Παλιές αγάπες..
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10
    Junior Member

Παλιές αγάπες..

Γεια σας.με λένε Έ.. ..διαβαζα κάποιες ιστορίες εδώ κ σκεφτόμουν τις σχέσεις που έχω κάνει στη ζωή μου κ θα ήθελα να μιλήσω γι'αυτες.οι σχέσεις που έχω κάνει κ αξιζαν,από την άποψη ότι για κάποιο λόγο τις θυμαμαι είναι 3.η τελευταία είναι ο σύντροφός μου με τον οποίο όλα καλά οπότε δεν έχω να πω κάτι αρνητικό.η πρώτη σχέση(από αυτές τις 3…)είναι ο Ά...με τον Ά.. γνωριστήκαμε στο λύκειο,ναι τόσο παλιά, αν θυμάμαι καλά πήγαινα πρώτη λυκείου.ειμασταν μαζί αρκετό καιρό αλλά ανά διαστήματα γιατί μονίμως χωρίζαμε.κατι έπαιζε με αυτόν δεν ξέρω.γενικα ψαχνοταν κ αυτό εμένα με πλήγωνε,ίσως γι'αυτό το θυμάμαι
    ακόμα.ειχαν γινει πολλα με το θεμα ψαξιματος που αναφερω αλλα δεν θα τα πω αναλυτικα γιατι ποιος τα θυμαται μετα απο τοσα χρονια.φευγουμε από τον Ά.. κ πάμε στη φοιτητική μου ζωή που γνώρισα το Γ.....με το Γ..... ειμασταν μαζί 6χρονια.πολλα ε;περνουσα ωραία με το Γ...... ειδικά όσο μέναμε μαζί στην πόλη που σπουδάζαμε.μετα πήγε φαντάρος και γύρισε ο καθένας στην πόλη του,αυτός Θεσσαλονίκη κ εγώ στην πόλη μου.πηγαινα Θεσσαλονίκη αρκετά συχνά με φιλοξενούσε σπίτι του η οικογένεια του πολλοί καλοί άνθρωποι ειδικά η μητέρα του(μου λείπει τολμώ να πω,χαχα).με το Γ..... περνούσα πολύ ωραία,έκανα μπορώ να πω ότι από αυτή τη σχέση έμαθα πολλά κ έγινα εγώ.ναι είμαι σίγουρη ότι αυτή η σχέση με βοήθησε πολύ.ο Γ...... ήταν άνθρωπος που πάντα έμενε στα λόγια κ αυτό ήταν που με ενοχλούσε εμένα.με έβαζε πάντα σε ένα mood ότι με αγαπάει πααααρα πολύ,δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εμενα,θέλει να είναι μόνο μαζί μου, περιμένει μόνο αυτή τη στιγμή (όλα αυτά με δάκρυα στα μάτια έτσι;)κ δεν ξέρω εγώ τι άλλο με αποτέλεσμα εγώ κάθε φορά που έφευγα από Θεσσαλονίκη για να επιστρέψω στην πόλη μου έπεφτα στα πατώματα.κ μετά σκεφτομουν αφού με αγαπάει τόσο πολύ γιατί με αφήνει κάθε φορά να φύγω κ δεν με κρατάει κοντά του;η απάντηση είναι απλή..με κερατωνε.το καταλάβαινα,έχω το γυναικείο ένστικτο,καταλαβαίνω από νωρίς τι γίνεται όμως είχε την τάση να με βγάζει τρελή κ εγώ θέλω να είμαι σίγουρη όταν λέω κάτι δεν βασίζομαι στις υποψίες μου.πχ έβγαινε το βράδυ,δεν σήκωνε το τηλ,δεν το άκουγε κλπ.αυτο κάποια στιγμή εμένα με κούρασε πολύ κ τι έκανα;έψαξα κ βρήκα τον Ά...ζητησα από το Γ..... να χωρίσουμε κ δεν το δεχόταν.κλαμματα κ ψυχολογικοί εκβιασμοί.με τον Ά.. βρεθήκαμε κάποιες φορές,πάλι έντονα τα συναισθήματα μου γιαυτον όμως πάλι τον ένιωθα μακριά,ότι δηλαδη πάλι θα με πονέσει.μου ζήτησε να είμαστε μαζί κ αρνήθηκα από φόβο.