Ειμαι ενα αβουλο ον - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 28 of 28
    Mrgilleas
    Guest
    Quote Originally Posted by jim7 View Post
    Παιδάκια να παίρνετε τα φάρμακα σας ανελλιπώς.
    εσυ αμα θελεις μην παιρνεις καθολου φαρμακα και καρκινο να βγαλεις μην τα παρεις σκοτωνουν παρε τα ομοιοπαθητικα να σε σωσουν αλλα δεν πρεπει να αναγκαζεις σοβαρα πασχοντες απο το να μην τηρουν την αγωγη τους και να αραδιαζεις ενα σωρο αρλουμπες με γυμναστικη και δεν συμμαζευεται τι ανοησιες διαβασα και αν δεν εχεις ψυχωση μην ξαναγραψεις εδω γιατι δεν ξερεις που σου πανε τα τεσσερα και να ελπιζεις να μην αρρωστησεις απο οποιαδηποτε αρρωστια οχι μονο ψυχωση αν εισαι καθετος κατα των φαραμακων γιατι δεν βλεπω να μεγαλωσεις πολυ σε ηλικια και να χαρεις εγγονια αν ποτε παντρευτεις

Quote Originally Posted by elis View Post
    Το μυαλο μπορει να ελευθερωθει
    Συμφωνώ απόλυτα!
    Από εμάς τους ίδιους εξαρτάται, φτάνει, στην πορεία μέχρι να στρώσει, να μην λαμβάνουμε υπόψη χλευασμούς, παρεξηγήσεις και πολέμους της σκατοκοινωνίας! Απ εκεί και πέρα όλοι είναι διαχειρίσιμοι!
    γιάννης

Quote Originally Posted by Mrgilleas View Post
    Μπορει να μην βιωσα πολεμο αλλα απο μικρο παιδι δεχτηκα πολυ βια απο μικρους και μεγαλους μεχρι και σεξουαλικη παρενοχληση και χειρονομιες απο εναν ηλικιωμενο οταν ημουν 14 χρονων.μεχρι και καθηγητες και δασκαλοι με ειχαν χαστουκισει μειωσει μπροστα στα παιδια τα υπολοιπα μεσα στην ταξη αντι να ασχοληθουν να διδαξουν το μαθημα ή να σταματησουν το ακραιο μπουλινγκ που βιωνα απο συμμαθητες μου .αρα εχουμε και λεμε πρωτον δεχτηκα πολυ βια και σεξουαλικη παρενοχληση απο ηλικιωμενο δευτερον τα κρατουσα ολα μεσα μου χωρις να λεω σε κανεναν τι περναω και δεν ξεσπαγα τα νευρα μου πουθενα αλλα αντιθετως κρατουσα το θυμο μεσα μου με αποτελεσμα δερματικες παθησεις οφειλομενες στο αγχος και τριτον ειχα πολλους ασθενεις με ψυχωση στο ευρυτερο σοι μου αρα ειχα αρκετη κληρονομικοτητα.αρα συνδυασμος κακοποιησης εσωστρεφειας και μη ξεσπασματος της οργης αλλα και κληρονομικοτητας με οδηγησε να εμφανισω ψυχωση.ο πολεμος ειναι το χειροτερο αλλα οταν σε κακοποιουν ολοι απο μικρο παιδι και αυτος πολεμος θεωρειται.δεν ξερεις τι μπορει να βιωσα για να θεωρεις οτι δεν περασα πολεμο και ειμαι λαπας και επαθα.και γυμναστικη κανω καθε μερα περπαταω 2 ωρες την ημερα δεν πινω δεν καπνιζω δεν παιρνω ναρκωτικα ακομα και καφε δεν πινω δεν τρωω υπερβολικα ουτε πολλα γλυκα κανονικος ειμαι στο βαρος μου αλλα παρολα ταυτα συνεχιζω να εχω ψυχωτικα συμπτωματα καθε μερα παιρνω μεγαλη δοση ηρεμιστικων γιατι φοβαμαι οτι θαμε σκοτωσουν και θα μου κανουν κακο ειμαι σε χαλια κατασταση και αυριο παιρνω το ψυχιατρο μου να δουμε τι θα κανουμε και σε 8 μερες εχω ραντεβου και θα συζητησουμε αλλαγη φαρμακων οσων να τα κοψω τα φαρμακα που λες παρολο που εχω υγεινη ζωη και γυμναστικη κανω αρκετη οσο λες και συ δεν το συζηταω εδω μετα φαρμακα και εχω συμπτωματα οχι χωρις τα φαρμακα και αν ειχες βιωσει ψυχωση θα καταλαβαινες ποσο φρικη ειναι και δεν γινεται να μεινεις χωρις φαρμακα γιατι μπορεις να φτασεις σε φονο η αυτοκτονια
    Σε καταλαβαίνω απόλυτα φίλε μου.
    Ελπίζω σήμερα να μην αντιμετωπίζεις παθητικά τους άλλους όταν είσαι δέκτης προσβολών, τα άσχημα βιώματα να σου έγιναν πηγή δύναμης, διότι αυτός είναι ο καλύτερος χειρισμός τους, αλλιώς ρίχνεται η ψυχολογία εσαεί.
    Όταν μεγαλώνεις οι προσβολές πλέον δεν είναι όπως στη παιδική ηλικία αλλά αποκτάν άλλη μορφή, δλδ υποτίμηση, περιθωριοποίηση, αδικίες, εξαπάτηση, προσβολές.

