Θέματα επικοινωνίας στη σχέση
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 27

Θέματα επικοινωνίας στη σχέση

Καλησπέρα πάλι. Νομίζω πως εχουμε έλλειψη επικοινωνίας με τον σύντροφο μου. Μου τη σπάει που οταν κατι με πειραζει αρχίζω τα παράπονα αντι να τον αφησω να αναρωτηθεί απο μονος του τι παει λαθος. Δηλαδη νιώθω οτι απλα μουρμουράω ολη μερα και αφου δεν αρεσει σε εμενα την ιδια σιγουρα δεν αρεσει και στον αλλον. Δεν ξερω συγκεκριμένα το προβλημα μου. Απλα όταν κανει κάτι που θα με πειράξει παντα αρχίζω να πυροβολάω και δε μου αρεσει καθολου. Νομιζω πως απλα χρειαζομαι να καταλαβει απο μονος του καμια φορά τι εχει κάνει και να παρατηρήσει οτι κατι δεν με ευχαριστεί και να με ρωτησει ήρεμα τι τρέχει ή αν μπορει να κάνει κατι να μην ειμαι ετσι κι οχι το κλασικό «τι επαθες παλι;».

Αυτο ηταν γενικό.
    Δεύτερον, λένε οντως ολοι οι άντρες ψεματα τελικά; Γιατι αν εχω πέσει μονο εγω σε αυτη την εξαίρεση νομιζω πως θα τσακωθώ με τον εαυτο μου μόνο. Ειμαι ενα ατομο που γενικα σιχαίνεται το ψεμα. Εκείνος δεν λέει σοβαρα ψέματα λεει μικρά και ασήμαντα και οχι συχνά αλλα για μένα ακομα και το ένα στο τόσο παιζει τεράστιο ρολο και δεν ξερω ποσο υπερβολική φαίνομαι τώρα γι’αυτο διαφωτίστε με . [emoji39]

Παμε κι απο δώ. Δεν εχω διάθεση για σεξ. Αν ηταν ο ίδιος εδώ μέσα θα σας το επιβεβαίωνε πως δεν εχω πονοκεφάλους ([emoji48]) γενικά. Το θέμα είναι πως νευριάζει με αυτό. Παλιότερα λογω οικονομικού και λοιπά δεν ειχε κι αυτος αρκετή ορεξη αλλα δεν τσακωνομουν μαζι του για κάτι τετοιο. Ενώ τωρα οταν εγώ δεν εχω και θα σας πω σε λιγο το λόγο, τρελαίνεται-λέει πως εχω γκόμενο, μου πετάει ονόματα της δουλειας μου για σπόντα χωρις φυσικά να πιστεύει κατι τετοιο (μου εχει απόλυτη εμπιστοσύνη) οπότε το κανει καθαρά για προσβολή!
    Λοιπόοοον, ο λογος που δε μου πολυ βγαινει ολο αυτό (δηλαδη βαριεμαι την ολη διαδικασία του «ποιος γδύνεται τωρα») ειναι οτι ξέρω πως τη βρίσκει και μονος του αρκετά συχνα αλλα θελει και τα δύο! Σε γενικές γραμμές δε το βρισκω κακό, ολοι το κάνουμε αλλα πιστευω πως η συχνότητα είναι αυτη που μου φαινεται υπερβολική. Και απλά δε μπαίνω στη διαδικασία γιατί ξέρω πως δε θα μείνει κι αμαμητος. Τωρα το πως θα συνεχίσει ολο αυτο δε ξερω. Ισως κι εκείνου κατι να του λείπει και γι αυτό θελει και τα δύο απλα εγω εδω μπορω να περιγράψω μονο τη δικη μου πλευρά

Sent from my iPhone using Tapatalk

Banned
    Ούτε τα παράπονα, αλλά ούτε και το να τον αφήνεις να αναρωτηθεί από μόνος του είναι λύση. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις εσύ πρώτα τι σε πειράζει και επαναλαμβάνεται και να του το επισημάνεις σοβαρά, ήρεμα, χωρίς γκρίνιες.