ο Γ...... συνέχιζε να με παρακαλάει να γυρισω,συνέχισε κλαμματα,ψυχολογικό πόλεμο,υποσχέσεις...δεν ξέρω τι σκεφτόταν.με τα πολλά άρχισα να νιώθω άσχημα,τύψεις ότι έφταιγα εγώ,ότι ο Γ...... με αγαπάει πραγματικά κ εγώ τον πληγωσα κ αποφάσισα να γυρίσω..γυρισα λοιπον στο Γ......,λέω θα προσπαθήσω.ο Γ...... πληγωμένος από μένα αλλά σιγά σιγά το ξεπερασε,εδώ να σημειώσω ότι του είπα τι έκανα όσο ειμασταν χωριστά( γιατί είμαι κ ειλικρινής ) κ άρχισε τα ίδια κ χειρότερα αυτή τη φορά.εβγαινε κάθε βράδυ κ κάθε βράδυ δεν άκουγε το τηλ.καταλαβαινετε την ψυχολογία μου δεν ήξερα τι να κάνω.εψαχνα facebook,όχι το δικό του γιατί δεν ασχολείται καθόλου.εψαχνα του κολλητού του,άλλων φίλων κ υπήρχε τότε κ ένα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη που ήταν στέκι,μπαράκι με ζωντανή μουσική πολύ ωραίο παρεπιπτόντως αλλά έκλεισε κ έβγαζαν κάθε βράδυ πολλές φωτογραφίες,όλο τον κόσμο που ήταν εκεί.αυτος δεν δεχόταν να βγάλει φωτογραφία το ήξερα αυτό αλλά έψαχνα τις φωτογραφίες κάθε μέρα για να τον εντοπίσω κάπου στο μαγαζί κ τον εντόπισα.ενα βράδυ βγήκε με τον κολλητό του, οι δύο τους,έτσι μου είπε κ δεν σήκωνε το τηλ εγώ επέμενα πήρα τηλ πολλές φορές κ τελικά σε κάποια φάση βγήκε έξω από το μαγαζί με πήρε τηλέφωνο κ μου είπε ότι το ξέχασε στο αυτοκίνητο το κινητό.την άλλη μέρα λοιπόν που ανέβασαν τις φωτογραφίες από το μαγαζί βλέπω σε μια φωτογραφία ένα ζευγάρι άσχετο κ πίσω στο βάθος αχνοφαινεται στο μπαρ ο Γ...... να κάθεται με μια κοπέλα.τον πήρα τηλ κ τον έβρισα.ειδε τη φωτογραφία κ μου είπε ότι δεν είναι αυτός.του ζήτησα έστω την τελευταία στιγμή να μου μιλήσει ειλικρινά κ δεν το έκανε.σταματησα να του μιλάω.κ την ίδια μέρα η αδερφή του κολλητού του έκανε like σε αυτή τη φωτογραφία,τυχαίο;.δεν ξαναμιλησαμε,αυτός προσπάθησε δηλαδή αλλά κατάλαβε ότι δεν υπάρχει πιθανότητα.εγω ένιωσα απλά ανακούφιση με ότι έγινε γιατί κατάλαβα ότι δεν είμαι τρελή.αυτο που με πείραξε πολύ με το Γ..... είναι ότι δεν ήταν ειλικρινής.ηθελα έστω στο τέλος να μου πει ναι έκανα αυτό,αντρικια πράγματα.θα θελα πολυ να του το πω αυτό,θα μου πείτε για ποιο λόγο να ασχοληθείς τωρα;δεν υπάρχει λόγος απλά έτσι για να το πω.τον Ά.. τον βλέπω αρκετές φορές από μακριά,δεν μιλάμε αλλά κάθε φορά που τον βλέπω κάτι νιώθω δεν μπορώ να το περιγράψω αλλά δε μου περνάει αδιάφορος.θα θελα να του μιλήσω αλλά πολύ φοβάμαι ότι αυτός σίγουρα θα το παρεξηγήσει κ θα νομίζει άλλα.εγω θα ήθελα να μιλήσουμε μόνο,να του πω για ποιο λόγο αρνήθηκα τότε,ότι δεν έχω πλέον κάτι μαζί του θέλω να είναι καλά αυτά.ειναι κακό που θα ήθελα να μιλήσω στους δύο πρώην;μήπως να κάτσω στα αυγά μου; μήπως είμαι τρελή;

