυτα. Όταν κάνεις θυσίες και δείχνεις την αγάπη σου ο άλλος το παίρνει σαν αδυναμία. Νοιώθει οτι είναι απο πάνω και κάνει κουμάντο. Παίζουν με συναισθήματα σαν να είναι μπάλα ποδοσφαίρου. Άλλα δεν θα πω. Δεν χρειάζεται πολύ ανάλυση. Ότι έγινε έγινε. Συνέχισε τη ζωή σου με το κεφάλι ψηλά. Αν έκανες την προσπάθειά σου να της αλλάξεις την απόφαση και σε έκλ@σε, κάνε κι εσύ το ίδιο.. Μην ξανακοιτάξεις πίσω και μην το ξανασκεφτείς. Ξύπνησε λίγο τον εγωισμό που έχεις μέσα σου, σαν άντρας και ψάξε για νέο κοριτσάκι.

Περασα πολυ ασχημες στιγμες (κ μαλλον ακομα περναω?δεν ξερω πως νιωθω τωρα τι να πω...)

Ειχα χρονο κ σκεφτηκα αρκετα πραγματα και αναθεωρησα πολλες αποψεις μου που δεν εμπαινα καν στο κοπο να σκεφτω ολα αυτα τα χρονια.

1)Σε καμια μα καμια περιπτωση δεν πρεπει να δινεσαι ολοκληρωτικα στον αλλο,παντα πρεπει να κρατας πραγματα για τον εαυτο σου.

2)Ποτε μα ποτε μην δειξεις αδυναμια στην ζωη σου,σε κανενα και σε τιποτα,την αδυναμια σου μπορουν να την εκμεταλλευτουν ακομα και οι ιδιοι σου οι γονεις,ποσο μαλλον μια σχεση.
    Ακομα και αν εχεις καποια αδυναμια προσπαθησε να την κρυψεις με το οποιο κοστος.

3)Μην εμπιστευεσαι ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.Ποτε δεν μπορεις να ξερεις τι σκατα κουβαλαει ο καθε ανθρωπος στην ψυχη του.
    Παντα να εχεις στο πισω μερος του μυαλου σου οτι η πιθανοτητα να σε προδωσει ειναι κατα πολυ μεγαλυτερη απο οτι εσυ πιστευεις βρισκομενος μεσα στη δινη του ερωτα,της φιλιας,της αγαπης κτλ.

4) Ενεργησε ΠΑΝΤΑ και και ΜΟΝΟ με βαση το προσωπικο σου συμφερον.Κανεις δεν θα εκτιμησει τιποτα απ οσα εχεις κανει για αυτον.Παντα θα αναζητα κατι περισσοτερο.Ειναι η ανθρωπινη φυση αυτη...Για όποιον το λίγο δεν είναι αρκετό τίποτα δεν είναι αρκετό διαβασα καπου...Και δυστηχως για τον ανθρωπο ΠΟΤΕ τα λιγα δεν ηταν αρκετα....

5) Αναζητα εμπειριες...Οσο περνει απο το χερι σου.Οι εμπειριες κατα την γνωμη μου σε βοηθανε να κατανοησεις τον κοσμο οπως ακριβως η γυμναστικη το σωμα σου.
    Ατσαλωνουν τον χαρακτηρα σου.
    Δρουν ακριβως οπως τα εμβολια,βοηθανε τον οργανισμο σου να \"βγαλει αμυνες\" σε περιπτωση που επαναληφθουν παρομοιες καταστασεις να τις περασεις πιο ανωδυνα και να τις χειριστεις οπως ακριβως πρεπει.

6) Μαθε απο τα λαθη των αλλων (οσο μπορεις τουλαχιστον...)
    Υπαρχουν χιλιαδες ατομα που στο παρελθον βιωσαν παρομοια κατασταση με την δικη σου(μου) ισως κ χειροτερη...
    Δωσε σημασια σε αυτο που λενε,μαθε να ακους κ να σκεφτεσαι...
    Ακουσα παρομοια περιστατικα δεκαδες φορες και δεν εδωσα καμμια σημασια λεγοντας \"αυτο δεν προκειται να συμβει ΠΟΤΕ σε εμενα\" \"Τι κοσμος κυκλοφορει ελευθερος εκει εξω\"

7) Ποτε μα ποτε μην παραμελεις τον εαυτο σου.Μην τον αφηνεις ακομα κ αν εισαι παντρεμενος 20 χρονια.
    Ο εαυτος σου εχει ΠΑΝΤΑ προτεραιοτητα στα ΠΑΝΤΑ.
    Ειναι ο μονος που θα βρισκεται παντα μαζι σου.

