Results 16 to 21 of 21
-
07-09-2018, 13:12 #16
Πες αλήθεια, είσαι τρολ έτσι;
25 χρονών και περίπου ενάμιση χρόνο με τον άνθρωπο όπως τα λες και προτεραιότητά σου είναι ο αρραβώνας; Πες μου ότι τα σημερινά 25χρονα δεν σκέφτονται έτσι, σε παρακαλώ, ήδη σκέφτομαι να αλλάξω χώρα. Σώνει και καλά να με στείλετε, να φύγω, να πάω αλλού....
λολ
- 07-09-2018, 13:19 #17
Καλυτερα απο εδω δεν εχει
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
11-09-2018, 00:40 #18
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις το συζήτησα για άλλη μια φορά μαζί του... Θέλει να είναι μαζί μ λέει απλά θέλει τον χρόνο του κ να τον αφήσω να κάνει αυτός την συζήτηση ξανά... Του είπα ότι τον αγαπώ και θα περιμένω να νιώσει έτοιμος αλλά με τους δικούς μ όρους... Δεν θα τον περιμένω και μια ζωή όπως είπε κ η Ναταλία κ η υπομονή έχει τα όρια της...
20-09-2018, 00:21 #19
Οσο βλεπεις νοιωθεις εσυ οτι κατι δεν παει καλα, αλλο τοσο το νοιωθει κι αυτος.
Δωσε τωρα βαση να δεις τι συμβαινει στο κεφαλι του:
Το γνωριζει οτι η αποψη σου για την σχεση σας ειναι ανησυχητική και «φοβασαι» μηπως φυγει.
Για αυτο τον λογο εσυ επιμένεις και «παρακαλάς» για επίσημη δέσμευση δηλ γαμο.
Πως μεταφράζεται αυτο στο αντρικό μυαλο;
Οτι εσυ θεωρεις τον γαμο μια κατασταση οπου μπορεις να τον δέσεις και να μην φυγει μεσω της οικονομικής απειλής, παιδιων, η οτι αλλο.
Αν αυτος οντως φοβάται γενικως την δέσμευση, αυτο δεν γιατρεύεται με γαμο.
Αν εσυ φοβασαι μην φυγει, ουτε αυτο γιατρεύεται με γαμο.
20-09-2018, 09:21 #20
Εγώ πιστεύω οτι δικαιολογημένα έχει κάποιες επιφυλάξεις για τον γάμο ο άνθρωπος. Διότι ο γάμος είναι πολύ αοβαρό ζήτημα και δύο χρόνια σχέαης δεν είναι μεγάλο χρονικό διάστημα, δεδομένου οτι τον πρώτο χρόνο βλεπόσασταν μόνο μία φορά την εβδομάδα.
Ανθή, εσύ γιατί βιάζεσαι τόσο πολύ να παντρευτείτε και πιέζεις συνεχώς την κατάσταση προς τα κει; Εσύ δηλαδή δεν έχεις καμία επιφύλαξη; Είσαι 100% σίγουρη γι αυτόν τον γάμο;
Και εφόσον ο ίδιος σου λέει οτι το σκέφτεται σοβαρά, εσύ γιατί πιέζεις να πάει πιο γρήγορα;
Μήπως σου φύγει ο γαμπρός; Μα δεν σε πήραν και τα χρόνια!
Καλύτερα να πάνε τα πράγματα με τον χρόνο που χρειάζεται ο άνθρωπος παρά βεβιασμένα.
Μπορεί να έχει τις αμφιβολίες του, όχι για σένα μόνο αλλά και για τον εαυτό του μέσα στον γάμο.
Επίσης, να ξέρεις ένα πράγμα που έχω καταλάβει από διάφορες περιπτώσεις που έχω δει στην ζωή μου:
Ποτέ μην πιέζεις έναν άντρα να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια, ενώ εκείνος δεν το θέλει ή δεν το αποφασίζει. Διότι, το πιο πιθανό είναι οτι δεν είναι έτοιμος να αναλάβει ευθύνες. Δηλαδή μπορεί να σε αγαπάει αλλά να μην μπορεί ο άνθρωπος να ανταπεξέλθει στις ευθύνες του γάμου και των παιδιών. Αν συμβαίνει αυτό κι εσύ τον πηγαίνεις "καροτσάκι" να παντρευτείτε, μετά ξέρεις τί σε περιμένει; Θα έχεις πάαρα πολλά προβλήματα! Έτσι όπως σέρνεις τον σέρνεις τώρα, θα τον σέρνεις μια ζωή για τα πάντα: Για να πάτε για ψώνια, για να πάρει τα παιδιά από το φροντιστήριο, για να κάνετε σεξ, για να πάτε οικογενειακώς μια βόλτα, για να αντιμετωπίσετε τα διάφορα οικογενειακά θέματα και προβλήματα. Θα σ αρέσει να ζεις αυτήν την κατάσταση διαρκώς, σε όλη σου την ζωή; Ξέρεις πόσες γυναίκες έχουν παντρευτεί άντρες ανώριμους, ανέτιμους για γάμο και ανίκανους ή ανήμπορους να αναλάβουν ευθύνες και τραβάνε το κάρο και όλο το ζόρι της οικογένειας μόνες τους;
Ίσως δηλαδή και να πρέπει να εκτιμήσεις το γεγονός οτι σκέφτεται και δεν αποφασίζει γρήγορα. Κανείς άλλωστε δεν θέλει έναν αποτυγχημένο γάμο.
Με την προηγούμενη αρραβωνιαστικιά γιατί χώρισε, γνωρίζεις;
20-09-2018, 09:35 #21
ακριβως οπως τα λεει η κασσανδρα.
ενας αποτυχημενος γαμος ειναι πολυ χειροτερος απο το να μην γινοταν.
και σερνεις και την σταμπα , μετα..