Quote Originally Posted by panosmoras View Post
Θα απαντήσω και στους τρεις εν συντομία. Πρώτον στην γνωριμία μέσω ιντερνετ δεν έχει να κάνει το φέισμπουκ η ένα φόρουμ είναι ιντερνετ και θεωρώ φυσικά ότι δεν φταίει αυτό στο ότι χώρισες 7 χρόνια σχέση

2 remedy της έδειξα χτες τα ποστ εδώ και άρχισε να κλαίει και να μου λέει γιατί το έκανες αυτό δεν θες γιατρό ότι αυτή φταίει κ της εξήγησα ότι δεν φταίει σε κάτι εγώ φταιω.

3 αδερφέ μαζί σου. Αν θέλει να κάνει κάτι θα το κάνει. Εσυ κανεις χειρότερη την κατάσταση. Ελα όμως που με τρώει τόσο που δεν μπορώ να κρατηθώ κ να μην μιλήσω. Θα σκάσω πως να στο πω με τρώει μέσα μου με τρώει πολυ όταν σκεφτώ κατι να το πω
Πρέπει να το δουλέψεις μέσα σου..αν η κοπέλα σου σε αγαπαει γιατί να της κάνεις τη ζωή μαρτύριο και τη δική σου??το καλό βέβαια μάχη σου είναι ότι κατάλαβενω ότι εσύ φταίς..αυτό που έχεις είναι παθητική ζήλια..το ειχε ο συγχωρμςνος ο μπαμπάς μου.παντου έβλεπε ερωμενους της μαμάς μου.και η πλάκα είναι ότι ο ίδιους απατούσε τη μαμά μου και της τα φωρτονε μετά σε αυτή.θα μου πεις μπορεί επίτηδες να ήθελα να της τα φωρτοση για να καλύψει τα δικά του.μα τα δικά του ούτε στο άλλος δεν τα έκρυβε.που λες είναι αρρώστια αλλά άμα το φιλοσοφίας μέσα σου θα το ξεπεράσεις σιγά σιγά...όπως είπα και πριν μεσα σου δεν πιστεύεις στον εαυτό σου...ένας ψυχολόγος πιστεύω θα βοηθήσει πάρα πολύ...αν αντέχει η τσέπη σου πάνε κάνε μερικές επισκέψεις...αλλά ρε συ πράγματι δεν υπάρχει λόγος να ζηλευης τόσο πολύ.φιλικα στο λέω είναι κρίμα να τυρανας τον εαυτό σου νέο παιδί...νέος είσαι έξυπνος είσαι τι σου λείπει δηλαδή??άρα γιατί να μην θέλει μια κοπέλα να είναι μαζί σου??η γιατί να θέλει να σε κοροϊδέψει??αν δεν ήθελε θα σου έλεγε ξέρεις κάτι δεν τεριαζουμε και γεια χαρά.η θα σου έλεγε βρικα άλλον και γεια χαρά..δεν έχει λόγο να είναι και μαζί σου και με άλλον .τι θα κέρδισει δηλαδή???