8) Μην χασεις την Αυτοπεποιθηση σου και την Αυτοεκτιμηση σου για κανενα απολυτως λογο.
    Αν δεν πιστεψεις εσυ στον εαυτο σου πως περιμενεις να πιστεψουν οι αλλοι σε εσενα?
    Εγω τα εχω χασει εδω και πολυ καιρο...Ελπιζω να επανελθω το ταχυτερο!
    Τουλαχιστον εχω εντοπισει το προβλημα...

9)Ακομα και αν εφαρμοσουμε ολα τα παραπανω κατα γραμμα,την επομενη φορα που θα ερωτευτουμε υπαρχει ΚΑΙ ΠΑΛΙ η πιθανοτητα να προδωθουμε και να πονεσουμε.Απλα σιγουρα ειναι μικροτερη και φυσικα δεν θα πονεσουμε τοσο πολυ οσο την πρωτη φορα.
    Και τελικα θα ξαναναθεωρισουμε αποψεις ( η καλυτερα θα προσθεσω και αλλες σε αυτες τις 9.....)

Copyright: Δικο μου....

........................................Δεν ξερω αν συμφωνειτε με ολα αυτα.......................................... .........

Ισως καποιοι τα θεωρησετε αυτονοητα....
    Δυστηχως για εμενα δεν ηταν αυτονοητα...Γιατι τιποτα απο ολα αυτα δεν ειχα αντιληφθει στην μεχρι τωρα ζωη μου.
    Ισως εβγαλα κ αλλα συμπερασματα που αυτη την στιγμη μου διαφευγουν...η μαλλον βρισκονται στο πισω μερος του μυαλου μου και περιμενουν την καταλληλη στιγμη για να εκφραστουν.

Senior Member
    Βάιρους, εγώ συμφωνώ. Ο εαυτός μας έρχεται πάντα πρώτος (εκτός ίσως απο τα παιδιά- απο τότε που απέκτησα νοιώθω δεύτερη στην καρδιά μου).
    Σε σχέση με το χωρισμό, θέλω να ρωτήσω. Πόιός ο λόγος που χωρίσατε? Το συζητήσατε? Τι σου είπε?
    Το να θέλει να χωρίσει δεν είναι κατακριτέο-ελεύθερος άνθρωπος είναι κι αυτή και πρέπει να ζήσει τη ζωή της όπως της αρέσει. Σου έδωσε όμως μια εξήγηση?

Senior Member
    καλημερα βαιρους, φαντασου ομως φιλε μου οτι παντα υπαρχουν και χειροτερα!!!! και με εμενα καπως ετσι εγινε και εχασα την \"μεγαλη μου αγαπη\"...
    Με την διαφορα οτι εκεινη εκανε ενα σωρο μαλακιες και μετα θελησε να μου βγει και απο πανω.... αστα να πανε φιλε μου....
    συνεχισε τον \"δρομο\" σου και να εισαι σιγουρος οτι ολα αυτα καποια στιγμη...ετσι απλα θα \"ξεφτισουν\".....
    Κοιτα λοιπον τον εαυτο σου, ωστε να γινεις πιο δυνατος και να μπορεσεις να προχωρησεις σε μια νεα σχεση....

φιλικα. ;)

Senior Member
    Virus, διαβάζοντας τον εννιάλογο σου, θα τον χαρακτήριζα \"εγωιστικό\"...!!

Σε όλα \"ΕΓΩ\" και \"Ο ΕΥΑΤΟΣ ΜΟΥ\"

Προσωπικά είμαι της άποψης \"να είμαι καλά με τον ευατό μου για να είναι και οι γύρω μου καλά\"Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα δοθώ, ότι δεν εμπιστευτώ!!