Senior Member
    Εγω βλεπω οτι τωρα εισαι με εναν ανθρωπο που εισαστε μια χαρα και ασχολειται το μυαλο σου με τον Γ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by bigproblem View Post
    Γεια σας.με λένε Έ.. ..διαβαζα κάποιες ιστορίες εδώ κ σκεφτόμουν τις σχέσεις που έχω κάνει στη ζωή μου κ θα ήθελα να μιλήσω γι'αυτες.οι σχέσεις που έχω κάνει κ αξιζαν,από την άποψη ότι για κάποιο λόγο τις θυμαμαι είναι 3.η τελευταία είναι ο σύντροφός μου με τον οποίο όλα καλά οπότε δεν έχω να πω κάτι αρνητικό.η πρώτη σχέση......

...........
    δεν ξαναμιλησαμε,αυτός προσπάθησε δηλαδή αλλά κατάλαβε ότι δεν υπάρχει πιθανότητα.εγω ένιωσα απλά ανακούφιση με ότι έγινε γιατί κατάλαβα ότι δεν είμαι τρελή.αυτο που με πείραξε πολύ με το Γ..... είναι ότι δεν ήταν ειλικρινής.ηθελα έστω στο τέλος να μου πει ναι έκανα αυτό,αντρικια πράγματα.θα θελα πολυ να του το πω αυτό,θα μου πείτε για ποιο λόγο να ασχοληθείς τωρα;δεν υπάρχει λόγος απλά έτσι για να το πω.τον Ά.. τον βλέπω αρκετές φορές από μακριά,δεν μιλάμε αλλά κάθε φορά που τον βλέπω κάτι νιώθω δεν μπορώ να το περιγράψω αλλά δε μου περνάει αδιάφορος.θα θελα να του μιλήσω αλλά πολύ φοβάμαι ότι αυτός σίγουρα θα το παρεξηγήσει κ θα νομίζει άλλα.εγω θα ήθελα να μιλήσουμε μόνο,να του πω για ποιο λόγο αρνήθηκα τότε,ότι δεν έχω πλέον κάτι μαζί του θέλω να είναι καλά αυτά.ειναι κακό που θα ήθελα να μιλήσω στους δύο πρώην;μήπως να κάτσω στα αυγά μου; μήπως είμαι τρελή;
    τρελη σιγουρα δεν εισαι, αλλα σου συμβαινουν καποια μαλλον προβληματικα πραγματα.

κατ αρχας,
    μιλας εκτενως για τα ερωτικα σου ολων των χρονων και η τωρινη σου σχεση, καταλαμβανει μονο μια γραμμη, με αυτην την μυστηριωδη διατυπωση.
    δεν εχεις να πεις κατι αρνητικο για τον συντροφο σου... θετικα, εχεις να πεις;;
    δλδ, εισαι ερωτευμενη βρε παιδι μου, η ειναι αυτο που λενε "αυτος ειναι πολυ καλο παιδι, με αγαπαει, με προσεχει, ΑΛΛΑ...."
    αν υπαρχει μια τετοια χλιαροτητα κι ενα τετοιο "αλλά", μπορει ετσι να εξηγειται η νοσταλγια και η παρελθοντολογια με την κικη και την κοκο που καλα κοριτσια και οι δυό, αλλα και οι δυό στα φόραγαν!

