προβληματα με γυναικειες φιλίες
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 25
    Junior Member

προβληματα με γυναικειες φιλίες

Καλησπέρα σας , ειμαι 21 , ειμαι καινουρια στο φορουμ και ηθελα καπου να πω τον πονο μου.
    Ολα ξεκινησαν οταν μπηκα σε μια σχολη μεσω πανελλαδικων . Εκει αρχικα εκανα παρεα με 2 κοπελες. Η πρωτη φαινοταν στην αρχη ενταξει απεναντι μου , πιστευα οτι θα μπορουσαμε να ταιριαξουμε καθως κι εγω κι εκεινη θαυμαζαμε πραγματα η μια στην αλλη. Ομως τα πραγματα δεν ηταν ετσι οπως τα φανταζομουν , μετα αρχισαν οι ερωτησεις του τυπου ΄΄πως και εισαι τοσο φιτ?'' (εκεινη ειχε λιγα κιλα παραπανισια) και τελος παντων της απαντησα οτι παω γυμναστηριο . Με τον καιρο εβλεπα οτι μου ''την εμπαινε'' σε οτι κι αν εκανα . Ειχα ξεκινησει να κανω μαθηματα σε ενα παιδακι (μιας που ειμαι και σε καθηγητικη σχολη) και ενω της το ελεγα για να μοιραστω την χαρα μου μαζι της εκεινη μου ελεγε να αφησω το παιδι που κανω μαθημα κι να το στειλω σε εκεινην (σαφως και δεν το εκανα ) .. τελος παντων με τα πολλα ξεκοψα , χωρις ομως να τσακωθω ποτε ανοιχτα μαζι της. Μετα εκανα παρεα με την 2η κοπελα (κι εκεινη απο την σχολη) , η οποια ηθελε πολυ εναν συμφοιτητη μας με τον οποιον εγω συνεργαζομουν μοναχα σε οτι αφορουσε την σχολη , καναμε εργασιες μαζι δηλαδη , χωρις ποτε να γινει κατι πονηρο ουτε απο την πλευρα μου , ουτε απο την δικη του .. και μια ωραια μερα βλεπω οτι η συγκεκριμενη με ειχε διαγραψει απο το φβ , της εστειλα για να την ρωτησω γιατι το εκανε αυτο και μου απαντησε οτι επρεπε να την ρωτησω πριν κανω κατι με αυτον που γουσταρε (οπως προειπα δεν ειχε γινει τιποτα με εκεινο το παιδι) . Μετα εμαθα οτι στην σχολη μου ειχε βγαλει το ονομα κι ελεγε οτι με τοσους που παω θα εχω κολλησει καποιο ΣΜΝ (πραγμα που προφανως δεν ισχυει) . Εκανε κομμα με την πρωτη και με θαβανε μετα μαζι παντου .
    Τωρα θα σας μιλησω και για την 3η κοπελα , την γνωρισα κι εκεινη μεσω σχολης . Εεκεινη δεν ενεκρινε ποτε την σχεση μου και ουτε και τα φλερτ μου (προς αποφυγη παρεξηγησεων μιλαω για τυπους που μου την ειχαν πεσει , χωρις να γινει ποτε κατι ) . αυτη η φιλη μου τα εχει εδω κι 2 χρονια με εναν τυπο που μενει στην Αγγλια και τον εχει κερατωσει με εναν γνωστο μου . Μου εβαζε λογια για το αγορι μου συνεχως και μου ελεγε να τον χωρισω κι οτι μου τα λεει για το καλο μου. Επισης μια μερα μου πεταξε την ατακα ''εσυ εισαι πολυ γλυκουλα με τους αντρες , οταν γνωρισεις τον δικο μου ετσι γλυκουλικα θα του μιλας?'' και μια αλλη φορα μου ειπε οτι με ζηλευει επειδη ειμαι ψηλη . Με ζητησαν σε μια δουλεια να εργαστω σε ενα γυμναστηριο και της το ειπα και μου ειπε ''τι να σου πω , δεν ξερω , κανε οτι νομιζεις'' με υφακι και της ειπα οτι δεν υπαρχει λογος να παω για δουλεια γιατι δεν θα προλαβαινω με την σχολη και οτι εφοσον δεν εχω τα προσοντα (δηλαδη το πτυχιο ) θα με εκμεταλλευονται . μολις της το ειπα αυτο μου το εκλεισε στα μουτρα. Να σημειωθει οτι εκεινη δουλευει ως πωλητρια σε ενα καταστημα με καλλυντικα κι πληρωνεται με 240 ευρω/μηνα . (σαφως και ολα αυτα τα αναφερω περιληπτικα , εχουν γινει εννοειται κι αλλα σκηνικα)
    παρολα αυτα με τους αντρες (μεχρι εκει που το επιτρεπουν κι τα ορια βεβαια) εχω μια καλη (φιλικη) σχεση και μου δινουν συμβουλες . ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ , ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ-ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΡΕΑ. ολοι οι παραπανω μου λενε οτι δεν ηταν ποτε πραγματικες μου φιλες κι οτι με ζηλευουν .

Απο την αλλη σκεφτομαι ομως οτι μπορει να κανω λαθος κι εγω.
    Καθε γνωμη δεκτη , ευχαριστω για το ενδιαφερον σας.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Τοξικοί άνθρωποι.
    Μακριά κοπέλα μου.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    ..................