Κάποια πράγματα που λες τα βλεπω σε μένα. Όταν δεν ξεσπώ αδυνατίζει το ανοσοποιητικό μου σύστημα και είμαι ευάλωτος στις ιώσεις και μια με πιάνει μια κόπωση σωματική χωρίς να έχω κάνει τίποτα. Άμα αντιδράσω, με πιάνει μια ευφορία, μια ηθική ικανοποίηση ότι πέτυχα μια νίκη. Κι όταν αντιδράσεις, έστω λεκτικά, ο άλλος θα το σκεφτεί πολύ για να ξανακάνει κάτι σε σενα. Απλά δεν καταλάβαμε ότι στη σκατοκοινωνία που ζούμε επιζητούν εύκολους, του χεριού τους. Άμα τους δείξεις ότι δεν είσαι του χεριού τους χέζονται από το φόβο. Κι αυτό το τελευταίο απαντά - ως λύση - στο φόβο σου ότι θα σε σκοτώσουν και θα σου κάνουν κακό. Δυστυχώς αυτός ο φόβος σου σε κρατάει δέσμιο στον εαυτό σου, σε κάνει κλειστό, δεν σε αφήνει να βγεις εκτός σπιτιού και να διεκδικήσεις πράγματα στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή.

Την ηρεμία που προσφέρουν τα φάρμακα δες την ως ευκαιρία για δημιουργία για σενα, για απελευθέρωση. Η κληρονομικότητα είναι στο χαρακτήρα και όχι στο dna, δλδ αφομοιώνουμε υποσυνείδητα τα ερεθίσματα από το οικείο περιβάλλον (πχ ζώντας σε οικογενειακό περιβάλλον με ψυχολογικά είναι πολύ πιθανό να έχουμε κι εμεις ψυχολογικά). Δυστυχώς επίσης η σκέψη έχει την τάση να ανακαλεί από τη μνήμη τις αρνητικές εμπειρίες/βιώματα, κι έτσι έχουμε τα απωθημένα και τον πόνο τα οποία επηρεάζουν τη ζωη μας στο σήμερα.
    γιάννης

Quote Originally Posted by davidh View Post
    15 χρονια τωρα απο τοτε που με εισαγγελική διαταγη με χωσανε σε ψυχιατρειο, 15 χροινια κανω αυτο που μου λενε οι ψυχιατροι. 15 χρονια τωρα ζω λες και δεν εχω δημοκρατικα δικαιωματα δεν μπορω να κανω τιποτα περα απο αυτο που μου οριζουν τα φαρμακα λες και εχω μια κοκκινη γραμη. Δεν ζω ελευθερα. Ψυαχαναγκαστικα μην κανω τιποτα πιο περα απο αυτο που οριζουν τα φαρμακα ουτε κιχ πιο περα. Αλλα αυτη δεν ειναι ζωη. Ζω σαν ρομποτ συμφωνα με τα φαρμακα. Οχι πολλα πολλα με τον απλο τον κοσμο. Σουζα. Αλλιως μπορει να ξεφυγεις και να σε χωσουν μεσα επειδη ξεφυγες, Δεν ξερω πολυ ρομποτ.. αυτα
    Εκφράστηκες όμως μια χαρά εδώ. Άρα το μυαλό σου, όποτε θες, δουλεύει ρολόι.
    γιάννης