Με όλα τα παραπάνω, βάζεις ένα αόρατο πέπλο προστασίας γύρω σου για να μην μπορεί να σε αγγίζει τίποτα και κανένας!

Προσωπικά γουστάρω και να χτυπηθώ και να πληγωθώ....γιατί πάντα μετά θα ξανασηκωθώ 1000 φορές πιο δυνατή και πιο χαρούμενη!

Banned
    ενδιαφερον ο καταλογος που εφτιαξες και ειπα να τον σχολιασω λιγο.

Originally posted by tHe_V1rus
    Περασα πολυ ασχημες στιγμες (κ μαλλον ακομα περναω?δεν ξερω πως νιωθω τωρα τι να πω...)

Ειχα χρονο κ σκεφτηκα αρκετα πραγματα και αναθεωρησα πολλες αποψεις μου που δεν εμπαινα καν στο κοπο να σκεφτω ολα αυτα τα χρονια.

1)Σε καμια μα καμια περιπτωση δεν πρεπει να δινεσαι ολοκληρωτικα στον αλλο,παντα πρεπει να κρατας πραγματα για τον εαυτο σου.

- δεν το πολυπιστευω αυτο.
    Ισως σου προσφερει καποια ασφαλεια, αλλα θα χασεις αλλου.
    Ειμαι υπερ του να δινεις πολλα ασχετως αν αυτο θα σου βγει σε κακο.
    Ισως θα εβαζα ενα φιλτρο οτι εκτιμαω συν το χρονο που θα δωσω και ποσο.
    Αλλα να βαζεις τοσο πολυ αυτο το σε καμια περιπτωση δειχνεις να καταδικαζεις τον εαυτο σου αδικως και εσαει.

Οταν ερθει η στιγμη (εσυ θα ξερεις το ποτε) να δωσεις και μαλιστα παραπανω απο τα ολα...

2)Ποτε μα ποτε μην δειξεις αδυναμια στην ζωη σου,σε κανενα και σε τιποτα,την αδυναμια σου μπορουν να την εκμεταλλευτουν ακομα και οι ιδιοι σου οι γονεις,ποσο μαλλον μια σχεση.
    Ακομα και αν εχεις καποια αδυναμια προσπαθησε να την κρυψεις με το οποιο κοστος.

- ομοιως ως ανω.

3)Μην εμπιστευεσαι ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.Ποτε δεν μπορεις να ξερεις τι σκατα κουβαλαει ο καθε ανθρωπος στην ψυχη του.
    Παντα να εχεις στο πισω μερος του μυαλου σου οτι η πιθανοτητα να σε προδωσει ειναι κατα πολυ μεγαλυτερη απο οτι εσυ πιστευεις βρισκομενος μεσα στη δινη του ερωτα,της φιλιας,της αγαπης κτλ.

- Το ιδιο και παλι.
    Θα προσθετα αν ο αλλος σου κρυβει κατι ειναι ισως γιατι εσυ δεν προσπαθησες να τα βρεις.

4) Ενεργησε ΠΑΝΤΑ και και ΜΟΝΟ με βαση το προσωπικο σου συμφερον.Κανεις δεν θα εκτιμησει τιποτα απ οσα εχεις κανει για αυτον.Παντα θα αναζητα κατι περισσοτερο.Ειναι η ανθρωπινη φυση αυτη...Για όποιον το λίγο δεν είναι αρκετό τίποτα δεν είναι αρκετό διαβασα καπου...Και δυστηχως για τον ανθρωπο ΠΟΤΕ τα λιγα δεν ηταν αρκετα....

- γενικολογιες....
    Υπαρχουν ανθρωποι που ειναι ετσι οντως αλλα και ανθρωποι που απεχουν κατα πολυ. Τους καναμε ολους σκαρτους και μαλιστα οτι ειναι στη φυση του ανθρωπου αυτο???
    Σορρυ αλλα αυτα ειναι τριχες ζαρωμενες....