Το ψέμα προφανώς δεν έχει να κάνει με το φύλο, αλλά με τον άνθρωπο γενικότερα. Το ψέμα δεν προάγει τις σχέσεις, αλλά τις διαβρώνει, καθώς κλονίζεται η εμπιστοσύνη. Για ποιους λόγους λέει ψέματα;

Με βάση αυτά που αναφέρεις για το σεξ, νομίζω πως κάτι δεν πάει καλά σ' αυτό το κομμάτι και δεν είναι η συχνότητα. Είναι αποτέλεσμα του γενικότερου προβλήματος που έχει η σχέση σας στην επικοινωνία, όπως λες και στον τίτλο. Αυτό που λες, ότι δεν έχεις διάθεση για σεξ, μου δείχνει πως υπάρχει μεγάλη απόσταση μεταξύ σας. Έχω την αίσθηση πως υπάρχει αδιαφορία του ενός προς τον άλλο.

Στην αρχή της σχέσης σας (και στο σεξ) πως είσασταν; Τι σ' έκανε να προχωρήσεις μαζί του; Τι έχει αλλάξει από τότε;

Senior Member
    Σεξ, ο καθρέπτης της σχεσης. Αν δεν σας βγαινει στο σεξ, ΟΛΑ τα υπολοιπα θα πανε στον βροντο

Quote Originally Posted by SB_ View Post
    Ούτε τα παράπονα, αλλά ούτε και το να τον αφήνεις να αναρωτηθεί από μόνος του είναι λύση. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις εσύ πρώτα τι σε πειράζει και επαναλαμβάνεται και να του το επισημάνεις σοβαρά, ήρεμα, χωρίς γκρίνιες.

Το ψέμα προφανώς δεν έχει να κάνει με το φύλο, αλλά με τον άνθρωπο γενικότερα. Το ψέμα δεν προάγει τις σχέσεις, αλλά τις διαβρώνει, καθώς κλονίζεται η εμπιστοσύνη. Για ποιους λόγους λέει ψέματα;

Με βάση αυτά που αναφέρεις για το σεξ, νομίζω πως κάτι δεν πάει καλά σ' αυτό το κομμάτι και δεν είναι η συχνότητα. Είναι αποτέλεσμα του γενικότερου προβλήματος που έχει η σχέση σας στην επικοινωνία, όπως λες και στον τίτλο. Αυτό που λες, ότι δεν έχεις διάθεση για σεξ, μου δείχνει πως υπάρχει μεγάλη απόσταση μεταξύ σας. Έχω την αίσθηση πως υπάρχει αδιαφορία του ενός προς τον άλλο.

Στην αρχή της σχέσης σας (και στο σεξ) πως είσασταν; Τι σ' έκανε να προχωρήσεις μαζί του; Τι έχει αλλάξει από τότε;
    Ξεχασα να αναφέρω πως συζουμε 3 χρονια περιπου απο την αρχη σχέσης μας. Γενικα ειμαι παραπονιαρα και στην αρχη ημουν λιγο περισσότερο μεχρι να εξοικειωθούμε αλλα με τον καιρο γενικα ετσι κι αλλιως συνηθίζουν δυο ατομα μαζι και πλεον τα προβλήματα μας τα λύνουμε με απλότητα ουτε γκρίνια αλλα ουτε και στην πλακα. Δηλαδη πιο ώριμα
    Τωρα για τα ψεματα δε μπορω να βρω παράδειγμα μιλάω γενικα αλλα αν μου ερθει κάτι θα το αναφέρω..

Με τη σχεση μας απο την αρχη και στο σεξ δεν ειχαμε ποτέ προβλημα μονο ενα διάστημα που περάσαμε οικονομικά προβλήματα και οι ψυχολογίες μας ηταν πεσμένες.. δεν ειναι πως δεν τον θελω η πως εχω απομακρυνθεί απο αυτόν αλλα ειναι κάτι σαν εγωισμός στο οτι αυτοϊκανοποιείται παράλληλα . Δεν ξέρω αν ειναι φυσιολογικό ή συνηθισμένο σε μια σχεση ο αντρας να τη βρίσκει και μονος του και να θελει και σεξ με τη γυναικα, αν καποιος είτε αντρας είτε γυναίκα γνωρίζει κατι παραπανω ας πει τη γνωμη του ή το πως είναι τα πραγματα ώστε να καταλάβω αν όντως είναι νορμάλ ή οχι. Ισως να το παρω πιο ζεστά και να μη με νοιαζει αλλα ισως και το αντίθετο.

Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Σεξ, ο καθρέπτης της σχεσης. Αν δεν σας βγαινει στο σεξ, ΟΛΑ τα υπολοιπα θα πανε στον βροντο
    Συμφωνώ το θεωρώ επισης πολυ σημαντικό. Και των δυο μας βγαίνει (πάλι καλά[emoji13]) απλά εκείνος θελει και τα δυο και δε με ευχαριστεί πολυ ολη αυτη η πλευρά του θέματος

Senior Member
    Quote Originally Posted by tsokof View Post
    Ξεχασα να αναφέρω πως συζουμε 3 χρονια περιπου απο την αρχη σχέσης μας. Γενικα ειμαι παραπονιαρα και στην αρχη ημουν λιγο περισσότερο μεχρι να εξοικειωθούμε αλλα με τον καιρο γενικα ετσι κι αλλιως συνηθίζουν δυο ατομα μαζι και πλεον τα προβλήματα μας τα λύνουμε με απλότητα ουτε γκρίνια αλλα ουτε και στην πλακα. Δηλαδη πιο ώριμα
    Τωρα για τα ψεματα δε μπορω να βρω παράδειγμα μιλάω γενικα αλλα αν μου ερθει κάτι θα το αναφέρω..

Με τη σχεση μας απο την αρχη και στο σεξ δεν ειχαμε ποτέ προβλημα μονο ενα διάστημα που περάσαμε οικονομικά προβλήματα και οι ψυχολογίες μας ηταν πεσμένες.. δεν ειναι πως δεν τον θελω η πως εχω απομακρυνθεί απο αυτόν αλλα ειναι κάτι σαν εγωισμός στο οτι αυτοϊκανοποιείται παράλληλα . Δεν ξέρω αν ειναι φυσιολογικό ή συνηθισμένο σε μια σχεση ο αντρας να τη βρίσκει και μονος του και να θελει και σεξ με τη γυναικα, αν καποιος είτε αντρας είτε γυναίκα γνωρίζει κατι παραπανω ας πει τη γνωμη του ή το πως είναι τα πραγματα ώστε να καταλάβω αν όντως είναι νορμάλ ή οχι. Ισως να το παρω πιο ζεστά και να μη με νοιαζει αλλα ισως και το αντίθετο.
    Τα ψέματα σίγουρα δεν είναι κάτι καλό σε μια σχέση..είτε ερωτική είτε φιλική..αλλά ανάλογα και τα ψέματα υπάρχουν και τα αναγκαία ψέματα.την επόμενη φορά που θα σου πει κάποιο ψέμα ρωτά τον για ποιο λόγο το κάνει αυτο.και σίγουρα δεν είναι θέμα άνδρας γυναίκα.αλλα χαρακτήρα.
    Από το καταλαβαίνω εγώ το κυριότερο πρόβλημα είναι ότι αυτός αυνανίζεται.εσενα γιατί σε πειράζει αυτό??αν παραμελούσε εσένα και την έβρισκε μόνος του ναι το καταλαβαίνω.αλλα αφού ζητάει και από σένα σεξ Τότες γιατί σε πειράζει??
    Το θέμα αυνανισμός είναι ένα μεγάλο ζήτημα..το έχουμε κυρίως τα αγόρια (όχι ότι τα κορίτσια δεν το κανουνε?)
    Για εμένα είναι νορμάλ οι άνθρωποι να αυνανίζονται για άλλους μπορεί όχι...π.χ εγώ καμία φορά αυνανιζομε άσχετα που είμαι παντρεμένος.1ον ετσι νοιωθω ότι τα βρίσκω με τον εαυτό μου.
    2ον.αισθονομαι ελευθερία γιατί απελευθερώνεται η φαντασία μου...
    3ον γενικότερα με τη φαντασία μας μπορούμε να κάνουμε το οτιδήποτε χωρίς να μας κατακρίνει κανένας...η να βγάλουμε τα αποθημενα μας..
    Είναι πολλοί λόγοι για το οποιο μπορεί να αυνανίζεται κανείς.
    Το κακό αν παραμελούσε την σύντροφό μας στο σεξ..Τότες ο αυνανισμός περνη τη θέση του συντρόφου και σίγουρα αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση..όσο τα κρατάς Σε ισορροπία δεν νομίζω να υπάρχει λόγος ανησυχίας...αλλαυτο είναι όπως το βλέπει και η κάθε κοπέλα..π.χτην γυναίκα μου δεν την πειράζει καθόλου να αυνανιζομε...
    Πέρσι τον κολλητό μου τον έκανε τρομερή εντύπωση που τον είπα ότι αυνανιζομε.αυτος το θεωρεί πολύ κακό εφόσον έχουμε σχέση.αν δεν εισουν παντρεμένος λέει Τότες ναι.αλλα να έχεις γυναίκα και να αυνανιζεσαι δεν το καταλαβαίνω μου λέει..ε είναι όπως το βλέπει ο καθένας...

