Ταξίδια και διακοπες!!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 14 of 14
    Senior Member

Ταξίδια και διακοπες!!!

Πως προτιμάτε τις διακοπές σας και πως είναι ιδανικές για σας;;
    Προτιμάτε να ταξιδεύετε μόνοι σας στο άγνωστο ή με παρέα;; Μήπως προτιμάτε με το/την αγόρι/κοπέλα σας;;
    Εξωτερικό ή εσωτερικό;; Ταξίδι αναψυχής με όλα τα κομφόρ ή κ πολιτιστικού ενδιαφέροντος;;

Προσωπικά θα ήθελα να μπορούσα να ταξιδέψω backpack αλλά δεν είμαι τόσο αυτής της νοοτροπίας. Δεν έχω μάθει δηλ. Και κάμπινγκ θα ήθελα να δοκιμάσω.
    Τελευταία φορά που πήγα σε νησί ήταν το 10' στην Θάσο. Γενικά δεν κοιτάω πολυτέλειες στο ξενοδοχείο και θέλω απλά να είναι καθαρό και να μη κρυώνουμε-ζεσταινόμαστε ανάλογα την εποχή.
    Με ενδιαφέρει κ το πολιτιστικό κομμάτι. Δηλαδή θέλω να μαθαίνω όσα μπορώ για τους ντόπιους και την περιοχή σαν ιστορία. Να δοκιμάζω ντόπια πιάτα και ποτά κ να μαθαίνω για την νοοτροπία τους τα ήθη κ έθιμα.
    Γενικά θέλω ησυχία κ δεν μου αρέσει η πολυκοσμία. Να έχει κόσμο αλλά να μη πέφτει ο ένας πάνω στον άλλον.

Ονειρεμένος προορισμός Bαρκελώνη:
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Προτιμώ να ταξιδεύω με παρέα σίγουρα κι όχι μόνη μου... Και προτιμώ το εξωτερικό γιατί μ' ενδιαφέρει να γνωρίσω διαφορετικά μέρη... Έχω πάει στην Βαρκελώνη κι ήταν πολύ ωραία, καλή επιλογή! Για μένα αγαπημένος προορισμός που δεν έχω πάει ακόμα είναι το Μεξικό, από πόλεις που έχω επισκεφθεί το Παρίσι... ♥
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    εγω θελω να κανω ταξιδι με ποδηλατο, σκεφτομαι οταν τελιωσω το 8μηνο να παρω το ποδηλατο και να παω να γυρισω ολλοι τη Λεσβο και τη Σαμο εχω φιλους σε αυτα τα δυο νησια .......

Senior Member
    Λατρεύω τα ταξίδια.... έχω καιρό να ταξιδέψω και μου λείπει τόσο πολύ... Μου αρέσει να γυρίζω νύχτα και μέρα στο τόπο που έχω επισκεφτεί, να μπερδεύομαι με τους ντόπιους, να αφουγκράζομαι τον παλμό του τόπου. Θέλω να τριγυρίζω σε μουσεία, αξιοθέατα, να δοκιμάζω παραδοσιακά φαγητά και γλυκά, προσπαθώ να γευτώ την κουλτούρα και την πολιτισμό του τόπου που επισκέπτομαι.

Αγαπημένος προορισμός στο εξωτερικό, είναι η Πράγα, full gothic, full ατμοσφαιρική. Θα ήθελα πολύ να ταξιδέψω στη Νορβηγία... είναι ένας πόθος που γεννήθηκε τελευταία... Όσον αφορά την Ελλάδα, τρελαίνομαι για την Αλόννησο, έχω περάσει υπέροχα, νομίζω πως ήταν οι καλύτερες διακοπές της ζωής μου και θα ήθελα πολύ να πάω στα Κύθηρα, έχω ακούσει ότι είναι πολύ όμορφο νησί.

Senior Member
    Εγω θελω να πιανω κουβεντα με τουσ ντοπιουσ να καταλαβω τι πιστευουν χεστηκα για τα μουσεια θελω να δω πωσ μεγαλωνουν εχω κατι αποριεσ για την υπαρξη μου no big deal
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    τα ταξιδια και οι εκδρομες μ αρεσουν μονο οταν ειμαι με τον καλο μου.
    μονη δεν μαρεσει με τπτ, αλλα ουτε και με φιλες.
    οι φιλες μου αρεσουν για παρεα και κουβεντα. οχι για να μοιραζομαι ταξιδια .
    μ αρεσει να υπαρχει παντα χρονος για καλοπεραση και ξεκουραση.
    δεν μαρεσουν τα ταξιδια με τον συμπυκνωμενο χρονο, οπου τρεχεις απο το πρωι μεχρι το βραδυ με τον καταλογο στο χερι να βλεπεις αξιοθεατα.
    μαρεσει να μοιραζομαι στιγμες με τον ανθρωπο μου στα ταξιδια που πηγαινω.
    δλδ, να ζω οπως οι ντοπιοι μια φυσιολογικη ζωη στα μερη τους.
    να πηγαινουμε στα μαγαζια που πηγαινουν και οι ντοπιοι, να κανουμε δικες μας βολτες χωρις προγραμμα ανακαλυπτοντας τι μας αρεσει.
    οποτε αναγκαστικα, οταν υπαρχουν αξιοθεατα, θελω να υπαρχει ΠΟΛΥΣ χρονος, ωστε να βλεπουμε κι αυτα ναλλα να καλοπερναμε και να ξεκουραζομαστε. οχι να βγαζουμε καλλους...
    αν δεν υπαρχει πολυς χρονος και προκειται για εκδρομη η συντομο ταξιδι. προτιμω ενα μικρο μερος, ακομα και μια μονο παραλια με ενα ταβερνακι κι ενα μπαρακι να περασουμε ξεκουραστα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Έρις View Post
    Λατρεύω τα ταξίδια.... έχω καιρό να ταξιδέψω και μου λείπει τόσο πολύ... Μου αρέσει να γυρίζω νύχτα και μέρα στο τόπο που έχω επισκεφτεί, να μπερδεύομαι με τους ντόπιους, να αφουγκράζομαι τον παλμό του τόπου. Θέλω να τριγυρίζω σε μουσεία, αξιοθέατα, να δοκιμάζω παραδοσιακά φαγητά και γλυκά, προσπαθώ να γευτώ την κουλτούρα και την πολιτισμό του τόπου που επισκέπτομαι.