Senior Member
    Και εγώ ήμουν αντίθετος με τα φάρμακα Μάλιστα τα είχα κόψει για 1 χρόνο και εξ αιτίας μιας κατάστασης βγήκε όλη η ψύχωση στη φόρα για άλλη μια φορά κυκλοφορούσα με μαχαίρια και κατσαβίδια ήμουν αποφασισμένος πως αν βγουν τα σενάρια αληθινά θα μαχαιρώνα κοσμο (το χω κάνει στο παρελθόν μην τα ξαναλέμε λέμε )συν ότι υποτροπιάσα μετά από 2 χρονια με ηρωινη ενδοφλέβια κόλλησα ηπατίτιδα....
    Βαρύα ψυχοπαθολογια όχι μαλακιες...
    Τώρα παίρνω abilify

Senior Member
    Jim ξέρεις τι είναι να είσαι στην πιάτσα να πίνεις ηρωινη και να χει ταυτόχρονα ψυχώτικα. ...εγω ένιωσα σαν να με εκτελούν

Senior Member
    Kavkaz δεν χαιρομαι για τα νεα σου, χαιρομαι ομως που σε βλεπω :)
    Ελπιζω να εισαι καλυτερα τωρα.
    Μην κάνεις άλλα πειράματα με τον εαυτό σου ρε καβ!

Senior Member
    Γειά σου Ελισάβετ και εγώ χαίρομαι που σε είδα. ..Ναι ή αλήθεια είναι ότι τα χωριά κάνει γης Μαδιαμ λίγο. ..χαχα

Senior Member
    Καβ συνταγη ζεολιθο μαγνησιο και bcaa ασε τα φαρμακα μονο οτι λεει ο γιατροσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Θα τα καταφέρουμε μαγκιτες μου...Με ή χωρίς ψύχωση πάμε μπροστά θα την βρούμε την άκρη. ..
    Εδώ την βγάζω εγώ που τα κάνω γης Μαδιαμ μια ζωή. ..Καλή θέληση να υπάρχει. ..:)

Senior Member
    Καβ το θεμα ειναι οταν φτασεισ στα εξηντα και κοιταξεισ πισω να μη δεισ ερειπια δηλαδη πρεπει να δουλεψεισ τεσσερα πεντε χρονακια να ξοδεψεισ τα λεφτα που θα βγαλεισ να εχεισ ενα κοριτσι τρια τεσσερα χρονια να παρεισ κανενα πτυχιο ιεκ τει οτι κατσει λυκειο εννοειται να ψαχνεισ στο ιντερνετ οτι σε ενδιαφερει αυτα ειναι πραγματα που πρεπει να κανεισ μεχρι τα εξηντα για να νιωσεισ οτι εζησεσ καλα ασχετα τι διαγνωση εχεισ ασχετα απο που εισαι ασχετα δηλαδη αυτα πρεπει να γινουν πωσ θα γινουν με το δικο του τροπο ο καθενασ οπωσ μπορει και οτι θελει για καλα γεραματα

Quote Originally Posted by elis View Post
    Καβ το θεμα ειναι οταν φτασεισ στα εξηντα και κοιταξεισ πισω να μη δεισ ερειπια δηλαδη πρεπει να δουλεψεισ τεσσερα πεντε χρονακια να ξοδεψεισ τα λεφτα που θα βγαλεισ να εχεισ ενα κοριτσι τρια τεσσερα χρονια να παρεισ κανενα πτυχιο ιεκ τει οτι κατσει λυκειο εννοειται να ψαχνεισ στο ιντερνετ οτι σε ενδιαφερει αυτα ειναι πραγματα που πρεπει να κανεισ μεχρι τα εξηντα για να νιωσεισ οτι εζησεσ καλα ασχετα τι διαγνωση εχεισ ασχετα απο που εισαι ασχετα δηλαδη αυτα πρεπει να γινουν πωσ θα γινουν με το δικο του τροπο ο καθενασ οπωσ μπορει και οτι θελει για καλα γεραματα
    Συμφωνώ. Αυτά δίνουν νόημα στη ζωή μετά τα 60, για να χεις κάτι να χαίρεσαι!

Το τραγικό λάθος που κάνουν πολλοί που έχουν ψυχολογικά είναι που κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια, που κλείνονται στο σπίτι και στον εαυτό τους και θεωρούν τον εαυτό τους άχρηστο. Αυτή είναι η μεγάλη ζημιά που κάνουν στον εαυτό τους.
    γιάννης

Senior Member
    Ναι αυτο δεν πρεπει να γινεται και μπορουν να ζησουν με λιγο προσπαθεια να τα κανουν αυτα

Page 2 of 2 FirstFirst 12