κι ερχομαι στο δευτερο σημειο.
    για ποιον λογο αραγε πηγαινοερχοσουν σε δυο ανδρες που και οι δυο σε κερατωναν και μαλιστα ειχες τυψεις οταν εφευγες απο αυτους;;
    και οκ, την πρωτη φορα ετυχε.
    πες οτι και την δευτερη ετυχε.
    ε, φευγεις απο τον Γ που σε κερατωσε και ξαναγυρνας στον Α που επισης σε κερατωνε, κανοντας τι; ελπιζοντας να σε λυπηθει αυτην την φορα ο"κακοποιητης" σου; που δεν σε λυπηθηκε τελικα...

ΑΝ η απαντηση στην πρωτη ερωτηση σε σχεση με τον τωρινο σου, ειναι οτι ειναι ησυχος, καλος κι εχει τις χαρες ολες, αλλα δεν σε εξαπτει, μηπως τελικα θες ενα κωλοπαιδο για να εισαι καλα;
    κι αν ναι, μηπως εισαι λιγο μαζοχα;

μπορει βεβαια, απλα να μην εισαι ερωτευμενη κι ετσι σκαλιζεις τα παλια..
    αλλα αυτο που σκεφτεσαι μην σε κακοχαρακτηρισει ο τυπακος που σου ελεγε ψεματα οτι ειναι στην γιαγια του και διασκεδαζε χωρις εσενα, επειδη δεν του μιλησες αναλυτικα οταν εφυγες και σκεφτεσαι να του μιλησεις, με ξεπερναει..
    δλδ, θα του ζητησεις και συγνωμη στο τελος, εσυ.

Senior Member
    Και αφου λες οτι γουσταρεις τα αντρίκια και την ευθύτητα, απο τους αλλους, σε περιπτωση που οπως λεει η ρεμεντυ τα πραγματα με τον τωρινό ειναι χλιαρά εκ μέρους σου, πες του το γιατι αν πας να μιλήσεις στους πρωην, θα πηδηχτεις και το ξερεις αυτο καλα. Θα κανεις δηλ οτι εκαναν και σε εσενα, οχι απο αντίδραση, απλα επειδη εισαστε ιδιοι με τους πρωην.
    Όμοιος ομοίω αει πελάζει, λεγαν οι αρχαιοι φιλόσοφοι και γελούσαν οι απο κατω

Junior Member
    Καταρχήν σας ευχαριστώ όλους που μπήκατε στον κόπο να μου απαντησετε.εχετε δίκιο ισως δεν διατύπωσα σωστά τη σκέψη μου και δεν τα πάω κ πολυ καλά με το γραπτό λόγο.τον άνθρωπο που είμαι τώρα δεν τον ανέφερα γιατί δεν έχω κάποιο πρόβλημα μαζί του, φυσικά κ τον αγαπώ πολύ.ο προβληματισμός μου δεν ήταν να γυρίσω σε κάποιον πίσω ή να βρεθούμε να θυμηθούμε τα παλιά απλά είμαι άνθρωπος που δεν κρατώ κακία γενικά κ λύνω τις παρεξηγήσεις.πανω σε αυτό το θέμα ήταν κ η σκέψη μου.πρεπει να μιλάμε με όλους ή κάποιες φορές πρέπει να αφήνουμε τα πράγματα ως έχουν;την απάντηση μου την έδωσε κάποιος από εσάς εδώ κ έχει δίκιο.σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Senior Member
    Καταρχήν σας ευχαριστώ όλους που μπήκατε στον κόπο να μου απαντησετε.εχετε δίκιο ισως δεν διατύπωσα σωστά τη σκέψη μου και δεν τα πάω κ πολυ καλά με το γραπτό λόγο.τον άνθρωπο που είμαι τώρα δεν τον ανέφερα γιατί δεν έχω κάποιο πρόβλημα μαζί του, φυσικά κ τον αγαπώ πολύ.ο προβληματισμός μου δεν ήταν να γυρίσω σε κάποιον πίσω ή να βρεθούμε να θυμηθούμε τα παλιά απλά είμαι άνθρωπος που δεν κρατώ κακία γενικά κ λύνω τις παρεξηγήσεις.πανω σε αυτό το θέμα ήταν κ η σκέψη μου.πρεπει να μιλάμε με όλους ή κάποιες φορές πρέπει να αφήνουμε τα πράγματα ως έχουν;την απάντηση μου την έδωσε κάποιος από εσάς εδώ κ έχει δίκιο.σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.
    παλι ομως, ενω το καναμε ολοκληρο θεμα, απαντας ακριβως το ιδιο "δεν εχω θεμα", " δεν εχω παραπονο"
    και με την ξαδερφη μου δενε χω κανενα θεμα και την αγαπω πολυ, αλλα σκεφτομαι τον καλο μου.
    ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΕΙΣΑΙ, ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΟΥ, η απλα τον εκτιμας/αγαπας;