Αγαπημένος προορισμός στο εξωτερικό, είναι η Πράγα, full gothic, full ατμοσφαιρική. Θα ήθελα πολύ να ταξιδέψω στη Νορβηγία... είναι ένας πόθος που γεννήθηκε τελευταία... Όσον αφορά την Ελλάδα, τρελαίνομαι για την Αλόννησο, έχω περάσει υπέροχα, νομίζω πως ήταν οι καλύτερες διακοπές της ζωής μου και θα ήθελα πολύ να πάω στα Κύθηρα, έχω ακούσει ότι είναι πολύ όμορφο νησί.
    Συμφωνώ με το να γνωρίζεις τον πολιτισμό της χώρας προορισμού και για τα μουσεία/αξιοθέατα... Θυμάμαι στην Φλωρεντία έσπασα το ρεκόρ μου, τέσσερις ώρες μέσα στην πινακοθήκη... Ο αδελφός μου που είχαμε πάει μαζί δεν άντεξε, κουράστηκε και γύρισε στο ξενοδοχείο...

Το να μπερδεύομαι με πολύ κόσμο με αγχώνει λίγο, μόνο αυτό... Αλλά προσπαθώ να μην το αφήνω να μ' εμποδίζει...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Λογω κτθλψης , δεν εχω καμμια ορεξη για ταξιδια .......εχω κανει και μπολικα προ κτθλψεως ......πιο πολυ μαρεσει η Νεα Υορκη , Λονδινο , Ρωμη ..... ..... ουτε τα μουσεια μαρεσουν , ουτε να βλεπω αλλους πολιτισμους ......... δεν μου τραβανε το ενδιαφερον ......και πιο ωραια ειναι στην Ελλαδα , για μενα ........ στπο εξωτερικο θα παω μονο για ψωνια .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by pavlosla View Post
    εγω θελω να κανω ταξιδι με ποδηλατο, σκεφτομαι οταν τελιωσω το 8μηνο να παρω το ποδηλατο και να παω να γυρισω ολλοι τη Λεσβο και τη Σαμο εχω φιλους σε αυτα τα δυο νησια .......
    Ωραίο αυτό pavlo!!
    Eγώ θα ήθελα να κάνω mountain bike διαδρομή!! Γενικά πολλά θέλω κ λίγα μπορώ μέχρι στιγμής αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Φυγανε τα μουλικα θα δουλεψουν και δεν τουσ αρεσε

Senior Member
    Θεοσ συγχωρεστα

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Συμφωνώ με το να γνωρίζεις τον πολιτισμό της χώρας προορισμού και για τα μουσεία/αξιοθέατα... Θυμάμαι στην Φλωρεντία έσπασα το ρεκόρ μου, τέσσερις ώρες μέσα στην πινακοθήκη... Ο αδελφός μου που είχαμε πάει μαζί δεν άντεξε, κουράστηκε και γύρισε στο ξενοδοχείο...

Το να μπερδεύομαι με πολύ κόσμο με αγχώνει λίγο, μόνο αυτό... Αλλά προσπαθώ να μην το αφήνω να μ' εμποδίζει...
    καλα!! ? πηγες δυακοπες με τον αδελφο σου??? τοσα χρονια δεν τον βαρεθηκες?

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    καλα!! ? πηγες δυακοπες με τον αδελφο σου??? τοσα χρονια δεν τον βαρεθηκες?
    Καθόλου γιατί τον αγαπάω και περνάω πολύ καλά μαζί του... Σχεδόν όλα τα ταξίδια έξω μαζί τα κάναμε...

Senior Member
    Quote Originally Posted by serios View Post
    Πως προτιμάτε τις διακοπές σας και πως είναι ιδανικές για σας;;
    Για μένα καλές διακοπές είναι εκείνες στις οποίες συνεχίζω να δουλεύω αλλά εντελώς μόνος μου, σε άδειους χώρους χωρίς να βλέπω άνθρωπο, έχοντας ως παρέα τις σκέψεις μου.

Όσον αφορά τα ταξίδια γενικά, θα ήθελα να επισκεφτώ κάποιες βόρειες χώρες, ειδικά το φθινόπωρο που η φύση βάζει τη χρυσή φορεσιά της ενώ οι βροχές και τα πρώτα χιόνια κάνουν αισθητή την παρουσία τους.