5) Αναζητα εμπειριες...Οσο περνει απο το χερι σου.Οι εμπειριες κατα την γνωμη μου σε βοηθανε να κατανοησεις τον κοσμο οπως ακριβως η γυμναστικη το σωμα σου.
    Δρουν ακριβως οπως τα εμβολια,βοηθανε τον οργανισμο σου να \"βγαλει αμυνες\" σε περιπτωση που επαναληφθουν παρομοιες καταστασεις να τις περασεις πιο ανωδυνα και να τις χειριστεις οπως ακριβως πρεπει.

- πολυ σωστη η παραπανω αποψη.
    Προσωπικα εγω προχωραω στη ζωη μου μελετωντας και και εχωντας σαν μπουσουλα τις εμπειριες μου.
    Οσο πιο πολυ μεγαλωνω τοσο πιο σοφοτερος γινομαι.
    Και αυτο γιατι η σημερινη μου μερα ειναι πολυ πιο πλουσια απο την χθεσινη.

Υπαρχουν χιλιαδες ατομα που στο παρελθον βιωσαν παρομοια κατασταση με την δικη σου(μου) ισως κ χειροτερη...
    Ακουσα παρομοια περιστατικα δεκαδες φορες και δεν εδωσα καμμια σημασια λεγοντας \"αυτο δεν προκειται να συμβει ΠΟΤΕ σε εμενα\" \"Τι κοσμος κυκλοφορει ελευθερος εκει εξω\"

- και αυτο σωστο επισης.
    Τα ανοικτα αυτια ειναι το μεγαλυτερο προσον σε ενα ανθρωπο. Σε συνδιασμο με το ανοικτο μυαλο παντα....

7) Ποτε μα ποτε μην παραμελεις τον εαυτο σου.Μην τον αφηνεις ακομα κ αν εισαι παντρεμενος 20 χρονια.

- οκ αυτο δεν ειναι παντα εφικτο.
    Αλλα θα σου πω κατι,
    εμενα με φροντιζει το μωρακι μου το καλο...!!!
    Αντιστοιχα φροντιζω εγω αυτη να μην παραμελει τον εαυτο της.... ετσι παει φιλε/η μου.
    Αν καποιος αγαπαει πραγματικα θα φροντισει την σχεση του αλλιως αντε γεια.

8) Μην χασεις την Αυτοπεποιθηση σου και την Αυτοεκτιμηση σου για κανενα απολυτως λογο.
    Αν δεν πιστεψεις εσυ στον εαυτο σου πως περιμενεις να πιστεψουν οι αλλοι σε εσενα?

- επισης σωστοτατο!!!
    Δυστυχως εδω μεσα για πολλους λογους κυκλοφορει κοσμος που νομιζει οτι ειναι ενα μηδενικο.....
    Αν ηξεραν την αξια τους θα ειχαν γλυτωσει απο πολλους μπελαδες....

9)Ακομα και αν εφαρμοσουμε ολα τα παραπανω κατα γραμμα,την επομενη φορα που θα ερωτευτουμε υπαρχει ΚΑΙ ΠΑΛΙ η πιθανοτητα να προδωθουμε και να πονεσουμε.

- ε και???
    Δεν παν\' να με προδοσουν???? και ας με πονεσουν επισης....
    Αυτα ειναι τα παιχνιδια της ζωης, σε οποιον δεν αρεσει ας κατσει να κοιταει το καθρεπτη του και να μην πονεσει ποτε του.
    Η ας βρει ενα γλυκαναλατο ατομο να περασει την υπολοιπη μιζερη ζωη του.

Εγω τουλαχιστον στις σχεσεις που εχω κανει και με \"προδωσαν\" (δεν μου αρεσει αυτη η λεξη, την χρησιμοποιω μονο και μονο για να συννενοηθουμε) πηρα πολλα και αυτο μαλλον εσυ το εχεις ηδη ξεχασει.

Μειωσε τον εγωισμο σου, βαλε στην ακρη για λιγο τον πονο σου και δες τα θετικα που αυτη την στιγμη δεν σε ενδιαφερουν.

Απλα σιγουρα ειναι μικροτερη και φυσικα δεν θα πονεσουμε τοσο πολυ οσο την πρωτη φορα.