Senior Member

Τα ψέματα σίγουρα δεν είναι κάτι καλό σε μια σχέση..είτε ερωτική είτε φιλική..αλλά ανάλογα και τα ψέματα υπάρχουν και τα αναγκαία ψέματα.την επόμενη φορά που θα σου πει κάποιο ψέμα ρωτά τον για ποιο λόγο το κάνει αυτο.και σίγουρα δεν είναι θέμα άνδρας γυναίκα.αλλα χαρακτήρα.
    Από το καταλαβαίνω εγώ το κυριότερο πρόβλημα είναι ότι αυτός αυνανίζεται.εσενα γιατί σε πειράζει αυτό??αν παραμελούσε εσένα και την έβρισκε μόνος του ναι το καταλαβαίνω.αλλα αφού ζητάει και από σένα σεξ Τότες γιατί σε πειράζει??
    Το θέμα αυνανισμός είναι ένα μεγάλο ζήτημα..το έχουμε κυρίως τα αγόρια (όχι ότι τα κορίτσια δεν το κανουνε)
    Για εμένα είναι νορμάλ οι άνθρωποι να αυνανίζονται για άλλους μπορεί όχι...π.χ εγώ καμία φορά αυνανιζομε άσχετα που είμαι παντρεμένος.1ον ετσι νοιωθω ότι τα βρίσκω με τον εαυτό μου.
    3ον γενικότερα με τη φαντασία μας μπορούμε να κάνουμε το οτιδήποτε χωρίς να μας κατακρίνει κανένας...η να βγάλουμε τα αποθημενα μας..
    Το κακό θα ηταν αν παραμελούσε την σύντροφό μας στο σεξ..Τότες ο αυνανισμός περνη τη θέση του συντρόφου και σίγουρα αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση..όσο τα κρατάς Σε ισορροπία δεν νομίζω να υπάρχει λόγος ανησυχίας...αλλα αυτο είναι όπως το βλέπει και η κάθε κοπέλα..π.χτην γυναίκα μου δεν την πειράζει καθόλου να αυνανιζομε...
    Πέρσι τον κολλητό μου τον έκανε τρομερή εντύπωση που τον είπα ότι αυνανιζομε.αυτος το θεωρεί πολύ κακό εφόσον έχουμε σχέση.αν δεν εισουν παντρεμένος λέει Τότες ναι.αλλα να έχεις γυναίκα και να αυνανιζεσαι δεν το καταλαβαίνω μου λέει..ε είναι όπως το βλέπει ο καθένας...
    Έπειτα είναι θέμα συνήθειας το μάθαμε από μικρά ...
    Και ότι μικρο μαθαινεις δεν το μεγάλο αφήνεις..
    Υ.γ
    Τώρα τελευταία τα σχόλια μου γράφονται εις διπλούν..
    Γιατί ???

Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Το θέμα αυνανισμός είναι ένα μεγάλο ζήτημα..το έχουμε κυρίως τα αγόρια (όχι ότι τα κορίτσια δεν το κανουνε)
    Το κακό θα ηταν αν παραμελούσε την σύντροφό μας στο σεξ..Τότες ο αυνανισμός περνη τη θέση του συντρόφου και σίγουρα αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση..όσο τα κρατάς Σε ισορροπία δεν νομίζω να υπάρχει λόγος ανησυχίας...αλλα αυτο είναι όπως το βλέπει και η κάθε κοπέλα..π.χτην γυναίκα μου δεν την πειράζει καθόλου να αυνανιζομε...
    Έπειτα είναι θέμα συνήθειας το μάθαμε από μικρά ...
    Και ότι μικρο μαθαινεις δεν το μεγάλο αφήνεις..
    Υ.γ
    Τώρα τελευταία τα σχόλια μου γράφονται εις διπλούν..
    Γιατί ???
    Ευχαριστω giorgos35. Ειναι αλλιως να μιλαει ενας αντρας ανοιχτα για αυτο το θέμα. Σε γενικές γραμμές ουτε εγω το βρισκω κακο το κανουμε ολοι άντρες γυναίκες απλα νομιζω αυτο που με πειραζει ειναι η συχνότητα. Παντου διαβάζω πως ο αυνανισμός κανει μεν καλο στο σεξ σε θέματα αντοχης κλπ όμως λεει πως κανει κακο στη σχεση. Δηλαδη πιστευω πως καποια στιγμη θα βολευτεί για τα καλα εκεί και θα παραμελήσουμε τη σχεση
    Εκείνος δεν το κανει μια στο τοσο το κανει μέρα παρα μέρα. Δηλαδη τη συχνότητα δεν τη λες και μικρή