Senior Member
    .... δεν κρατώ κακία γενικά κ λύνω τις παρεξηγήσεις.πανω σε αυτό το θέμα ήταν κ η σκέψη μου.πρεπει να μιλάμε με όλους ή κάποιες φορές πρέπει να αφήνουμε τα πράγματα ως έχουν;την απάντηση μου την έδωσε κάποιος από εσάς εδώ κ έχει δίκιο.σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.
    συγνωμη....
    ποια παρεξηγηση να λυσεις;
    την παρεξηγηση οτι σε εκανε ταρανδο;;;;
    να μην μεινει ο καημενος με το παραπονο οτι εφυγες επειδη τον εφτυσες κι οχι επειδη σε κερατωσε;;;
    δεν μιλαμε με ολους.
    με οσους μας κανουν σκατιες, δεν μιλαμε και δεν εξηγουμε τιποτε.
    τους αφηνουμε να πνιγουν στα σκατα τους και τις αποριες τους.

Senior Member
    Οχι, την παρεξήγηση την προσωρινή, αυτο που θα θελουν να ακούσουν και οι δυο για να καταλήξουν στο κρεβατι

Senior Member
    Γεια σας.με λένε Έ.. ..διαβαζα κάποιες ιστορίες εδώ κ σκεφτόμουν τις σχέσεις που έχω κάνει στη ζωή μου κ θα ήθελα να μιλήσω γι'αυτες.οι σχέσεις που έχω κάνει κ αξιζαν,από την άποψη ότι για κάποιο λόγο τις θυμαμαι είναι 3.η τελευταία είναι ο σύντροφός μου με τον οποίο όλα καλά οπότε δεν έχω να πω κάτι αρνητικό.η πρώτη σχέση(από αυτές τις 3…)είναι ο Ά...με τον Ά.. γνωριστήκαμε στο λύκειο,ναι τόσο παλιά, αν θυμάμαι καλά πήγαινα πρώτη λυκείου.ειμασταν μαζί αρκετό καιρό αλλά ανά διαστήματα γιατί μονίμως χωρίζαμε.κατι έπαιζε με αυτόν δεν ξέρω.γενικα ψαχνοταν κ αυτό εμένα με πλήγωνε,ίσως γι'αυτό το θυμάμαι
    ακόμα.ειχαν γινει πολλα με το θεμα ψαξιματος που αναφερω αλλα δεν θα τα πω αναλυτικα γιατι ποιος τα θυμαται μετα απο τοσα χρονια.φευγουμε από τον Ά.. κ πάμε στη φοιτητική μου ζωή που γνώρισα το Γ.....με το Γ..... ειμασταν μαζί 6χρονια.πολλα ε;περνουσα ωραία με το Γ...... ειδικά όσο μέναμε μαζί στην πόλη που σπουδάζαμε.μετα πήγε φαντάρος και γύρισε ο καθένας στην πόλη του,αυτός Θεσσαλονίκη κ εγώ στην πόλη μου.πηγαινα Θεσσαλονίκη αρκετά συχνά με φιλοξενούσε σπίτι του η οικογένεια του πολλοί καλοί άνθρωποι ειδικά η μητέρα του(μου λείπει τολμώ να πω,χαχα).με το Γ..... περνούσα πολύ ωραία,έκανα μπορώ να πω ότι από αυτή τη σχέση έμαθα πολλά κ έγινα εγώ.ναι είμαι σίγουρη ότι αυτή η σχέση με βοήθησε πολύ.ο Γ...... ήταν άνθρωπος που πάντα έμενε στα λόγια κ αυτό ήταν που με ενοχλούσε εμένα.