- λυσσα με τον πονο....

Και τελικα θα ξαναναθεωρισουμε αποψεις ( η καλυτερα θα προσθεσω και αλλες σε αυτες τις 9.....)

- καθε μερα αναθεωρουμε, και καθε μερα πρεπει να γινομαστε σοφοτεροι απο οτι χθες.

- οι απαντησεις επισης δικο μου κοπυραιτ.
    (ελευθερο για να το χρησιμοποιησει καποιος αλλος βεβαια...)

........................................Δεν ξερω αν συμφωνειτε με ολα αυτα.......................................... .........

- σε καποια συμφωνησα σε αλλα οχι.

Δυστηχως για εμενα δεν ηταν αυτονοητα...Γιατι τιποτα απο ολα αυτα δεν ειχα αντιληφθει στην μεχρι τωρα ζωη μου.

- εμαθες κατι ειναι γεγονος.
    Μερικα μυνηματα ομως τα εχεις λαβει στρεβλα.

Ισως εβγαλα κ αλλα συμπερασματα που αυτη την στιγμη μου διαφευγουν...η μαλλον βρισκονται στο πισω μερος του μυαλου μου και περιμενουν την καταλληλη στιγμη για να εκφραστουν.

Εγω θα σου πω οτι εχω κανει σχεσεις - ιδιως μια τωρα που θυμαμαι - που η τυπισα οταν χωρισα ειχε βαλει στοχο της ζωης της να με καταστρεψει....
    Αν εβαζα εδω μεσα ολο το στορυ, ο κοσμος ειτε θα γελαγε, ειτε θα σταυροκοπιοταν (για τους ενθεους αυτο).
    Εφαγα δυο χρονια κυνηγι και το ζουμι ηταν οτι οσο θελεις κτυπησου, το πολυ πολυ να γινεις μιλκσεικ....

:cool:

Banned
    Originally posted by Nora

Προσωπικά γουστάρω και να χτυπηθώ και να πληγωθώ....γιατί πάντα μετά θα ξανασηκωθώ 1000 φορές πιο δυνατή και πιο χαρούμενη!

ταμαμ....
    :)

Senior Member
    Originally posted by krino
    Originally posted by Nora

ταμαμ....
    :)
    Αλλιώς όλα θα ήταν όλα πολύ ανάλατα;)

Originally posted by imagine
    Βάιρους, εγώ συμφωνώ. Ο εαυτός μας έρχεται πάντα πρώτος (εκτός ίσως απο τα παιδιά- απο τότε που απέκτησα νοιώθω δεύτερη στην καρδιά μου).
    Σε σχέση με το χωρισμό, θέλω να ρωτήσω. Πόιός ο λόγος που χωρίσατε? Το συζητήσατε? Τι σου είπε?
    Το να θέλει να χωρίσει δεν είναι κατακριτέο-ελεύθερος άνθρωπος είναι κι αυτή και πρέπει να ζήσει τη ζωή της όπως της αρέσει. Σου έδωσε όμως μια εξήγηση?
    Οχι καμια εξηγηση.Τιποτα.
    Μεχρι τη Δευτερα ηταν η κοπελα που γνωριζα 7 χρονια και την Τεταρτη καποια αλλη....
    Δεν την αναγνωριζα...Κυριολεκτικα.
    Ολοι μου λενε δεν εχουν ζησει η ακουσει κατι παρομοιο.

Απ οτι εχω καταλαβει απλα θελει να ζησει και αλλα πραγματα που δεν εζησε μιας κ εκανε δεσμο στα 16 της...
    Να ξαναερωτευτει (?)

Αλλα εγω ξερω οτι αν κατι πιστευουμε οτι αξιζει δεν το αφηνουμε με τιποτα.Το μονο σιγουρο.