Junior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Τοξικοί άνθρωποι.
    Μακριά κοπέλα μου.
    απλα εχω κουραστει να με κρινουν για πραγματα που ποτε δεν εχω κανει...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by maria papa View Post
    Σε καταλαβαίνω,δεν φταις εσύ πάντως.
    Να ξεκόψεις από αυτές.

Junior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Τοξικοί άνθρωποι.
    Μακριά κοπέλα μου.

Junior Member
    ...............

WhyAlwaysMe?
    Guest
    ...........................

WhyAlwaysMe?
    Guest
    ................

Junior Member
    ..................................

Senior Member
    Αυτο με τη ζηλια εχει γινει καραμελα. Αν μου ερθει καποιος με στυλακι υπεροπτικο και μου πει εγω κανω το ταδε πχ, μια δυο φορες θα φυγει απο εκει που ηρθε. Δεν θα τον στειλω ομως επειδη τον ζηλεψα!
    Ειναι πολλα κοπελιά’, ο τονος, ο τροπος, το στυλ, ο μορφασμος και τελευταιο ειναι αυτο που θα πεις.
    Ξερω κανα δυο κοπελες με το ιδιο θεμα με το δικο σου, ναι ειναι ψυχαρες αλλα ο τροπος τους αναβει τα λαμπακια αλλων γυναικων, απ οτιεχω καταλαβει δεν το επιδιωκουν. Το ιδιο παθενουν και αντρες μαζι τους εφοσον κανουν σχεση μαζι.
    Εσυ με την σχεση σου πως τα πας; Τον νευριαζεις γενικως;

Δεν σου κανω τον ξερολα, ουτε να τα παρεις προσωπικα, απλως μου θυμιζεις καποιες περιπτωσεις που ξερω και σου μιλαω σαν τριτος παρατηρητης, για να βοηθηθεις εσυ μιας και ανησυχεις οτι κατι κανεις κι εσυ «λαθος».
    Ξερεις τι λενε:
    Ειμαστε αυτο που νομιζουμε οτι ειμαστε, αυτο που νομιζουν οι αλλοι οτι ειμαστε και αυτο που πραγματικα ειμαστε.
    Ειναι δυσκολο να συμπιπτουν αυτα τα 3, θελει δουλεια, αυτο που λεγαν οι αρχαιοι το «γνωθι σ’αυτον»

Γνωμη μου, το κανε τους περα ειναι τοξικοι και θαψε τους προβληματισμους σου, δεν θα συμφωνησω, καλα κανεις και εχεις τους οποιους προβληματισμους σου οσον αφορα τον ιδιο σου τον εαυτο.

Senior Member
    ειμαι παντα επιφυλακτικη με γυναικες που δηλωνουν οτι δεν εχουν φιλες γιατι ολες οι γυναικες τις ζηλευουν επειδη ειναι τοσο σωστες και τοσο ωραιες , ενω κανουν φιλιες μονο με ανδρες.
    η μεχρι τωρα εμπειρια μου λεει οτι ειναι οι ιδιες ανταγωνιστικες και δεν φερονται σωστα, γι αυτο τις απομακρυνουν.
    οκ, γνωρισες 2 ακυρες οπως τα λες.
    στα 21 γεννηθηκες; δεν εχεις φιλες απο το σχολειο; απο το φροντιστηριο; που ειναι αυτες;
    κι εκει σε ζηλευαν;

Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ειμαι παντα επιφυλακτικη με γυναικες που δηλωνουν οτι δεν εχουν φιλες γιατι ολες οι γυναικες τις ζηλευουν επειδη ειναι τοσο σωστες και τοσο ωραιες , ενω κανουν φιλιες μονο με ανδρες.
    η μεχρι τωρα εμπειρια μου λεει οτι ειναι οι ιδιες ανταγωνιστικες και δεν φερονται σωστα, γι αυτο τις απομακρυνουν.
    οκ, γνωρισες 2 ακυρες οπως τα λες.
    στα 21 γεννηθηκες; δεν εχεις φιλες απο το σχολειο; απο το φροντιστηριο; που ειναι αυτες;
    κι εκει σε ζηλευαν;
    Οι γυναικείες φιλίες είναι σπάνιες, σπανιότατες. Καλλίτερα παρέες επομένως και με την προϋπόθεση ότι σε κάνουν να αισθάνεσαι καλά ψυχολογικά, αλλιώς δεν έχουν λόγο ύπαρξης.

Senior Member
    Ραμπια οι γυναικειεσ φιλιεσ ειναι σπανιεσ γτ ποια γυναικα εχει μυαλο και χαρακτηρα καμια στουσ αντρεσ να δεισ τι γινεται οταν μπαινουν οι γυναικεσ τα γαμανε ολα γενικα ρε κοριτσια υπεροχεσ ομορφεσ εξυπνεσ αλλα σκατομυαλεσ η εξυπναδα σασ ειναι εργαλειο που παει τσαμπα οι ανδρεσ ειναι παιδακια αρα μεινατε εσεισ να κανετε κουμαντο αλλα δεν ειστε υγιησ στη σκεψη δε με νοιαζει εμενα η διαγνωση τα σκατα που κουβαλατε με νοιαζουν και ασχολειστε πολυ με τα αγορια τα αγορια ειναι αγορια κι εσεισ πρεπει να ειστε κοριτσια καθενασ τη δουλεια του
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Οι αντρεσ ειναι καλικαντζαρακια αλλο αυτο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Page 1 of 2 12 LastLast