με έβαζε πάντα σε ένα mood ότι με αγαπάει πααααρα πολύ,δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εμενα,θέλει να είναι μόνο μαζί μου, περιμένει μόνο αυτή τη στιγμή (όλα αυτά με δάκρυα στα μάτια έτσι;)κ δεν ξέρω εγώ τι άλλο με αποτέλεσμα εγώ κάθε φορά που έφευγα από Θεσσαλονίκη για να επιστρέψω στην πόλη μου έπεφτα στα πατώματα.κ μετά σκεφτομουν αφού με αγαπάει τόσο πολύ γιατί με αφήνει κάθε φορά να φύγω κ δεν με κρατάει κοντά του;η απάντηση είναι απλή..με κερατωνε.το καταλάβαινα,έχω το γυναικείο ένστικτο,καταλαβαίνω από νωρίς τι γίνεται όμως είχε την τάση να με βγάζει τρελή κ εγώ θέλω να είμαι σίγουρη όταν λέω κάτι δεν βασίζομαι στις υποψίες μου.πχ έβγαινε το βράδυ,δεν σήκωνε το τηλ,δεν το άκουγε κλπ.αυτο κάποια στιγμή εμένα με κούρασε πολύ κ τι έκανα;έψαξα κ βρήκα τον Ά...ζητησα από το Γ..... να χωρίσουμε κ δεν το δεχόταν.κλαμματα κ ψυχολογικοί εκβιασμοί.με τον Ά.. βρεθήκαμε κάποιες φορές,πάλι έντονα τα συναισθήματα μου γιαυτον όμως πάλι τον ένιωθα μακριά,ότι δηλαδη πάλι θα με πονέσει.μου ζήτησε να είμαστε μαζί κ αρνήθηκα από φόβο.ο Γ...... συνέχιζε να με παρακαλάει να γυρισω,συνέχισε κλαμματα,ψυχολογικό πόλεμο,υποσχέσεις...δεν ξέρω τι σκεφτόταν.με τα πολλά άρχισα να νιώθω άσχημα,τύψεις ότι έφταιγα εγώ,ότι ο Γ...... με αγαπάει πραγματικά κ εγώ τον πληγωσα κ αποφάσισα να γυρίσω..γυρισα λοιπον στο Γ......,λέω θα προσπαθήσω.ο Γ...... πληγωμένος από μένα αλλά σιγά σιγά το ξεπερασε,εδώ να σημειώσω ότι του είπα τι έκανα όσο ειμασταν χωριστά( γιατί είμαι κ ειλικρινής ) κ άρχισε τα ίδια κ χειρότερα αυτή τη φορά.εβγαινε κάθε βράδυ κ κάθε βράδυ δεν άκουγε το τηλ.καταλαβαινετε την ψυχολογία μου δεν ήξερα τι να κάνω.εψαχνα facebook,όχι το δικό του γιατί δεν ασχολείται καθόλου.εψαχνα του κολλητού του,άλλων φίλων κ υπήρχε τότε κ ένα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη που ήταν στέκι,μπαράκι με ζωντανή μουσική πολύ ωραίο παρεπιπτόντως αλλά έκλεισε κ έβγαζαν κάθε βράδυ πολλές φωτογραφίες,όλο τον κόσμο που ήταν εκεί.αυτος δεν δεχόταν να βγάλει φωτογραφία το ήξερα αυτό αλλά έψαχνα τις φωτογραφίες κάθε μέρα για να τον εντοπίσω κάπου στο μαγαζί κ τον εντόπισα.ενα βράδυ βγήκε με τον κολλητό του, οι δύο τους,έτσι μου είπε κ δεν σήκωνε το τηλ εγώ επέμενα πήρα τηλ πολλές φορές κ τελικά σε κάποια φάση βγήκε έξω από το μαγαζί με πήρε τηλέφωνο κ μου είπε ότι το ξέχασε στο αυτοκίνητο το κινητό.