Senior Member
    E, αφού δεν του κάθεσαι το έχει ρίξει στην χειρονακτική εργασία περισσότερο απ΄όσο παλιά. Λογικό δεν είναι;
    Έχετε μπει σε φαύλο κύκλο. Κάντε μια μέρα κάτι διαφορετικό να σου αλλάξει κι εσένα η διάθεση, πηγαίντε για κανένα ρομαντικό δείπνο, καμια εκδρομή, κάντε κάτι που κάνατε στην αρχή της σχέσης και σας έφιαχνε και τους δύο κι έχετε να κάνετε καιρό, ώστε να ξεμπλοκάρεις κι εσύ και να πάρετε πάλι μπροστά στο σεξουαλικό.

Banned
    Ισως κι εκείνου κατι να του λείπει και γι αυτό θελει και τα δύο απλα εγω εδω μπορω να περιγράψω μονο τη δικη μου πλευρά

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Έχεις κάτσει να συζητήσεις μαζί του και τη δική του πλευρά; Δηλαδή αν του λείπει κάτι στο σεξ μαζί σου κλπ;

Senior Member
    μου κανει εντυπωση που συγκρινεις το σεξ με την αυτοικανοποιηση. δεν εχουν καμια σχεση αυτα τα δυο.
    δλδ δεν κανεις σεξ μαζι του, επειδη σκεφτεσαι οτι ειναι ικανοποιημενος και ειναι περιττο..
    επισης ειναι πολυ γενικολογα οσα λες για τις γκινιες σου και τα παραπονα σου που θελεις να κα;ταλαβαινει απο μονος του κλπ κλπ κλπ.
    τι ειδους παραπονα ειναι αυτα;
    μηπως απαιτεις απο αυτον πργματα που δεν ειναι δικαιωμα σου να απαιτεις, πιθανον επειδη αφορουν εκεινον η ειναι δικες του αποφασεις;
    δεν καλοκαταλαβα το θεμα.
    αυτο που ειναι βεβαιο ειναι οτι υπαρχει απομακρυνση στηνσ χεση σας.

Banned
    Remedy τα φάρμακα σου τα παίρνεις;

Quote Originally Posted by SB_ View Post
    Έχεις κάτσει να συζητήσεις μαζί του και τη δική του πλευρά; Δηλαδή αν του λείπει κάτι στο σεξ μαζί σου κλπ;
    Ναι, μου εχει πει πως δεν του λείπει απολύτως τιποτα

Quote Originally Posted by jim7 View Post
    Remedy τα φάρμακα σου τα παίρνεις;
    Καμια φορά ωρε τα ξεχνάμε μη το γελάς....

Senior Member
    Ευχαριστω giorgos35. Ειναι αλλιως να μιλαει ενας αντρας ανοιχτα για αυτο το θέμα. Σε γενικές γραμμές ουτε εγω το βρισκω κακο το κανουμε ολοι άντρες γυναίκες απλα νομιζω αυτο που με πειραζει ειναι η συχνότητα. Παντου διαβάζω πως ο αυνανισμός κανει μεν καλο στο σεξ σε θέματα αντοχης κλπ όμως λεει πως κανει κακο στη σχεση. Δηλαδη πιστευω πως καποια στιγμη θα βολευτεί για τα καλα εκεί και θα παραμελήσουμε τη σχεση
    Εκείνος δεν το κανει μια στο τοσο το κανει μέρα παρα μέρα. Δηλαδη τη συχνότητα δεν τη λες και μικρή
    Με πρόλαβε η ρεμεντυ..μήπως η συχνότητα οφείλεται στην δική σου άρνηση να του προσφέρεις σεξ???για δοκίμασε να κάνετε σεξ οπότε σου ζητάει π.χ μέρα παρά μέρα για κάνα μήνα να δούμε τι θα γίνει..έπειτα μπορείτε να δοκιμάσετε να πραγματοποιησετε κάποιες φαντασιώσεις σας...που ξέρεις μπορεί να σας αρέσει και περισσότερο έτσι..πάντως ούτε η συχνότητα του αυνανισμού δεν αποτελεί πρόβλημα στη σχέση...προσωπική μου άποψη φυσικά..
    Συγγνώμη αν επιτρέπεται κι όλας πόσο χρονών είσαι εσύ και πόσο αυτός???

Page 1 of 2 12 LastLast