Στεναχωρηθηκα παρα πολυ οχι για την επιλογη που εκανε,αν μου το εφερνε σιγα σιγα,με προετοιμαζε λιγο κτλ.
    (οπως προετοιμασε τον εαυτο της μηνες)
    Αν το συζητουσε μαζι μου πως νιωθει ας πουμε,δεν θα με ποναγε τοσο πολυ.Δεν θα το δεχομουν δεν θα πω ψεμματα αλλα δεν θα με πονουσε τοσο.
    Αυτο που με με εκανε κομματια δεν ηταν ο χωρισμος αλλα η πληρη αδιαφορια για τα συναισθηματα και το πως νιωθω.
    Η αδιαφορια με Γα^&#σε!

Αλλα αυτο που με τρελαινει πραγματικα οταν το σκεφτομαι ειναι η εμπιστοσυνη και η αγαπη που εδειξα ολα αυτα τα χρονια.

Banned
    εχω αποψη να καταυεσω αλλα σχολαω και δεν προλαβαινω,
    συντομα θα γραψω σχετικα με το θεμα σου βαιρους.

Senior Member
    Αν το συζητουσε μαζι μου πως νιωθει ας πουμε,δεν θα με ποναγε τοσο πολυ.Δεν θα το δεχομουν δεν θα πω ψεμματα αλλα δεν θα με πονουσε τοσο.
    Αυτο που με με εκανε κομματια δεν ηταν ο χωρισμος αλλα η πληρη αδιαφορια για τα συναισθηματα και το πως νιωθω.
    Η αδιαφορια με Γα^&#σε!

Αλλα αυτο που με τρελαινει πραγματικα οταν το σκεφτομαι ειναι η εμπιστοσυνη και η αγαπη που εδειξα ολα αυτα τα χρονια. [/quote]

Virus, αυτά που λες τώρα, έρχονται σε αντίθεση με τον εννιάλογο παραπάνω...Που από ότι φαίνεται τον παράθεσες, γιατί έχεις πληγωθεί.
    Επίσης αυτό οτο ότι προετοίμαζε τον ευατό της 5 μήνες πριν, πως το ξέρεις?

Originally posted by krino
    ενδιαφερον ο καταλογος που εφτιαξες και ειπα να τον σχολιασω λιγο.

Originally posted by tHe_V1rus

- δεν το πολυπιστευω αυτο.
    Ισως σου προσφερει καποια ασφαλεια, αλλα θα χασεις αλλου.
    Ειμαι υπερ του να δινεις πολλα ασχετως αν αυτο θα σου βγει σε κακο.
    Ισως θα εβαζα ενα φιλτρο οτι εκτιμαω συν το χρονο που θα δωσω και ποσο.
    Αλλα να βαζεις τοσο πολυ αυτο το σε καμια περιπτωση δειχνεις να καταδικαζεις τον εαυτο σου αδικως και εσαει.

Οταν ερθει η στιγμη (εσυ θα ξερεις το ποτε) να δωσεις και μαλιστα παραπανω απο τα ολα...

- ομοιως ως ανω.

- Το ιδιο και παλι.
    Θα προσθετα αν ο αλλος σου κρυβει κατι ειναι ισως γιατι εσυ δεν προσπαθησες να τα βρεις.

- γενικολογιες....
    Υπαρχουν ανθρωποι που ειναι ετσι οντως αλλα και ανθρωποι που απεχουν κατα πολυ. Τους καναμε ολους σκαρτους και μαλιστα οτι ειναι στη φυση του ανθρωπου αυτο???
    Σορρυ αλλα αυτα ειναι τριχες ζαρωμενες....

- πολυ σωστη η παραπανω αποψη.
    Προσωπικα εγω προχωραω στη ζωη μου μελετωντας και και εχωντας σαν μπουσουλα τις εμπειριες μου.
    Οσο πιο πολυ μεγαλωνω τοσο πιο σοφοτερος γινομαι.
    Και αυτο γιατι η σημερινη μου μερα ειναι πολυ πιο πλουσια απο την χθεσινη.

- και αυτο σωστο επισης.
    Τα ανοικτα αυτια ειναι το μεγαλυτερο προσον σε ενα ανθρωπο. Σε συνδιασμο με το ανοικτο μυαλο παντα....

