Results 1 to 1 of 1
-
05-09-2018, 23:32 #1
ΔΥΣΘΥΜΙΑ-ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΑΘΙΑ ΘΛΙΨΗ
Δεν ξέρω αν είναι αυτό πάντως τον τελευταίο καιρό με διακατέχει ένα περίεργο συναίσθημα. Εχω πολύ άγχος-φόβο και τρόμο μέσα μου για διάφορα θέματα υγείας που φοβάμαι μήπως έχω η αποκτησω. Κάποιες κρίσεις πανικού κτλ.. Αυτό το παράξενο είναι μόλις πάω να χαρώ αμέσως μέσα μου με πιάνει μια έντονη στενοχώρια ένα αίσθημα ανυμποριας ότι δεν πρεπει να χαίρομαι. Εχω εμμονές σκέψεις ότι είμαι άρρωστη από την καρδιά μου, ότι δεν μπορώ να κατάφερω τίποτα, ότι είμαι ένα έρμαιο και νιώθω ότι γυρνάω στο δρόμο σαν χαμένη. Μόλις πετύχω βλέμματα να με κοιτάνε νιώθω ότι με κοιτάνε με οίκτο η με κοροϊδεύουν.Δεν μπορώ να χαλαρώσω να χαρώ μπροστά μου. μόνο φόβος ότι θα συμβεί κάτι κακό. Είχα κολλήσει πριν λίγες μέρες ότι όταν στέκομαι όρθια νιώθω αδυναμία και τάση λιποθυμίας(χρόνιος φόβος η λιποθυμία και μη γίνω ρεζίλι ) μετά σταμάτησα να το δίνω σημασία και με έπιασε ότι μόλις κάθομαι νιώθω ότι θα λυπήθησω και αμέσως ζάλη λες και χάνομαι.Το κατάλαβα ότι είναι στο μυαλό και μετά με χτύπησε ότι όταν περπατάω νιώθω αυτό το αίσθημα αδυναμίας σαν να με τραβάει η γη. Ολά αυτά τα συνδεω με την καρδιά. Δεν έχω αρρυθμίες πόνους ταχυκαρδίες τίποτα μόνο μια εμμονή ότι έχω πρόβλημα στην καρδιά. Με διακατέχει έντονη κούραση και αδυναμία δε με κρατάνε τα πόδια μου. Δεν ξέρω τι είναι αγχώδη διαταραχή,υποχονδρίαση- δυσθυμια- κατάθλιψη η απλή εμμονή.Αν κάποιος μπορεί να καταλάβει κάτι ας μου πει.Πέρσι εκανα γνωσιακή ψυχοθεραπεία όλα αυτά μου είπε είναι παρακλάδια του άγχους. Θα πάω παλι καρδιολόγο μήπως και ηρεμησω. Με βοηθάει πολύ και η γνώμη σας!