την άλλη μέρα λοιπόν που ανέβασαν τις φωτογραφίες από το μαγαζί βλέπω σε μια φωτογραφία ένα ζευγάρι άσχετο κ πίσω στο βάθος αχνοφαινεται στο μπαρ ο Γ...... να κάθεται με μια κοπέλα.τον πήρα τηλ κ τον έβρισα.ειδε τη φωτογραφία κ μου είπε ότι δεν είναι αυτός.του ζήτησα έστω την τελευταία στιγμή να μου μιλήσει ειλικρινά κ δεν το έκανε.σταματησα να του μιλάω.κ την ίδια μέρα η αδερφή του κολλητού του έκανε like σε αυτή τη φωτογραφία,τυχαίο;.δεν ξαναμιλησαμε,αυτός προσπάθησε δηλαδή αλλά κατάλαβε ότι δεν υπάρχει πιθανότητα.εγω ένιωσα απλά ανακούφιση με ότι έγινε γιατί κατάλαβα ότι δεν είμαι τρελή.αυτο που με πείραξε πολύ με το Γ..... είναι ότι δεν ήταν ειλικρινής.ηθελα έστω στο τέλος να μου πει ναι έκανα αυτό,αντρικια πράγματα.θα θελα πολυ να του το πω αυτό,θα μου πείτε για ποιο λόγο να ασχοληθείς τωρα;δεν υπάρχει λόγος απλά έτσι για να το πω.τον Ά.. τον βλέπω αρκετές φορές από μακριά,δεν μιλάμε αλλά κάθε φορά που τον βλέπω κάτι νιώθω δεν μπορώ να το περιγράψω αλλά δε μου περνάει αδιάφορος.θα θελα να του μιλήσω αλλά πολύ φοβάμαι ότι αυτός σίγουρα θα το παρεξηγήσει κ θα νομίζει άλλα.εγω θα ήθελα να μιλήσουμε μόνο,να του πω για ποιο λόγο αρνήθηκα τότε,ότι δεν έχω πλέον κάτι μαζί του θέλω να είναι καλά αυτά.ειναι κακό που θα ήθελα να μιλήσω στους δύο πρώην;μήπως να κάτσω στα αυγά μου; μήπως είμαι τρελή;
    Αφού ο τωρινός σε γεμίζει γιατί να γυρίσεις πίσω??να κάνεις τι??να εξηγήσεις γιατί τους άφησες??το ξερουν πολύ καλά..εγώ αν ειμουν στη θέση σου θα τους έκανα και delete απτή μνήμη μου για να μην τους θυμαμε καν...ειδικά αν είχα και σχέση που ειμουν και απόλυτα καλυμμένος όπως λες..να σου μιλήσω στα ίσα..
    Μου φέρνετε σε τρώει να τους δεις για κάποιο άλλο λόγο..μήπως έχεις την ελπίδα ότι κάτι μπορεί να κάνει γίνει μεταξύ σας??εμένα κάτι τέτοιο μου βγάζει όλα αυτά που είπες...και εγώ έχω πολλές πρώην αλλά αφού είμαι μια χαρά με τη γυναίκα μου γιατί να γυρίσω στης πρώην για να εξηγήσω το οτιδήποτε??και τι θα βγει από αυτό???δεν είναι θέμα άμα κρατάμε κακιά η όχι εννοείτε δεν κρατάμε καμία απολύτως κακιά..αλλά δεν υπάρχει λόγος..περσινά ξινά σταφύλια.ρε συ μήπως σε τρώει ο ποπος σου να ξανά γυρίσεις στο πρώην?? συγγνώμη κι όλας αν κάνω λάθος χίλια συγγνώμη αλλά κάτι τέτοιου μυρίζει...μια γνώμη...αν εισουν καλυμμένη 100%με τον τωρινό σήμερα δεν θα γινόταν όλη αυτή η συζήτηση..γνώμη μου φυσικά...

Senior Member
    Εγω πιστεύω οτι είναι καλό να επικοινωνήσεις.