- οκ αυτο δεν ειναι παντα εφικτο.
    Αλλα θα σου πω κατι,
    εμενα με φροντιζει το μωρακι μου το καλο...!!!
    Αντιστοιχα φροντιζω εγω αυτη να μην παραμελει τον εαυτο της.... ετσι παει φιλε/η μου.
    Αν καποιος αγαπαει πραγματικα θα φροντισει την σχεση του αλλιως αντε γεια.

- επισης σωστοτατο!!!
    Δυστυχως εδω μεσα για πολλους λογους κυκλοφορει κοσμος που νομιζει οτι ειναι ενα μηδενικο.....
    Αν ηξεραν την αξια τους θα ειχαν γλυτωσει απο πολλους μπελαδες....

9)Ακομα και αν εφαρμοσουμε ολα τα παραπανω κατα γραμμα,την επομενη φορα που θα ερωτευτουμε υπαρχει ΚΑΙ ΠΑΛΙ η πιθανοτητα να προδωθουμε και να πονεσουμε.

- ε και???
    Δεν παν\' να με προδοσουν???? και ας με πονεσουν επισης....
    Αυτα ειναι τα παιχνιδια της ζωης, σε οποιον δεν αρεσει ας κατσει να κοιταει το καθρεπτη του και να μην πονεσει ποτε του.
    Η ας βρει ενα γλυκαναλατο ατομο να περασει την υπολοιπη μιζερη ζωη του.

Εγω τουλαχιστον στις σχεσεις που εχω κανει και με \"προδωσαν\" (δεν μου αρεσει αυτη η λεξη, την χρησιμοποιω μονο και μονο για να συννενοηθουμε) πηρα πολλα και αυτο μαλλον εσυ το εχεις ηδη ξεχασει.

Μειωσε τον εγωισμο σου, βαλε στην ακρη για λιγο τον πονο σου και δες τα θετικα που αυτη την στιγμη δεν σε ενδιαφερουν.

Απλα σιγουρα ειναι μικροτερη και φυσικα δεν θα πονεσουμε τοσο πολυ οσο την πρωτη φορα.

- λυσσα με τον πονο....

- καθε μερα αναθεωρουμε, και καθε μερα πρεπει να γινομαστε σοφοτεροι απο οτι χθες.

- οι απαντησεις επισης δικο μου κοπυραιτ.
    (ελευθερο για να το χρησιμοποιησει καποιος αλλος βεβαια...)

- σε καποια συμφωνησα σε αλλα οχι.

- εμαθες κατι ειναι γεγονος.
    Μερικα μυνηματα ομως τα εχεις λαβει στρεβλα.

Εγω θα σου πω οτι εχω κανει σχεσεις - ιδιως μια τωρα που θυμαμαι - που η τυπισα οταν χωρισα ειχε βαλει στοχο της ζωης της να με καταστρεψει....
    Αν εβαζα εδω μεσα ολο το στορυ, ο κοσμος ειτε θα γελαγε, ειτε θα σταυροκοπιοταν (για τους ενθεους αυτο).
    Εφαγα δυο χρονια κυνηγι και το ζουμι ηταν οτι οσο θελεις κτυπησου, το πολυ πολυ να γινεις μιλκσεικ....

:cool:
    Krino ok συμφωνω οτι μερικα απο αυτα ειναι ακραια....ειδικα τα πρωτα 3-4.
    Εχεις δικαιο.
    Αλλα αυτη τι στιγμη ετσι νιωθω επηρεασμενος απο ολο αυτο.
    Μηδενιζω τα παντα αλλα μεσα μου ψαχνω λογους να ξαναερωτευτω σαν τρελος για να αποδειξω στον εαυτο μου οτι δεν ειναι ετσι τα πραγματα.

Να χτυπηθω γιατι ρε c krino?
    Για να την φερω πισω και καλα?
    Αυτο δεν γινεται....

Οχι για λογους εγωισμου η κατι τετοιο αλλα γιατι αυτη τι στιγμη στα ματια της ειμαι σκουπιδι για αγνωστους σε εμενα λογους και στον υπολοιπο κοσμο....
    Δηλαδη δεν αξιζω και της αξιζει κατι καλυτερο.
    Ολη η συμπεριφορα της αυτο δειχνει τουλαχ. σε εμενα.

Page 1 of 4 123 ... LastLast